Илхан Андай: ДПС ще има свои министри в правителството

Бойко Борисов ще се качи в една лодка с движението, заяви журналистът

Обратно в новината

Коментари - Илхан Андай: ДПС ще има свои министри в правителството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мафията ДПС иска да се задави с власт. Виновни са всички останали политици, съдии и прокурори от "български произход" които през годините си затваряха очите за престъпните деяния на ДПС. Подкупа с пари или постове им е манната небесна на мафиотите от ДПС и докато номерата им минават, ще ни ги прилагат. Ако ДПС се отлъчи от държавна софра и Пеевски, Доган и сие отидат в пандела "партията" ще изчезне.

Този журналист е новия Нострадамус и поредната ... На Пееф

ДПС това го бълнуват откак се помним. Все стават втора сила,а пък гласовете за тях намаляват.Турците в България живеят в най- бедните райони вече толкова години, та точно Пеевски сега ще ги оправи,няма що.

Точно у Варна е тъпкано с турци, а средната раб. заплата във Варна е сред най-високите в страната по области говорим. Отделно в областите Шумен, Търговище и Разград , където живеят много турци също имаме работни заплати на средно за страната ниво. Това с най-бедните Ви региони нещо е клише. Да не говорим, че ако Варна е втора по цени на жилища след София, то на пето място е Шумен вече, според една скорошна статистика. След Пловдив и Бургас.

Шехерезада 1001 нощ мддааа министри по ибрикчийските въпроси, хвърчащите килимчата,джиновете и вълшебните лампи......КЪСНО Е ЧАДО МАНДАЛОТО ЛОПНА

Болен мозък.

"Доган стикова с него най-важното, като част от втората позиция, или хайде да кажем като трети безспорно е Джевдет Чакъров, един много опитен политик, който е одобрен и в Анкара, и в традиционните наши региони е много харесван". Този сам си казва,че ДПС не БЪЛГАРСКА партия,само тези от Конституционния съд не видяха,че е етническа партия и е в разрез с Конституцията на България и я допуснаха в българския политически живот само и само да угодят на Турция. Щом КС нарушава конституцията,защо и другите да не я нарушават???