Година затвор грози Марешки за удар по общинар (обновена)

Бизнесменът Веселин Марешки е арестуван снощи, след като ударил общинския съветник от Варна Костадин Костадинов. И двамата са в болница.

Обратно в новината

Коментари - Година затвор грози Марешки за удар по общинар (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаеми сънародници,тотално ми се погазват и не зачитат правата разписани в КРБ и ЕКПЧ и всичко това е ,че сме предате ли и продажна нация . Проблемами е ,че шъпа руснаци се свързала (плаща си )на Варненски мутри и господстват във Варна От тук на татак полицията и прокуратура на РБ са се превърна ли в марионетки И тези същите изроди -Руснаци са ми окупирали имота със съдействието на мутри , полиция, а прокурата прикрива и покрива явни престъпления срещу собственоста ни и личният ни живот Знам ,че има много хора пострадали от умишленото бездействие на полиция и прокуратура,относно не освободени помещения от наематели ,самонастанилиса в имотите ни и други подобни абсурди Във тази връзка търся съпричастие ,идеи ,съвети .И така също,да бъде организирана група от не доволни за протест emeil:link За предложение,идеи и др

дя-до

Грози, грози, колко да го грози. Те вече за убийство не вкарват в затвора, та за един келяв шамар. А на бас, че ще мине с глоба, максичум 6м пробация. ПП Не, че Магарешки мога д аг огледам, ама и всеки общинар си заслужава шамара по всяко време.

Sm3hurk0

Във Варна на ЕБОЛА-та, съмнение за настинка ли и викат ? Ах.. какви сте ми хюмта...

Не познавам Марешки.но толбухинският селянин е много рядко и сигурно си го е заслужил.А и като какъв е отишъл на мястото да раздава правосъдие?Адвокат ли е ,съдия ли е?И аз бих му нацепил един м/у очите-той е нагъл,надменен.Преди време ,безцеремонно ме изблъска пред касата в един магазин и застана пред мен.Естествено,го върнах на мястото му.

Чудо естанало! Веселия Магарешки са го бутнали у кауша! Ще плати и ще му се размине! Но по всичко изглежда , че и "собственика на пицарията" е от конкурентната борческа формация!

бойкот на аптеки "Марешки". Оставете го да не може да си дава лептата на тези, дето го крепят, останалото ще свършат те самите. За Бога, не купувайте от Марешки, това би било по-страшно от всяка друга присъда.

показания от мъж с комоцио, на когота са преливали кръв?!

сега министерството на здравеопазването да види как лекуващия лекар спазва етичните норми и точи здравната каса, за да лекува в болница пациент с настинка, а такива с тежки заболявания са изпращани по живо по здраво в къщи на грижите на близките, които даже нямат курс за първа помощ. Абе варненци, големи сте ливади, верно!

Кантора Ралчеви облужва всички мутри на Варна

За корумпиран обществен чиновник няма затвор а за един юмрук има затвор.Каква е тази държва ,сами си отговорете.

кво е тва самоуправство, нали е бизнес мен такали върти бизнеса хахахаха що се спрата хората да посещават аптеките магарешки па да видим

Марешки има вид на главорез

Пациентът страда от диария. Ял е кофти сено.

Хора, какво се връзвате на такива като Марешки?! Те с силни само в условията на комунизъм и посткомунизъм. Колкото повече се изплъзваме от тази слуз, толкова по-малко тези ще имат значение. Елате в ЕС и вижте дали някои Марешки може да прави тези простотии, които прави нашият Марешки! И стига с тези русифолщини и БСП-филщини! Я да се призъединим към нормалните държави, за да заживеем по човешки! Стига комунистически цигании! Европейските държави, които си нямат комунисти, са си ок!

магарешки работи,мамо!ако съм съдник,у съждам ги да мият тоалетната на пицарията до следващите избори.

Нека покажем на цяла България, че Варна не е на Марешки. Нека всички българи да видят , че нас не ни е страх от мутрите. Да се съберем в 19:00ч. пред ресторант Ред Хот и заедно да кажем: Не на на хората, за който няма закони!!!

Не може да се разбере тия гламатари за какво се бият, за пицарията ли или за пицарката?

Luna0102

Тц, за парите от наема на някой друг.

Най-вероятно нещастния общинар сам се е надянал на юмрука на Марешки,когато последния е описвал дъговидно движение с ръката , с цел да си сподави кашлицата.Ще бере големи бели този историк.

Законите са за коне а не за ЛЪВОВЕ.Депутати,политици министри и бизнесмени като марешки законите не ги ловят ...те са над закона!!!!

Марешки ще плати на съда и ще бъде оневинен то се знае........Всички го знаем

Бахти сагата. Магарето, вместо да си седи в къщи и да си лекува настинката с греяно вино, отишъл да се бие. И какъв е тоя кекав варненски общинар - от един шамар да получи комоцио и да легне в болница, той не требе да стъпва у Перник.

Ейй голям "мъж" бил тоя марешки! От страх в болницата се уредил да влезе.. Тцтц жалка работа сте днешните олигарси, няма такава хомо измет!

Изход от тежкото положение- всеки олигарх убие по един депутат и затова да бъде обесен.

humfry

Абе какви са тия "бизнесмени"? Я всички в панделата! Ех, мечти, мечти...

Не се е изтъркал, виж че работи. Е, не за всеки работи, по-добре ние да не го пробваме. Дано им се случат всички неща, които симулират. Стократно да ги застигнат. Измет

глупости. Тези с многото пари не влизат в затвора.

Колкото му сабориха барбекюто на плажа, толкова и ще лежи в затвора.

Дай Боже да доживеем да видим Марешки ефективно в затвора. Макар и за малко, и не за истинските му престъпления.

АКО АЗ СЕ ОБАДЯ В БЪРЗА ПОМОЩ, ЧЕ СЪМ СЪС СИМПТОМИ ЗА НАСТИНКА, ДАЛИ ЩЕ ДОЙДЕ ЛИНЕЙКА?????

Luna0102

Даже и легло ще ти предложат- твоето.

Симптоми на настинка. Хахаха

Ако е получил газова криза да го свържат чрез газопровод с метановото находище в Чирен за да попълва запасите. Сигурно ще има много да даде.

Държавата е на Бг-съд.система и на всички мутри ,които НАЗНАЧИХА КАДРИТЕ В СЪД.СИСТЕМА ...

Да сте прочели за осъдени бизнесмени или политици? Не разбира се. Тях само ги грози нещо но винаги се оправят някак. А бе тънка работа е бизнеса и политиката.

"Марешки е настанен за лечение в МБАЛ Св. Анна със симптоми на настинка." - явно е кихнал където трябва...

Какъв мачо! Истински мъжкар! Като стане напечено и почва да "киха".

Gal

а бе каква е тая пицария че ще се избият за нея....:)

и аз това се чудя, чак бизнесмени и общински съветници да се бията - може да сервират от пиците на дянков

Ееееех, защо не ме избраха за депутат! Сега щях да си имам имунитет и нямаше да могат да ме пипнат с пръст! Можех да си бия на воля, че и да убивам ако поискам - депутат ли съм, за мене закони няма, еееех! Така е в нещастна България!

Тая противна мутра Марешки и всичките останали мутромилиционери ни отровиха живота и съсипаха България.

ЦАЦА, СПРИ ДА БРОИШ БЮЛЕТИНИТЕ И ВИЖ КО СТАВА В БЪЛГАРИЯ

Е как можа да удариш общински съветник. Ако беше обикновен гражданин можеше и да го пребиеш и пак нищо нямаше да ти кажат. Но общински съветник... Сега ще те разкарват по съдилища. Не че ще те осъдят. Масрафа ще го платят пак гражданите като им увеличиш цената на лекарствата.

Къде е прокуратурата сега. Къде е държавата въобще да пита този защо продава лекарства 50% по скъпи от европейските и какви данъци плаща

Ето показно как се забогатява в България. Съда години не може да разреши спора между двама съпрузи. Съпругата си намира здравеняк, който отиваш и удря няколко шамара. Съпругата и здравеняка получават всичко което си поискат, наем, земя, пицария. Тези разправии са следствие от корупцията и некадърниците в парламента и съдебната система.

Съдът е взел решение в полза на съпруга, но бившата му съпруга явно е предпочела да не се примири и да си наеме "бизнесменче" да й реши проблема...........

Големия "милионер" - ходи лично в няква си пицария да спори, че бил собственик. Абе нормалните хора използват СЪДА бе. Там си ги мерят, документите.

тъпанар!! да се види - какъв е бизнесмен - кокошкар. как така всеки в бг с малко повече пари си мисли че е всесилен и над закона... аман

Къде е Цветан Василев,???Къде??? Как само ви изигра всички вложители,сега си пие някъде уискито правят му масажи млади мацки,а вие си стачкувайте,вижте че една банка не може да превземете където са ви вашите пари,Видяхте ли каква охрана има през банката КТБ направо Мутри от СИК И ВИС.Работата е дебела със това КТБ,интересно кой кой взе парите на хората???КОЙ?

Твойте братя-Делянчо и Ники Бареков!

ujabg

Арест-съд-затвор...

В България е арест и евентуално съд, дотам ...

"Държавата" ни върви с огромна скорост към анархия, а в това време големите РИБИ (ЕС) ни употребяват като евтини момичета.

Тъпо парче си и такова ще останеш. ЕС помага, но срещу простотията е безпомощен.

Нека да му дадат да прочете коментарите от тази статия, за да разбере какво е мнението на хората за него! Това е най-малкото, което заслужава!

Съпругата извикала Марешки, а съпругът Общинския съветник. Все си мисля, че за тия неща трябва да има полиция, докато няма ще е така.