Има вероятност за кабинет на БСП, ГЕРБ и ДПС

Проф. Светлана Шаренкова, член на БСП пред политическия подкаст "Директно в новините"

Обратно в новината

Коментари - Има вероятност за кабинет на БСП, ГЕРБ и ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПО инструкции на херо, няма как.

Понеже явно има истинска блокада на новината дирбг няма да я съобщи .Днес от 12ч пред НС ще има протест срещу приемането на еврото . Който иска нека заповяда. Дир - ще кажете ли дали сте вели от тези 10мил. за реклама на еврото

Тая тунингована кифла от руския мир ,направила пачки от предателство какво търси в България?

Тази шлюха платена от де я изровихте??

Щом го редят руските подлоги, разбира се.

Мангу и Хайшето, там сме! Кибапчи чок, пара йок...

Пиздина

Протестирайте си срещу еврото до девето пришествие. Къде бяхте, като беше прекроен Изборния кодекс по желание на ГЕРБ и ДПС. Оттук нататък Възраждане ще си крета с 5-6%, а ГЕРБ и ДПС ще управляват, хем ще вкарат еврото, хем ще ви и доокрадат.

Уау, гласят на правителство от ГЕРБ, ДПС и БСП с мандата на БВ и премиер В. Комитова. КОШ-МАР!

А честита БЕЗПРИНЦИПНОСТ!

Повърнах

Най-накрая ще имаме една естествена, истинска, автентична коалиция на корумпираните. Ако това се случи Ина слепите трябва да им просветне кой кой е.

Разрушителите на БСП отново получиха право на изява.

За съжаление, Корнелия е ВЪРЛ ПРОТИВНИК на ПРЕЗИДЕНТСКАТА република. Затова НОМИНИРА Веждито и ЩЕ СЕ ВЪРЖЕ в управление с ГЕРБ и ДПС. Тя многократно подчерта, че НЯМА ДА УПРАВЛЯВА с МАНДАТИТЕ на ГЕРБ и ДПС. Демек, с МАНДАТА на БВ ще се прежали. :(

И това добре ли е?

тоя нарисуван кръстносец ли ще ни управлява!?

Виж емотикона на ПОСЛЕДНОТО изречение!

Това беше немислимо преди да се появи нова (синтетична) опозиция в лицето на ПП. ПП изиграха необходимата роля на полезни идиоти - опозиция, която да отвори пътя към "коалицията на спасението" - ГЕРБ БСП ДПС. Честито на печелившите. Освен това се подготвя ляв бекъп проект - "Лява България", в случай че все пак останем в ЕС.

Дет' се вика, БКП се събра.. :)

Тъпа патко .Изборният кодекс е тема която вълнува само 3-4 % от обществото. Приемането на еврото ще е с последствие за 100% от населнието

Тия титли като бомбони на рожден ден ли ги раздавате?

Е те сега пробихме дъното... и ще изтечем право в САЩ! Най-любиимте ни господари!

Коалиция три в едно за ускорено усвояване на де що има фондове в БГ. И президентът ще вдигне ✊ в подкрепа. Шенген да ама друг път...

4 000 не ти,ли стигат?

„Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша." 1875

Да обясним - когато имаш народ на 1300 г., рано или късно той нахитрява и преминава през времето без много войни. Дава жертви, но не много. По този начин разцъфват различни "племена" и се запазват през времето. През годините различни племена доминират и това създава изключителна гъвкавост. Проблема е, че колкото повече племена, толкова по нееднороден е състава на народа и трудно се управлява, постоянни конфликти, различно разбиране за правота и справедливост, различен морал и т.н. Труден консеснсус между племената понякога до невъзможност за съжителство. Не воюваме, а гледаме да се разместим и често успяваме. Какъв народ, какъв народ..

Като пишете тези статии четете ли ги ?! Първото изречение е отречено с второто ! Абсолютни глупости ! След такъв увод как очаквате някой да слуша глупостите на тази бабичка ?!

ПП разбъркаха леко корупционния бульон та се наложи маските да паднат.

Само, че ни чакат още 12 години просперитет при ДПС и ГЕРБ. Или може би си от онези 5-6%, които се облажват от схемите им.

По-изявен разрушител от Корни има ли?! Същи Бойко в пола!

Кво стана бе гробаджии, е това са изедниците , от край време ви ги описват в разни книги, ама не тиквен та тиквун, айде да ви е честит

Най-накрая истинската магия ще лъсне, единия полюс старите хора, ГЕРБ, ДПС, БСП от другата страна новите олигарси които искат да вземат властта. Време е за нов ред който да следва себе си, гражданско общество което да взема решенията за себе си и ще печели или пати от грешките си, а не избрани хора да го представляват и облагодетелстват. Поне хора със средно образование да могат да гласуват, който няма сяда учи и взема диплома за да има право на глас!

И да ти кажа не знам защо си решил, че приемането на еврото е проблем за повече от 3-4% от населението на България, слушащо псевдо специалисти, решили да кешират от 20-минутната си слава, защото преди това никой не беше ги и чувал.

да и няма значение какво иска народа тука чекмеджето решава къде колко и как

САЩ го плащат това. От 1989 г. Я прочети плана „Ран-Ът" да осъзнаеш, че това е единстветият плат, който се изпълнява стриктно от тогава до сега... и вовеки!

Сигурно им е готино в тая мръсна тройка, но на бас че най пре-въртяна ще бъде така наречената левица.

мурвички...

Комунягите са готови на всичко за да са във властта. Толкова са я закъсали за пари. А властта е ПАРИ. Е няма такава държава

Краденето да започне, сега !

Ей го кой играел с ДПС то хахаха

Добре де дебилите избиратели на ПП и ДБ, които тук плюете що не плюхте по комунистите като бяхте в коалиция с тях? Съвсем скоро беше забравихте ли?

И на това трябва да му казваме политика?

Глупости! Стига сте търкали ГЕРБ в БСП и ДПС! Няма да управляват с тях!

Това ще е истинското правителство, от което България се нуждае.

Ами БСП управлява с ДПС! ПП управлява с БСП! Виждаме кой с кой е!

БСП излиза че са най-големите.....на всеки пристават само и само да управляват

така така. Когато се говори за корупция, трябва да се каже ясно, че корупцията на запад е узаконена под формата на лобизъм. Корупция на евроатлантически се превежда като "лобизъм". В този смисъл, ПП са едни .. лобисти :). Също като ДБ.

Ами нормално, нали са все кадри на ДС

Няма. Само ще си гласуват заедно. Ама май е ясно, че вие уоравлението го разбирате като всички заедно да държат кормилото на джипката. В такъв смисъл да, прав сте, няма да управляват заедно. пхахаха.

Тогава да въведат провеждането на електронен референдум в рамките на един ден,за да може народа да им променя взетите решения в Парламента, които са направени с лобистки текст и с корупционна цел.