Има вероятност за кабинет на БСП, ГЕРБ и ДПС

Проф. Светлана Шаренкова, член на БСП пред политическия подкаст "Директно в новините"

Обратно в новината

Коментари - Има вероятност за кабинет на БСП, ГЕРБ и ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"По дефиниция БСП е партията на близо 3 милиона българи, защото това са хората на труда, бедните и онеправданите..." Ха ?! Значи партията на едрите фабриканти? Е партия на "бедните " ? Е как така? Корнелия е бизнес дама, всички останали са некви фабриканти... "По дефиниция" вика...

това е добре

Дори е срамно да се помисли за такава коалиция образувана от про Кремълски мафиоти смукали по различни начини кръвта на българския народ и експлоатира България в минали коалиций.

светланка е рассийска стерва, шеф на разни рассийскобългарски клики! женена за владимир тутберидзе изгонен от България за противодържавна дейност!

Уникално проста жена По зле от чалгаджийка.Била професор. .

пак е захапала путинския

Ѝ е в устата.До макарите.

Че муцуната и е такава ама какво руско влияние видя като сме в ЕС и под влиянието на САЩ незнам

Руска натегачка която е правила безплатни Свирки на руските алкохолици от Ломоносов

рядка руска дрисня

Погрешно е да се мисли, че левите партии се създават, за да подпомагат бедната част на населението! Левите партии трябва да защитават интересите на работническата класа! В България не може да има силна лява партия, защото няма работническа /трудова/ класа, а няма такава класа, защото няма развита икономика /производство, селско стопанство транспорт и т. н/. В България изборите до сега се печелеха от тези, които са на държавна и общинска хранилка, а в момента - от наложените ни отвън.. Така ще бъде, докато България не промени външнополитическата и икономическата си ориентация и стане държава с високо развита съвременна икономика .

Ти да не си мръднал. Каква е тази партия, която трябва да защитава хем бедните, хем работещите. Работещите байо не може да са бедни в една европейска държава. Наистина правите матриала на малоумен.

шибни си един тупаник от мен в промитата кратуна, дано се свести! Когато властта е в ръцете на богаташите тя се употребява само и единствено в техен интерес. А техният интерес е да стават още по-богати. Ако спреш телевизора и започнеш да четеш ще разбереш как го правят. В Европа отдавна протестират милиони работници заради ниските доходи и лишаването им сигурност и права. Това телевизорът няма да ти покаже, щото е под контрола пак на богаташите, но от интернет можеш да научиш много. Ако те интересува, разбира се. Ако не те интересува ще продължаваш да вярваш на телевизора и ще пишеш глупости.

да си облече и втори пуловер" и "ако спира тока, пригответе си свещи и фенерче" Мислиш ли че той си седи в къщи с два пуловера, със свещи и фенерче под ръка ?

ПАЧАВРА

Кулнелиа ако влезне в коалиция с Герб,това ще е краят на столетницана. За това някои от старите муцуни правят ново ляво обединение без нея. Тя е една жадна за власт крушовска крава която иска да стане премиер и да управлява България,но винаги властта й се изпрлъзва,за това ще играе винаги второстепенна роля. С влизането на БСП в коалиция с Герб на едни следващи избори БСП няма да влезе в парламента.

то първи още няма

Нов бардак със стари ку...

““Има вероятност за кабинет на БСП, ГЕРБ и ДПС!”” До вчера герберите тръяха как не можело да има правителство без … ДБ! Какво стана? Опитите им да изолират ПП за да изредят те от изорацията, и да всеят разкол при ПП и ДБ не успяха ли?

Някой да припомни на кого (кои) и защо Радев на времето вдигна юмрук и каза; “Мутри - вън! (От управлението на страната)

Червеният мамут няма друг избор освен с герб и дпс инак е аут от хранилката и БСП.За нея има определено място като зам.министър председател и ще папка още 4 години.

В България не може да има силна лява партия, защото няма работническа /трудова/ класа, а няма такава класа, защото няма развита икономика /производство, селско стопанство транспорт и т. н/. Погрешно е да се мисли, че левите партии се създават, за да подпомагат бедната част на населението! Левите партии трябва да защитават интересите на работническата класа! В България изборите до сега се печелеха от тези, които са на държавна и общинска хранилка, а в момента - от наложените ни отвън.. Така ще бъде, докато България не промени външнополитическата и икономическата си ориентация и стане държава с високо развита съвременна икономика .

Ти в 1931год ли живееш?

По-добър вариант за правителство няма. Сигурен съм , че ОПГ Простите ще ги подкрепят защото иначе отиваме на нови избори, където прости просто няма да има. Следва Софийския..

1987год. нямаше БСП, а БКП....все пак!

И днес йощ Балканът, Щом буря захваща, Спомня тоз ден бурен- Денят,във който На парапета Лена се надупи, А Киря изотзадя- Полата и надигна,и Бели,пухкави кълки поомачка.. Шуми и препраща Славата му дивна, Като някой тек- От курва на курва И от век на век...

Че те и преди промяната си управляваха заедно 12 години в коалиция ....

Сега ще го правят ОТКРИТО

ОТНОВО ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ДА ВИ Е ЧЕСТИТО..! АЙДЕ ЧЕ ИМА МИЛИАРДИ ЗА УСВОЯВАНЕ..

свършиха. Страхувам се само ако няма възможност тези хора да грабят от евро фондовте, да започнат да ни притискат да излизаме от Европа, за да папКат от Кремъл.

Те и сега папкат от Кремъл, но тогава ЩЕ Е ОТКРИТО И ЗАКОННО.

Спомням си много добре деня, в който статуквото начело с ГЕРБ свали председателя на парламента Всички виждате какво се случва в парламента сега. Виждате как статкувото върна по най-безпардонен начин изборните фалшификации, за да овладее обратно държавата. ГЕРБ, ДПС и БСП, с особено значителен принос на БСП.Никола Минчев и даде старт на свалянето на правителството.

по какво е професор?

Тая е такъв боклук!

вси4ки са слуги на миризливия мангал доган.къв шенген,кви 5 лева?

Веднъж гледах интервю на Коритаров (бог да го прости) с тая Шаренкова. Бях изумен колко е проста тази жена.

Еми тя ако не е проста, няма да е там. Нали и Тиквата е така и милиционери и военни. Да не са някакви корифеи?

на Москва не им хареса Правителството на Петков и затова спряха и газа незаконно, но младите с характерния з атях устрем не с епредадоха. А сега тези гълъби, тикви, чорапи, биволици, нечленоразделно говорещи и всякаква паплач се чудят как още малко да поживеят на гърба на народеца. Трябвало им още три години. За какво да си подсигурят старините ли и родата си.

Кирил Петков спря газа по искане на евро-атлантите много ти е къса паметта или наистина си за психиатър

Явно България е здраво в мечешката прегръдка на матушката и няма пускане Медиите дават думата на отявлен русофил да се изказват за правителството

Сякаш не е очевидно, че точно това гласят с толкова протакане. Вече си гласуват заедно, коалицията е готова. Какви ще ги плямпа Бойко - който трябва да е като посран след безкрайните приказки как коалиция с тия никога не може да има - е очеивдно, национална отговорност и подобни глупости повтаряни до втръсване от всеки лицемер отметнал се от всичко, което е обещавал.

Ами ще се вземат младите - старата любов ръжда не хваща. Тези три изключително компрометирани партии винаги са били едно цяло. Бог да е на помощ на България.

Хора с еднакъв манталитет 30 години ни разиграват с разлчните си идеологии. А всъщност и на ГЕРБ БСП ДПС идеологията винаги е била една - власт и пари. За това не идеология ще сменят, ами и имената си. Това са те. Издънките на БКП и създадени от БКП по мутренско време. Да се обединяват. Тъкмо ще преброим глупаците в държавата, гласували за тях.

ШАРЕНКОВА Е ЗАГУБИЛА ЧОВЕШКИЯ СИ облик- погледенете я - прилича на Лисица. Цялото и излъчване. Тези хора са загубили връзка със себе си, та камо ли с хората, за които уж работели. А естественото обединение на ГЕРБ е с БСП И ДПС. Тези дъртаци не дават България да има бъдеще.

Дъртите крадливи курви ще се съберат вече и официално с цел продал Ава е на грабежа и издавателствата им върху народа ,33 год грабеж и геноцид да гниете 330 години в Ада изроди.

Това е единственият начин за правителство, ако Корни има малко акъл в главата. Ще се присламчи и възходгенерала и ще имат стабилно мнозинство.

БСП били партията на неоправданите???? Ами вие сериозно ли? Неоправданите кредитни милионери???

Това правителство беше ясно още след изборите. Възраждане също ще подкрепи... Нищо ново не ни казват "професорите".

Крайно време е дира да започне оставя следа от изтритите конентари - датата, часът и основанието за изтриване!

Пак да изкарате хората на улиците и това да ви е за последно на мафията Герб+ДПС+БСП.

Чудесен филм "Франсис" с Джесика Ланг.Полицията обвиняваше главната героиня,че е е комунистка,и като я питаха,каква ѝ е професията тя каза :Минетчийка..." А тия наше се държат като папеси...

Корнелия Нинова е американски агент защото държат сина й в САЩ .

Без ДПС не може да има кабинет,ясно ли е ?

Мераклиите за власт два месеца гушкат мангизи докато се договарят аз на тебе ти на мене само и само държавната софра да не изпуснат а и лъжите си как ''ги е грижа за хората'' трябва да се леят от устите им.. Хора без достойнство доказаха, че са се намърдали в НС щом два месеца само гушкат и чужди разпоредби изпълняват.

Какви глупости дрънка тази ?

Не разбирала как така Нинова завила към ГЕРБ ? А разбира за нормално участието в четворната коалиция на ПП ?! Тази не е нормална. Кабинет сега е нужен на Българите и на България, а не на ПП и някаква „Левашка България“. Много злини сториха леваците...

Евала бе, Бойко - евала! Със теб ще вдигнем левъла!

Бате Бойко е велик – той е мега готин тип!

Кого ли не към герб. А бе някой да си спомня едно правителство на тройната коалиция така??? Някой така да си спомня пеевски шеф на данс? Между другото след като възраждане подкрепиха подмяната-да разбирам ли че има коалиция между възраждане и подмяната? Абе нещо много лесно почнахте да плешивате една партия към друга.

Руски рубладжии на кучешка верижка.

какви руски, всички са американски подлоги