И след КОП2 въглищата остават

Светът ще положи допълнителни усилия за намаляване на използването на изкопаеми горива, като особено много се залага на очистващите инсталации

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милионери и милиардери постройте си Ноева ракета,напълнете я с бидони от ковид ваксината и отлитайте,хората сме безотговорни

Са най-застрашени от първичните ефекти на затоплянето като Индия и Китай лобираха против, е какво искаме.

Всичко е едно лицемерие. Да спреш въглищата, газта и петрола на този етап, пак повтарям , на този етап е все едно да спреш производството на хляб от брашно. Купете си една соларна лампа, ама от най скъпите. Инсталирайте я някъде да ви свети и след няколко мъгливи или облачни дни ще се убедите сами колко надеждни са лобистките ВЕИ та. И колкото да скачат зелените, ВЕИ тата доста дълго време ще бъдат само една окраса на електроенергийната система на една страна.

Абсолютно! Засега обозримото бъдеще трябва да заложи на ядрена енергия.

Справка от 9. 21ч. Вятърни електроцентрали 0.17 MW Фотоволтаични централи 93.94MW Е с тази електроенергия какво ще правим? Та тя и само за осветление не стига. Какво ще правим?

Е , а ние както винаги бързаме , хем бедни но бързаме , БЪРЗАМЕ ???

На мене световното затопляне ми идва дюшеш, защото означава по-меки зими и по-ниски разходи за отопление.

Нали преди 2 седмици в Глазго на КОП26 уж решиха и значи приеха всичко? Или нищо не са решили и всичките приказки тогава са били въздух (без СО2)? Сега пак ли? Имаме КОП26-2?