Илияна Йотова: Не е вина на президентската институция, че не бе направено правителство

Ще уведомим комисаря по човешки права към Съвета на Европа след случая в РСМ, заяви вицепрезидентът

Обратно в новината

Коментари - Илияна Йотова: Не е вина на президентската институция, че не бе направено правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че се е превърнала в публичен дом и филиал на мутрафоновското сополство.

Не се прави на ощипана мома Всичко сте знаели за износа на оръжие

За всички злини е виновен Радев! Това е истината! Този човек е жалко подобие на президент!

Президента е виновен за всичко когато излезе с вдигнат юмрук! Раздели народа!

Президенството е виновно за хаоса, заблуди хората, че се бори срещу мафията...

Не е виново президентството, че в България не бе излъчено правителство? Как да не е. Нима се забравя защо се стигна до тук и до тази спирала от избори. Виновен е лично г-н президентът. Не се забравя онова недалечно лято, когато с вдигнатия си юмрук призова събралите се на площада към радикални изяви. Лично той. Когато подкрепи някакви самозванци и им даде министерски постове. Лично той. Когато наричаше хиляди хора, които избираха други, а не неговите протежета „мутри“. Лично той. Виновен е лично той за това сегашно везвремие.

искат само да управляват по фатмашки инищо не ги интересувс

А кой назначи кирчо, независимо от решението на КС? Кой го подкрепи като правителство? Сега и да говори че са шарлатани все тая.

Я да уточним нещо. Кой създаде този хаос. До 2020 година нещата бяха горе долу нормални. Да, можеше да са и по добри. Да, можеше да сме в Шенген. Да, можеше да сме и в Еврозоната. Но.... Нещата бавно и мъчително вървяха напред. После изведнъж, под диктовката на известния бандюга Васил Божков Черепа, Лайньо Радев реши да се прави на мъж. С вдигнат юмрук. Рот фронт. По болшевишки. Да свалят ББ с държавен преврат. Е, не се получи. Всъщност с по 100-200 души на площада и няма как да се получи. Но хаосът се настани трайно в България. Еле пък след април 2021. Тогава Лайньо Радев си помисли че е хванал Господ за шлифера. И ще изчегърта ББ. Даде властта в ръцете на всякакви трапосерковци. Кирчо лъжеца, Кокорчо крадеца, Чашков, и всякаква подобна пасмина. Започнаха избори след избори. Хаос, пълна неадекватност в действията. Като връх на безобразието, до което стигнахме беше правителството на Кирчо лъжеца. За 6 месеца направиха толкова поразии дето ББ не можа да направи за 12 години. Инфлация скъпотия, хаос. И паднаха. Хайде пак ново избори, хайде пак служебно правителство. Сега пак, за пореден път отиваме на избори. Вероятно в началото на април. Ама това е повторение на ситуацията от 2021. По тази логика ни чакат още едни предсрочни избори юли месец и още един октомври, или ноември. Заедно с местните. И не трябва да си кой знае какъв пророк за д видиш че Шенген и Еврозоната ще ги гледаме през крив макарон. .

Руски подлоги

Мърши,оставихте се на мутрата да ви командва

Докато РАДЕВ е Президент, за България няма Шенген ,Евро и F 16.. Единствено подкрепа за държавата кочи.на Русия

Не били виновни.Точно юмрука създаде разделение между партий и народа.Разделяй и владей.А Крим е руски.РЕШЕТКАТА ВИЕ СТЕ НЕГОВИТЕ СЛУГИ

Тази дунда! Ще я помня паднала на колене пред руския т.н. патриарх.

Напротив! 100% ваша! Най вече на кремълския чорап, който излъга всички, че е НАТО-вски генерал борещ се срещу мафията наречена- ГЕРБ, ДПС, БСП и вся осталная сволач... Ще дойде ден в който ще си платиш данъка, както ти така и чорапа!

Най-добрата, умна и възпитана жена, браво !

Браво, ето ти 50 рубли!

Кой е виновен за това че ни ги натресохте тия от ПП. Нека все пак да не забравяме какво каза Резидента - “подведох се”. Ти си стара вече да помниш, ама народа не е, и скоро ще влезе да ви изкара по чорапи от сградата дето вече години наред срамите. От вас няма диалог с партиите, пък после, ме сме виновни.

Забавя се изправянето на Мун.чо пред Военен съд, за държавна измяна.....

Ако позволим РАДЕВ, да продължава да прокарва плана "Решетников " ,България е загубена ...Прост народ - слаба държава !!!!

е, че сваля правителства!

Вий с мунчо сте най лошото случвало се на България след основаването и през 681 лето Господне! Вий ще бъдете запомнени, ако изобщо някой ви помни, с гъзовъртение, путинуслужение, гудяевоцелувание и България разрувавание!!!! Нещо като съвременен вариант на пияницата жоро тарабата.

Йотова ти си посмешище , най-гадното и гнусно същество в БГ политиката! Съсипа цяла партия, БОГ да те накаже!

Хайде, не толкова скромно! Генералисимус Радев Мадурото доста се потруди, за да настрои партиите и българите едни срещу други. Даже Митко СМСа обулаляше по студиата и обясняваше, че никъде в Конституцията не пишело, че Президентът бил обединител на нацията... Показателно

Президентскот котило на престъпници е виновно за хала на българина! Това женище съсипа българската политика!

Еееее остаре ма кака

В Белгия преди десетина години повече от 2 години не е имало правителството, но държава функционирала безпробемно, а тука как ще има поредното правителство от путьовци и предатели на България? Пак искате мутри и чужди агенти да ни управляват. Най-добре ще е без мъж, отколкото с амбриаж, при това чак вдълбнат.

Комунистическо-русофилистическо чудовище

Къв си?

Президентството е ненужна и много вредна вражеска проруска паразитираща институция, с руски и ДС агенти, която нанася огромна вреда на България и нейния образ пред света. Скъпо платената руска шпионска президентска двойка е срам и позор за Европейска и НАТОвска България

А къде видя президент? Защото ние виждаме селския идиот мунчо, който сам не знае какво иска и се върти като фурнаджийска лопата. Нищо чудно ако завижда на милиардите на тиквун...

Истинската промяна ще почне с разгрома на Украйна срещу рашизма. Това ще разклати устоите на петата колона и четрихилядните руски орки у нас. После смяна на руZZките имена на улици и храмове, премахването на военните им паметници. Няма да е лесно,може и повече години да минат

Добре, че не е ваша, само си спомни юморука на партизан за бой се стяга кокошко!

В тази институция всички сте руски подлоги. Кой целуваше ръка коленопреклонно на кагебисткия изрод в расо? А за вината знаем, че я приемате с мезе.

На този БУХАЛ, когато работеше в телевизията и викаха Илиана Иди.отова .. Докъде стигна България с тази и фа.тмака .Резил

Тази червена дебелана е естествено да защитава комуниста -путинец Радев. Позор и срам за България,която е член на НАТО И ЕС.

Радев, още тогава ако не беше дал мандат на правителството на ПП и ДБ, а на Гълъбчето, щяха да бъдат предотвратени огромни щети, а гробаджийската пасмина щеше да е в боклука на историята.

Грозна и дебела ояла се комунистическа пачавра

Да бе, хич няма никаква вина. Особено Рублев Радеф. Само дето даде третия мандат на БСП за 4-ти път, знаейки, че нямат никакъв шанс да съставят кабинет. Пълен палячо.

Другарко, нима вие първи не вдигнахте юмручето по заръка на Божков? Апелирахте за метеж по време на пандемия? Искахте промяна на модела Борисов? Кой докара мунчовците, кириловците, инфлацията и посредниците? Аз ли?

Тази: всеядна, соросоидна, дебелогъза, фльорца, по-добре да вземе да се скрие някъде!

„Бившият депутат от НДСВ Минчо Спасов не влезе в наратива на съпредседателя Станимир Илчев, който преди дни пред БНР заяви, че вижда като партньори в бъдещ парламент "Продължаваме промяната" и "Демократична България". Изтъкна обаче - ще бъде борен главният прокурор Иван Гешев.“ - https://news.bg/politics/ndsv-kato-feniks-shte-vliza-v-parlamenta-i-shte-bori-geshev.html

Вината е на наивния ни народец,че избра за президент руско-турска подлога,следователно и от както вдигна жалкото си юмруче България е в хаос.така че огромна вина за хаоса и безхаберието в държавата има точно президенството. Руската подлога радеф и тази другарка са доказателство поредно,че България от циганин,турчин и комунист нищо добро не е видяла.

Цялата ВИНА е на селският ХИТРЕЦ РАДЕВ. За две години / от вдигането на юмрука / досега си направи пуч и експеримент с държавата . Разпад на Институциите и разделение на обществото .Това е сценарий на Кремъл .

Радев свали Бойко, е идеята че на власт ще се качат слаби партии, които той ще може да контролира. Ама вместо това настъпи хаос и всички се изпокараха. В крайна сметка Радев пак спечели , защото той управлява страната вече 2 години.

ас (нерегистриран), Той не я управлява. заГРОБва я...

Не били виновни! Ето сега, тоя Минчев от ПП , Киро простото, Ленучка, ококореня се взеха на сериозно и започнаха да кроят нови коалиции! Всичко до което се е докоснал Радев е опорочено! Йотова, ти си за един шут и на бунището! Царчета, турчета, натовчета, това ни чака, НАРОДЕ!

Вероятно вината е моя. Аз в името на Конституцията разреших на граждани с двойно гражданство да основат партия. Пак в името на конституцията допуснах такива граждани да седнат зад волана на държавата, да харчат и усвояват парите на държавата, да защитават свободата на изборите и да не се купуват гласове, като закупих едни машинки дето....абе честни избори. Президента , президентството че кой ви бръсне аа полов орган

Вчера на Боко Тиквата, да му изповлзвам прякора, макар и да го намирам за обиден, но вероятно е правилният му прякор, се опитах да му обясня да оди да се пере, да бега да бере джоджен и прочие, само че ку-ку-културно (груууууууууба грешка в комуникацията от моя страна, кой ми е виновен, че съм толкова тъпа, че мисля, че тая куха банкянска кратуна, при това като баща ми - дебела шопска глАва с фуражка, люлбим самоироничен лаф на баща ми), защото просто се чувствах неудобно да го псувах, пиШка му лелина, че той, както и една голяма част от БГ мъжовете само по-груб тон разбират! ШИБАНА БАНКЯНСКА КРАТУНООООООО, СЯДАЙ СИ НА НЕ ЧАК ТОЛКОВА ДЕБЕЛИЯ ЗАДНИК на резервната скамейка, повтарям резервната скамейка И НЕ СИ И ПОМИСЛЯЙ ДА СТАВАШ ОТТАМ, ДОКАТО НЕ ТИ КАЖЕМ ИЗРИЧНО, или докато чичо Череп и Чичо ми Рашков не те пратят у хотел "Централ"! Е, понеже май все пак имам сърце, макар и от камък, ще се смиля да не те тикна у една килия с евтиното ти селско курвенце Мата Космата, да ти изпие кръвчицата! При равни други условия личният ти живот нямаше да ме интересува - дали след мацка като Цветелина си чак дотам изпаднал, че евтино селско курвенце да те ебе, нито щях да ти се подигравам за това! Но това евтино селско курвенце малко скъпичко излиза на данъкоплатците! БОКО ДА СИ СЕДНЕ НА ДЕБЕЛИЯ ЗАДНИК, че верно ми образува нерви! Бойко, моля ти се, не ме карая да седя и да те псувам докато схванеш, че (под секрет) чак толкоз много не мога да псувам! Трябва да започна да те кълна ли - ти нали си благочестив, богоязлив христиенин, праведна божа душица, да с половин клетва сигурно ще ти докарам нервна криза и у психиатрия ще те пратим! За протокола: Ако наистина съм адвокатка с добра захапка, пожеланието на леля ми адв. В (приемете, че В е чашката на сутиена й, а не съкращение от име или прякор), когато навремето кандидатствах и тегля такава пледоария (мога и още по-цветиста!), или хвана и тръгна си бия клиента насред съдебната зала, ако това ми е физически възможно, де (както навремето майка ми в болницата в Егитеп и после още поне 2-3 пъти го е правила, защото й е физически възможно, пък и е неква културна, та не може да псува, но затова пък може да смеле от бой баща ми, при това чак сега разбирам, че е напълно заслужено, но е след дъжд качулка, защото аз вече съм между двата свят от проблемите с климат, храна, вода и прочие), с колко точно обвинения ще изляза оттам - дребно хулиганство, уронване на престиж, бла-бла, или въобще ще ми вземат адвокатските права доживот? P.S. Не съм чела какво съм писала, нямам време да се връщам към темата и да ви чета коментарите, така че може да си ги спестите, но правя пореден, вероятно последен или предпоследен опит да обясня на шибания банкянски капут, да му е@а майката, да даде назад! Властта ще си я гледаш пред крив макарон и/ли решетките на хотел "Централ", бе нещастник.

Опитвайм се да дам едон рамо на Илияна Червената Пантера, ама май трябва да й дадем една бухалка и така да им обяснява, че те от по-културно май не разбират!

Са кат тъ сърби, що не одиш да тъ начешат. Дойдохте едни дупета затрихте енергетиката, дадохте на Деду в наследство имот, за който нема нотариални документи, днес идва с тебе да нъ оправи този път за 400 дни щото не остана какво дъ вземе освен укарите на Мусала. Докарахте борци срещу Боко Тиквата та ядоа, пиха и съ е@а с нащи пари за наша сметка. Ми що не отиде при красивите, умните, честните да тъ чешат -вероятно щото си мухлясал мачкан лак, дето и селските песове не припикават

Аз нищо не разбрах от това истерично повествование. Е освен за майката на Борисов. Тук обаче въпроса е за един друг виден политик?

Не вина пратете ги на екскурзия с картонен кораб в морето на рибите и направете президентска република

А чия е вината за базпрецедентно показно събаряне на законно създаденото правителство на ПП.

За да не изглежда като скубла

Ако не осигурят със закон поне една паница топъл боб, половин хляб и чашка ракия на туземец на ден, няма да гласуваме! Няма денонощно да другаруваме с Гладът и да пеем следната песен: Здравей Глад, стари причтелю! Hello hunger, my old friend ---------------------------- Hello hunger my old friend You' ve come to talk with me again Because a vision softly creeping Left its seeds while I was sleeping And the vision of a hot soup was planted in my brain Still remains Within the sound of the hunger! In hungry dreams I walked alone Narrow streets of cobblestone 'Neath the halo of a street lamp I turned my collar to the cold and damp When my eyes were stabbed by the flash of a neon light That split the night And touched the sound of hunger And in the naked light I saw Thousand fatty people, maybe more People talking without speaking People hearing without listening People writing songs that voices never share No one dared Disturb the sound of hunger "Fools" said I, "You do not know Hunger like a cancer grows Hear my words that I might teach you Take my arms that I might reach you" But my words like silent raindrops fell And echoed in the wells of hunger And the people bowed and prayed To the neon western God they made And the sign flashed out its warning In the words that it was forming And the sign said, "The words of the prophets Are written on the subway walls And tenement halls And whispered in the sounds of starvation" by Simon & Garfunkel - The Sound of Silence https://www.youtube.com/watch?v=NAEppFUWLfc https://www.youtube.com/watch?v=L-JQ1q-13Ek

не е виновна институцията, ма краво! виновен е фатмака, щото даде мандата на петоразрядна партийка знаейки че няма шанс! а го направи, за да си осигури още три - четири месеца еднолична власт!