Могерини: Обичаме САЩ, но не приемаме заповедта на Тръмп

ЕС е готов да работи с новата власт в САЩ като с партньори, при взаимно уважение, но не е съгласен с прекратяване на достъпа до САЩ на граждани от седем държави

Обратно в новината

Коментари - Могерини: Обичаме САЩ, но не приемаме заповедта на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ ДА СА СТАНАЛИ ЧЛЕНОВЕ НА ЕС, ТА ДА ИМ ОБЯСНЯВАТЕ КАКВО И КАК ДА ГО ПРАВЯТ!!! ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ,ЧЕ ДОПУСНАХТЕ ТЕ ДА КОМАНДВАТ ЕС И ДА ВИ КАЗВАТ/ПОНЕ ДОСЕГА/КАКВО И КАК ДА ПРАВИТЕ!!!

Леле колко са тъпи тия соросоиди! Тръмп не иска тая паплач в САЩ. И ЕС реве. Все едно комшията ми да е недоволен ако аз не искам вкъщи да ми идват араби.

ВЗЕМИ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ И СИ ЗАБЪРШИ УСТАТА ПЪРВО!!!

могерини за пореден път доказа, че за нищо не става! ми заповедите, не, а Законните укази, както на обама, така и на тръмп важат само за сащ - независима страна, а не и за европа. ама какво да кажем, като тия са свикнали на изпълнение на заповеди от обама. могерини, абе тебе кой те избра на тая длъжност?

Приемаш ТАЛИБАНИ, ИЗНАСИЛВАЧИ И УБИЙЦИ. Наскоро в Сърбия 4-мигранта нападнаха жена за да й откраднат бебето от количката! МАГАРИНИ КОЙ ТИ ПЛАЩА, НА КОЙ ДЯВОЛ СЛУЖИШ? Г-жа Маргарини Е ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР НА МАСОВ ТЕРОР!

Могерини ,значи заповедите на Обама приемаш, а на Тръмп не.Ти в Европарламента ли си или на служба в държавният департамент на САЩ.Тези 7 държави с времена забрана за визи са гнездото на радикалният ислямизъм и тероризъм.Май това не ти е известно ,нали? За да бъдеш полезна Могерини на себе си,стани по-добре дружка на сънародничката ти,която е решила да ощастливи 1 милион мъже и ще влезеш в Гинес.

Хахахахахахахахахаха! Ах, Могеринче, поне ме разсмя, ако не друго! Била срещу това, че Америка си затворила границите. М'че и аз бях срещу това, че комшията Пешо по най-законен начин си продаде законно притежавания апартамент, ма к'во от това?

Явно обичаш ЕС-космати граждани, да те мачкат с камиони срещу 500 евро бежански статут! ХА ЧЕСТИТО!

осмелиха да гъкнат по адрес на биг-брадъра и после... какви извинения, какво умилкване, какво лазене, кво лизане. ох, много сте велики, много ви обичкаме, много много ще ви слушкаме ама да не е Тръмп, че малко ни е кофти така... да ви е'а в помиярите.

Абе я им наложете едни санкции. Ето Русия вече е на колене...

Тая колко к(О)р-а е счупила в Брюксел ще ви се завие свят. През устата ,а през ушите болонезе...вай,вай

и ние харесваме италия и германия, но не харесваме могерини и меркел, които напълниха европа с псевдобежанци

Ненормалният откачен дядка с перука е непуправляем и непредивдим. Кофти, както за Ес, така и за Путакин и Чайна-та. Пълен откачен еврейски боклук. Подлога и измекяр на олигополи, нако-картели и оръжейни концерни. Еврейско мекере.

Благодаря Ви, госпожо Могерини! Вие сте истинска феминистка-защитник на основните човешки права. Като майка на син-гей не мога да остана безучастна към антихуманните декрети на американското недоразумение Тръмп. Днес Тръмп забранява на мюсюлманите да пътуват до Америка, а утре ще отмени незаконно правото на гейовете и лесбийките да сключват брак и по този начин ще върне Америка в зората на "Дивия Запад". Боли ме много, още повече, че синът ми е тъмнокож, понеже първият ми мъж беше афганистанец, и освен това е мюсюлманин. Ще се боря до последен дъх да защитя правата на сина си да създаде семейство с мъжа на сърцето си и да изповядва свободно религията си. И тук в България се нуждаем от политици като Могерини Меркел и Туск, защото напоследък ислямофобията и хомофобията за взели застрашителен превес, подкрепяни сляпо от червените путинофили с изпрани мозъци. Не на хомофобията! Не на Тръмп! Оставка!

Трябва да се радваш на минусите повече, отколкото на +. Ако я докараш до минус 100, значи си почнала да къртиш мифки.

Да бе бил мъжът ти афганистанец а ние ядем пасти с пържоли кажи си си циганин беше . Недуразумение си ти и сбърканият ти син !

Ако не си някой трол ,недоумявам как е възможно такива безродници като тебе,които засяват родината ни с чуждо семе ,да се наричат патриоти. За тебе няма нищо свято,род, родина или вероизповедание.

Много правилно си се нарекла ПАРТИОТКА. Те партиите не се интересуват от хората, а от частни интереси. А вБългария е много по-харесван от предшественика му.

Ти си ярък пример за родителски провал. Гордееш ли се, че някой чука сина ти отзад?

Могерини: Обичаме САЩ, но не приемаме з... Тая ЕС седянка е наистина крайно време да се разтури !!! Положението е много сериозно !

Оставете я тая Могерини.Вие сте по осведомени и ми кажете.Кунито ще става ли еврокомисар или няма? Голям дерт ми е вечер не мога да спя,защото ще изпуснем тая убава булка.

На мен като истински евро-атлантически ценностен подръжник хич не ми хареса мярката на президента Обама да спре за 6 месеца визите на гражданите на Ирак. Защо тогава не се изказахте по въпроса - и аз щях да се прсъединя към протеста ви.

ОТ БЕЛГРАД,до КУРИЛСКИТЕ ОСТРОВИ,е само ОРТОДОООКС ,и КИРИЛИЦА ,пазете и сахранете ОРТОДОКС, КОНСТАНИНОПАЛ Е ВЕ4ЕН. АМИИН ....

къде е това "КОНСТАНИНОПАЛ" че не го виждам на картата? Май е време с помощта на Путин да си взема България обратно... с 1-2 референдума като почна от Кърджалийско.

Нито си К.Методий нито си М.Кирилов ами си прост цървул. Рядко виждана простотия. Прсот изчезни.

неграмотно руско мекеренце: ОРТОДОООКС сахранете КОНСТАНИНОПАЛ ВЕ4ЕН АМИИН няма такива думи бе боклук неграмотен. "ВЕ4ЕН"... знаеш ли какво 4 шЪ ти дам бе руски боклук.

как ще обичате сащ бе!?? не може да обичате сащ!! ще обичате россията! нея трябва да обичате!! до полуда!

Заради този идиот Тръмп спряха да пишат статии за мене в дир-а. Пълен кретен. Изоставиха ме като миндил на магистрала всичките ми тролове. Сега само само него възхваляват.

Ми като съм по-мъж от тебе бе джамиостроител... какво очакваш. Ходи се гушкай с Ердоган и Асад.

На ЕС се притесняваме най-много за кривите краставици, но подкрепяме Тръмп да не иска всякакви сульовци да му идват в държавата.

Случайно да знаеш че Тръмп е германец? А да си чувал че в Америка местните жители са много малко и се наричат индианци... какви ли са останалите? А Мухльо?

Събирай си багажеца, мухльо. Квичи си, но събирай по-бързо, кукукуку

както съм казал: "The Americans Will Always Do the Right ThingAfter They Have Exhausted All the Alternatives" Американците винаги ще направи правилното нещо - след като са изчерпали всички алтернативи. Ще им дойде акъла. Нека изчакаме малко. Знаете за пилците и есента.

Европа не е само Могерини,Жан-Клод Юнкер и др. Тя е и Маргарет Тачър, Франсоа Митеран , Хелмут Кол. Радвам се,че има и други идеи ,които да ми харесват..

Съжалявам за соросите ,но Могерини е болна от СИФИЛИС...симпатична е нали оооо fuck oooofuck

да не го е прихванала от Ленин който е умрял от това. А както знаем и Путин се лекува от него преди 22 години.

май като гледам и преди 2 години пак е боледувал. Да внимаваш че лесно ще го лепнеш :)))) 11 Март 2015 15:57 "Встреча президента России Владимира Путина с лидерами Казахстана и Беларуси перенесена из-за болезни возможно сифилиса головного мозга. Об этом сообщил агентству Reuters анонимный казахстанский чиновник. Встреча отменена. Похоже, что он (Путин, Путин) заболел, сообщил собеседник агентства. Изначально планировалось, что Путин приедет в Астану вместе с президентом Беларуси Александром Лукашенко для встречи с казахстанским лидером Нурсултаном Назарбаевым. Информацию о том, что дата встречи перенесена на несколько дней, подтвердил пресс-секретарь российского президента Дмитрий Песков, не уточнив причину."

Могерини като взимай си бежанци в домът си колкото а не ни налагай ние да ги гледаме и дондуркаме. Управлявате Е.С защото мислите за собствените си джобове и не ни баламосвайте ,че е за наше добро . Запалихте с Чернилката Обама сумати държави и тези бажанци са полод на вашата Тъпотия на Тъпите и Алчни Управници на Е.С - Алчни сте и то е видно от доходите който получавате . Мишоците ш Евро парламента са Кукли на конци който са там единствено да лапкат тлъсти пачки . И стига с тази тъпа Демокрация Няма такава и никога няма да има ! Има Интереси на едни Търтей лапачи на пари КАТО Ромпой и Барозу !

отмени заповедта за хората с двойно гражданство днеска. Само дир-а не го отрази това да не помрачава радостта на новите краварофили, бивши путинофили.

OT ЗАПАД,ТРАМП, от изтОК ПУТИН,ФРАУ МОГЕРИНИИ ,прави луди ЕВРОПЕИИИСКИТЕ народи.КАНИБАЛИТЕ са Царе,ЕУ НА КОЛЕНЕ ....

абе Амбрияж (долен ляв ...), много се кефиш да бъдеш м/у Тръм и Путин и да те въртят на шишовете си. Малоумна сволач.

кранта ...не била съгласна,дано тръмп не клекне под тоя международен натиск,,,клоуна се оказа единствения трезво мислещ лидер,който вижда ,че заплахата за света идва не от путин,а от мюсюлманите...

Обичаме го на Обамата и паричките на Сорос

"Жена от ромски произход от Дълбок извор е задържана, след като е пребила и удушила 85-годишна от същото село" ТОВА ТРЯБВА ДА Е ВОДЕЩА НОВИНА, А НЕ СЛОБОИНТЕРЕСУВАЩИ НИ ГЛУПОСТИ!

На снимката Могерини изглежда така сякаш някой е направил голяма саможертва или може би е срещнала изстрадал самотен сирийски емигрант

По скоро изглежда като човек прекалил с алкохол, дрога и власт!

На който не му харесва Европа да се изнася в Русия и по точно азиатската част.

Могерини не е права, защото МЯРКАТА Е ВРЕМЕННА, А НЕ ПОСТОЯННА. Временно ограничение докато службите вземат мерки за следене. Всяка страна е в правото си на временни или постоянни ограничителни мерки, когато това касае сигурността и. Сигурност означава ЖИВОТЪТ НА ГРАЖДАНИТЕ. Сигурност е да се върнеш жив вкъщи, а не да те нападат на улицата хора без документи, за които никой нищо не знае. ЕС провежда абсолютно безотговорна и престъпна имиграционна политика. Денонощно през морета и сухопътни граници в ЕС нахлуват хора без документи, които се държат арогантно и агресивно. В Харманли вандалите хвърляха камъни, защото безплатната храна не им харесва. Нападат жени, атентати. Това означава че ЕС ръководителите живеят в откъснат от реалността техен си свят и не разбират какво вършат и какво става. Е, Тръмп разбира и взима мерки.

да си вземат бележка всички путинци и путиняри и путлерасти. червени боклуци!

А черните боклуци и маймуняците неолибералите :D

Крайно време е да се нареди на Тръмп да спазва толерастията и да кляка пред маймунеците! Ей го и макак осама така казва! и лудото бабе също!

Щука

Абе ако беше Обамата издал такъв указ, щяха да го приемат със смъкнати гащи и наведени всичките. Но нали е Тръмп - рев се надава до Южния полюс. Долни лицемери са всичките в тоя ЕС!

Че Обама е издал същият указ за 6 месеца през 2011.

А тая какво я интересува кого пуска Тръмп и кого не. Това че направиха Европа кенеф си е наш проблем и трябва да се започне с тия като нея. А американците тях да не ги мислим. Като гледам те ще се оправят. Да се готвим и ние за оправяне - или да се вземем в ръце, а може и да се подмием. От нас зависи

От могерини не може да се очаква нищо друго освен европ. ценности и доброта към всеки. И като каза всичко това, все едно повтаря покани, щото, видите ли, всеки има право на закрила. Същата предателка е като меркел, не се замисля ония какви ценности и опасности внасят. Да плаче над жертвите на гостите.

Какво всъщност контролира Тръмп? Границите надали контролира. Най-малкото, че седемте арабски държави не са избрани нито на принципа на религия, нито на принципа тероризъм. Статистиката за последните десет години показва, че няма нито един американец убит от гражданин на забранените седем държави по време на терористичен акт. Най-много американци за убити от граждани на Судитска арабия, но тя не е в списъка. Някои даже казват, че списъкът на Тръмп съдържа само държави, в които няма негови хотели. :-) Границата с мексико със стена не се контролира. Те отдавна си имат тунели под нея :-) Това, корто Тръм контролира е обесрвереният, изплашен, унижен и напъхан в миша дупка от статуквото обикновен американски избирател. Той излага техните страхове и им предлага бързо решение. Вината за това не е на Тръмп а на статуквото, което десетилетия вече е глухо към гласа на обикновенният американец. Виждам, че не само в америка, но и в Европя и Русия има милиони хора на които им е писнало от статуквото. Разбирам ги. И на мен ми е писнало. Позволявам си обаче да напомня, че лесни, бързи и безболезнени решения просто не съществуват. Бързата храна от Мак Донълдс не насища и разболява. Не бъркайте Тръмп с решение. Той е просто гласът на проблема.

не бяха ли посочени от Обама като рискови по отношение на тероризма?

г-жа Могерини май забравя,че САЩ е суверенна държава,независимо дали е управлявана от Обама или Тръмп и ЕС не може да изисква касвото и да е и да се меси във вътрешните им работи.Поучителният тон нека го дават за Габон,Йемен или Кабо Верде.Голяма грешка-това е вътрешна политика на САЩ.Войната срещу Сорос започна и това е неговият ответ.На ход е тандемът Тръмп-Буш.

Абе тя и Украйна е суверенна.

Не се притеснявай мойто момиче. Скоро ще свикнеш с новия вкус на чичо Тръмп. Не е като на макака, но ще свикнеш.

Соросоидна гнус владее Европа.

Тази "красавица" има зад гърба си парите на сороската секта, а знаем, че който плаща, той поръчва музиката. Аз бих я посъветвала да отиде на екскурзия в Либия, Ирак или некои други държави - "връх на цивилизацията". Па и да се поразходи по улиците там съвсем самичка, без охрана, все едно че си е в Европа... И когато (и ако!) се върне цяла и невредима, нека тогава тази уфсЪ пак да коментира решенията на Тръмп.

Тя в Европа се разхожда с охрана, ти къде я прати.

МАГЕРИНКАТА Е ПРАВИЛА МАСТЪРС ПО АРАБИСТИКА ВЪВ ФРАНЦИЯ ... И ОТ ТОГАВА ИМА НЕЙНИ ФИЛМЧЕТА С РЯЗАНИ ХХХ :)))

ПРОДУЦЕНТ БИЛ БАЩА И - ПРИЯТЕЛ НА МАСТРОЯНИ И РЕЖИСЬОР :))

ЕВРОПА ,С ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ Е ПАЛАВА БАБИ4КА ,с млади АФРИКАНЦИ.

Могерини,Туск,Юнкер,Оланд,Меркел- не са Европа.

Европа са троловете на Дир.бг