Коментари - Йотова подкрепя референдума за Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Йотова подкрепя референдума за Истанбулската конвенция

Вицепрезидентът Илияна Йотова заяви, че приема изцяло предложението на БСП да има референдум за Истанбулската конвенция.

Обратно в новината

Коментари - Йотова подкрепя референдума за Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Коментари

двете бомбички ще й гръмнат на тази другарка от бкп-----охранена и нагиздена

Дирчо, айде сваляй я от сайта де, вече нагарча

от плюскане и преяждане с власт и облаги е подпухнала цялата и е пред пръскане горката 140 килограмова мечка, цялата в буци лой, трапчинки и целулит ....хах :))))

мощна е като любимият им СССР преди да се разпадне

Йотова се оказа третополова хем подкрепя хем прави третополови номера

Философията на пирона, За да пробиеш някой трябва да те чука. Не че е по темата де.

Тази охранена брюкселска мечка е лансирана в политиката от агент Гоце на базата на това че му е била слабост меко казано. Други заслуги няма, освен че на два пъти уреди сестра си без конкурс за шеф на НЗОК. После за вярна пуделска служба я наградиха с избираемо място за евродепутат. От там паразитирайки няколко години се облагодетелства от данъците на европейските граждани получавайки хонорари под формата на заплати в размер на над 600 хиляди евро, отделно тук в София сливнишката провинционалистка е придобила два огромни апартамента под пазарната им стойност. А сега има наглостта да застава очи в очи с народа, да изпълнява ролята на морален стожер на обществото, да критикува корупцията и шуробаджанащината. Е повръща ми се от такива като тази.

иСТАМБУЛСКАТА КОВЕНЦИЯ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ОТКЛОНЯВАНЕ ВНИМАНИЕТО НА БЪЛГАРИНА ОТ НАЛЕЖАЩИТЕ ПРОБЛЕМИ В ДЪРЖАВАТА - КОРУПЦИЯ, БЕДНОСТ И ЗАГЪРБВАНЕ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ.

Тая извънгабаритната комундела е готова да харчи пари при всеки знак от кремъл.

Когато ви устройва ревете за референдум, а когато не ви устройва сте глухи. Какво стана с референдума организиран от Слави Трифонов ? Там се извъртяхте на 180 градуса. А сега за да угодите на международните ви господари от девет дерета вода ще носите само и само да прокарате нещо което е в ущърб на българския народ.

Нали референдума на Слави се осъществи и имаше референдум, защо РЕВЕШ......какво да направим, че не му стигнаха гласове да стане закон? Кой е виновен Путин, или Корнелия?

тъй де ..... не е важно кой как е гласувал, важното е кой брои бюлетините , казал го е още на времето товарищ Сталин. Колко му е да "прецакаш" неколкостотин гласа и референдума да увисне на кантар а после да го пратиш в девета глуха.

ЧАЛГАР . Ти чел ли си въпросите от референдума на чалгаря . Уникален продажник е левента от учиндол .

Екстремално противна жена е тази нахалница, има визия на колхозница от Сибир, дебела, грозна, развратна, нечистоплътна и физически и духовно, самонадеяна и тъпа. Добре си пасеа с подопечния и фатмак, когото следи да не кривне от ортодоксалния комунистически друм.

Как може да използват жените и децата в тази конвенция, когато смао в една точка от нея се отнася за жените и деца ,а в другите 59 точки се отнася за джендъри и педровци... какъв трябва да е въпроса според популиста Борисов, който използва въпроса само за защита на жените?

Относно въпросите на референдума: В КОНВЕНЦИЯТА ИМА 60 ЗАКОНА ЗАДАДЕНИ ЗА ВЪПРОСИ, ОТ КОИТО ЕДИН СМАО СЕ ОТНАСЯ ЗА ЗАЩИТА НА ДЕЦА И ЖЕНИ...ВСИЧКИ ДРУГИ СЕ ОТАСЯТ ЗА РОЛИТЕ НА МЪЖА И ЖЕНАТА, ЗА ТРАВЕСТИТИ, И РАЗЛИЧНИ ХОРА..... ТАКА ,ЧЕ ДА ПОЛОЛААААА Г-С БОРИСОВ ДА НЕ ПРАВИ ПОПУЛИЗЪМС ТОВА ЗА ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА!

Референдума, ще е от полза за статистиката, за да рабереме, колко са нормалните хетересоксуални хора...и колко са хомосексуалните психични болни!

Как само ни готвят на бавен огън. Народът е категорично против, ама ви трябва референдум, че да преброите с лек превес за Извращенската конвенция. Верно ни мислят за дебили.

За кой народ говориш? За ония от масква ли? Този там народ хич не ме интересува.

Оооооффффф... Още четвърт век има да ви търпим...докато се изредите всички самозванци да ни тормозите с лакомията и некомпетентността си, свят ще ни се завие...дай ни сили, Господи, да изтърпим и това последно наказание без тотално да се лумпенизираме...

защо избираме президент и вицепрезидент, когато други решават , какво да мислят, и какво да кажат...

Оставихте комунягите да ви управляват до последния ви дъх! Не ви ли омръзна да отглеждате цели поколения от тези разбойници, които не знаят нищо освен освен да лъжат и крадат!

за баща й, мир на праха му но тази женица/женище ми падна в очите. Не може да си сменяш мнението през 5 минути. Ту да си за, ту против и то по такъв фундаментален въпрос, поставящ на карта бъдещето на цивилизацията/без никакво преувеличение/. Беше ми симпатична и тя с Мая Манолова, но явно и при тях благинките са на първо място. Явно има още гнили ябълки в БСП за чистене.

Тази юроспия през колкото мъжки кревати е минала ви е бедна фантазията. И трипер-агента Гоце я чукаше по партиина линия,....

Тази червена овца няма ли в края на крайщата да се подстриже, нехигенично и нелицеприятно е да развява мазна грива като на циганска кобила. Трябва да отговаря на код за благоприличие, защото е публична личност, макар, че е проста като фасул..

Зависи от къде духа вятъра и откъде идва командата с ДА или НЕ ? Излишен паразитен, синекурен, лаладжийски пост. Важен е кокала. Защо не се изказа за КТБ ? За това, че изравниха пенсиите на работили с не работили. Бутафория.

само за конвенцията са сайтовете, явно голямо обещание и за добри пари да я пробутат някак си

Тая беше на хранилка при някакво НПО/Сорос

Звучи, като "Подгответе ми пост в Европарламента, че мандатът свършва бързо!"

Пиги се разгрухтя стандартно в "партийна подкрепа"...

Беше любовница на Гоце Архаря , докато приличаше на жена Сега е назначена от КурНи да следи пРезиденто- да не се отклони от правата вяра в масква

Много неприятна особа . Конкурира предишната вещица вицепрезидент

Лъжеш се Попова леше компетентен юрист, а тази е завършила френска фиолоия и разни други алабалистики.

Баш така натискаха да ни спират реакторите- били опасни, въздуха ни бил мръсен и ще ни дигат таксите, че са краднали милиарди, сега пък конвенцията и тя Милата ще защитава. Добре, че им поизмиха срама с референдума. Конвенцията барабар с вицето и Майчето ще защитава джендера.МНого загрижено, умилявам се даже.

Много е зле. Даже не може да измисли читав довод. Трябва ли да се прави референдум само за да се изясни на хората документа. Нека го изяснят още сега...

Илияна Йотова приветства приемането на Истанбулската конвенция в публикация в профила си във Фейсбук - 4.01.2018 г. ========================= Това вече е старо, сега другарката Йотова подкрепя нивите опорки Тъжно! Защо избираме все дебили за управници?! Народе!

Тази ояла се тетка изглежда като колхозна доячка. Нали имаше наскоро референдум - к`во се случи с трите милиона гласа? А този референдум за джендърите ще се признае ли или ще се премълчи като миналия такъв? то на Бие Сие Пието само когато им изнася признават или не признават допитванията.

а бе да попитам, на тая бюста тъй ли и си стои, или фотографа я е снимар под странен ъгъл?

Тази дама живее близо до мене. Нямаш представа с какви размери е. Представите, които придобиваш от снимката бледнеят пред действителността. Ръстът й е не по-малко от 183 и всичко останало по ния е също толкова толямо, а за интересуващите атрибути не ми се говори. . .

Първо преведете ПРАВИЛНО всички документи, свързани и поясняващи конвенцията.

БСП , като искат референдум от простите хора, които не разбират за какво става въпрос да си го платят ! Държавата не е длъжна да харчи мимиони пари, за да угоди на някакви си гадове ! Тези пари могат да помогнат на бедните хора !

HE на конвенцията, НЕ на референдума! Стига манипулации, няма как и вълкът да е сит и агнето цяло.

добре де, бий си жената и си насилвай децата както до сега! конвенцията е за нормалните хора, не за из.родите като тебе!!

И как конвенцията ще спре насилието? Англ. посланничка каза, че предоставят допълнителни услуги на оплакалите се пострадали и защитени от конвенцията. Познай кой бит-небит ще отиде за помощи?

Едно година нищо. Само за тях си.

Тази лелка не беше ли около Гоце който съсипа БСП и после стана милионер като президент. Дискредитирана, опетнена, част от 8 год. айдушди преход част от далаверата в БГ. Паразити.

Много партизанска физиономия има стринката.

Трудно прикрива джендер мутацията.

нека се изкаже

Известната на всички българи стрина Пена от Каспичан подкрепя всички референдуми по принцип! Апропо, ква е тая Йотова, от кое село беше?

Тия нормални ли са? Ще умрат още български граждани, от мизерия, те за референдум ще дават пари? Нали на референдума се реши, че политиците са лайна и не заслужават 11лв, а 1лв ... те това не свършиха, с педерастията искат да ни заминават.

Вместо да се захванат за подмяна на модела, оправяне живота на хората те ни занимават с глупости. Имитират дейност за многото пари които харчат, изкарани от нас. 20-30 % живеят добре, останалото зорлем връзват двата края. Синекурната институция върши нещо си ? Ами крепят модела. При 80 % номера им минава.

Тези хора нормални ли са или смятат нас за ненормални защото ги търпим. Толкова проблеми има за решаване те 2 месеца ни занимават с конвенция ,която интересува шепа хора, че и ще правят референдум. И защо вече не им поискаме сметка за това че нищо не правят а получават пари и власт.

Ники

Целта и на БСП и на ГЕРБ е да се отвлече вниманието от темата за корупцията. И двете партии са абсолютно уязвими и нищо, че уж си отправят взаимни нападки. Когато се избира някой си на квотен принцип бесепарите да си видял да му оттеглят кандидатурата??? Всеки иска да бърка в кацата с меда включително к..У..рнелониновците.

И.Й. е заприличала на селски дюлгерин или дърводелец. От друга страна за тази работа се иска малко акъл, но такъв очевидно липсва. Жалко е, но кравите гледат малко по-умно.

Плюя на лицемерните на политиците, референдумите, които не са в техен интерес не ги признават, а някакви теми, от които никой не се интересува ни се пробутват. ПЛЮЯ НА ПОЛИТИЦИТЕ

Да плюем заедно.

Имате ли пол умнице?

Никаква мисловна дейност! И врабчетата вече разбраха, че политиците ни не зачитат резултатите от референдуми. Припомням, допитването за ядрената енергетика, допитването за мажоритарен вот. Резултата е НУЛЕВ. ОСТАВКА!

Подмокряш ли се от идеята БСП пак да захапе кокала?

Кога БКП е пускала кокала? И СДС и БСП И ГЕРБ са БКП.

как може да гласуваш документ в който некви отворковци са прекарали други да им включат тъпнята заедно с важните неща никво гласуване връщане обратно

А подкрепя ли референдума на Слави? Ако не го подкрепя, какви очи има да иска този референдум? Ако го подкрепя, какво направи за да се осъществи? Това нейното си е живо ментаражийство.

Пак дръжте куманягите на власт - да ви ебът децата и да ги учът на гейство и на лезбийство, и останалите 36 пола. Това вие планирано от евреите още 1848 година, масово публикувано. И вие още не се усещате и си мислите, че дъШд ви вали. ИЗБИЙТЕ КУМАНЯГИТЕ, ЗА ДА СПАСИТЕ ПОНЕ ДЕЦАТА СИ! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА!

Коментари - Йотова подкрепя референдума за Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Йотова подкрепя референдума за Истанбулската конвенция

Вицепрезидентът Илияна Йотова заяви, че приема изцяло предложението на БСП да има референдум за Истанбулската конвенция.

Обратно в новината

Коментари - Йотова подкрепя референдума за Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Коментари

двете бомбички ще й гръмнат на тази другарка от бкп-----охранена и нагиздена

Дирчо, айде сваляй я от сайта де, вече нагарча

от плюскане и преяждане с власт и облаги е подпухнала цялата и е пред пръскане горката 140 килограмова мечка, цялата в буци лой, трапчинки и целулит ....хах :))))

мощна е като любимият им СССР преди да се разпадне

Йотова се оказа третополова хем подкрепя хем прави третополови номера

Философията на пирона, За да пробиеш някой трябва да те чука. Не че е по темата де.

Тази охранена брюкселска мечка е лансирана в политиката от агент Гоце на базата на това че му е била слабост меко казано. Други заслуги няма, освен че на два пъти уреди сестра си без конкурс за шеф на НЗОК. После за вярна пуделска служба я наградиха с избираемо място за евродепутат. От там паразитирайки няколко години се облагодетелства от данъците на европейските граждани получавайки хонорари под формата на заплати в размер на над 600 хиляди евро, отделно тук в София сливнишката провинционалистка е придобила два огромни апартамента под пазарната им стойност. А сега има наглостта да застава очи в очи с народа, да изпълнява ролята на морален стожер на обществото, да критикува корупцията и шуробаджанащината. Е повръща ми се от такива като тази.

иСТАМБУЛСКАТА КОВЕНЦИЯ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ОТКЛОНЯВАНЕ ВНИМАНИЕТО НА БЪЛГАРИНА ОТ НАЛЕЖАЩИТЕ ПРОБЛЕМИ В ДЪРЖАВАТА - КОРУПЦИЯ, БЕДНОСТ И ЗАГЪРБВАНЕ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ.

Тая извънгабаритната комундела е готова да харчи пари при всеки знак от кремъл.

Когато ви устройва ревете за референдум, а когато не ви устройва сте глухи. Какво стана с референдума организиран от Слави Трифонов ? Там се извъртяхте на 180 градуса. А сега за да угодите на международните ви господари от девет дерета вода ще носите само и само да прокарате нещо което е в ущърб на българския народ.

Нали референдума на Слави се осъществи и имаше референдум, защо РЕВЕШ......какво да направим, че не му стигнаха гласове да стане закон? Кой е виновен Путин, или Корнелия?

тъй де ..... не е важно кой как е гласувал, важното е кой брои бюлетините , казал го е още на времето товарищ Сталин. Колко му е да "прецакаш" неколкостотин гласа и референдума да увисне на кантар а после да го пратиш в девета глуха.

ЧАЛГАР . Ти чел ли си въпросите от референдума на чалгаря . Уникален продажник е левента от учиндол .

Екстремално противна жена е тази нахалница, има визия на колхозница от Сибир, дебела, грозна, развратна, нечистоплътна и физически и духовно, самонадеяна и тъпа. Добре си пасеа с подопечния и фатмак, когото следи да не кривне от ортодоксалния комунистически друм.

Как може да използват жените и децата в тази конвенция, когато смао в една точка от нея се отнася за жените и деца ,а в другите 59 точки се отнася за джендъри и педровци... какъв трябва да е въпроса според популиста Борисов, който използва въпроса само за защита на жените?

Относно въпросите на референдума: В КОНВЕНЦИЯТА ИМА 60 ЗАКОНА ЗАДАДЕНИ ЗА ВЪПРОСИ, ОТ КОИТО ЕДИН СМАО СЕ ОТНАСЯ ЗА ЗАЩИТА НА ДЕЦА И ЖЕНИ...ВСИЧКИ ДРУГИ СЕ ОТАСЯТ ЗА РОЛИТЕ НА МЪЖА И ЖЕНАТА, ЗА ТРАВЕСТИТИ, И РАЗЛИЧНИ ХОРА..... ТАКА ,ЧЕ ДА ПОЛОЛААААА Г-С БОРИСОВ ДА НЕ ПРАВИ ПОПУЛИЗЪМС ТОВА ЗА ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА!

Референдума, ще е от полза за статистиката, за да рабереме, колко са нормалните хетересоксуални хора...и колко са хомосексуалните психични болни!

Как само ни готвят на бавен огън. Народът е категорично против, ама ви трябва референдум, че да преброите с лек превес за Извращенската конвенция. Верно ни мислят за дебили.

За кой народ говориш? За ония от масква ли? Този там народ хич не ме интересува.

Оооооффффф... Още четвърт век има да ви търпим...докато се изредите всички самозванци да ни тормозите с лакомията и некомпетентността си, свят ще ни се завие...дай ни сили, Господи, да изтърпим и това последно наказание без тотално да се лумпенизираме...

защо избираме президент и вицепрезидент, когато други решават , какво да мислят, и какво да кажат...

Оставихте комунягите да ви управляват до последния ви дъх! Не ви ли омръзна да отглеждате цели поколения от тези разбойници, които не знаят нищо освен освен да лъжат и крадат!

за баща й, мир на праха му но тази женица/женище ми падна в очите. Не може да си сменяш мнението през 5 минути. Ту да си за, ту против и то по такъв фундаментален въпрос, поставящ на карта бъдещето на цивилизацията/без никакво преувеличение/. Беше ми симпатична и тя с Мая Манолова, но явно и при тях благинките са на първо място. Явно има още гнили ябълки в БСП за чистене.

Тази юроспия през колкото мъжки кревати е минала ви е бедна фантазията. И трипер-агента Гоце я чукаше по партиина линия,....

Тази червена овца няма ли в края на крайщата да се подстриже, нехигенично и нелицеприятно е да развява мазна грива като на циганска кобила. Трябва да отговаря на код за благоприличие, защото е публична личност, макар, че е проста като фасул..

Зависи от къде духа вятъра и откъде идва командата с ДА или НЕ ? Излишен паразитен, синекурен, лаладжийски пост. Важен е кокала. Защо не се изказа за КТБ ? За това, че изравниха пенсиите на работили с не работили. Бутафория.

само за конвенцията са сайтовете, явно голямо обещание и за добри пари да я пробутат някак си

Тая беше на хранилка при някакво НПО/Сорос

Звучи, като "Подгответе ми пост в Европарламента, че мандатът свършва бързо!"

Пиги се разгрухтя стандартно в "партийна подкрепа"...

Беше любовница на Гоце Архаря , докато приличаше на жена Сега е назначена от КурНи да следи пРезиденто- да не се отклони от правата вяра в масква

Много неприятна особа . Конкурира предишната вещица вицепрезидент

Лъжеш се Попова леше компетентен юрист, а тази е завършила френска фиолоия и разни други алабалистики.

Баш така натискаха да ни спират реакторите- били опасни, въздуха ни бил мръсен и ще ни дигат таксите, че са краднали милиарди, сега пък конвенцията и тя Милата ще защитава. Добре, че им поизмиха срама с референдума. Конвенцията барабар с вицето и Майчето ще защитава джендера.МНого загрижено, умилявам се даже.

Много е зле. Даже не може да измисли читав довод. Трябва ли да се прави референдум само за да се изясни на хората документа. Нека го изяснят още сега...

Илияна Йотова приветства приемането на Истанбулската конвенция в публикация в профила си във Фейсбук - 4.01.2018 г. ========================= Това вече е старо, сега другарката Йотова подкрепя нивите опорки Тъжно! Защо избираме все дебили за управници?! Народе!

Тази ояла се тетка изглежда като колхозна доячка. Нали имаше наскоро референдум - к`во се случи с трите милиона гласа? А този референдум за джендърите ще се признае ли или ще се премълчи като миналия такъв? то на Бие Сие Пието само когато им изнася признават или не признават допитванията.

а бе да попитам, на тая бюста тъй ли и си стои, или фотографа я е снимар под странен ъгъл?

Тази дама живее близо до мене. Нямаш представа с какви размери е. Представите, които придобиваш от снимката бледнеят пред действителността. Ръстът й е не по-малко от 183 и всичко останало по ния е също толкова толямо, а за интересуващите атрибути не ми се говори. . .

Първо преведете ПРАВИЛНО всички документи, свързани и поясняващи конвенцията.

БСП , като искат референдум от простите хора, които не разбират за какво става въпрос да си го платят ! Държавата не е длъжна да харчи мимиони пари, за да угоди на някакви си гадове ! Тези пари могат да помогнат на бедните хора !

HE на конвенцията, НЕ на референдума! Стига манипулации, няма как и вълкът да е сит и агнето цяло.

добре де, бий си жената и си насилвай децата както до сега! конвенцията е за нормалните хора, не за из.родите като тебе!!

И как конвенцията ще спре насилието? Англ. посланничка каза, че предоставят допълнителни услуги на оплакалите се пострадали и защитени от конвенцията. Познай кой бит-небит ще отиде за помощи?

Едно година нищо. Само за тях си.

Тази лелка не беше ли около Гоце който съсипа БСП и после стана милионер като президент. Дискредитирана, опетнена, част от 8 год. айдушди преход част от далаверата в БГ. Паразити.

Много партизанска физиономия има стринката.

Трудно прикрива джендер мутацията.

нека се изкаже

Известната на всички българи стрина Пена от Каспичан подкрепя всички референдуми по принцип! Апропо, ква е тая Йотова, от кое село беше?

Тия нормални ли са? Ще умрат още български граждани, от мизерия, те за референдум ще дават пари? Нали на референдума се реши, че политиците са лайна и не заслужават 11лв, а 1лв ... те това не свършиха, с педерастията искат да ни заминават.

Вместо да се захванат за подмяна на модела, оправяне живота на хората те ни занимават с глупости. Имитират дейност за многото пари които харчат, изкарани от нас. 20-30 % живеят добре, останалото зорлем връзват двата края. Синекурната институция върши нещо си ? Ами крепят модела. При 80 % номера им минава.

Тези хора нормални ли са или смятат нас за ненормални защото ги търпим. Толкова проблеми има за решаване те 2 месеца ни занимават с конвенция ,която интересува шепа хора, че и ще правят референдум. И защо вече не им поискаме сметка за това че нищо не правят а получават пари и власт.

Ники

Целта и на БСП и на ГЕРБ е да се отвлече вниманието от темата за корупцията. И двете партии са абсолютно уязвими и нищо, че уж си отправят взаимни нападки. Когато се избира някой си на квотен принцип бесепарите да си видял да му оттеглят кандидатурата??? Всеки иска да бърка в кацата с меда включително к..У..рнелониновците.

И.Й. е заприличала на селски дюлгерин или дърводелец. От друга страна за тази работа се иска малко акъл, но такъв очевидно липсва. Жалко е, но кравите гледат малко по-умно.

Плюя на лицемерните на политиците, референдумите, които не са в техен интерес не ги признават, а някакви теми, от които никой не се интересува ни се пробутват. ПЛЮЯ НА ПОЛИТИЦИТЕ

Да плюем заедно.

Имате ли пол умнице?

Никаква мисловна дейност! И врабчетата вече разбраха, че политиците ни не зачитат резултатите от референдуми. Припомням, допитването за ядрената енергетика, допитването за мажоритарен вот. Резултата е НУЛЕВ. ОСТАВКА!

Подмокряш ли се от идеята БСП пак да захапе кокала?

Кога БКП е пускала кокала? И СДС и БСП И ГЕРБ са БКП.

как може да гласуваш документ в който некви отворковци са прекарали други да им включат тъпнята заедно с важните неща никво гласуване връщане обратно

А подкрепя ли референдума на Слави? Ако не го подкрепя, какви очи има да иска този референдум? Ако го подкрепя, какво направи за да се осъществи? Това нейното си е живо ментаражийство.

Пак дръжте куманягите на власт - да ви ебът децата и да ги учът на гейство и на лезбийство, и останалите 36 пола. Това вие планирано от евреите още 1848 година, масово публикувано. И вие още не се усещате и си мислите, че дъШд ви вали. ИЗБИЙТЕ КУМАНЯГИТЕ, ЗА ДА СПАСИТЕ ПОНЕ ДЕЦАТА СИ! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА!