”Епъл” е продала над един милиард айфони от 2007 г.

"Епъл" (Apple Inc) съобщи, че е продала над един милиард айфони от 2007 г., когато на пазара бе пуснат първият модел на този смартфон, предадоха АФП и БТА.

Обратно в новината

Коментари - ”Епъл” е продала над един милиард айфони от 2007 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1 млрд. Балъци, ц, ц ,ц !

Каквото и да си говорим останалите производители се насочиха в посока "смартфони" след Като Стив Джобс пусна айфона на пазара. Дали е върха на сладоледа или боклук представа нямам, защото смартфон не ползвам. Същото е и при контекстната реклама и Гугъл. Същото е и при графичният интерфейс - ако не беше Windows на Майкрософт, графични интерфейси все още щеше да има в устройства на Xerox ... и тук таме при някой Мак. :)

какви глупости дрънкаш бе човек? Нокиа 9110 беше пуснат още 1998 година. Блакбери 2002 беше хит в Америка. Палм беше 2003та. Просто от 2007ма насам има добър интернет и за това има бум на тези телефони. Епъл никога не е сложила нещо иновативно. Винаги е чакала другите да го тестват първо, а после да сложи едно И отпред. След което да ти направи яка реклама да ти промие мозъка и да вЕрваш, че тя го измислила.

И къде казвам, че Епъл са измислили нещо? Кога съм казал, че преди тях никой не е правил смартфони?

ко да сЪ изпъча сЯ. Ъъъъ... аз кола не ползвам, ама ГоуфЪ шъ де е по-добръ от Ферари. Все пак ФВ бяха първите дето махнаха камшичното запалване.... Та за това са по-добра марка от Мазерати, Ферари и Мерцедес. Ако не бяха ФВ.... мъ както казах... ода пеш.

Самсунг за 2013-2015 е продала повече от 1.1 млрд. Докато плодчетата са едва 560 000. Па ако сравним iOS Vs. Android... не ми се мисли. Само тъпак би си купил такъв телефон чиято цена би трябвало да бъде 4х по-ниска спрямо производителността която предлага.

Ама Самсунг имат и много ниско бюджетни телефончета, колко са продали от високия клас? Ти сравняваш 10 модела на година от Самсунг и най много два модела Айфони. Безмислено сравнение....... А относно ОС, иос е в пъти по добра от андроид . Явно "плодчетата" са ти трън там където слънце не огрява....

толкова могат - толкова правят бе дудук. Да правят повече видове... ма не им стига пипето. Дай всички да правим Ферарита и с тях да пренасяме картофи - щото били добри. Всеки телефон си има плюсове и минуси. Запоили батерията и след 2 години си принуден да ги хвърляш. Няма разширения за външна памет и си длъжен да ползваш облака им. И т.н. все простотии ... а УФСЕТЕ гледат и блеят. Не че и самсунга не направиха такива - но имат и други модели. За всеки човек колата която му трябва. Кеф ти комби, кеф ти бърза кола, кеф ти самосвал... А ти бегай да мъкнеш доматите с двуместното ферари. А да ти кажа (като разработчик на операционни системи в XDA) - и двете система са на базата на Линукс. Така че не ми обяснявай коя ОС е по-добра :))) Аман от нахъсани тъпаци с промити от реклама лимки.

Nokia за 2006-2008 е продала 1.2млрд. Какво от това?

Не бъдете така критични към журналистите, защото най-добрият начин за преброяване на комплексарите, наивниците и гейовете е този. Сега вече знаем, че една шеста от населението на Земята влиза в една от горните категории. Да, вярно че някои хора са толкова умствено ограничени, че си купуват подобно недоразумение по няколко пъти (от всяка партида по един), но това си е част от статистическата грешка.

Apple направиха революция в технологиите и наистина промениха света. Всичко останало е слаба имитация.

Ще му кажа. особено пък с мобилните телефони. Революционно откриват и внедряват технологични решения и софтуерни функционалности, въведени масово от перди 4-5 години в техните конкуренти.

и поне 2 млрд зарядни :)

Е и? Как пък това е добра новина? Самсунг и ЕлДжи са продали по няколко милиарда.

Ами на йотафон защо несе пише колько са продажбите?Не коректен репортажът и е контрпродуктивен защото отразява успехите на американците едностранчиво!

Само не видях къде е сложен надпис "платен репортаж"...