Коментари - И Зеленски подписа закон, позволяващ осъдени да служат в украинската армия | Днес.dir.bg

И Зеленски подписа закон, позволяващ осъдени да служат в украинската армия

Междувременно силна експлозия се е чула в Одеса, задействани са сирените за тревога

Обратно в новината

Коментари - И Зеленски подписа закон, позволяващ осъдени да служат в украинската армия | Днес.dir.bg

Коментари

ДРОГАТА МИ СВЪРШИ КО ДА ПРАЯ?

ЯЖ ЗЪРНО

Подай го на Ина да го скрие в задния си двор

СЛАВА РОССИИ

Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български и украински знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака здрава работа ни чака. Зеленски има подкрепа от българи, украинци и всички ще има ракети за всички руски пички..ха.ха който лъже ,убива и краде. той от Зеленски бой ще яде.

не само престъпниците да са на фронта но и всички които се смятат за русофили.. Даже русофилите да са на първа линия на фронта да служат като бронирани жилетки ха ха ха

Зельо прилича на надут кебап. Теа наркотици го разсипаха предполагам и пие много за да се надуе така

Та той без закон пусна един куп затворници в началото да помагат за ''победата му'' ама те си продължиха дейността заради която бяха в пандиза..

Тоя е по смешен и от Чарли Чаплин ! Абе отървете се от тази гнида украинци ,че ще налапате дървото!

според мен ще е задължаващ а не позволяващ, че като гледах как "доброволно " мобилизират мога да си представя със затворниците как ще се отнасят

Са остава да осъди всичкото укроп между 15 и 70 години :)

Гнусният евреин за това беше инсталиран там, чрез майдана. За да убие максимално много православни християни, били те руснаци или украинци.

че във втрник е труп...

Докато политиците разпалват войни, пешките умират всеки ден на фронта. Всичко ще свърши много бързо, когато на фронта отидат военолюбивите политици и техните деца.

Потресаващо е да се позволява на клоун да подписва закони и да е върховен главнокомандващ. Укрите не блестят с интелект и вече плащат солено.

Ами при това положение. Една малка специална военна операция. За освобождаване на българите в Одеса. Синхронизирана с братушките. Не е лошо да се помисли по въпроса. И ако се налага да се пипне конституцийката. Тук таме.

Най добре да върне избягалите в чужбина

Тия навлеци от Слънчака!

По-нагли и мизерни са и от циганите!

Тоя нали е още 2 дни президент

Ти какво избираш - глоба, ако не отидеш на фронта или смърт в окопа ?

А идиотите могат ли да служат в армията или ще трябва отделен закон ? Защото на снимката се появи първия кандидат!

Тоя за кой ли ненаписа закон за задължителна служба? Отделно военните доставки не стигат и има сериозен риск всичко да се изтегли зад река Днепър. Което ще е катастрофален провал за Украйна и всички които ги подкрепят. Липсва персонал, липсва техника и боеприпаси и липсват сигурни доставки за всичко това. А резултати, никакви! Вместо Европа да продължава да подкрепя Киев и да се прави на заклет враг на Русия да вземе да спре с всичко това и да започне да поправя отношенията си с Русия. Защото колкото повеме продължава това Европа ще губи най-много. А до 2030 г. едва ли ще се крепят украинците за да може НАТО да се превъоръжи и да може да отблъсне евентуална руска атака. Макар че се рекламират, че и без превъоръжението и новата наборна служба са НАй-великите.

До последния украинец. Явно са на привършване. Съдейки по закона.

Ииииха ! Големия Джо Байдън най-накрая направи американския човек щастлив!!! Голям Джо прави марихуана законна! Джо голям бял мъж.

Ама Зеля я оплеска с редовната си армия,сега с пандизчиите ще цъфне.

само 31 хиляди са умряли от началото на войната до сега според зелью и спешно им трябват още поне 500к защото имат 800к армия и от север им влезнаха 50к и те просто минаха на право.... голяма работа са тия укри...

Абе какъв Президент може да е Зеленски, като самият той отмени президентските избори ? Чист самозванец заемащ пост, на който никой не го е поставил ! Мандатът му свърши отдавна ! Това го няма и в тоталитарните държави ! Дори и там се провеждат някакви избори !

Усрайната имаши военен контингент ф Афганистан и там ли спасяваха европата?

Путин каза че няма да превзема Харков за сега.Това е втория по големина град в Украйна.За да го превземе и задържи ще му трабва мобилизация.Явно предпочита по бавния вариант когато свършат затворниците и възможностите на Украйна за мобилизация.Та войната няма да свърши поне още 2-3 години но е ясен края.Без натовски войници на терен Украйна е обречена.С такива света е обречен на трета световна.

Това на картинката не е ли онова лайнце дето изби народа си и затри държавата си, което заявява че е важно че не умират американците на фронта? Хмммммммм мисля че е то.

Само така ! Анално за рушняците !! Абе къде е Кадиров ... откакто утепаха Пригожин, тоя минетчийствуващ помияр не смее да се покаже, нито да шукне ... Между другото вече станаха 2 прелъстените и изоставени любовници Путянски : Медведев и Шойгу ... Там в руското поле, всичко живо се ебе. Селяните с голи патки, си прилагат смъртни хватки ... /Из житие и битие грешного Софрония/

Там в руското поле, всичко живо се ебе! Явно си минал от там, ама свен в гъза са та ебали и у главата!

Е в усраинското поле, ма нейсе :)

си е руско;)

Интересно ми е, дали подписания Указ от зеленият наркоман Володимир Зеленски касае и депутатите и него самият, защото по -големи престъпници от тях няма ???!!!! А, какво мислят по въпроса нашите депутати, а те готови ли са да ходят да се бият в Украйна, знаем че Радев защитава престъпници, Бойко пък си защитава неговите кланове, ПП пък вкараха международни картели и международната мафия в кочината Булгаристан ???? Ако не са съвсем готови за фронта, може да ги пратим във френския легион, за първично обучение !!! Та и у нас ще стане ТАКА: От затвора изход има, от фронта – няма !!!

Дори децата вече разбраха, че положението в Украйна вместо да се влошава става безнадеждно!

кой е зеленски

е или пътник, или пожизнен беглец...

Неадекватна новина. Истински важната новина, от изминалата нощ е че 100 дрона са прекъснали износа на петрол на който се крепи руската икономика. Очевидно, за дир това е маловажна новина.

ееееххх то ако беше на 100 дрона руската икономикаааа... ама малоумни кретеноиди като теб могат да вярват на всичко, дори на киру убиеца

Вземай си хапчетата редовно и ще водиш как в един момент светът около теб ще започне да изглежда по съвсем друг начин! Успех!

няма как да се прекъсне износа на петрол да, удариха още една рафинерия, най-вероятно за някакъв период е прекъсната работата на точно тази рафинерия, но това не прекъсва износа на петрол Русия има сигурно над 50 нефтени пристанища, незнайно колко складове и рафинерии, и повечето не са въобще в обсега на украинските оръжия. И да, този удар, ще окаже влияние върху руската икономика. Ако беше толкова лесно да се прекъсне износа на петрол, тези дронове, щяха да са излетели още преди 1 година.

това, което статията не съобщава е, че става дума само за престъпници, осъдени за леки престъпления

Начи по време на гражданската война в САЩ можело да има избори. В демократична Украйна не може. В САЩ може да има закон за чуждите агенти (изключващ господарите им от Израел). Ма в Грузия не може. Убийството на политик, който е неудобен на фашисткият запад е акт на демокрация, нали така, мърши сороски прокажени?

Тръсят се роби гладиатори за да умрат за удоволствието на императора от САЩ и придворните им от Европа, Зеленски е любимия им робовладелец

Ора нема, действайте. Парата е прибрах. Оправяйте са. Европа е Украйна. И ще е фашистка корпоратокрация като Украйна. Свиквайте. Такива сме ционистите. Палим, крадем, убиваме. А вие ни се кланяте.

Демокрация в действие. през 2021 година 120 000 деца са отнети от семействата си в САЩ. 30 000 са убити от огнестрелни оръжия, над 130 000 починали от наркотици, 30 000 са починалите заради невъзможност да си платят здравната застраховка, 6 милиона живеят в каравани, с външна тоалетТО се видя че едни Хуси разказаха Играта на Воения флот на НАТО крият се като костенурки в корубите си държат безопасна дистанция от Хутите, а Британските военни кораби охрнаняващи търговски кораб, се разбягаха като пилци, когато хусите гръмнаха по британския търговски кораб вместо да го охраняват. Иран избомби с 300 дрона и ракети Израел и от тогава никой вече не е споменавал Иран, нито по вестници, нито по официални политически срещи забравиха за Иран, някак си не смеят да го дразнят..... Северна корея се оказа че е по напред от САЩ и има по яки остановки от Хаймарс.... Индия си праща ракети благодарение на ноу хау получено от руснаците, същото стана и с Китай , а САЩ ползва услугите на африканеца Мъск, който пък ползва екип от руснаци , украинци и Българи и огромния му успех се дължи на факта, че пет пари не дава за НАСА.... САЩ в момента изпитват сериозен проблем от високотехнологични кадри, които да са способни да произведат тостерите които са с американски патент, но няма кой да им разчете чертежите, щото Украинските инжинери с руски майчн език са или на фронта или убити, пък повечето индиици които наемат се оказва че след 2-3 години или стават шефове на компанията или президенти или министър председатели на някоя западна държава или собственици на голям бизнес, и така стана че няма кой да разчете схемата за направа на Тостер и затова налагат санкции на китайците за да може САЩ да печели повече о производството на тостери от самите китайци, но това ще доведе до намалено ползване на фъстъчено масло, което директно ще удари Американските производители на фъстъчено масло, проблемите са сложни и предизивкателствата са големи, запада не може да си пзоволи да остане без фъстъчено масло.

Всяка монета има дяе страни. В САЩ убинйствата са 5,4 на 100 000, в Русия 8,4, в България 1,5. Не може да се гледа в крайности. Разбира се, неприемливо е да се натрапва колко демократично общество сте, когаато се случват такива неща. Там е проблема. Колкото до ситуацията - спасението на давещия се зависи изцяло от него. Винаги е било така, и така ще бъде.

Първо, на Зеленски мандатът му изтече и той вече не е легитимен президент на Украйна. И второ- нека някой в Одеса се опита само да каже, че е българин и веднага ще получи куршум или в най- добрия случай ще бъде пребит като куче от бандеровците. Нали се изредиха един куп от нашите пишман евроатлантици да ходят при зеления наркоман на посещения, да се е чуло някой да спомене дори пред него, че в Украйна има българи? Бандеровците щяха да го изгонят с шутове. При нацистите е така.

Ако България е във война, примерно нападната е от Турция с 500 000 аскер и по време на войната на президент Радев му изтече мантата, според тебе изборите с машини ли трябва да ги правим или с хартиена бюлетина за нов президент ? Питам щото виждам че си експерт

В Русия имаше ли избори наскоро?

Естественно че в Русия наскоро нямаше избори. В Русия избори няма откак Елцин назначи кагебиста за ФЮРЕР

Евреиския трик в това е, че ако не се явиш с военната си книжка, те осъждат, ако те осъдят вече подлежиш на задължителна мобелизация по друг закон. ако си мигрирал пак те осъждат, и да не се явиш в окръжието като престъпник независмо от здравословното ти състояние си отново задължен да влезеш в армията, Руския евреин Зелнски и другите олигарси търсят начин как да използват народо психолгията на украинците за да ги накарат да се жертват, за американските олигарси които управляват президнетите на САЩ

Още 900 пъти като кажете задължителна и ще стане истина. :))

Седмица, гледах интервю с украинска депутатка. Казваше, че хиляди украински мъже извършвали дребни престъпления, с които да влязат в затвора, но не и да отидат на фронта. И питаше другите депутати: "Вие представяте ли си, докъде докарахме народа си? Да вика От затвора изход има, от фронта - няма". Толкова по мобилизационния закон. Зеленски спешно търси половим милион украинци, за да заменят умрелите 31 хиляди. Разпада се, тая държава.

Във следващият Вторник,всяка една заповед на Зеленски,ще бъде напълно незаконна. В Понеделник президентският мандат на Зеленски ...изтича!

Значи е подписал депутатите от Украйна и президента да ходят в Армията щото по големи престъонци от тези няма.... Интересно е какво мислят по върпоса нашите депутати те готови ли са да ходят да се бият в Украйна, знаем че Радев защиатва престъпници, Бойко пък си защиатава неговите кланове, ПП пък вкараха международни картели и международната мафия в България.... тези за мен са готови за фронта, даже може да ги пратим във френския легион, за първично обучение

Затворниците в Украйна нямат избор да решат дали да умрат на фронта или да си останат в затвора. Задължени да умрат.

Значи досега украинските затворници незаконно са били изпращани на фронта... при това още от 2014-а;) Признания направени пред ВВС на 14.04.2017 Александър Турчинов, временно назначен за тиранин на Украйна: „На 17 март(2014) обявих мобилизация, но не можах веднага да събера необходимите хора, защото просто нямаше с какво да ги облечем. От Генералния щаб тогава ми казаха: армията не е шега работа, мобилизираните трябва да бъдат подготвени, обучени, координирани, а това отнема поне два месеца. При това положение нямах друг начин, освен да се обърна към патриотите с призив за формиране на доброволчески батальони. За тях нямаше ограничения: ако знаеш как, ако не знаеш как, взимаш картечница и отиваш да се биеш. Именно патриотите тогава спасиха положението.Спомням си една среща на фронта с доброволчески части, на която един от присъстващите, целият в татуировки, попита: "Началство, ще има ли амнистия… или не? Ето, момчетата се интересуват ." Питам, какви момчета? „Е, има такива... (осъдени за) убийства, грабежи."

Трябва и ние да подпишем такъв закон и да им пратим малко. Тъкмо ще редуцираме чуствително криминалната хроника у нас.

То не е нужно да е за затворниците, а просто за орките от маалата.

След като зеленият наркоман излови по улиците всички мъже да умират за Запада и след като във великата му армия има вече дори бременни жени, естествено е да дойде ред и на престъпниците от затвора. Нищо няма да те спаси, западна подлого от руската армия.

А бе този крал ли е или президент? Мандата му като президент приключи на 20 април.

Я кажи през ВСВ кога са били изборите в СССР? Да не се окаже, че мирните договори подписани от Сталин са нелигитимни? :))))) Демек РФ е още във война с Германия, а Германия е част от НАТО и трябва да правят главата на РФ мека? Или РФ трябва да направи тяхната глава мека? :))))

Нещо си проспал нещата от 2014 до днес. Първо този беше назначен с преврат преди да е свършил мандата на предния президент. Второ Русия и Украйна не са във война. Путин провежда денацификация, за да защити руското население там което си живее преди втората световна там. Само, че там са се настанили немски и полски фашаги останали от войната и мародерстват и издевателстват върху рускоговорещото население. Ето ти един пример От 2014 до 2022 фашагите бяха бетонирали единствената река която отива до Крим и хората бяха без вода за къпане миене и пиене. Ами кажи ти как се чувстваш когато ВиК те остави без вода 12 часа?

Като за толкова образован Прошенко, къде го проспа? :))))

не е покоен а убит

Осъдени, не осъдениТЕ. Демек, някои от тях. Та, не е същото, чебуратори. :)))

Коментари - И Зеленски подписа закон, позволяващ осъдени да служат в украинската армия | Днес.dir.bg

И Зеленски подписа закон, позволяващ осъдени да служат в украинската армия

Междувременно силна експлозия се е чула в Одеса, задействани са сирените за тревога

Обратно в новината

Коментари - И Зеленски подписа закон, позволяващ осъдени да служат в украинската армия | Днес.dir.bg

Коментари

ДРОГАТА МИ СВЪРШИ КО ДА ПРАЯ?

ЯЖ ЗЪРНО

Подай го на Ина да го скрие в задния си двор

СЛАВА РОССИИ

Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български и украински знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака здрава работа ни чака. Зеленски има подкрепа от българи, украинци и всички ще има ракети за всички руски пички..ха.ха който лъже ,убива и краде. той от Зеленски бой ще яде.

не само престъпниците да са на фронта но и всички които се смятат за русофили.. Даже русофилите да са на първа линия на фронта да служат като бронирани жилетки ха ха ха

Зельо прилича на надут кебап. Теа наркотици го разсипаха предполагам и пие много за да се надуе така

Та той без закон пусна един куп затворници в началото да помагат за ''победата му'' ама те си продължиха дейността заради която бяха в пандиза..

Тоя е по смешен и от Чарли Чаплин ! Абе отървете се от тази гнида украинци ,че ще налапате дървото!

според мен ще е задължаващ а не позволяващ, че като гледах как "доброволно " мобилизират мога да си представя със затворниците как ще се отнасят

Са остава да осъди всичкото укроп между 15 и 70 години :)

Гнусният евреин за това беше инсталиран там, чрез майдана. За да убие максимално много православни християни, били те руснаци или украинци.

че във втрник е труп...

Докато политиците разпалват войни, пешките умират всеки ден на фронта. Всичко ще свърши много бързо, когато на фронта отидат военолюбивите политици и техните деца.

Потресаващо е да се позволява на клоун да подписва закони и да е върховен главнокомандващ. Укрите не блестят с интелект и вече плащат солено.

Ами при това положение. Една малка специална военна операция. За освобождаване на българите в Одеса. Синхронизирана с братушките. Не е лошо да се помисли по въпроса. И ако се налага да се пипне конституцийката. Тук таме.

Най добре да върне избягалите в чужбина

Тия навлеци от Слънчака!

По-нагли и мизерни са и от циганите!

Тоя нали е още 2 дни президент

Ти какво избираш - глоба, ако не отидеш на фронта или смърт в окопа ?

А идиотите могат ли да служат в армията или ще трябва отделен закон ? Защото на снимката се появи първия кандидат!

Тоя за кой ли ненаписа закон за задължителна служба? Отделно военните доставки не стигат и има сериозен риск всичко да се изтегли зад река Днепър. Което ще е катастрофален провал за Украйна и всички които ги подкрепят. Липсва персонал, липсва техника и боеприпаси и липсват сигурни доставки за всичко това. А резултати, никакви! Вместо Европа да продължава да подкрепя Киев и да се прави на заклет враг на Русия да вземе да спре с всичко това и да започне да поправя отношенията си с Русия. Защото колкото повеме продължава това Европа ще губи най-много. А до 2030 г. едва ли ще се крепят украинците за да може НАТО да се превъоръжи и да може да отблъсне евентуална руска атака. Макар че се рекламират, че и без превъоръжението и новата наборна служба са НАй-великите.

До последния украинец. Явно са на привършване. Съдейки по закона.

Ииииха ! Големия Джо Байдън най-накрая направи американския човек щастлив!!! Голям Джо прави марихуана законна! Джо голям бял мъж.

Ама Зеля я оплеска с редовната си армия,сега с пандизчиите ще цъфне.

само 31 хиляди са умряли от началото на войната до сега според зелью и спешно им трябват още поне 500к защото имат 800к армия и от север им влезнаха 50к и те просто минаха на право.... голяма работа са тия укри...

Абе какъв Президент може да е Зеленски, като самият той отмени президентските избори ? Чист самозванец заемащ пост, на който никой не го е поставил ! Мандатът му свърши отдавна ! Това го няма и в тоталитарните държави ! Дори и там се провеждат някакви избори !

Усрайната имаши военен контингент ф Афганистан и там ли спасяваха европата?

Путин каза че няма да превзема Харков за сега.Това е втория по големина град в Украйна.За да го превземе и задържи ще му трабва мобилизация.Явно предпочита по бавния вариант когато свършат затворниците и възможностите на Украйна за мобилизация.Та войната няма да свърши поне още 2-3 години но е ясен края.Без натовски войници на терен Украйна е обречена.С такива света е обречен на трета световна.

Това на картинката не е ли онова лайнце дето изби народа си и затри държавата си, което заявява че е важно че не умират американците на фронта? Хмммммммм мисля че е то.

Само така ! Анално за рушняците !! Абе къде е Кадиров ... откакто утепаха Пригожин, тоя минетчийствуващ помияр не смее да се покаже, нито да шукне ... Между другото вече станаха 2 прелъстените и изоставени любовници Путянски : Медведев и Шойгу ... Там в руското поле, всичко живо се ебе. Селяните с голи патки, си прилагат смъртни хватки ... /Из житие и битие грешного Софрония/

Там в руското поле, всичко живо се ебе! Явно си минал от там, ама свен в гъза са та ебали и у главата!

Е в усраинското поле, ма нейсе :)

си е руско;)

Интересно ми е, дали подписания Указ от зеленият наркоман Володимир Зеленски касае и депутатите и него самият, защото по -големи престъпници от тях няма ???!!!! А, какво мислят по въпроса нашите депутати, а те готови ли са да ходят да се бият в Украйна, знаем че Радев защитава престъпници, Бойко пък си защитава неговите кланове, ПП пък вкараха международни картели и международната мафия в кочината Булгаристан ???? Ако не са съвсем готови за фронта, може да ги пратим във френския легион, за първично обучение !!! Та и у нас ще стане ТАКА: От затвора изход има, от фронта – няма !!!

Дори децата вече разбраха, че положението в Украйна вместо да се влошава става безнадеждно!

кой е зеленски

е или пътник, или пожизнен беглец...

Неадекватна новина. Истински важната новина, от изминалата нощ е че 100 дрона са прекъснали износа на петрол на който се крепи руската икономика. Очевидно, за дир това е маловажна новина.

ееееххх то ако беше на 100 дрона руската икономикаааа... ама малоумни кретеноиди като теб могат да вярват на всичко, дори на киру убиеца

Вземай си хапчетата редовно и ще водиш как в един момент светът около теб ще започне да изглежда по съвсем друг начин! Успех!

няма как да се прекъсне износа на петрол да, удариха още една рафинерия, най-вероятно за някакъв период е прекъсната работата на точно тази рафинерия, но това не прекъсва износа на петрол Русия има сигурно над 50 нефтени пристанища, незнайно колко складове и рафинерии, и повечето не са въобще в обсега на украинските оръжия. И да, този удар, ще окаже влияние върху руската икономика. Ако беше толкова лесно да се прекъсне износа на петрол, тези дронове, щяха да са излетели още преди 1 година.

това, което статията не съобщава е, че става дума само за престъпници, осъдени за леки престъпления

Начи по време на гражданската война в САЩ можело да има избори. В демократична Украйна не може. В САЩ може да има закон за чуждите агенти (изключващ господарите им от Израел). Ма в Грузия не може. Убийството на политик, който е неудобен на фашисткият запад е акт на демокрация, нали така, мърши сороски прокажени?

Тръсят се роби гладиатори за да умрат за удоволствието на императора от САЩ и придворните им от Европа, Зеленски е любимия им робовладелец

Ора нема, действайте. Парата е прибрах. Оправяйте са. Европа е Украйна. И ще е фашистка корпоратокрация като Украйна. Свиквайте. Такива сме ционистите. Палим, крадем, убиваме. А вие ни се кланяте.

Демокрация в действие. през 2021 година 120 000 деца са отнети от семействата си в САЩ. 30 000 са убити от огнестрелни оръжия, над 130 000 починали от наркотици, 30 000 са починалите заради невъзможност да си платят здравната застраховка, 6 милиона живеят в каравани, с външна тоалетТО се видя че едни Хуси разказаха Играта на Воения флот на НАТО крият се като костенурки в корубите си държат безопасна дистанция от Хутите, а Британските военни кораби охрнаняващи търговски кораб, се разбягаха като пилци, когато хусите гръмнаха по британския търговски кораб вместо да го охраняват. Иран избомби с 300 дрона и ракети Израел и от тогава никой вече не е споменавал Иран, нито по вестници, нито по официални политически срещи забравиха за Иран, някак си не смеят да го дразнят..... Северна корея се оказа че е по напред от САЩ и има по яки остановки от Хаймарс.... Индия си праща ракети благодарение на ноу хау получено от руснаците, същото стана и с Китай , а САЩ ползва услугите на африканеца Мъск, който пък ползва екип от руснаци , украинци и Българи и огромния му успех се дължи на факта, че пет пари не дава за НАСА.... САЩ в момента изпитват сериозен проблем от високотехнологични кадри, които да са способни да произведат тостерите които са с американски патент, но няма кой да им разчете чертежите, щото Украинските инжинери с руски майчн език са или на фронта или убити, пък повечето индиици които наемат се оказва че след 2-3 години или стават шефове на компанията или президенти или министър председатели на някоя западна държава или собственици на голям бизнес, и така стана че няма кой да разчете схемата за направа на Тостер и затова налагат санкции на китайците за да може САЩ да печели повече о производството на тостери от самите китайци, но това ще доведе до намалено ползване на фъстъчено масло, което директно ще удари Американските производители на фъстъчено масло, проблемите са сложни и предизивкателствата са големи, запада не може да си пзоволи да остане без фъстъчено масло.

Всяка монета има дяе страни. В САЩ убинйствата са 5,4 на 100 000, в Русия 8,4, в България 1,5. Не може да се гледа в крайности. Разбира се, неприемливо е да се натрапва колко демократично общество сте, когаато се случват такива неща. Там е проблема. Колкото до ситуацията - спасението на давещия се зависи изцяло от него. Винаги е било така, и така ще бъде.

Първо, на Зеленски мандатът му изтече и той вече не е легитимен президент на Украйна. И второ- нека някой в Одеса се опита само да каже, че е българин и веднага ще получи куршум или в най- добрия случай ще бъде пребит като куче от бандеровците. Нали се изредиха един куп от нашите пишман евроатлантици да ходят при зеления наркоман на посещения, да се е чуло някой да спомене дори пред него, че в Украйна има българи? Бандеровците щяха да го изгонят с шутове. При нацистите е така.

Ако България е във война, примерно нападната е от Турция с 500 000 аскер и по време на войната на президент Радев му изтече мантата, според тебе изборите с машини ли трябва да ги правим или с хартиена бюлетина за нов президент ? Питам щото виждам че си експерт

В Русия имаше ли избори наскоро?

Естественно че в Русия наскоро нямаше избори. В Русия избори няма откак Елцин назначи кагебиста за ФЮРЕР

Евреиския трик в това е, че ако не се явиш с военната си книжка, те осъждат, ако те осъдят вече подлежиш на задължителна мобелизация по друг закон. ако си мигрирал пак те осъждат, и да не се явиш в окръжието като престъпник независмо от здравословното ти състояние си отново задължен да влезеш в армията, Руския евреин Зелнски и другите олигарси търсят начин как да използват народо психолгията на украинците за да ги накарат да се жертват, за американските олигарси които управляват президнетите на САЩ

Още 900 пъти като кажете задължителна и ще стане истина. :))

Седмица, гледах интервю с украинска депутатка. Казваше, че хиляди украински мъже извършвали дребни престъпления, с които да влязат в затвора, но не и да отидат на фронта. И питаше другите депутати: "Вие представяте ли си, докъде докарахме народа си? Да вика От затвора изход има, от фронта - няма". Толкова по мобилизационния закон. Зеленски спешно търси половим милион украинци, за да заменят умрелите 31 хиляди. Разпада се, тая държава.

Във следващият Вторник,всяка една заповед на Зеленски,ще бъде напълно незаконна. В Понеделник президентският мандат на Зеленски ...изтича!

Значи е подписал депутатите от Украйна и президента да ходят в Армията щото по големи престъонци от тези няма.... Интересно е какво мислят по върпоса нашите депутати те готови ли са да ходят да се бият в Украйна, знаем че Радев защиатва престъпници, Бойко пък си защиатава неговите кланове, ПП пък вкараха международни картели и международната мафия в България.... тези за мен са готови за фронта, даже може да ги пратим във френския легион, за първично обучение

Затворниците в Украйна нямат избор да решат дали да умрат на фронта или да си останат в затвора. Задължени да умрат.

Значи досега украинските затворници незаконно са били изпращани на фронта... при това още от 2014-а;) Признания направени пред ВВС на 14.04.2017 Александър Турчинов, временно назначен за тиранин на Украйна: „На 17 март(2014) обявих мобилизация, но не можах веднага да събера необходимите хора, защото просто нямаше с какво да ги облечем. От Генералния щаб тогава ми казаха: армията не е шега работа, мобилизираните трябва да бъдат подготвени, обучени, координирани, а това отнема поне два месеца. При това положение нямах друг начин, освен да се обърна към патриотите с призив за формиране на доброволчески батальони. За тях нямаше ограничения: ако знаеш как, ако не знаеш как, взимаш картечница и отиваш да се биеш. Именно патриотите тогава спасиха положението.Спомням си една среща на фронта с доброволчески части, на която един от присъстващите, целият в татуировки, попита: "Началство, ще има ли амнистия… или не? Ето, момчетата се интересуват ." Питам, какви момчета? „Е, има такива... (осъдени за) убийства, грабежи."

Трябва и ние да подпишем такъв закон и да им пратим малко. Тъкмо ще редуцираме чуствително криминалната хроника у нас.

То не е нужно да е за затворниците, а просто за орките от маалата.

След като зеленият наркоман излови по улиците всички мъже да умират за Запада и след като във великата му армия има вече дори бременни жени, естествено е да дойде ред и на престъпниците от затвора. Нищо няма да те спаси, западна подлого от руската армия.

А бе този крал ли е или президент? Мандата му като президент приключи на 20 април.

Я кажи през ВСВ кога са били изборите в СССР? Да не се окаже, че мирните договори подписани от Сталин са нелигитимни? :))))) Демек РФ е още във война с Германия, а Германия е част от НАТО и трябва да правят главата на РФ мека? Или РФ трябва да направи тяхната глава мека? :))))

Нещо си проспал нещата от 2014 до днес. Първо този беше назначен с преврат преди да е свършил мандата на предния президент. Второ Русия и Украйна не са във война. Путин провежда денацификация, за да защити руското население там което си живее преди втората световна там. Само, че там са се настанили немски и полски фашаги останали от войната и мародерстват и издевателстват върху рускоговорещото население. Ето ти един пример От 2014 до 2022 фашагите бяха бетонирали единствената река която отива до Крим и хората бяха без вода за къпане миене и пиене. Ами кажи ти как се чувстваш когато ВиК те остави без вода 12 часа?

Като за толкова образован Прошенко, къде го проспа? :))))

не е покоен а убит

Осъдени, не осъдениТЕ. Демек, някои от тях. Та, не е същото, чебуратори. :)))