Икономиката ще се отлепи от дъното след лятото

Апетитът на инвеститорите да поемат риск ще започне да се възстановява и капиталовите потоци към страната, макар и първоначално много бавно, ще започнат да нарастват, смята главният икономист на УниКредит Булбанк Кристофор Павлов.

Обратно в новината

Коментари - Икономиката ще се отлепи от дъното след лятото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствено не е уточнено за кое лято става дума: за куковото ли? Какво точно ще се отлепва? Това което не съществува ли? Срам за некадърното управление, срам и позор!

изпривари ме тъкмо същото щях да пиша;) но иначе положението е трагико комично

Икономиката ще се отлепи от дъното, ще направи две-три вяли движения и ще си каже "Абе в калта ми беше по-хубаво" и пак ще се зарови. Което ще бъде отчетено като небивал успех от Боко и ко.

Да вярваме ли на поредните обещания за светло бъдеще на Борисов и приближените му? Аз вече за нищо не им вярвам. Пак ще оправдаят поредния си провал с това, че все някой им пречи, че все някой ги саботира. Колко глупав и самовлюбен трябва да си, за да не разбираш, че и в чужбина вече ти се подиграват? Случайно попаднах на един днешен вестник от руската преса. На първа страница: "Болгария отличница ЕС по финансовым показателям, но с крайне бедным населением . А в кризисной Греции все наоборот !" Само малко цитати: Болгарское правительство неоднократно с оптимизмом рапортовало, что экономическое положение страны распрекрасное ... Но вот загадка на этом сияющем фоне все шире расползается черное пятно факта, что болгары живут в крайней бедности и нищете." Да, това не е ЕС, където лицемерно потупват ББ по рамото, защото безсилието на това правителство явно им изнася. А той сияе в глупава усмивка и продължава да се мисли за велик.

Ние сме като японската "къртица", дълбаем все по-надолу. Дъно за нас няма

Дъно няма - има бездна !

Пълни глупости...., които се оповават на това, че гърците ще спрат да живеят добре, и не само ще спрат да вземат заеми, а дори ще спрат да харчат и че и ще започнат да си плащат старите дългове.