”Боко харам” се кръсти ”Западноафриканска провинция на ИД”

Нигерийската терористична групировка "Боко харам" се преименува на "Западноафриканска провинция на Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - ”Боко харам” се кръсти ”Западноафриканска провинция на ИД” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, какво неадекватно заглавие! Кръстили се били... Ако беше вярно, щяха да са вече християни и проблемите с тях приключваха. Но не би! Напомням на хората вън он Цравославната църква, че християнското тайнство Кръщение означава приемане на Христовата вяра, а не просто даване на име, макар че и това се прави при извършването му. А когато някой просто получава или променя името си, се нарича наименуване (преименуване), наричане, назоваване, приемане на име и т. н., но не и Кръщение. Хайде със здраве!

Моля за извинение за техническите грешки! Началото на втория абзац да се чете: "Напомням на хората вън от Православната църква,..."

Нека авторът и редакторът да отидат на място и да им обяснят, че са се кръстили...

Еквивалентите на Пол Пот се обединяват. Лоша новина за всички нормални хора. Такива се усмиряват само по един начин и колкото повече се чака, толкова по-кървава ще е развръзката... С бесни кучета не се преговаря.

Сега ТАМ, а после и в ЕВРОПА ! Постепенно прииждат с цялата си мръсна челяд !

БАТЕ,А НИЕ ЖЕНИТЕ ОТ БОКО ХАНЪМ КВО ДА ПРАВИМЕ?!?!

помислих, че са станали християни, които се "кръстят" преименуват се...ще е по-подходящо.

Сигурно батИ Маккейн е кръстник!!! Дали е купил костюм на водача?? А пА тази обида,да не поканят на кръщенето оня `дето се снимал пред Ердоганчо като нас...ан от любов и едновременно с това е и председател на най "българската" партия,ще я видим ние,разбираш ли...:):)::))))))

А нас Боко Тиквам ни прекръсни на Румелийски вилает на Турция

Ромалийски?