Икономическото и социалното развитие на регионите - ключов приоритет в програмата на ПП-ДБ

Печалбите на бизнеса трябва да отиват за заплати, а не за допълнителни данъци, заявяват от обединението

Обратно в новината

Коментари - Икономическото и социалното развитие на регионите - ключов приоритет в програмата на ПП-ДБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклуци.

ПП и ДБ използват техниките на Ружа Игнатова, за продажба на мечти! Въпреки прилаганите подобни методи на хипноза и други подобни Асен Василев, Кирил Петков и сие се провалиха за около година и слава Богу! Силно се надявам, че моите сънародници изтрезняха и няма за пореден път да се подлъжат по непроверени, измислени политици!

Все още балъци много според соц агенциите, така че има хляб за такива измамници като Кирчо и Асенчо.

На тая снимка Гнома с тая стойка със стиснатите юмруци и наперен поглед е трепач! Направо ме вдъхновява ... да тичам към тоалетната...

Какво стана с културния проект който се обсъждаше в една джипка до парламента с един подсъдим?

Сложили са го на парапета да втасва.

Гледам снимката на сцената .... Аз съм 187 см. и в клуба ни по бокс се бия в полутежка - над 90 кг ...... Имаме и дребосъци в клуба ама.... Гледам генерал Танас и се чудя - като си вдигне ръцете стига ли 52 см?

Тия за шарани ли ни имат. Първо графиката износ на стоки, може да се прекръсти на износ на оръжие. И второ ръста бил голям, ами като увеличиш 5 лева с 2,5 лева имаш увеличение с 50%. А като увеличиш 10 евро с 2 евро увеличението е само 20%

Абе дир а, вчера пуснахте същата статия. Сутринта имаше статия за герб шод която имаше текст че е платен репортаж, а два дена една и съща статия за ПП и то неплатена. Това явно означава че са ви купили явно за да ни заливате с тъпата им пропаганда

Ключов приоритет е работата с Мафията (Къро, Маджо…). Друго ключово за тях е вкарването на България в дългова криза и въвличането ни във войната. Най - големият приоритет е да изпълняват покорно, това което им заповядат западните господари.

На фотофиниша са за 4%.

Ахахаха, заглавието е достатъчно, не си хабете времето да четете цялата новина

Лафа за "независимата" енергия беше по-забавен. Дали нямат и нещо за "полуенергия".

Мафията на градксите несретници, загубили връзка с родните села.

Триете, но пак ще напиша, че на снимката са боклук до боклука

Silverado

на тия сигурно Мария Габриел им е писала програмата.

На 02.04. мощен шут в жълтопаветните задни части на лъжците и крадците!!!

Я марш! Възраждане са единствената алтернатива тези избори!

Ква алтернатива пък са възраждане.. никва. В възраждане има точно 2ма читави човека и 2 ма съветника нечленове, като почти никой от тях вече не се появява в телевизора. Тоя цончо е мега неадекватен и повтаря като папагал. Възраждане са гаранция за несъставяне на правителство. С това са най-полезни.

Еми какъв е смисъла от от сформиране на правителство, което пак да е продажно и да валят далавери, да ни вкара във война, да лъже и маже, да причини вреди за 100 пъти повече пари от провеждането на нови избори? По-добре тогава да няма на този етап.

По телевизора канят само “угодните” гости и партии, за това не виждаш алтернативите.

Аз се информирам за тях. Не съм чул един да отвори лаф за предоговаряне на курса на лева в посока поскъпване на лева. Всички бранят разни накацали бизнесмени презгранични търговци и им пазят интересите на всяка цена. Ако ще сме в европа - още утре искам МРЗ 1250 евро. Безусловно. Нито сме по-тъпи от европейците, нито сме по-мързеливи, нито по непрпизводителни, нито по-неграмотни. Или 1250 евро от утре или чао ЕС. От УТРЕ! Обещания за след 3 години с пакет от 45 млрд нови държавни дългове не ми върши работа. След 3 години това число най-вероятно ще е 2500 евро. А иначе, да, гласуваме за възраждане, за да няма правителство. По-добре служебни правителства, отколкото правителство, с което да си нахранят клиентелистките мрежи за пореден път с разни ПВУта и индексирани бюджети с фиксирани разходи за дежурните фирми и подизпълнители. Всички на държавна хранилка пряко или косвено ще трябва да поизгладнеят. От разни ми ти там стартъпи и НПОта, през магистрали, та чак до последния общински охранител. Диета. Всичко де що е на бюджетна издръжка - на борсата.

Има някаква грешка в тези графики ! някой се опитва да ми втълпи, че живея по-добре, но реално аз забелязвам, че съм два пъти по бедвн от 2019 г.

Кво са научили у Харвард освен да крадат?

Да бълват кухи фрази и бездикишни пожелания. Няма ли кой да им обясни, че трябва да работят и токачествено, за да имат. Не може все от държавната софра да се граби. Свърши....

В Харвард са научили актьорско майсторство.

Дрън дрън и после по 40 лв на украинец и гориво за Украйна. Аре тоя път да го духате под вода. Нещо ми се губят 3-4 прасета на тая снимка.

Само ЛЪЖИ!

Тия само приоритети правят до като седнат на стола Пълни глупости проповядват

Инфлация се бори с вдигане на лихвите, не с таргетирани помощи и компенсации. Богатство не се прави с кредити и европомощи.

Късно е либе за китка. ЕС подкрепяше дълги години разни мутри, които откраднаха растежа. Сега единствения вариант е предоговаряне на курса. Т.е. "насилствено" вдигане на заплатите, спрямо европейските. Напр. при курс 0.60 лв за евро МРЗ 750 ЛВ са 1250 евро. При тези, който бизнес оцелее, значи заслужава да съществува. Който му се вижда скъпо, значи конкурентноспособността му възниква само от курса и при равни други условия е неконкурентен. Най-логичното е, когато един бизнес е неконкурентен, той да фалира. Не може 30 г. хората да дотират разни бизнес псевдоелити чрез валутния си курс под заплаха от събития от близкото минало! Борд, но с курс 0.60 лв за евро. Иначе възраждане, Вън от ЕС и НАТО и т.н. Няма смисъл да участваме в една парична далавера и мародерство.

за ппдб гнтта и герб, че ще плащаме военни репарации до средата на тоя век, когато просто ще сред морето от мангали

Тези продължават да лъжат и исат да крадат пак стига да ги спрем

Христо Иванов: "Има шанс за конституционно мнозинство с ГЕРБ и ДПС" след колко години малоумни битки.....

майка им да ева на тая сган, особено на дженерал наско, бати подчовека

Ще вдигате тази платена лъжа и пропаганда, триейки коментарите под нея? Дир парцали

Пак искат да крадат нещо.

Стига ни показвахте тези Крадливи и Лъжливи Боклуци ! Те ограбиха Нас Бедните Българи !

Евтина енергия за бизнеса е осигурена!!! Няма що - преди плащах 15 ст без ддс, сега плащам 45-60ст без ддс. Сигурно го сметат 45/15 = 3 пъти по-евтино и 60/15 = 4 пъти по-евтино Нагли лъжци…

Ключов приоритет на простите е кражбата.

Петкови са цигани. Цялата им сбир ПП е от лъжци, измамници, популисти. 2 години застой с ПП и компания. Никога вече.

Същото се отнася за ГЕРБ и ДПС.

Кокто винаги, програмата на ПП е взета от БСП и ГЕРБ..Имат идеи, чужди в случая, но незнаят как ще се реализират те. Откъде пари. Видяхме провала им, никога повече експерименти от нагли аматьори и популисти ПП.

Абе. Що не ви е..а майката

Най-правилнити действие

ПП, най-правилното действие към поредния провал.

Лъжците ПП-Дб обещават. От обещания глава не боли, казва българинът. И са ужасно и досадно лепкави - отварям нещо в youtube блещи ми се Киро с още някакъв насреща ми, а след него белгийския премиер да ми говори благо на английски със силен акцент как да гласуваме за ПП. До изборите няма да отворя нищо в нета. Явно тези много пари са взели от Козяк, за да се рекламират в youtube и кой знае къде още из нета. Няма да гласувам нито за тях, нито за герб. И дано българите не се лъжат по едни лъскави муцуни, предлагани ни щедро във всички родни и американски медии.

Некадърни мошеници.вън

От цялата статия, не можах да разбера каква точно е стратегията за управление на ППДБ. Едни празни многословни изречения. Единствените конкретни неща са: 1. Ще се продължи строежа на магистрали (продължение на стратегията за развитие на ГЕРБ), но в по-малки мащаби и на определени места. 2. Ще се инвестира в туризма - хотели ? Или продължение на безумните и вече доста позанемарени туристически проекти с ЕС средства из цяла България, спрели ниакаде след Борисов 2. 3. Ще се изграждат пречиствателни станции. 4. Ще се спират кражбите и нагласените държани поръчки. (Това се постига чрез законодателство, а не чрез управление. Ако закона ти е калпав и има вратички, и най-добрите да управляват, пак ще го заобикалят. Но понеже законите в България се гласуват и поправят, като баница която си поделят по партийна линия, нищо няма да направят и ППДБ) И това са конкретните неща. Другото е голословие и никаква идея както да правят, и никаква стратегия. И не облагането на фирмите отчитащи свръх печалба не е лошо, напротив добро е ! Като имаш фирма и ще плащаш данък свръх печалба, ще предпочетеш тези пари да ги инвестираш в дейността си или да ги раздадеш като заплати, вместо да ги платиш като данък !

Зарежете тези стъкмиситки и без друго никой не им вярва. По-добре кажете дали ще чегъртате Тиквата или ще се целунете в уста след изборите както заръчаха от американското посолство.

Ще се целунат уста в уста - така поне си обещаха един на друг в присъствието на американската посланичка, преди тя да се разкара от България. Този новия има същите задачи, така че той ще следи зорко за изпълнението на клетвата във вярност между ПП-ДБ и Герб.

Кирчо лъжеца и Кокорчо крадеца продължават с лъжите. 5 моста над Дунав били договорили с Румъния. Тунели, тунели.... Абе дришльовци. Хванете довършето трите магистрали. Хемус, Струма и Европа. Последните две ще станат за няколко месеца. Ако ББ беше на власт да ги бяха построили Колко Пари взехте от Плана за възстановяване. Нула. Кръгла нула. Спряхте магистралите. Почти спряхте строежа на метрото. Никакви пътища. Никаква инфраструктура. Само големи моабети. Пет моста. За колко време ще ги строите. За 30 години, или за повече. Та вие не сте построили един м магистрала. Да приказваш празни приказки е лесно. Да свършиш някаква работа е трудно А всъщност какво свършихте за половин година. Взехте 20 млрд външен дълг. Направихте далаверите с Джемкорп у Нексо. Направихте далавера а горивата за 3,5 млрд. Толкова е загубата за БГ. Намалиха ви парите по плана за възстановяване с 1,5 млрд Евро. Не че другите ще ги вземем, де. И всичките тия поразии за половин година управление. Много е лесно да мразиш ББ. Сравнително лесно е да го арестуваш. Незаконно, разбира се. Така постанови съдът. Пък и американското Външно министерство. Омразата, съчетана с некомпетентност те кара да вършиш глупости. И глупостите дето ги натвориха ПП няма кой да им ги прости. Аз още чакам публично извинение, дето преди година у половина не агитираха да гласувам за Лайньо Радев. Незаменим бил. Абсолютни тъпанари

Стига ни Пробутвахте стари Вицове на една Група Мошеници ! Нещо ново и чисто Дайте , номерата на Кирливчо , Кокорчо , Гнома и Мравояда ги видяхме и ги знаем !

Да, отново искат да изкарват шистовия газ! Не са хора тези да знаете, не са хора!

Нищо подобно.Приоритетите им са грижи за укри,Маки,и оръжията.Каквото и да говорят, важни са делата.А тях ги видяхме вече.

Лъжливите овчарчета даже не сменят плочата..

Напишете в Гугъл "продължаваме подмяната" и вижте коя партия излиза с търсачката :)))))

Жужето Хаяско какво се е надървил? Да не се мисли за Шварценегер? Една кака от Естония много иска да гласува за тях! Та си помислих, че може да е минала през парапета на Кире Простото. Може да е добър в тази дейност. Щото щом в никоя друга област на моженето и знанието хич го няма, то все трябва да има нещо в което да е добър!

Видяхме ви какво "развихте"! Пръдльовци! Само с дългове ни набълбукахте... Аре чиба! Нема нужда от вас...

Тия боклуци от всички обещания за мостове и тунели, ще вземат да направят поне един тунел - за бягство!

Цялата власт е в Радев. Шарлатани, герберасти, ватници, комунисти, турци, - това е начина на Радев да има омраза и едноличната му власт да вирее. Народеца, естествено и на тази въдица.

♧ клъвна

За всяко от това, отгоре има ДОКАЗАТЕЛСТВА. Иначе, да. Регионите са важни. Особено, ако останем още някой друг месец във властта. За друго не ни пука.

Шарлатаните и джендърите вън от Парламента.Долни лъжци.

Продължавате с Измамата , Мръсни Изроди Крадливи !

Група Боклуци обикалят България ! Кирливчо и Кокорчо , Върнете парите за скъпия Газ на мен и милиони Българи които Излъга , чули ДЕПМ !