Илхан Кючюк цитира дословно пред ЕП как Кирил Петков преразказва разговора си с Урсула фон дер Лайен

"Това не е сериал от Латинска Америка, а се случва в европейска България", заяви по време на дебат лидерът на европейските либерали

Обратно в новината

Коментари - Илхан Кючюк цитира дословно пред ЕП как Кирил Петков преразказва разговора си с Урсула фон дер Лайен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Илхан Кючук първо да коментира депутата Делян Пеевски. Той е по-близо до Латинска Америка от К. Петков.

Царят е гол, макар да е нагъл, няма да му се получи, големите кучета си пазят паничката.

Предупреждение за протести и нахлуване в парламента пък вече отправиха и от ДПС, и от "Възраждане". Лидерът на движението предупреди, че ако стане "порочната сватба" между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, то ще се повторят събитията от 1997 г. ========================================================================================================================================================================== Руските агенти ще бъдат неутрализирани!

А целувката между Радев, Костадинов, Доган и Гешев какво е ??? Не сериал ами направо трагедия !

yмнтоКрасивНищонеправещЖълтопаветник

Значи ДПС+Възраждане ще нахлуват в парламента.. хубав бой ще изядат.

И к'во толкова казва Петков?! Мъчи се човека по всякакъв начин да ни вкара сите българи в Европа. Не е като да се обадиш на "ВАНьО" и да уредиш нашите хора или да разпределяш "ПОРЦИИТЕ" само на нашите фирми.

Дай повод на Турската армия и чакай НАТО да те спаси!

Значи на кирцата думите в устата му ги сложи путин или радеф?

Привуржениците на ПП-ДБ заплашват с МАЙДА, как да се отговори???? https://www.facebook.com/watch/?v=204800059164573

Къде е тая целувка?

Досега дпс и възраждане, бсп и итн избиратели ще дойдат сами, и много от пп и герб ще излезнат на протести ако опитат да натрисат предателско колониално правителство

Кое точно от "не ме цитирайте" не е станало ясно!?

Летете ескадрони в устрема си .... да застанете и вие ( ДПС) на амбразурата , да има и за вас потупване по рамото пред строя .

Шилo

Този има поглед на ислямски фундаменталист.

Благодаря колега, напълно подкрепям коментара ви

Къде точно ще протестират Възраждане и ДПС? Електоратът и на двете партии ЖИВЕЕ и РАБОТИ в западна Европа - пред посолствата ли ще крякат?

Не съм фен на ДПС, но в тях ми е надеждата да не допуснат тази уродлива коалиция да бйде овластена.

Интересно е че Възраждане и ДПС роптаят срещу сговора а от БСП ни дума ни стон, ИТН не ги коментирам те са патерици на Борисов.

Привържениците на ПП-ДБ заплашват с МАЙДАН!!! Какво да се прави, как да се постъпи да кажат от ЕП, ЕС, и всички други правни органи, не от посолството???? Това заплаха ли е срещу българското общество? Демократично ли е??? СРАМ, ПОЗОР, ПОМИЯРЩИНА! https://www.facebook.com/watch/?v=204800059164573

Тъпанар грозен и плешив. Скрий се безрамнико. Защо не разкажеш за обръчите от фирми или за 8 -те къщи за тъщи на Карагъза. Може да поразкажеш и за топлоениргетика, хидроинжинера- филосов от сараите.

Да, но това не ги притеснява същите тия лай кучки, които сега вият на умряло за демокрацията, за морала и т.н. качества, които те не приттежават.

както знаем в ада казана с българите не се пази . Царе сме сами да си правим мръсно и сами да си правим живота труден. "Не е важно на мен да ми е добре , важно е на Вуте да му е зле"

Или вече да свикваме с новите директиви от Давос, че децата освен да си сменят половете не са интересни?

Не съм им фен но в тях ми е надеждата тази уродлива коалиция която се заформя да не бъде овластева

ще ви изринем нещастници!

Е, няма да стане вашата... Ето това е национално предателство. В стремежа да се изяви, върви срещу държавата, която го е пратила да защитава интересите и. Но може и да няма морални прегради, защото да работи за други.

И децата знаят, че е важно не само колко пари получаваш, а колко струва и живота. Това дето си го написал са просто цифри. Я вземи статистика къде хората са най-щастливи, най-здрави и т.н.

Айдеее и ДПС се разконспирира като кремълска креатура..... Дерете се, квичете, че ако има правителство, няма копейки и левчета а за евро бият през ръчичките....

Кого да защитава бе, тия безродни предатели ли ? Цървули смешен

Лило - Лукановите депесарчета пеят пред Европарламента , а проруските израстъци ма БСП/ БКП им се радват!

те са най-големите крадци . просто сега няма да участват и затова реват. няма да има келепир

си толкова просто, че нямаш един смислен коментар - що се напъваш толкова???

Така ли ти нареди да говориш, видното ченге от ДС и КГБ, Сокола, представащ се за радетел на правата и свободите в България?!!!!

Дрис, дрис, дрис, дрис.. кир, кокор, кир, кокор, дрис, дрис, дрис...

Порязаното момченце усети как му отнеха баничката точно преди да я захапе. Затова е толкова гневен. Никога не са го интересували принципи.

Предупреждение за протести и нахлуване в парламента пък вече отправиха и от ДПС, и от "Възраждане". Лидерът на движението предупреди, че ако стане "порочната сватба" между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, то ще се повторят събитията от 1997 г. Няма как събитията от 1997 година да бъдат повторени от ДПС и Възраждане. В Парламента никога не са влизали десет махали цигани, ще е за първи път.

че с пълна (с л@йна) уста не се приказва!

квичете руски подлоги! Нали милеете за матушка .. айде събирайте чемоданите

Ей, лоша тази демокрация, парламенти, пеене, друго си е един господар и неговите верни слуги, а?

Аре повтори го още 100 пъти, че да ти дам 100 турски лири бакшиш.

Ти сериозно ли??? ДПС точно какви са??? Те за българските интереси ли работят???

Мунчо Резидента, Възраждане, БСП, ДПС, ИТН - РУСКИ партийки в България вСИЧКИ СЕ ОСВЕТИХА

айде пушката на рамо и в Украйна! Като започнат да връщат ковчезите -тогава вие ще ревете свине

с автобуси и каручки, ние си имаме лични автомобили! ;)

Ако е рекъл Аллах, ще има дизел.

Рушлямията е впрегнала всички възможни сили и средства в България, за да ни отделят от европейския път на България!!!! Това са Мунчо пРезидента, БСП/БКП, възраждане, ДПС и ИТН!!! Много рушлямска зависимост в България, но ще ги изкореним!!!!

Не съм комунист и никога няма да бъда(надявам се), ама не мога да разбера ината на бившата СДС-арка и сега първа комунистка другарката Нинова, че не се хванат "нормалните" партии в Парламента да направят Правителство, ами се занимават с тия смешници!?

Този ме дразни още от както се обсъждаше казуса с РСМ - като цяло този не защитава български интереси според мен, такива са ми впечатленията! Това сега го потвърждава! Защото това, което се е случило на въпросната партийна сбирка колкото и да е ужасно само по себе си, е вътрешен проблем и няма нужда той да се огласява на такова ниво и да става достояние и на тези кръгове по такъв начин - не, че въпросните хора вече не са го разбрали по други канали! Гадно е, когато това се прави от човек, който уж трябва да представлява държавата и да брани интересите й! Очевидно е голям проблем за някои кръгове влизането на България в Шенген и еврозоната и ще се прави всичко възможно, колкото и добно да е то, за да се възпрепятства процеса! Кои са тези кръгове и кой обслужва техните интереси, аз лично за себе си вече имам отговор! Не е трудно човек да се досети! Иначе казано излагацията е повсеместна, но вече и евродепупати се самоомаскариха докато се опитват да злепоставят други хора, партии и най-вече страната си!

девица , вода ненапита.....