Коментари - Илияна Йотова определи гласуването на кабинет с първия мандат на ГЕРБ като смелост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно решение но за мен е важно Борисов да поеме управлението доказал се веднага държавата ще се стабелезира факт,

Да си затваря плювалника, щото със Селският хитрец и шарлатаните им докараха страната до безброй кризи. Подлъгаха малоумния народ и сега в безвремието им се вдигат всеки ден женичките.Щи не протестирате бе Бе бе.Щото сте доволни явно

Това е проява на страх ,а не на смелост от страна на Тиквуня. Нещо сте се объркали ,мадам.

Не е смелост г-жо Йотова от страна на Борисов а чуството му за самосъхранение и то за сметка на проф.Габровски.За да се съгласи професора верятно нещо дължи на Бирисов или е хванат от Него някъде в крачка.Не може доктор с такъв опит в професията си ,неразбиращ от политика ,от финанси и икономика да обедини по заповед на Борисив Българите и да ръководи нацията.

Макар че рядко й дават думата, за първи път и тя да каже нещо смислено! Народът вече е така ошушкан и обеднял, че дори и кожодерите започнаха да "страдат" от недостатъчно захранване. Затова безвремието трябва да спре и да има нещо там, да се стъкми отбор чиновници и всичко пак да си тръгне гладко по живо, по здраво.

От този парламент.Само ни губят времето,вместо да отиваме на избори.

Напук на всички злобари,хейтъри,лузъри и джендъри-правителство ще ИМА.

Има ли Илиянчето екстеншъни или няма?Нещо ми се струва ,че мета с косата! Една завиждачка !

Смелост е, народа да ви изрита, руски подлоги. И теб и радев. Никаква смелост не е, проста мутра да иска отново да властва. Народа го изгони завинаги от властта. Не си и помисляйте с радев да го връщате.

Йотовица и фатмака забъркаха тая помия. Лошото е че всички ние ще я ядем.

Тая много чоглаво бе. Все едно до одеве е правила бурен секс

Я подложете на гласуване премахването на привилегиите на депутатите и това ще е тест наистина.

РР + ББ = ВНЛ

според мунтафонката е смелост първата политическа сила да предложи правителство! но ако четвъртата политическа сила предложи правителство , си е редно и лежерно!!

Четох изказване на Габровски, че политически уволнения на лекари били недопустими, били спомен от друга епохс и позорна история.А ПОЛИТИЧЕСКИТЕ НАПЪНИ НА ЛЕКАРИ какво са

Какво да са Швепс, бял или жълт?!!!

Комунистическият боклук другарката Хомо"това"!!! "Тя" т.е. "ТОВА" има право на мнение!!! Другаря ПреЯдев, къде е???!!!

Юмручето на руския агент Радев народа ще му го наврем обратно в...

Спасяваш зелен чорап, получаваш Радева зима с всеизвестни мафиоти и крадци от дпс-герб-бсп.

Борисов в ареста - България в Шенген

Тулупа и Мунчо са вече гадженца. По партийно поръчение от Масква! Ако се женят, кум ще е Доги Бой!

Ердоган е куюа

А банкянският нерез и чорапа отричат, че се срещат? Селяндурката с конската прическа докущо го признава.

Шилo

- Ненооо - провикна се пак Съби, - ела, ела, ако не си видял жива горила - ела да видиш! Аз едно време видях на Пловдивския панаир, ама тази е по-рошава! из "Косачи", Чудомир

По-рошава и по-миризлива,

Не е смелост ,а е наглост. От страна на профа. Ако и така лекува със слава на специалист като политик, работара е лиша всякак

Тоя професор лекува само богоизбрани, нему равни. И като стане мин.пред пак благата ще са за избрани. Той така е раснал и възпитаван. Кой може да се дореди до него

По-скоро обслужващ на платежоспособните. «На двадесет и осми февруари 2005 г. баща ми падна в поледица и получи двустранен черепно-мозъчен оток. В местна болница се опитваха да го разбият с лекарства, но... той умираше! На трети март го закарах в "Пирогов" от чудо. Там ми обясниха "правилата на играта: "Пет хиляди лева на ръка, или заминава към Св. Петър". На четвърти изтеглих кредит от ДСК, докато траеше операцията - до вечерта. Към 19,00 ч. парите бяха предадени на опериращия. Отделно, официално - 400 лева за престой. Майка ми остана през тези дни, да се грижи за татко. На петия ден от престоя същият лекар се опитва да я изнуди отново: "Вие няма ли да се отблагодарите?". А тя имаше двеста последни лева в себе си. Извадила ги. Онзи презрително изсумтял: "Госпожо, тук да не е фризьорски салон!". Лицето извършило операцията, взело парите, написало епикризата и изгаврило се с майка ми в "Пирогов", се казва доцент Габровски...» Иван Андров,

Радев и Йотовица да държат бахура на Меси и да не се обаждат. Шарлатани с шарлатани!

Твоят шеф ,,вдигна юмрук,,раздели народа и политиците да не могът да работят заедно.Нагли сте

смелост е да си туземец, щото пак ще ни го наурсулят с помощщта на йотова!

Тъпия Ганьо не знае какво иска. Ти му предлагаш човек,доказал се специалист, интелигентен, можещ, сериозен,диалогичен необвързан с полит. партии. Но не- Ганьо си иска лъжци, шарлатани,жадни за власт,некадърни за управление на държавата.

“Ти му предлагаш човек,доказал се специалист, интелигентен, можещ, сериозен,диалогичен необвързан с полит. партии...” Човек на Мутрата Борисов! Предложен от слугите му, от шайката ГЕРБ! Която е новото проклятие на България! И още нещо - това, че човек се и доказал в една област - медицина, рисуване, футбол,.. изобщо не го прави (най)-квалифициран за премиер (или висок ДРУГ пост), бе идиот! Виж например Веждито… Иначе да изберем учителя Тео, например! Или първият истински български милиардер - Влад Тенев, например! Ири пък Стоичков… Аман от тъпанари! Тъп си като гербер.

"Човек на Мутрата Борисов!" Така ли ти казаха Киро простото,Асен шмекера или Маджото и кака Курна? Ей-прост Ганьо който си иска шмекери, лъжци некадърници от ПП-Провалените Пръдльовци!

Не е нужно Кро да ми казва какъв е Боко. Знам си го - "недотакован" фрустриран нерез.

И само да напомня - и то точно сега! Всички добре да запомнят лицемерната загриженост на всички от мафията, как трябвало в името на България да се загърбят всички емоции и конфликти и да се подкрепи редовно българско правителство! Казвам това сега, защото след този мандат следва връчването на мандата на ПП. И защото точно тези всичките се обединиха да свалят РЕДОВНОТО правителство, което - въпреки всичките им клевети, лъжи и нападки - бе много добро, 1000 пъти по-добро от корумпираните предни управления!

Мдааааа,от Киро Простото и гей Асен по-добри няма.Заври си ги знаеш къде !

Аз обикновено не обичам да коментирам личния живот на хората, но понеже става въпрос за пубрична личност, а и ситуацията е наистина “мамата си трака”, та да спомена и на глас каквото се питам винаги, когато стане въпрос за Йотова: Кое, по-точно кой е решаващият фактор за политическата кариера на Йотова? Защото аз мисля, че е Гоцето Първанов, ДС доносника, спа-хотелиера, дето си венкаха услуги (“Мишо Бирата”), с когото се пипаха по дупките, когато Ирианка бе още млада пърхаща журнаристка, и онази путинова подлога й даде летящ старт в БСП, като техен председател… Ако не бе Гоцето едва ли и тя щеше толкова да наедрее.

“Илияна Йотова определи гласуването на кабинет с първия мандат на ГЕРБ като смелост” Ами нали това е процедурата по Конституция, ма! И защо да е смелост, след като тази банда граби България 12 години - ооопс, управлява, де! И сега изведнъж било голяма смелост, че се скриха зад един уважаван доктор, (както зад онзи техен кандидат за президент), който странно защо се е съгласил да играе ролята на мюре (въпреки, че имам доста сериозна представа защо)

Тази е доста дебела, а?

Ами съдейки по Гоце Първанов - спа-хотелиера явно критериите й не са толкова високи (вкл. и към себе си), а и всички видяхме как се навежда раболепна да церуне ръката на онзи всеизвестен контрабандист и простак, с расото но руската църква…

По-тъп “завоалиран” и нелеп, смехотворен комплимент на Йотова за шайката на Мутрата трудно може да се измисли. “Илияна Йотова определи гласуването на кабинет с първия мандат на ГЕРБ като смелост” Флиртът на Радев с Мутрата Борисов и Мутрата Гешев (с мутрите Доган и Пеевски зад тях) продължава! Сред онова “Мутри вън”, на разкрилата се нова мутра Радев! Горчиво, бе мутри!

Герберите унищожиха България и още искат да грабят и безчинстват. Нагли свине са те , няма ли кой да ги вкара в затвора до живот всички гадове накуп?

няма ,всички в парламета са члеове на българската комунистическо-говняна мафия

Така ли ти казаха Киро простото и Асен шмекера от ПП-Провалени Пръдльовци!

Все един и същи филм- няма учредени министерства освет правосэдното а се предлагат министри. Коъто не вярна да промчете конституцията в която опора намира само Министерството на правосъдието. Поне да бяха взели поука от търновската конституция където изрично са изброени министерствата за да няма хъкътъ-мъката.

От свинското мозъка и е затлъстял и не знае какво приказва хахаха.

йотова герберка ли го раздава вече

Всички са от една, от същата вафия, но от различни нейни групи! И с различни рори. Но на хранилката й, всъщност на нашата, защото ги търпим да ни лъжат, крадат и правят на идиоти. Едните ръган, а другите могат! И непрекъснато се борят помежду си за ро-голяма част от порциите! Но видят ли деберия, настане ли жега - като сега - чудотворно изведнъж “навират много общи неща”! И този тъп филм ни го прожектират вече 33 години!

Дааа, преди КОЛЕДА оядените червени свинки много квичат.. Ама ВИЕ - УМНО_КРАСИВИТЕ си я избрахте заедно с кРадлев, яжте им ся бахура

Тая напоследък все по-често ми прилича на разплетена дамаджана, ах този коафьор

Ех, ГОСПОЖО, кълвеш на ВНУШЕНИЯТА / подбора на снимките.

Смелост, бе! Досега Меси директно ВРЪЩАШЕ мандатите, ама сега залага на АМЕРИКАНСКИТЕ привиквания/инструктажи: 06.12.2022 "В САЩ вече са представители на 4-5 парламентарни партии. Любопитната подробност е, че болшинството от родните политици са настанени и в хотели по брега на река Потомак в столицата на САЩ. Лидерът на “Български възход” Стефан Янев, сочен от социолозите като опция за съставяне на правителство с третия мандат, е във Вашингтон от събота. Според източници на “Труд News” генералът е там по покана на Демократическата партия. В САЩ тази седмица са и Атанас Зафиров, зам.-председател на БСП, Джейхан Ибрямов (ДПС) и Атанас Славов (ДБ). В групата е трябвало да участва като представител на българския парламент и Христо Гаджев (ГЕРБ), но в последния момент се наложило да откаже пътуването. Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ също е във Вашингтон, заедно с вицепрезидента на АЛДЕ и евродепутат от ДПС Илхан Кючук, както и председателят на комисията по вътрешна сигурност Хамид Хамид."

както бъде внесен, така бързо ще бъде изнесен