"Има такъв народ" внася искане за субсидия от 1 лев, но за мажоритарен вот няма мнозинство

В програмната реч Тошко Йорданов прогнозира, че 45-ото Народно събрание няма да изкара мандата си

Обратно в новината

Коментари - "Има такъв народ" внася искане за субсидия от 1 лев, но за мажоритарен вот няма мнозинство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много партии участвуваха в изборите само заради партийните субсидии и само раздробяваха изборните резултати. На това трябва да се сложи край. Може ли да си представите, че бедна България има няколко пъти по-големи партийни субсидии от богатата Германия?

Тошко Хаджиторбалъжитодоров.................

Еййй, ма жал ми стана за гербопитеците. Такъв бой даже кучето не е яло , когато се изпика за чисто новия персийски килим.

ЩО за Прависти и ЩО за Експерти са от тая Партия когато те НЕ ЗНАЯТ Конституцията? Как ще Има гласуване по Пощата и Електронно като Конституцията ИЗРИЧНО Определя че Вота Трябва да Бъде ТАЕН а с гласуването по Пощата и Електронно това НЕ Може да се ГАРАНТИРА! КУХИ Леики и БЛЕЙКИ, май и за Чепове за Зеле Не стават а Народа Очаква от тях Ред и Законност?

Що? Ти можеш да гарантираш, че личния вот е таен ли? :)) В едно малко село дето всички се знаят и става каквото каже кмета... Ти си представяш, как идваш от града за 1-2 дена, правиш каквото си знаеш и се прибираш. Грод и независим... Е, хората си остават там и трябва да живеят със същия кмет и гавазите му...

Да точно така става! Идват от града застъпниците на различните партии, което гарантира вота! Това се прави НАВСЯКЪДЕ в България и почти навсякъде извън България!

Шоуто започна. Балета да се подготвя.

сега по трудния начин ще дойде на мене си... Все пак критиката от екрана е хубаво нещо, ама не да те сложат после на пангара да командваш.. Малиии дано да греша като си мисля, че точно тия ще го отнесат най-дебел.. барабар с Маноловата мастийка..

Е, за този Тошко написах моята детска книжка "Тошко Африкански", на която вече 70 години се радват и четат малки и големи!

а после заради заверен статуткво , освен върсочната линия с българските телекомчета имам и други такива връзки , макар че в един и същ сателитен спектър : ето - станах аз Bloomberg & Rupert Murdoch в едно .

Нека да сме поне на едно съгласни : който оптира аут от Майкрософт-Брифинг преди няколко дена , тоест от Services Agreement MicroSoft , най-вероятно ще си има ново конфигурационна работа с Google Account . Сиреч на разбираем език за всеки ползвател от услугите на нашенските телефони оператори - КАРТЕЛ помежду Microsoft и Google на вашият Android над 4.1 версия не действа . Трябва да доставете наново преквалификация . Ако не сте оптирали аут , тогава нямате да посрещате такива въпроси от към вашият както GSM оператор (PIN 2 SIM Card) , така и Google Acount .

Един вълнуващ много зрители на REVERSE FACTORING , тоест капитален оборот в балансова сметка пред НАП с годишната декларация и послетък обнародване в търговският регистър въпрос ! Все пак , необнародването , тоест публикуването на вече подаденото в НАП баланс - Годишен отчет на дейност възлиза на скромни 1000 - 3000 лева глобчето , предвид пропуската за видимост на всеки пожелаещ .

разпределен на четири управители с равни права . Какво ще декларирам - какво ще публикувам , предвид 1000 - 3000 лв глоба за непубликуване на трите игрекчета ?

пределна гара : СОФИЯ , задбалансов , поради opt-out дш българският счетоводен план . Но може и със опт-ин , но тогава на Агенция по Вписванията им потрябва някакво и някакси документче за осъществена сделкичка - подписката двустрана , нотариална заверена в едни от онези островчета : българските острови с изключващите ги от общ данъчен режим статут .

Тоше, приемате това, за което са ви пратили господарите и се измитайте. То ни е ясно, че вие сте влезли с конкретни задачи, а не за да управлявате

При такава опозиция Бойко Борисов скоро пак ще е премиер.

За мажоритарни избори ще има подкрепата на ГЕРБ :) Ако от БСП се съгласят ще си вкарат голям атвогол. Мажоритарните избори в 2 тура е пълна простотия. Тогава ще трябва да избираме между Румен Радев и Цецка Цачева за президент - 2 пълни недоразумения за президент на България. Румен Радев не върши никаква работа като президент, освен вето-тата, които е давал. Така, че мажоритарен вот в 2 тура е абсурдно предложение. Все едно ГЕРБ да кажат, че която партия има най-много проценти на изборите, тя да вкара 121 депутата, а другите симетрично - никой не го иска това, нали? Самата идея да трябва да се избира между ГЕРБ и БСП/ИТН е абсурдна. Така че, стига с този мажоритарен вот. Целият референдум беше една пълна манипулация на българския народ. Това, което се видя, е че на 2 млн българи, са просто едни овце, които не мислят, ами слушат сладки приказки и се доверяват на това, което им казват някакви популярни личности. ИТН има невероятната възможност да стане следващата партия ГЕРБ - да тръгне бавно, но да има мнозинство след 1-2 кабинета. Просто трябва да си слуша експертите в кабинета и да разкарат някакви сценаристи, да решават кое е най-добре за България. Иначе всеки един таксиджия знае как България може да се оправи :D :D :D , ама добре, че не решават те :)

А за субсидия от 1 лев имате ли мнозинство?

Този парламент няма да го бъде, ДОБРЕ ЧЕ Б. БОРИСОВ ПОНЕ ОСИГУРИ ВАКСИНИТЕ ДА ИСКАРАМЕ ДО ИЗБОРИТЕ НА ЕСЕН.

Еуфорията ще проключи много бързо. В момента когато от ГЕРБ започнат да предлагат за гласуване неща, които предизборно са били предлагани и от Слави, и от Корнелия, и от Мая, а от днес вече се забравиха. Ще види народа тогава кой, кой е. Новите още не са разбрали какъв хуй, подигравки и падение ги чака в този парламент.

Дали балет "Мегаданс" ще откриват заседанията на парламента,както шутовете от "Шоуто на Слави" си повярваха,че са най-велики още преди да са седнали на депутатските банки

Ще има и рекламни паузи: " Днешното заседание на парламента е спонсорирано от ..."

100% машинен вот? А Велико Търново забравихте ли, та изборите бяха само преди 10 дена.

ГЕРБ искат мажоритарен вот бързо и сега, докато все още имат окопали се във властта техни хора. С милионите в банкови сметки събрани от субсидията ще си напазаруват много мажоритарни места. Но това е ясно на всеки в залата и няма кой да им се върже на номера. Мажоритарни избори САМО и ЕДИНСТВЕНО след прочистване на цялата изгнила мутренска мрежа във властта.

Брато, за какво прочистване ми говориш, след като ГЕРБ има най-голяма обществена подкрепа.

аве, тоа какво сака да ми каже, че ще мога да си купувам депутати за 1 лев вместо за 10 ли?

Както някой каза Шоуто на Слави се премести в парламента. Тепърва ще им гледаме сеира ... Жалко, че вместо да вървим напред, се връщаме с години назад

ГЕРБ ще подкрепят мажоритарния вот. Тоест ГЕРБ плюс ИТН прави около 125-130 гласа. Това е достатъчно за мажоритарен вот. Тоя за какво лъже? Имат достатъчно мнозинство. От първия ден ли започват с лъжите?

Почнахте с глупостите още първият ден за какво гласувахме за вас ако ще се измятате и излагате от първият ден мажоритарен вот и електронно гласуване и 120 това обещахте. Стига сте се правили на интересни защото почвате да ставате вие смешни даже по смешни от Баце. Сега ще направите услуга на Дпс всички от Турция ще гласуват натискайте си парцалите и вкараите това за 120 депутата електронното гласуване за всички не само извън България и мажоритарният вот. Тази задача ви е поставил Суверена иначе е пълен цирк още от първият ден как можахте да изложите така тази възрастна жена трбваше да я оставите встрани не така да я хвърляте в огъня и да давате хляб на купените медии. И нали бяха нови лица а сложихме лице гъсто с Доган за шеф в парламента. приемайте каквото обещахте имате подкрепа и на нови избори иначе след 6 месеца с тези хиени ще е по лошо и Боко.

Кой иска мажоритарен вот! Ами нали точноо Тошко Африкански е против него. В Плевен как Юлия Георгиева Чортленева се "отказа" за да може да влезе следващия по списък, а не по преференции.

Тоя Африканец откъде знае че няма мнозинство за мажоритарен вот . ГЕРБ със сигурност ще го подкрепят > но така се лъже от парламентарната трибуна ! Да им е честит Тошко лъжеца на българите е чужбина !

Май кофти ви се получава , а гербопитеци?! С 200 ще ви го такова Тошко, щото иска, но няма желание, а за вас остана близането на...

Мажоритарен вот само след промяна наконституцията за 120 депутата. В противен случай ще има много платени депутатски места - България ще се фрагментира на 240 малки райони, в някои от които ще са необходими едва 1-2-3 хиляди гласа за депутат - смешно малко и там ГЕРБ и компания яко ще плащат

Партията на Слави още на 1-то заседание на парламента предложи намаляването на субсидията на 1 лев на глас - гласуването ще е тест дали това народно събрание ще го бъде или не. Ще се види кой е за промяната и кой не. Както каза Йорданов ако гласуват мнозинството против - отиваме на предсрочни избори и служебен кабинет на Президента с други думи да го духат бившата номенклатура и комунисти независимо в коя партия се намират.

Тоше, на мажоритарни избори ти си АУТ, пълен нещастник си, сорка, ама ти да ми даваш наклон, няма начин! Такива ще ги нацвъкате, че ще трябва фадрома след вас да рине! Най-добре ще е каквито си ги сътворите, да си ги изпапкате, само така ще усетите истинският вкус на властта- ЛАЙНЯН!

Странно. За 1 лев имат мнозинство а за мажоритарен вот нямат! Как стана тая работа?

Слави ни прецака яко с обещанието за мажоритарния вот. Тоя е по-голям мръсник и от президента.

Гледай сега как ГЕРБ ще подкрепи предложение за 1 лв, само за да вкара във фалит БСП и микро партиите. ГЕРБ не се нуждае от пари ИТН също, останалите обаче ще изреват рязко и ще окаже, че новата коалиция бързо ще се наелектризира. Прекрасно, това шоу е ненадминато!

не бъди сигурен, а и кабеларката на Слави не цъфти и връзва, тъй че забравете и за единия лев.

Извинявайте, проЗд съм, толкова си мога. То да лаеш по телевизията не било, като да вършиш истинска работа. Дайте ми шанс - уча се, нафукан съм ама ще ми мине!

Моно бързо забравяте че Борисов Вече мина през субсидия 1 лев . но всички скочиха че Убива демокрацията > Същото го чака Тошко Африкански !

А имали мнозинство за 1 Лев субсидия.Мисля че БСП Дееба и Мутрите ще са против тоз 1 лев.Те таман са се уредили с голяма субсидия и няма да са съгласни.Мнозинство ще имаш Африкански понеже ГЕРБ и ДПС ще подкрепят и мажоритарния вот и 1лев субсидия.Действай.Иначе от трите думи на кръст се видя че ще предложиш кабинет щом мислиш за промени.

Мажоритарният вот ако Хаджията не го пусне ще го направи Биков. ГЕРБ в момента имат много голяма нужда от това.

Мажоритарният вот само в комбинация с промяна на конституцията за 120 депутата. Иначе 240 прасенца мажоритарно ще има влезнали много с платен вот - особено в изборните райони, където населението е сравнително малобройно и има лесно подкупен контингент

От първия ден стана ясно ,ч е мутроподобната партия няма да си изпълни обещанията, нали даже на референдум гласувахме за мажоритарен вот, или то е докато захапят кокала! Който си ги е избрал да им се радва! Халал да ви е Славито!

Не съм гласувал за тези, но поздравления, добре започват.

Аз съм спокоен за България! Властта е огромно бреме и отговорност! Обаче има толкова много хора и партии, които са готови да направят тази жертва и да поемат управлението на плещите си и даже се надпреварват кой да го направи. Всичко в името на добруването на хората! Невероятни политици с чисти души, готови да жертват целия си живот само и само да понесат това бреме и отговорност!

Имаш чувство за хумор

Дали ще го приемат ? 1 лв .... То нема има и за Хляб , ами за Салам? Ммммм Самнявам се да мине.... Герб + Дпс + Бсп , ще са против .... Нема мине ....

Като не мине - на избори, и всеки ще си преосмисли вота наново...

Хмм странно, нещо ми се струва, че депутатите продължават да са повече от 120 и даже не се обсъжда да станат 120. Много странно...

Те ще надскочат себе си и ще внесат да са не 120, а само 20. И всичките да са от ИТН.

по въпроса КС много ясно каза, че не е от компетенцията на НС да го решава това.

Ами да потърсят тогава тези, от чиято компетенция е това и да го организират като са го обещали.

Не им стиска за мажоритарния вот. Много от сегашните депутати няма да стигнат до 2 тур, па камо ли да влязат в парламента

Сега ще видите ГЕРБ като почнат да внасят популистки предложения, как ще ги отхвърляне? Ако внесат мажоритарен вот? А минимална заплата 1000 лв? А помощ за неработещи заведения 50% от оборота? Дойде време да видите дебелия...

Няма проблеми с отхвърлянето! ГЕРБ как отхвърляха всички подобни предложения в предишния парламент?!

Да де, ама тия го обещаха. Така прекараха хората да гласуват за тях. А сега да видим как ще се отметнат?

Евала, така е наистина. още незнаят какво чупене на китки ги чака новите бабаити

1 лев е много за партйни субсидии!За един лев българинът може да си купи поне един ефтин хляб,10 стотиники са им достатъчно на партиите,и без това са като бизнес октоподи със обръчи от фирми,монопли и картели!

Другари, не ни трябват държавни партийни субсидии! Ще взимаме кой каквото предложи или пък каквото си поискаме.... Венсеремос!

"Ще взимаме кой каквото предложи или пък каквото си поискаме...." (цитат) Това мотото на ГЕРБ ли беше в предишния парламент или целогодишна практика?!

Как така няма мнозинство ГЕРБ + ИТН имат общо 126 депутати. Могат да гласуват всичко, включително и мажоритарен вот. Не е никак добре да се лъжат избирателите още от първия ден, или да се заблуждават. Обезщанията трябва да се спазват!

Първо ще намалим субсидията на 1 лев на глас, нали вожда Ви Мухобойко обеща че ще подкрепи това по телевизията след референдума - сега ще Ви видим истинското лице и действия.

Не само, че го подкрепи, а го приеха и беше в сила известно време. После всички останали му се примолиха и върнаха стария режим.

ГЕРБ ще го предложи

Браво на Слави удържа на думата си още с първото заседание поиска гласуване на субсидията на партиите да е 1 лев на глас - сега ще се Види кой е за промяна, кой е за нова България. А този плазмодий и оня Мухобойко няма какво да ги коментираме какви алчни за власт шушумиги са. Сега ще се види кой е във властта за пари и кой е истински родолюбец. В Холандия и Германия субсидиите за партиите са по-малки от нашите 11 лв на глас, а при нашата слаба икономика да субсидираме политици айде няма нужда - 1 лев на глас субсидия и да дават резултатите по телевизията и гласуването поименно.

А какво ще кажеш за мажоритарния вот? Това е по-важно. Трябва да престане печенето на листи

Не трябва да има субсидии а трябва да има лимит за един депутат по време на изборите който да се опрощава ако партията спечели поне 1% т.е примерно на 30х избиратели по 1 лев. А клубове по места да не са общински а собственост реална на партиите, също под лупа т.н неправителствени и чужди организации в см.отпор на пране на пари и проводници на чужди влияния.

Мажоритерен вот - йок! За лъжи към суверена какво се е правило в Крумова България? А Тошко? Ама българския избирател това заслужава - да го лъжат популисти и после що стана така.

Тошкото се ослушва за мажоритарен вот щото вече не им отърва, но ГЕРП ги цаката като от своя страна внасят такова предложение. Да видим сега как ще гласуват от ИТН

Почнахме да се отмятаме. Както за единия лев субсидия, така и за мажоритарния вот нямате мнозинство. Но ги ОБЕЩАХТЕ! Така че поне трябва да внесете искането за МАЖОРИТАРЕН ВОТ в два тура, пък да видим кой как ще гласува. ОБЕЩАХТЕ, ТОШКО!

Kliment

Бойко им обеща подкрепа за мажоритарния вот ама нещо не им стиска. Не че мажоритарния вот е нещо хубаво.

Ами като гласувате за обещания ви лъжат.

Герб го внесе и гладува за но всички останали гласуваха против.Така че няма как да стане освен това това е контрапродуктивно защото ще озакони корупцията под форма на дарения.А с мажоритарния вот в 2 тура кво стана Тоше?

На ИТН не им отърва да има мажоритарен вот.

Обащахте първо за мажоритарния вот ! И вие ли започвате с номерата?