Австрия ще повери на Словакия настаняване на 500 мигранти

Австрийското правителство ще повери на Словакия грижата за 500 мигранти, подали молба за убежище в Австрия. Бавария ще изгражда "депортационни лагери".

Обратно в новината

Коментари - Австрия ще повери на Словакия настаняване на 500 мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страните от източна Европа бавно но сигурно се превръщат във кошовете за отпадъци на централно-европейските държави!

Кой за каквото е учил.

Всичко е толкова абсурдно и нереално, че намирисва на някакъв сюрреалистичен експеримент! Сякаш европейците са били тайно оперирани от чувството за самосъхранение и с радост търчат към гилотината!

В България тази година бежанският натиск е 4 пъти по-голям от миналата. Второ правителство на ГЕРБ пълни страната с нелегални емигранти без да прави нищо. По-лошото е, че имитират дейност. Почти година подготвят строеж на една ограда, правят го без обществена поръчка, а после обещават да строят по 10-на километра на година. Това не са магистралите, та да се откриват по 3 километра в едната посока пред всички медии. България е в средата на задаващия се хаос с огромна незащитена граница с Турция, Гърция и Македония. Къде е политическият ни елит? Докога може да продължава така?

Как благородно звучи само "ще повери"....каква чест,а? А ако не знаете къде ще има модерен център у нас,то слуховете са на мястото на бившия сервиз на СБА в Горубляне в София.

"Депортационни лагери", и то в Германия, звучи, меко казано, зловещо...

Ако не знаеш, Турците извършват първия Геноцид през 1915 г. като убиват почти 2 милиона Арменци- Християни( мюсюлманите и преди това са убивали Християни, но тогава е Масово). Доста време, преди тези, за които пишеш....

депутатите и министрите затова ли Cтарите хора тук са на 120 лева, абе изроди не сте хора бе ,окрадохте старците. Mинистрите еничари ,депутатите еничари, да ограбите старците ... Eгати изродите сте,Hе сте родени от маики а от кур,,ви , проклети да са децата ви господ да ви разкости, Eничари долни.

хубаво така ,да ги разселим из цяла Европа-да се размножат....

И ние ги приемаме толкова ама + останалите десетки хиляди които си идват турция и византия... Сега ще им сервирате и вие...

Вместо държавата да помогне на нещастните български пенсионери, ние се занимаваме с разселването, изхранването и размножаването на неканени навлеци от цял свят.

Прочетох, че ""Словакия щяла да се ОТБЛАГОДАРИ на Австрия за приемането на Словашки( чешки) бежанци по време на Студената война. "" Словакия МОЖЕ да се отблагодари на Австрия, само ако Приеме АВСТРИЙСКИ Граждани- бежанци. А тия Мюсюлмански Пришълци( Крадци, Просяци и Терористи) от Азия, НЕКА да Умират. На никой в Европа не МУ трябват такива Мюсюлмански Пришълци ( Крадци, Просяци и Терористи !!!

"повери", или пробута

Аз пък ще подам молба за убежище при Големия черен Баща, и той ще ме прати в индиански резерват.....

Какво е това смесване на несъвместими човеци.Защо не се спре това невиждано преселение. Защо са армии,полиции,президенти,парламенти,институции,като безпрепядствено два континента се вместяват в един.

тая година като гледах запис от парада в Москва и никога не бях виждал повече бели хора на едно място.

Точно Москва вече прелива от Киргизи,Узбеки, Башкири ....... и всякаква азиатска паплач!Отдавна няма местенце на света където бялата раса да е останала чиста.