17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В пленената от мафията държава: Смърт, опити за убийство, уволнения! Черна прокоба тегне над хората, докоснали се до делото „Октопод“ 02.08.2021 Черна прокоба тегне над хората, докоснали се до делото „Октопод“. То продължи цели 11 години, заради което само малцина вече си спомнят, че по време на мега процеса, много от жертвите на българската мафията разкриха как тя е „пуснала пипалата си“ в най-високите етажи на държавата, как всеки „неудобен“ и неговото семейство могат да бъдат смазани и как който и да е бизнес може да бъде направен на пух и прах, стига някой от „богопомазаните“ да го поиска. Докато делото за рекет и изнудване се точеше първо в СГС, а след това в специализирания съд, с живота си се разделиха основният свидетел на прокуратурата и един от главните обвиняеми. Друг негов „колега“ пък преживя атентат с гранатомет. Втори от основните свидетели беше посечен с брадва. Водещият прокурор се отказа от делото, а срещу съдията на първа инстанция бе организирана безпрецедентна атака и махната от процеса малко преди да произнесе присъдата на първа инстанция. Трагична се оказа съдбата за един от обвинените за рекет - Антон Петров-Хамстера. Това се случи малко, след като той чу „невинен“ от апелативния специализиран наказателен съд, а прокуратурата, умишлено или не, „пропусна“ да обжалва оправдателната присъда пред ВКС. Преди ден Антон Петров загина при инцидент след офроуд с джипове в Рила. По неясни причини автомобилът, управляван от Хамстера, полита в 100-метрова пропаст. Като по чудо тримата му спътници остават живи. Антон Петров-Хамстера . Припомняме ви, че Хамстера бе обвинен през 2012 г. за член на банда, предлагала елитни проститутки. След като прокуратурата го „мота“ три години, реши да прекрати разследването, без да го внесе в съда. Името на Хамстера се свързваше и с други нелицеприятни дела на родния ъндърграунд. Полицията, обаче така и не успя да докаже твърденията, които правеше под сурдинка за това, че Петров, като човек, който официално се е занимавал със застраховане, е имал пръст в кражбите на луксозни коли, отвличания и т. н. Така Антон Петров-Хамстера неочаквано рано напусна този свят с напълно изчистена автобиография. В края на 2015 г. с живота си се раздели и основният свидетел по „Октопод“ Георги Цветанов. Според официалната информация, Цветанов губи контрол над колата си край Стара Загора, напуска пътното платно и се преобръща. На път за болницата издъхва. Мистерията за кончината му и до днес тревожи не малко хора, защото познатите на Цветанов отлично знаеха, че той живее постоянно нащрек, осъзнавайки, че може да бъде ликвидиран по един или друг начин. По делото „Октопод“ Георги Цветанов дава показания, че другият обвиняем Алексей Петров го е бил с лопата и „лекувал с нож, лопата и пистолет“. Георги Цветанов

“ "Има такъв народ" кани 3 партии на срещи, за да ги запознае с проектокабинет Трифонов кани трите партии да ги запознае с кабинета, който са направили с другите две.

По-добре е да върнат мандата! Другите партии могат да предложат по-кадърни хора за кабинет!

Но това е единственият добър вариант, останалото ще е провокиране на още по-голям хаос и ожесточение! Трифонов явно нито може сам да излъчи свестен кабинет, нито да е самостоятелен и независим!

Политическата отговорност Славчо е твоя и на хаджи Тошко.Държите се все едно сте хванали Бога за т.....те.Политиката не е мръсна дума .Мръсни са политиците от породата на Борисов ,а вече и ваша милост.

Пиле шарено, както Тодор Живков , така и Бойко Борисов имат качества на държявници. Това означава в сложна обстановка да се минимизират загубите и да се запази нормалност и стабилност. А това е изкуство и не е за сегашните дребосъци въздухари.

Бoриcoв e гeниaлeн мaнипулaтoр. Вcичкo кaзaнo oт нeгo звучи кaтo библeйcкa иcтина, но се изпарява казаното от Борисов, когато пoглeднeш грaфикитe и таблиците нa Eврocтaт за последните 12 г.

Много мръсен мак

Как се съставя правителство при мажоритарна избирателна сиситема - това означава президентска република очевидно.

Искам да кажа на гласувалите за ИТН, че хората гласували за другите партии, ще се оправят някак си, както и досега са го правили, а те ще затънат още по дълбоко в калта.

Искаш да кажеш, но очевидно ти липсва мисловен ресурс. Хората подкрепящи ИТН са свободни и независими и искат да помогнат на поробени като теб да заживеят в една нормална държава!

Глупак! Кое ви е независимото? Аз съм независим, защото съм си уредил вървежна професия и живота, а вие сте чалгари, общаци и миячи - утайката на обществото!

И на децата я ясно,че чалгарите не искат и няма да правят правителство !!! Защо е това губене на време с празни срещи и приказки ??!!

Работата е ясна. Отива се пак на избори. Президентът Радев да прави партия и да сложи точка на тоя цирк.

Не отивам повече на избори!

На всички входове и изходи в парламента ни да бъдат инсталирани дрегери за ежедневна проверка на алкохол и наркотици.И няколко пъти месечно да обхождат всички помещения със специализирано куче за наркотици.Веднага ще се видят гнилите ябълки с големи мераци.

ще канят ли,или той е ,на пряко подчинение,на Черепухин?!

Представете си министрите на Суверена келеши такива. Ние сме ви работодатели.

Наблюдавам, че всички политически партии, коалиции и сдружения по интереси в Народното събрание, бягат през глава като се спомене Рашков като министър и в редовно правителство, въпреки че и той бе основна бухалка чрез която се получи тази подредба в изборите. Радев, пък при всяка медийна сгода се моли на последвалите юмрука му да се сдушат и да му осигурят правителство, което да върне жеста. Те на власт, а той с втори мандат. На хората на Слави евала, че не се прекършиха. Дано имат силата и волята да не се поддадат на натиска на Радеви, Иванови, Манолови, Хаджигенови и Нинови.

И кой остана прасето от ДПС и Бай Ганьо от Банкя - мерси глупако....не можеш и пет лв да заработиш.

Личи си че си точно такъв/а

Но пък всеки ще лапа от баницата. А дано накрая да ви светне, че всички са маскари!

Няма начин да не се оправим, имаме си и Шнорхел и Шмъркел. Хахаха

Суверенът суверенът, само това е научил и повтаря наш Славчо учиндолски. А не иска да си мръдне дори задника и уважи този народ, да разговаря с него, да участва в дискусии и обсъждания за благото на този суверен. Ааа, много го е зор, предпочита да се държи не като лидер а сив кардинал...., и ще пусне напред оная шушумига Николов, която се усмихва безпричинно и като зелка, и ще му тегли ушите ако не слуша.

Чисти хора ще имаме

Ще гласувам, за ИТН, защото усещат гнилите ябълки (Асен Иванов) и не работят с тях, за разлика, от всички други партии. Т. Дончева едва ли не го оправдава, че в бизнеса било така. Е няма да е вече така в Б-я, ако управлява ИТН. Това е самосъздала се партия, от възможно най-чисти хора. Това търси българина, до гуша му дойде, от тарикати!

Асен Василев имам пред вид министъра на финансите. не Асен Иванов сори.

Датският съдружник на Асен Василев пред БиТи Ви: Той е измамник, но много, много умен. Това не е хвалба!

Човека е спечелим делото в Вашингтон и няма никакви притеснения от правосъдието.Това,че някой се опита да го очерни,задето засегна интересите на големите акули с Майбасите е друга бира.Лошото е че Трифонов като все още неопитен политик се хвана на въдицата.В действителност най добре беше тримата служебни министри ,които добре се справяха да бяха останали на същите си длъжности,че дори да бяха привлечени и Рашков и Янаки Стоилов.От тук нататък голямото его на Трифонов,само ще му пречи,на то ще влияе и върху всички нас.

Какви срещи с тия чалгари? Безсмислено е.

Добро утро! Искам да успокоя гербопитешките тролове, че чегъртането ще продължи. Благодаря! Хубав ден на нормалните хора, които с честен труд си вадят хляба, не лъжат и не ограбват България!

И как ще продължи чегъртането, ти нормален ли си, с 65 депутата и никаква подкрепа.

Ако трябва, пак ще се избираме, така е в демокрацията

Уйовдолския идиот и тъпанарите около него заслужават един як бой до посиране за да не лъжат друг път народа с празни обещания. Могат да управляват само бае шиле, отец нафърфорий и гювендийте от Магаданс

Славчо, къде е най-добрият ти приятел Годжи? Защо си се обградил с лизачи и лапачи като Бойко? Вие приятели нямате и ви личи. Бойко излъга бая народ за бая години. Ти няма да успееш. И шоуто си затри, и телевизията. Кой ще те гледа вече? Не мине жал. Прощален епизод и финални надписи текат.

Слави е тъпото му шоу са люпилня за политически проститутки! През цялото си съществуване. Да започнем с Кулеков и Бойчев. После Курумбашев (депутат от БСП), Любен Дилов (депутат и кандидат-министър от ГЕРБ), Росен Петров (солташак на Бареков), Калин Вельов (депутат от ГЕРБ)

Слави не обичал квалификациите, твърди в интервюто си. Същевременно не разговаряли с "терористи" в лицето на Бойко. Терорист ли е Бойко бе Слави, това квалификация ли е, и това се твърди за човекЪТ който добър лош, наш премиер е 12 години. Толкова наивно и заблудено момче си, че сега всички ти гледаме цирка и дано по-скоро се пръждосаш, че твоето не се търпи още на първия ден, откакто ИТН спечелиха изборите и излъгаха надеждите на суверена, както обичаш да се изразяваш.

Слави има толкова общо с протестите против Борисов и Гешев, колкото с четвъртото място на световното по футбол в САЩ 94-та година. Гледал ги е по телевизора и е канил гости в тъпото си шоу, за да си вдига рейтинга. Слави целуваше ръка на Кунева-Пръмова в ефир и се обясни в любов - “Вие сте моят президент”. Слави заяви, че Ахмед Доган е най-великият български политик. Слави мълчеше и слушаше с наведена глава, когато 2 поредни дни гости му бяха Борисов и Цацаров да си правят реклама в малоумното му шоу. Слави ходеше по вечерите на Мултигруп, като тази на Нова година 1996 година, когато Илия Павлов награди Вежди Рашидов с титлата “Главен Мултак”. Тогава народа нямаше кво да яде, а те се тъпчеха и хилеха. Кво повече да коментираме? Слуга на властта и изпълнител на техните сценарии. Нищо повече или по-малко.

Браво!

Дръжте ги изкъсо тъпите чалгари! У вас ни е надеждата.

Ха, ха кой реформира съдебната система така, че да не можем да се отървем от Каскета?

всяка остави !

Аз предлагам да върнем пак царя. Вскчки се изредиха и пак опираме до него. И така по спиралата надолу та в ада. Не разбрахте ли че всичко отдавна свърши. Всичко е разпределено и народа е окраден до шушка. Който и да дойде няма да помисли за народа. А той май и народа 3 000 000 се изнесе. Жалко за чудната природа която ИМАХМЕ.

ИТН са №1 и ще получат пълна подкрепа от ГЕРБ!

с пртии на статуквото не искама да си имаме работа бисипето е друга манджа те са отиваща си партия

Герберастките цигани ли?

Хой за червените кмери!!!

Това не е държава да стигне до там да си подържа палачите от ДПС и ГЕРБ. Жалко. Злобния казан дърпа здраво на долу.

Ли се е събрала тука пак цяла нощ

Всички партии да не подкрепят правителството на този олигарх сатанист. Всички те повече аут от НС. Това са БСП ДБ и ХАДЖИГЕНОВ Дончева и Манолова. Абе неедекватен Славчо какви заеми сънуваш за Асен Василев бил с ляво мислене. За заемите питай твоя приятел Борисов. Няма ли в България ДОКТОРИ психиатри.

Трол си

Не съм трол като те мангал гербаджия или на онези олигофрени от ИТН

Не се оправдавай. Почнете ли да говорите с гъза си, значи си трол. Нито едно нещо от това което си написал не можеш го доказа… ЗАТОВА СИ ТЪП ТРОЛ

Москва, велика майка на народите! Един ли смел борец ти приюти? Едно сърце ли, от врага подгонено, притисна ти до майчини гърди? Ти ни спаси, Москва, със Радев, ти бъдещето ни спаси завинаги. И твойто име шепнем с радост, тъй както шепнем името "родина"!

хаповете снощи, пий ги и дано кратуната ти спре да те води при мамашатираша .

защо ако итн играе по този начин и е я конфликт с най-добрите си приятели, ако допуснем, че намеренията им са искрени!? какви са тези кандидати дето все нещо не е наред около тях? все супер образовани и ха - някакво странно петънце!

Аа да не са мутри пожарникари или дела гард охрани или ММА рекетьори

не коментираме! проблемът е че , итн започна тая сага с петната в биографиите! после това с преспанския договор, това което ф. лилов написа, ... дано вс. да е ок и да има смислено обяснение.

И може да спреш да говориш..

Духовен и физически инвалид, плезещ се изрод, сатанист с обеца и татуу ще ни управлява чрез тъпите си солташаци, събрани от кол и въже

Служебното правителство си върши добре работата и хората ги харесват Дай сега да ги махнем и да сложим Сулю Пулю Гена Мара и Камшик Тодора Ама тя простотията не ходи по гората Ако в едно следващо правителство не влезнат Рашков и икономическите и финансови министри нема да има оправия

Бе първокласнико прост

Няма да стане правителство с този мандат. ИТН не може да обедини четири партии. Те досега само с БСП са се разбрали. С ДБ и МВ вече се карат. Единственият шанс за правителство е с третият мандат - на БСП. Ако успеят да се споразумеят за програмно правителство тогава, това ще е. Иначе следват избори.

Само вижте бабаитските разкрачени пози на дървеняците селяндури сценаристи и чалгари и надутия като пуяк търговец на бански, кандидат за премиер. Тези кретени ли ще ни управляват?

Кретен , селянин, престъпник, крадец

Слави е един фалшив герой, който е нито музикант, нито е измислил нещо ново а просто изкопира западно шоу и завзе главите на чалгари и простаци. Друг е въпроса кой да управлява потъващият кораб - България. Ресурси няма, икономика няма, хора няма. Ние сме просто поредният пазар на запада. Кауфланд и сие и милион таралясник нов внос. Та..... Кажете кой да управлява. Само не връщайте Борисов, защото е срам за нас.

Като тебе никога няма да се оправим Опорките ви са малоумни.. Значи искаш да те управлява Пожарникар, престъпник който е лежал в мешки затвори, крадец който ни вкара в списъка с най бедните държави?? ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ПРОСТИ А чалга пеят в планета Пайнер…. Точно тези които пееха на предизборните кампании на герб

Да живее новото ОФ !!!

Славче му е трудно в тая ситуация с тоя състав да управлява, а и въобще не му се управлява и за това ке да е да има правителство, но с мандат на БСП и то може да се каже експертно, което ще бъде съставено основно с хора от служебният кабинет със срок около година и с кокретни цели и задачи.... така ще бъде подкрепено от всички без прокажените ГЕРП и ДПС!!!!

Славуний се осра преди да е стигнал тоалетната. Освен да направи една хлъзгава кафява пътечка до нищото, друго не може. Всички преди него (надявам се и след него) бяха по-добри: Костов-мостов, Цар-мар, СтаниШеф, Бочка-мочка...

Със сигурност, ще направите реформите заедно. Бъдете смели,силни и Успех.!

Реформите ?!? - no Comment. Навремето старшината в ШЗО - то ни "поучаваше" - "на школника ваичко трябва да му влиза в г-за" Ей ви реформи...

не ме разсмивай с бсп

Мила мале,наредиха се по жълтите павета,начело с баш гащника,хвърчилото! Софиянеца мълчи,силата му се изроди в мазохизъм,хейтъство и безразличие....

абе, ти наркобос ли си, оръжеен бос ли си, килър ли си, мутра ли си....., че ми ходиш с въоръжена охрана и 3 джипа, или си просто селско ефе и страхливец?

Аз съм само един прост селски пеердишшш, хванал бика за рогата, като бедното си и нещастно детство го изливам сега върху вас, сорриии.

Кой си ти да задаваш випроси , нещастнико? Я веднага марш в гетото.

Форумът е свободен, всеки може да задава въпроси/пише мнения. Ай налягай си там парцалите в панелката и не замърсявай с неадекватните си изцепки.

Връчването на мандата беше незаконно!

Еврокинтите намаляват, но борбата за все още недоогризания кокал расте. А народа, еххх народа ще го д-ха както от хилядолетия насам - все едно и също. Ако някой си мисли, че в 21-ви век е измислено нещо ново под слънцето като човешки отношения, жестоко се лъже.

XCX (нерегистриран), По плана за възстановяване БГ ще получи около 70млрд лв, от които около половината - т.н. грантове. Това е най-голямата сума като помощ в историята ни. Отделно годишните субсидии. Кокалът е мноооого голям и борбата за него е жестока!

Дaли Бг ще получи тия милиарди (новонапечатани, даже генерирани в компа), зависи кой е на власт и какви комисионни са договорени. Я стане, я не. Хем просто, хем сложно.

XCX (нерегистриран), Ще, ще. Може и повече да са. Дай Боже да се ползват за нещо смислено, не за поредните зали Армеец и подобни...

Българинo, дано да си прав. То и 10-20% да отдат за народа под някаква форма, пак би било ОК. Друг е въпросът дали трябва да се въщат, щот няма безплатно сирене. Или всичко ни се пише на задника пак..който доживее.

XCX (нерегистриран), Писах по-горе, около 35млрд лв са грантове, т.е. ням да се връщат. Другото е нисколихвени заеми, което пак е изгодно за икономиката. Както и ти пожелаваш, дай Боже повече да стигне до оцеляващият ни народ.

Да се чудиш Гербери ли пишат или от ДБ. Звучат по един и същи начин. И итн са пълни дървета ясно е че ДБ искат постове датите им ги и с вършете поне част от това за което сте избрани. Другото е нови избори и нови опити за правителство. Докато се разберете Гешев ще го изберат втори мандат...

късно късно късно...осрахте се

На бъдещото правителство и премиер, дали този на ИТН, дали друг след тях, трябва едно да е ясно едно – разобличението на предишната власт трябва да продължи. Дали ще го нарекат изчегъртване или ревизия на корупционно управление, дали ще го нарекат реваншизъм или правова държава, която не оставя престъпления ненаказани, но трябва да продължи. В това е и най-големият успех на служебния кабинет. Ако следващо правителство иска да се ползва с тяхното доверие, просто трябва да продължи. Другият важен въпрос, който не подлежи на копромиси, е смяната на Гешев. Без това не могат да изправят на съд цялата мафиотска схема и организаторите й. Всяко отстъпление по тези въпроси ще бъде провал на следващото правителство. Безапелационен провал, който няма да прикрият никакви тинтири-минтири, астронавти, таблети, лустрации, газопроводи или половинчати събедни реформи.

Томалевски, ти ли си бре серсемино. Как е в Южен парк. Ха наздраве.

ИТН, по специално ръководството и, се оплетоха като пиле в кълчища. Нервно и без предварително начертана насока правят лишени от логика действия. В резултат ситуацията става още по-неадекватна. Така е, като се занимаваш с неща за които не си дорасъл.

70% от "Хемус" е платена, но само 13% е изградена Няма обаче осигурени средства за текущите ремонти, До този момент за АМ "Хемус" са дадени предварително 70 на сто от необходимата сума, а изпълнението на строителството е около 13%, магистралата може да се строи и без милионите взети оттам, заяви пред Нова телевизия министърът на регионалното развитие арх. Виолета Комитова. Повод за думите ѝ бяха обвиненията на бившия премиер Бойко Борисов, който заяви, че финансовият министър Асен Василев е взел средствата за изграждането на автомагистралата, за да "излъже", че има приходи в бюджета. При магистралите финансирането е предварително, а за текущите ремонти на пътища ситуацията е точно обратното - възлагана е дейност, без да е осигурено финансирането. "Възниква сериозен въпрос - защо възлагаме толкова много дейности, без да има финансиране? Това е най-големият парадокс. Могло е със средствата от "Хемус" да се подсигурят текущите ремонти", обясни Комитова. "Защо поръчваме ремонти, след като не са обезпечени средствата? Защо фирмите приемат да работят без тях? Проведохме срещи - обясниха ни, че не са имали избор. Разчитали на излишък в края на годината. Така е било през 2020 г. - с министерски постановления. Това разплащане е спорно, защото се отклоняваме от Закона за обществените поръчки. Не знам кой го е заобиколил, това трябва да се обяснява от предишните ръководители. За нас е заварено положение. Много хора искаха да ни противопоставят с фирмите, с кметовете", обясни министърът. Комитова огласи в Народното събрание, че в бюджета на АПИ няма предвидени пари за обезпечаване на започнатите дейности, свързани с ремонт и пътна поддръжка. Причината - предишното правителство не ги е предвидило в гласувания бюджет. За тази година предвиденият бюджет на АПИ за ремонт и пътна поддръжка е 382 млн. лв. Още през 2019 г. договорите с фирмите изпълнители са сключени, а АПИ е поела ангажимент за плащания през тази и следващата година в размер на 2,9 млрд. лв. През 2021 г. от тази сума трябва да бъдат изплатени 1,5 млрд. лв. на фирмите и още толкова през 2022 г. В заложения бюджет за 2021 г. обаче тези пари липсват. "Цяла България е разкопана. Започнати са безброй много ремонти, без да са финансово обезпечени", коментира Комитова. Тя посочи, че разминаването в цифрите идва от начина на възлагане на обществените поръчки. Първоначално предвидената им стойност надскача в пъти реалната заради допълнителни възлагания по тях.