Има опасност от пик на заразени в Русия през майските празници

Много руснаци си взимат отпуска за целия период от 1 до 10 май за пътуване или семейна ваканция

Обратно в новината

Коментари - Има опасност от пик на заразени в Русия през майските празници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сърцето ми се изпълва с неистова гордост, като си представя Президента Румен Радев на парада на 9 май, качен на мавзолея на Ленин, заедно със стожерите на световния демократичен процес , президентите на Русия, Венециела, Куба , Северна Корея и Сирия!!! Очаквам след посещението и скорошно присъединяване на България към чакалнята на рублозоната СЕ-РЕМ 3 !?!?

КАТО ПОЗНАВАЧ НА РУСКАТА ИДЕОЛОГИЯ , ЗНАЧИ ОКОЛО 1 000 000 СА ЗАРАЗЕНИ, А ОКОЛО 80 000 ПОЧИНАЛИТЕ !

Тези даже са ги задължили да са с червени маски, психопати!!!

В Америка масов се пиели белина и хлорна вар, инжектирали се Доместос и Медикс по призива на Доналд Тръмп за борба с вируса. Починали в САЩ -55 хиляди души. В Русия починали 500 души. Обяснение? Къде са Чехлю, Паси, Иво Инжев и тям подобни американски сегашни и бив'и комунистически хрантутници да ни разкажат за американския рай?

направо ги съсипа бро.

Мустафа ханъм щяла да раздава на козяшките тролове безплатно белина за перорална употреба. Щяло да има и допълнително Доместос, хлорна вар и син камък. Вече били съставени списъците на най-активните. :)))

Простотия! В Русия има карантина и никой не работи! За какви отпуски говорим?

Съветските дебили ще се насвинят по празниците си, и ще докажат, че съветският дебил е най-големия дебил в света...

Апропо, нали немаше вирус в СССР бре, кво стана? Вова нещо има ли да коментира, или е зает с медицински помощи за Чили и Австралия?

Струва ми се, че в Русия няма нищо притеснително. Врагът е далеч напред с жертвите, затова дори да станат 30 000, то няма да се е случило нищо кой знае какво.

А жужето как е? Хранят ли го редовно в бункера? Разхожда ли скафандъра? И да се пази от затлъстяване щото последно време тлъстите жужетата много давали фира се чува.....

Па те в конституцията си записаха че нямат идеология... ти нещо да не си паднал от Марс и то на главата си?

Защо ли само такива като тебе са се загрижили за състоянието му?! Да не би от това да зависи работното ти място?

Ей тролове обратни, с просташкото си поведение само ме карате да симпатизирам на Русия.

че симпатизирай си на раша, кой ти пречи? дори можеш да се изселиш там! в България от доста години няма изходни визи!

Глей ся дедовото. Да ти разкажа един виц. Срещнали се две баби. Едната вика на другата: Ти знайш ли мари, вчера паднал един самолет и умрели 100 души. Другата рекла: Аха, значи по старому хилядо! Та и твоята работа, чадо.

Квой туй жуже, дето ви било таковало толкоз лошо, че все ревете от него?

Че може и Русия да дойде тук бе, я виж колко руснаци са тук. Що трябва ние да ходим!?

Оди си бий една инжекция белина за да изпълниш волята на вашия вожд.

Повтарят, като папагали чули-недочули какво говори нашия свят, а нямат идея какво се случва из азиатската пустош. И не им пука.

прав си! в оная кочина никой нешще да ходи! затова си натискай парчалките тук!

Неска пак наркомански празник у гуведарника. 1,292 умряли гуведа неска и общо 55 000 Не случайно спряа да даат сводки за умрялити, от ши лъсна насрания гъз на наркоманцити!

Айде де, я виж как два милиона кримчани искат в Русия, не щат в демократична Украйна!

В Русия всеки умира от каквото каже Путин. Послучай 9-ти май най-много ще са от битката за Берлин. Герои-ветерани-ранени-в-бой. И веднага ги зачисляват в бессмертний полк. Никви вируси и глад.

Не реват... щот са развили Стокхолмски синдром;)

Абе не бе, как бе, нямат идеология, имат ИДЕОПАТИЯ! И то клинична!

Русоробите са бездънно тъпи родоотстъпници (нерегистриран) — ти си много тъп и малоумен

Кочината е Украйна

Русия се справя много добре с вируса. Но в САЩ е ад. В спешните отделения няма места. Тръмп вече не си боядисва косата. Щял да се остригва 0 номер

Положението с коронавируса в Русия изобщо не е интересно! По брой на починалите Русия е едва на двайсто място, а на заразените общо - на десето. Повече информация трябва да се изнася за САЩ и Западна Европа! В САЩ, например заразените са 12 пъти повече, а починалите 80 пъти повече, отколкото в Русия, но информация за това намерих много трудно!

Университет Джон Хопкинс престана да дава актуална информация за заразени и починали в САЩ. Истината може да се научи индиректно. А тя е ужасяваща. В САЩ са неизмеримо по-зле от Русия

Всички малоумни руски тролове са на амбразурата да защитават руския коронаворус - най-здравословният и покезен безаналогов православно-путински вирус в света! Абе, тъпаци, коментирайте нещо по същество! Преди месец дребният келеш Путя се репчеше, че всичко е наред... Тия дни всеки ден има по 5-6000 нови заразени в Кочината... Хотели как лучше, а получилось как всегда,! :)))

САЩ са най-зле в момента (след Китай, за които всички знаем колко са лъгали и лъжат). А Русия добре ли е, тъпако руски? В сравнение с България да речем... :)

Празни улици. Пусти площади. Не играят на двора деца. От ченгета навред ми се гади. От наврени в ареста слънца. Забранената пролет ме нерви. И отлага се земният Рай. Щото, както върви, и септември вероятно не ще да е май. Боко Тиквата с такси и глоби плю на моите Райски поля. И на мен – просто речено в скоби, от дебили съвсем ми призля. Даже моята майчица свята всяка сутрин закусва с лъжи! – генерал Мутафчийски пресмята колко много светът му дължи. Нас държавата просто ни хейти. Плака с нас и арменският поп. Ако искате, братя, живейте! – аз не ща да умра като роб.

В Китай заразените са 80000, а в Западна Европа и САЩ - по 1000000. Та откъде е тръгнала заразата и къде медицината е по-добра?

Киртако, колко са 5000, 6000 заразени на фона на над 140 милиона души население бре, тиквенико:)))??? Да не би при тръмпитата да са по-малко?!?

Тиквенико, какво ти пука и си се загрижил за Русия, след като тръмпитата са я закършили:)))???

Тикварино, тежко й на нашата кочина, ако в нея останат само тупани, като теб, честно:)))!

Най-добрата медицина е там, където властта сама си води статистиката. Няма начин руснаците да си признаят, че при тях нещо не върви и имат проблеми. Абсолютно невъзможно е. Не е по руски. А тотевците като тебе седят и вярват - най-вече, понеже много ви се иска да е така.

Като че ли повече ви интересува ситуацията с Ковид -19 в Русия ,от колко в България ? Странно ,дали да очакваме провокация с Русия или е случайно всичко ! Здравеопазването в Русия е в пъти по- добро от колко в България ,спомнете си здравеопазването през Социализма в България и ще видите че в Русия не е разрушено , а е доразвито и безплатно и достъпно ! С този Министър и този Премиер скоро ще ни изчистят обикновените Българи , това им е целта от назначението им от първия ден ! Искам в България да бъде добро здравеопазване и наказание над днешните Премиер и Министри за кражба на парите от Здравната каса !

Троловете внушават ,че медицината в раша е на ниво,мед сестра получа 8000 рубли курс на рублата за сега 1$=80 рубли,лекар 30000 да не говори ,че в 21 век нямат топла вода в болници и училища.нямат нормални вътрешни тоалетни. Аз живях в раша ,страшно е,Москва е малко по цивилизована.

Много е просто но ти си тъпо парче и никога няма да “ затоплиш” никога , това те прави глупавия Иван

По всичко личи, че режимът на Путин е изправен пред много тежки изпитания със срива на цената на петрола, слаба рубла със стойност на тоалетна хартия, ниско потребление и висока безработица и обществено недоволство. Не бих се изненанадал, ако започнат да изнасят зад граница с мръсни операции цялото напрежение, което са събрали у себе си. Путин изглежда все по-жалък, а с това, и все по-непредсказуем за нормалния свят. Занете за змията кога хапе най-лошо. Затегнете санкциите и им гледайте сеира, като преди това вкарате руските терористи, свалящи самолети, на топло доживотно! Не познавам друг народ на континента Европа с такава неистова жажда за кръв като руснаците.

Не, не искаме да затягаме никакви санкции, защото ние губим пари, и напрежението у нас се покачва. Цели отделения в болниците напускат, парите които получават са смешни, хората гладуват, защото всичко е много скъпо, тъй като ни спряха вноса от Русия. Ние искаме пълна отмяна на санкциите спрямо братска Русия!

Никой не пита простите русофилистици какво мислят. НАТО постоянно се гъбарка с Русия, а Русия е толкова безпомощна, че руските малцинства в Прибалтика буквално ги смятат за животни ги мачкат здраво, а Русия стои отстрани и не смее да мръдне, защото ако посегне на свободния от руски терористи НАТО-вски Прибалтик, Русия ще се завърне в праисторическите времена. Тя и сега е там донякъде по стандарт на живот и инфраструктура.

Глупости, ние като граждани на България искаме да се зачита нашето мнение, и ние сме граждани на тази държава и имаме право на глас по конституция! НЕ НА САНКЦИИТЕ, ИСКАМЕ ВНОС НА ХРАНА ОТ РУСИЯ! А нато беше жалко на последното си учение, само 3000 разпасани войника,срещу руско китайското учение, те бяха 130 000! Не можем да се мерим с тях!

кокошката като рови си го хвърля на гърба..ха.ха.ха казват старите хора. Руснаците измислиха този вирус и го изпуснаха като пуснаха хибритката че Китай и САЩ са го измислили...Ама истината е : Биологичен експеримент – коронавирусът е създаден в руска военна лаборатория "Вектор" Експлозията е избухнала 17 септември 2019 във "Вектор", който днес е държавен Център за изследвания на вирусите и биотехнологии. Това е един от двата центъра в света, където се съхранява вирусът на едрата шарка. В центъра, намиращ се в района на Новосибирск, се съхраняват и други заразни вируси, включително на еболата.... и коронаровирус... Руските власти убеждаваха че няма опасност .. Е видяхме вече... Колкото повече руснаци са заразени с новичок и коронавируски 19 по добре..ха.ха

Повтарям, никой не пита русофилистиците. Излезте на площада и скандирайте как искате Русия. След 20 минути ще ви приберат в лудниците. Русофилистиците важат за изметта на Земното кълбо. Затова на тях им се пада да гледат как руските малцинства в Прибалтика биват третирани като животни. Къде е руската мощ, ако не може да се оправи с една Естония например.

Имаме рускини на килограм, имаме и много петрол, с който заедно със САЩ да сриваме Русия на международните пазари. Така е било, и така ще бъде.

цък-зък, като искаш руското кво правиш тука? куфар,гара , Сибир...