"Има такъв народ" внася искане за субсидия от 1 лев, но за мажоритарен вот няма мнозинство

В програмната реч Тошко Йорданов прогнозира, че 45-ото Народно събрание няма да изкара мандата си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Досега чалгари нямаше толкова много, а с мутресите боркини против мутрите направо изпъквате

Не знам защо, но не му вярвам на тоя, защото много си е повярвал!

Значи пари за политика ще имат само онези, които крадат или получават финансиране от частни субекти, организираната престъпност или Сорос - всеки един от тези механизми е НЕЗАКОНЕН! И така - партия без пари става зависима от лобистките интереси на своите донори, което пък означава СМЪРТ за всяка едмокрация!

На цялата ни Мара втасала, точно изборния кодекс е най-важното!! Явно от ИТН бързат да узаконят манипулациите в изборния процес, за да гарантират контролиран вот на следващите избори... Още за президентските.. При все грандиозния провал и манипулации при гласуването по пощата в Щатите, тия имат наглостта да го предлагат!?! Високо морални нации като Германия са го забранили със закон, ние с нашия морал под нулата се натискаме за това?!? И на простите трябва да им е ясно защо го искат

Бъдете оплюти както предишните и по предишните.Внимавайте много, че ако 800000 Дойдем ще Ви изнесем на носилки

почва поставяне на Тиквата на мястото му. Централния.

Още вчера Борисов каза, че ще внесат промяна в закона за мажоритарни избори. Значи мнозинство има. Само че сега Тошко Африкански се прави на недочул.

Дребосъко,никакви оправдания няма да ви спестят сопата.

Ще дойдете, таратанци. 200000 да сте, другите знаем защо и как са гласували

Субсидия левче, за да станат партиите още по зависими от олигархията. Много се чудех слави като само плюе така злобно дали е от соросоидите или е от путиноидите. Май просто е тъп.

Абсолютни популисти - Тошко си е анархист и всички тези, които ги избираха с кастинг, нямат думата пред щурите му идеи. 1 лев субсидия ограничава свободата на партиите и ги хвърля в ръцете на спонсори, които ще си купуват депутатите занапред. Слави явно има такъв и се чувства сигурен. А и за мажоритарния вот - коя друга европейска страна гласува така. Ялово започват. Очаквано.

Започнаха с чалгаджийските простотии от първия ден! Неогранияен брой секции в чужбина - дали това не е в чест на ДПС?!? Гласуване по пощата - това е направо супер, по този начин на 100% изборите ще се купуват! Честито да ни е правителството на Тошко Африкански и Славчо!

Има такъв народ , предлага : 1. Да се махне ограничението за брой на секциите в чужбина . 2. Вот по пощата за българите в чужбина . 3. Видеонаблюдение по време на вота . 4. 100% машинен вот . 5. Да се избере нова ЦИК . Промените да бъдат гласувани още днес 15 април 2021 г.

Браво! Покажете им, че може и с морал и достойнство! Мутрите вън от властта и държавата!!!

Слави ще ни оправи за 800 дни ! :D :D :D

Това е пълен глупак този Тошко. Много ще патим от такива. Това Народно събрание закъсняло с 6 месеца, но не му придвиждал дълъг живот?? Тези хора ще работят само, за да манипулират изборите и нов служебен кабинет!

Батка, то беше ясно, че ще започнете с това от референдума ви. А после?

И хората на слави излязоха маши на ДПС: Махане на ограничението за секции в чужбина - за да гласува всичкото пом@к от Истанбул. Гласуване по пощата - за да няма как да хванеш бай мангал, че си продава гласа.

Никой не е споменавал нищо по отношение на мажоритарния вот. Тошко Йорданов каза, че също внасят законопроект за Изборния кодекс, в т.ч. промени за въвеждане на мажоритарен вот. Журналистите от ДИР-а май пак си измислят.

Ясно защо ИТН мълчаха досега, не искаха да покажат че и тяхната партия е пълна със същите идиоти като останалите.

Ще даадат държавата на мафията. Браво!

Те са СИ зависими! Просто държавата по-малко лапачка ще им дава.

Абе, тия чалгари за какво мълчаха 10 дена и на финала нищо не казаха .... Това не ти е шоуто Тошко, това не ти е шоуто, това е ДЪРЖАВА и тя трябва да се управлява, смешници такива! Клоуни!

Трифонов мутра ли е?

Най-неприятното на този парламент е, че ще трябва да гледам трагичната мутра на Тошко Йорданов... Малко ми идва в повече някой театрално и драматично да ми обяснява, че гласуването на гастърбайтерите по пощата е най-важното нещо за България!

Тошко Африкански смешен палячо,е вие си го избрахте

Каква част са българите в Турция спрямо другите българи по света? Не е лошо да се информираш преди да говориш глупости!

Понеже сега герб хич не крадяха, само на субсидията разчитаха :)

Май се усетиха, че при мажоритарен вот по-малко депутати ще имат при следващи избори.

Лозунги, Ами правете правителство.От ден до пладне ще е, ама да не ме разкарвате поне юли, че тогава закона е забранил дори събрания на Етажната собственост да се правят

Аааа има мнозинство за мажоритарен вот Тошкоима...не лъжи

300 000 българи в Турция, 2 000 000 по света... Не е в ничия чест. Анти ГЕРБ е. По-точно анти купуване на гласове в България. Колкото повече хора гласуват, толкова по-малка тежест на купените гласове. Ако и това не го разбираш, И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ!!!!

същата чалга като резидента

Тошко ИЗБЯГА от мажоритарни избори. Слави ИЗЛЪГА избирателите си! ИТН умира.

продадоха държавата на олигархията. за съжаления идеята за товаа колко субсидии вземат партиите беше пусната от мен, а осребрена от слугите на олигархията, като Слави

ИНТ вече загуби 100 000 гласоподаватели! Още няколко дена и целия народ ще ги погне с камъни.Само гледайте.

Евала чалга, "суверена" се нуждае най-много точно от това - 1 лв субсидия и гласуване по пощата. Друго не го интересува, нито здравна криза, нито институционална, нито икономическа. Да щрака с пръсти и да гласува. Браво, продължавайте все така и ви гарантираме избори две в едно, ама не по пощата, а пред пълни с желаещи да ви изритат площади. Смешници чалгаджии и популисти. Смях и позор.

Е, ако Боко е на далавера, защо до сега не го направи?

Не одобрявам и двете. И считам и че за електронният вот са напълно некомпетентни да го решават. Но поне не са се издънили досега като ГЕРБ, където всичко след тях статистически е трагедия. За 2020 умира 1 на 55.45 човека. И има раждаемост 47% от смъртността. И за целият период за натрупали над 20 милиарда лева дълг. И така нататък.

Партийна субсидия от 1 лев + гласуване по пощата за българите живеещи в чужбина . И гласуване само с машини на 100 % и отпадане на хартиените бюлетини . Отпадане ограничение броя на избирателните секции в чужбина . Това предлагат от Има такъв народ . Като тези промени да бъдат гласувани още днес 15 април 2021 г. + видеонаблюдение при броене на бълетините и избиране на нова ЦИК .

ГЕРБ ще Ви подкрепят за мажоритарните и после ще Ви гледат сейрчет.Ама докато си осмислите предложенията години Ви трябват

Е как няма мнозинство за мажоритарен вот. ГЕРБ ще ви подкрепят със сигурност за това - имате почти 120 гласа! То бива популизъм и демагогия ама чак толкова не бива!

Още не влезли в НС вече мислят за себе си. Хайде първо направете нещо за народа после си разпределяйте субсидиите.

А чаршафите сутрин мокри ли са ти? Или само с два пръста в контакта...

Фиксирани в субсидията за 1 лев, чалгопитеците удобно ще пропуснат много по-важни проблеми - съдебна реформа, кражбите от бюджета (узаконени чрез бомбастичните заплати на политици, магистрати и администрация), промените в избирателния закон и др.

Значи Славка влиза в това НС колкото да прокара екстравсгантните си и никъде приложими идеи за гласуване. Един път прието това следва служебно правителство, а след това избори по новите правила. И кой ще ни гарантира, че няма да има манипулация по пощата? Кой ще гарантира, че венецуелските машини няма да бъдат хакнати? И от известно време слушам за "горките" ни събратя в чужбина и колко било важно те да гласуват. Алоооу, да се сетите за българите в България и тяхното мнение, защото ние сме пряко понасящите лиготиите от чужбина

Ъъъъъъъъ, това народно събрание няма да го бива.

Айде чалгари !!! ИМА ЛИ ЛУДИИИИИ???? Заслужаваме си всичката мизерия, щом вкарахме кръчмата в парламента...

С предложенията на Тошко и Слави, ДПС ще е първа политическа сила на следващите избори. Честито :)

"Вие сте се самозабравили. Срамувам се, че сте такива.. Аз съм просто един от многото. Изпълнете волята на народа си!" Това беше, когато Слави беше един от народа. Сега е от самозабравилите се.