Коментари - Илияна Кирилова: Прокуратурата проверява какви данни има по отношение на Сотир Ушев и Николай Копринков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При положение, че няма такива сигнали прокуратурата не е ли задължена да повдигне обвинение за разпространяване на лъжи на Дилянчо???? Не им отърва на сглобката че Президента не им влиза в играта и всеки божи ден се чудят какво да измислят за да отвлекът вниманието от собствените си далавери.

Само да не стане като с Нексо - много шум и накрая - нищо. което обаче може да доведе до осъждане за обезщетение от държавата за голяма сума

Тая схема е ясна,първо шумим през това време всички следи се замитат. След това правим проверка и всичко се оказва няма доказателства. След което делото се прекратява. Парите и престъпниците изпрани и всички облажили се са доволни.

Свинята да внимава какво си пожелава, за да не му случи в действителност!

Господина по Магнитски за какъв се има? Подозрително е да му се дава толкова трибуна, явно всички мисирки са при него на втора заплата.

Шило

Кирилова, скрий се, моля те! Какво излиза? Проверявате това, което проверявате? Или имате или нямате. Не се прави на ударена, ако има проверки срещу лица от такъв ранг, определено ще знаеш. Все пак, не иде реч да Рамо от Факултето

Сотир Ушев още от времето,когато беше шеф на агенция в Министерството на отбраната.Ще ви падне шапката.Не случайно Весела Лечева живее с него.

Браво! Много изпълнителна прокуратура! Вчера Пеевски им нареди, днес вече изпълняват! Аферим!

Сглобката на САЩ даде властта на Мафията в България! Диктатура на САЩ+Мафията в България!

Щом" феномена "каже....

Тая "прокуратура" ли е ква е, е няква частна фирма за мокри поръчки на корумпираните престъпници Пеевски и Борисов, но всички наемни убийци от тая организация се хранят като тении и всякакви гнусни от нашите народните данъци....

Нещо да се чува за размразяване на делата за "Булгартабак", БТК, КТБ, офшорките и магистралите. Г-н Магнитски, сам си е образува тотален комфорт по тях.

Виж разследването от октомври в bird по темата, последните доказателства, публикувани на сайта през октомври 2023

Дир, яко сте смешни! И с публикациите си и с манипулирането на форума

DIRAAAAAAAAAAA, голямото триене на неудобните коментари!!!

да отворят сайта afera.bg - там има достатъчно за Пътя на Копринката да ходят и Копринков и Радев в затвора

тия от СГП ни лук яли, ни лук мирисали. Те пак не са разбрали. То цялата държава знае, за какви ли не далавери, само те не знаят нищо и сега чак почвали проверка на това и онова. На маймуни ли ни правите, с безкрайното търпение на народа ли се гаврите?

Време е Радев и Копринков в затвора ТИЯ СА КРАЛИ КОЛКОТО БОВИСОВ И ПЕЕВСКИ ЕДНОВРЕМЕННО

колко бързо върнаха коментара ти с >46+, щом е за когото трябва. Първо го изтриха, после го връщат. Евала, така се слугува.

изтриха ти едната гънка на тебе

Афера! Стига бе! Веселина Томова е на хранилка при Пеевски

От своите най-боли: "Свиленски: И ние знаем за кеша и за Копринката, давали сме сигнали, но в прокуратурата е тишина!" "Проф. Гечев: БСП е подала множество сигнали за корупция в служебните кабинети на президента Радев" "Стефан Янев: Вероятно зад гърба ми Копринков е правил неща, които съм се опитвал да парирам"

А защо не призоват ДеБЕлян като обвиняем за клевета? Новият любимец на ПП-ДБ, дружки здраво захапали властта.

Това беше задачата поставена на Бойкикев- закриване на спецпрокуратурата. Всички дела, материали, документи и улики се натрупаха в едни чували и вече не съществуват! СРС та как едни хора снимат от екраните на компютрите тайните на НАТО, за вноса на оловни отпадъци на Бобоков, съветниците на президента..... всичко вече го няма.

в обществото има много повече от просто съмнение, че Шиши трябва да е в затвора, и че имаше чадър над него, ама ей ни на, докарахме я той да се бори с корупцията... НАГЪЛ ЕНИЧЕР !!!

така в затвора може да идат накуп да си играят карти - Боце, Шиши, Резидента и Копринката В един кабинет тяхната крадлива мама Особено РЕЗИДЕНТА

А защо се мълчи за многобройните сигнали за Делян Пеевски? Или за него не важат законите, или наистина е завладял прокуратурата? Кога попита и кога му отговориха! Някой да не си е счупил нещо от бързане?

той тия сигнали ги приключи отдавна. Сега вече е чист (изпран) като сълза.

Откога прасенца ги викат на разпит? Тях или ги таковат в Дубай, или се изчаква търпеливо Коледата...

А по другия случай защо удобно мълчи прокуратурата?!?