И Патриотите отказаха среща за партийните субсидии, БСП с контрапредложение

Левицата обвини управляващите в "показен разстрел на демокрацията" и поиска всички налични пари на депозит да бъдат върнати в бюджета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега?!

сссстига с тези пиинизи,бе!

Абе, Стойнев, вие олигарси нямате ли си?! Или те са все във "вътрешната опозиция"?;) Е, поне някой и друг другар-милионер ще да ви е останал - ми да помагат, к'во се ослушват;))

Айде стига сте рвевали като на умряло-Ами ткръгнете по къщите и се пребройте-Нали милеете за хората-а щом допре до парата-крясъци и сълзи-Нали става въпрос за пари-а като получавахте по 1000 лв 3 месеца като не бяхте на работа, тогава защо не ревяхте-защо не върхте парите-сега всички са "Многострадални Геновеви-нали ГЕРБ не ви слушал, нали ГЕРБ не бил за народа-че харчете си вашите пари-Субсидия за телевизия ли ви трябва да се води прапяганда -вървете по къщите и бройте хората които са за вас и ги питайте дали да се намалят субсидиите-Така правят

левицата първо да си върне надвзетите пари както повелява закона, сетне да гледа в чуждата кесия! а че те си похарчиха паричките да купуват гласове никой не им е крив!

Това се знаеше защото шайката иподлогите и държат мангизите на бюджета ище си правят каквото искат с тях до края на годината както сами са предложили да е 1 лев... Менторът им нали злоба го яде че неможа да назначи свой човек за председател на бсп за да не м се сгорчава живота реши последен напън да направи отново с властта дето притежава... И защо вземсто патриотари пишете ''патриоти'' когато се знае че патриотизма им се определя според интереса дето имат. Не ми стана ясно от къде са тези милиони ''от субсидията'' на вмро след като се видя колко милиони профукаха за еврогейските за реклами ипокупки...

това което е останало, сме готови да го върнем!?! ще върнете всичко което сте надвзели, мошеници такива, а не само което е останало!

Щом продължават да управляват с герб, макар да се оплакват, че те ги спирали да си изпълнят предизборните обещания, не са никакви патриоти! Страната бавно, но сигурно върви към еднопартийна диктатура. Опитват се да изолират президента, защото е техен коректив, изолират БСП. Май вървим към поредния 9 септември.

ревеш ли? за чуждите пари?? пореви си, щото повече няма да има! минавате на самоиздръжка!

Май съвсем сте отвикнали да ходите в Парламента и сте забравили (ако изобщо някогаа сте знаели ) елементарни постановки в парламентарната практика; за вас винаги е било норма да се шушука тук-там по кьошетата и след това - саботажи и бойкот на работата, ако една седмица не се сетите за поредното заяждане, Грипена тутакси се намесва, на следващата седмица пак си поемате от него щафетата. Само с клевети, саботаж и злоба не става - пробвайте с разумни алтернативни предложения.

Неявяването на ГЕРБ и "Обединени патриоти" на разговори за субсидиите показва Че ги е страх да се опънат на ББ - пък и с тези 1% от последните избори краят на папането се вижда . Трескаво се търси нов господар -може и майстор шев от курортните комплекси .

ако съм на борисов, ще приема предложението на дпс за нулева ставка! ще е много готино да гледаме как се гърчат дрОгарите!

Нищо не са забравили ами само ви напомнят на такива като вас че е безпредметно да се ходи там дето шайката се разпорежда....

ВСИЧКИ партии да върнат тези пари! Предложението на БСП е най-коректно - от определена дата неизползваните субсидии да се връщат в бюджета. Герб си ги държат на влог с лихви и сега въртят номера от селски вечеринки.

Комунистите останаха без пари....Драмата е голяма,ще трябва да си търсят работа.Само Станишев дето не е работил цял живот и сига се оправи..

Типично по ленински, които имат пари ще ги национализираме, защото нашите ги изядохме. Дайте ни вашите.

Хахахаха, само те ли???? хахахха, естествено, само те. хахахах

показва драги ми смехурко, че тези неща се разискват в пленарна зала, а не по нелегални явки с пароли

Я павел се преименувал:)))))))))ама шайкаджийските задължения не изпуска...

Но преди това да върнат парите, които стоят да им събират лихви. Стига евтини номера! Те да са добре, опозицията да е зле. Много коректно.

не 1 % а 7 % 7% драги ми смехурко

Хахахаха Смехурко, залата в народното събрание кюше ли е , няма нужда да отговаряш хахахаха

Тези пари са на данъкоплатците, умнико! Не са "наши" или "ваши".

А бе накрая ще си останат 11 лв, на бас се ловя! Не съм фен на ГЕРБ, но БСП-то , не разбрахте ли вече, че никой не ви брой за слива. Първо си оправете собствената партия , изгонете предателите и тогава се правете на политическа сила! В момента сте кръгла нула. Боци пак ви изпързаля с тази субсидия от 11 на 1 лв. Пак той ще обере овациите, ако стане изобщо!

хахаха, не само те! всички ще го върнат, ама само вие ревете!

Комунягите се прецакаха здраво със този скандал. Искаха да ударят ГЕРБ , а сега ще умрат от глад. Боце , както винаги, успява да се измъкне от всяка ситуация с позитиви. ГЕРБ няма нужда от тези пари , защото разполагат с целия бюджет на страната и еврофондовете, а сега ще излязат и достойни за уважение на простаците и неадекватниците в България ( около 80% ), че намалиха субсидиите на 1 лев. За БСП и Корнелия обаче е загуба на много пари и сега си скубят косите от автогола, който си вкараха.

Споко ! ДПС с Обръч от фирми.ВМРО далавера с Българско гражданство.Атака Сидеров се уреди и партията Му излиза от играта.ОПФ си има бизнес и хотели,роднинската партия Воля има аптекаро бензиджйски бос.За ГЕРБ не го мисля 13 години пачките го бият от Обществените поръчки и субсидиите.БСП или да си увеличи чл.внос или да клекне на олигарха Гергов и старите муцунки.Въпроса е ,кога Бойко ще се напъне и за другите две точки от референдума,а най-вече намаляване на депутатите от 240бр. на 8.7 милиона българи през 1991 г. на 100-120 депутати на 5.5 милиона българи днес 2019 г..

Щом правилата на играта се сменят...всички да започват при равен старт. Без пари на депозит ,без пари от наеми на имоти. Какво си въобразяват ОП? След референдума ревеха,сега станаха курназ.... Всичко ще им е за главата,да си знаят. Абсолютни патерици на Герб.

Комунистите от герб имат предостатъчно. Затова се опитват да ударят опонентите с коварен номер.

ц! парите си са пари едните ги скътали, червенотиквеничковците ги похарчили за гласовете на тъмнолилавите!

Овчаров, че развъждане кесията и ще ви даде пари. Аре бегайте...

Ясно е, че хората един вид искат да накажат партиите. Но какво следва от това: 1. Управляващите има от къде да взимат пари, защото те разпределят държавните ресурси. Могат от всяка поръчка да си получават процент - да крадат; 2. Ще се появят партии на разни бизнесмени тип Марешки. ДПС си има Пеевски и подобни. Бизнесмените ще определят политиката; 3. Проблема е за всички останали. Той не касае само БСП, а също ДСБ, СДС и така нататък, нищо че в момента не взимат субсидии, защото се самопрецакаха да са в коалиции, а там изискването е за 4%, а не за 1%. От всички тези ще отцелее 100% БСП. Тях дори са ги забранявали след преврата наложил фашизма 1923г. и пак са оцеляли. За десните обаче не е никак сигурно. Запалха е и за "патриотите". Може би в момента си правят сепуко; 4. Показателно е, че дори Борисов казва колко е лошо, но го прави на инат. Как в някаква държава са се появили партии на бизнесмени. Реално Борисов не го одобрява, но пак го налага; 5. В крайна сметка целта е имиджова. Популизъм - да се хареса на хората. Да се удари опозицията. Управляващите да ползват държавният ресурс. Ще дават нашите държавни пари на техни фирми, които после ще ги субсидират под някаква форма. Самата субсидия може би трябваше да не е пропорционална, да не е еднакъв брой пари за глас. А да е по-голям за малък и процент и намаляващ за по-големите. Самите "патриоти" някога били предлагали по-друга непропорционална система, но тук забравят за нея.

Презсмъртните вопли на умиращите национални предатели.

Точно в целта!

Айде както са толкова ербапи да си орежат и заплатките в парламента!!!! Няма ГЕРБ, няма БСП няма разни измислени патриоте... А ма нееее, само на сигурно се работи...

"Това, което е останало, ще го върнем", казал Стойнев. Вероятно, защото не е останало много, както стана ясно покрай конгреса им :)

Субсидията от партйните началници е решена по телефоните.Тя е 6 или 7 лева т.е. колкото в Германия 3.5 евра.

Самозаблуждавате се, но то си е ваш проблем. На тези избори за БСП гласуваха 50 хил. повече. На местните ще са още повече, защото се видя какво правят герберите.

За пореден път Бойко ги направи сами да си говорят

Много ключово е, фирми и хора получили държавни поръчки, да нямат правото да субсидират партии и политици. Като това да се разследва от прокуратурата. Лошото е, че и там издигат член на ГЕРБ и остават безнаказани.

Червените прахосали всичко, останалите кътали и спестявали, сега да се върне всичко за да имало равен старт. Типично по комунистически...

Да се оплаква в Германия! Там са 20 пъти по малко парите на глас! Тъпаци!

КОЕ е лявото в бсп ??? -МИЛИОНЕРИТЕ, или КРАДЦИТЕ!!!-Тия са шизофреници .- За тях трябва, СЕРИОЗНО, много сериозно лечение.

им набара слабото място на комунистите - парата. Те винаги са харчили чуждото, никога не са създавали и произвеждали...

Не си познавате историята другари.Припомнете си за врага с партиен билет(Трайчо Костов),а думите на стратега на прехода Андрей Луканов на 14-тия конгрес:,,Другари за да запазим ръководната си роля е необходимо да създадем икономически лостове и запазим влияние в МВР и Съдебната система".Кое не разбрахте,че свалихте Тодор Живков,а създадохте Бойко Борисов?Добър ученик и сега ви прилага маньоврите на Царя и Тато.

Сами си ги забъркаха и сега като трябва да си ,,ги”папкат разбираш ли им миришело...хайде възгеч бе!

Да ги бяха поканили за обсъждане на някои паспортни далавери или за разпределяне на някои благинки веднага щяха да дотичат.Тези сигурно си мислят че ще векуват във властта , но скоро ще разберат , че са аутсайдери.

А сега идва ред на броя на дупетатоте в народното събрание.........чакаме продължението

Пари нема действайте...

Интересно ако не бях споменал ГЕРБ, дали пак щяха да ми накликат минуси. В горният коментар няма иначе нещо, което да не се хареса на хора. Нима искате да ви грабят? Горното бе предложение за стопиране на ограбването ни. Включва и вашето!