И Патриотите отказаха среща за партийните субсидии, БСП с контрапредложение

Левицата обвини управляващите в "показен разстрел на демокрацията" и поиска всички налични пари на депозит да бъдат върнати в бюджета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... а Корнелка обрала 22 милиона и от партията мафия ЛСП/БКП и сега нищо не може да връща по надвзетото...!!!!!! Но то който си е крадлив и нагъл като комунист, то това си е и генетично - "ЧЕРВЕНА ДЕБИЛИЯ" се казва...

Всички пари на депозит на партиите- да се върнат обратно в бюджета според БСП?! Значи вместо да си пестиш парите и да ги съхраняваш за избори, то ти ги даваш за телевизия, социолози/, които ще ти напишат изследване за каквото ти си платиш/ за вестниците "Дума", "Земя", безсмислени конгреси и прочие "дейности" и когато нямаш пукната стотинка на депозит..хайде холан- парите на другите партии - в бюджета на държавата?! Тези хора съвсем са изперкали! Че има ли някой нормален разпоредител на бюджет, който ще приеме такава формула? Истината е, че БСП е във финансов колапс и се нуждае спешно от много пари, ама май няма вече кой да развързва портфейла. Не и след тези приказки на конгреса- изказани от Нинова. Тя настъпи мотиката и сега се чуди какви да ги дрънка, за да се опита да изравни силите - поне във финансово отношение. Пък и не може да гарантира на бъдещи инвеститори в БСП, че ще им осигури възвращаемост. Няма убедителен начин да им обещае каквото и да е било, когато дойде на власт, защото ТЯ изгуби "спечелени" избори. И няма как дори и червените бизнесмени да хвърлят пари на вятъра. Защото всеки нормален финансист- не хвърля пари просто за някаква идея а иска възвращаемост. Та дори и печалба, а тя не може да им гарантира нищичко. Тука не иде реч за някакви идеи, а за чисто прагматични причини да дадеш финансираш нещо, което няма да възвърне пари. Сложна ситуация се е задала. Съмнявам се, че има изход.

Румен Гечев ще преговаря за парите. Това е опасно. А дека са им парите. 12 милиона.

По важното в тази новина е че "трапезните патриоти" още веднъж доказаха че са патерица на ББ, което от своя страна ще доведе до изпадане в пълна забрава за избирателя да сети за тях, а относно тия субсидии е ясно че не трябва даже въобще да ги има то за това сега са на влог, ами като останат, защо не ги възстановяват обратно, не трябва връщаме, ама как ще върне някой политик да бе да

БСП какво ще връща като е изхарчила парите.

Не им трябват пари, имат си.

Всички оплюващи БСП дето ''искали техните пари'' нещо се правят на ударени че те точно с чужди пари се купуват преди избори ама не им пука да ги вземат.. Четейки коментарите наистина си заслужаваме дереджето......

Аз ще превеждам половината си европейска заплата и половината от приходите на къщите за гости и от хонорарите от филмите на моята любима партия закрилница - време е да се отблагодаря !

Да бе - техните си ги оплюскаха по конференции , конгреси , телеВизии за България , сега другите да връщат - Ко беше - от всеки според възможностите на всеки според нуждите!

Доста забавно. Да върнат това, което имат в банките. Вие от ГЕРБ събирахте, като пчелички , а ние кендзахме, като слонове. Сега дайте да разделим събраното. Бойко право казваше, че комунистите обичат да харчат чуждите пари.

Отнемане на Субсидия обрича Нормалните, Неолигархични партии.. Или на гибел или ги Превръща в Олигархични!! ... ГЕРБ и патерици не се оплакват защото Държавата е Тяхна.. Оплакват се останалите които.. НЕ Са Зависими!! .. Слави Трифонов има пари, готви партия и не се нуждае от демократичност а от място да се нагласи сред Другите Олигарси с партии. Резултата.. 100% Олигархично Управление завинаги.. Без нормална опозиция. Сядат Борисов, Пеевски, Марешки, Трифонов, Доган и се разбират кой докога и как ще управлява!! .. Дреме ти, важното е че никога не гласуваш за БСП.

моля ви се беее! хайде да разделим вашите парички, че ние похарчихме нашите! или поне и нашите и вашите да ги върнем в бюджета колкото са останали де!

не разбрахте ли простичката истина че никой не ви иска ... че може и без вашата секта ???

налалявате заплатата. Оттам ще ви дойде субсидията. То, направо неприлично...И високи заплата, и субсидии...

а народът не иска да Ви издържа. Не го ли разбирате, другари?

То и за ГЕРБ важи волята на народа;) И те, нали "се вслушват в хората", решиха до края на тази година да се съобразят с "волята му";)) Пък после - ще поживеем, ще видим...

социалистите капиталисти искат много мъни

и бах м....му, много тролове много нещо и все от Герп.

"И съобщи, че БСП ще предложи от 3 юни всички налични пари на депозит на партиите да бъдат върнати в бюджета." ...ха дано ама надали

връщат дрогарету ... след като са опуфкали парите ?

Левите комунета се гърчат като настъпани червеи. Няма власт - няма откраднати кинти от обществени поръчки. Скоро няма да има и субсидии. Че на всичкото отгоре и ще връщат надвзетите. Това е волята на народа и сами си задълбочават омразата на хората. Най-правилният ход в случая е да седят, да плащат като попове и да си траят.

БСП 3 месеца не ходиха на работа, но стана ли въпрос за субсидията са първи в парламента. Въпрос на интереси.

пишете за Тиквата. ББ ги закла! Няколко хода преди БСП!

Ви кефеше. Тогава не му мислехте!

като сте профукали субсидията/ от 6 млн на 300 х/, така ще профукате и парите на държавата. Гечев гарантира!

"Неявяването на ГЕРБ и "Обединени патриоти" на разговори за субсидиите показва, че депутатите им нямат воля, а са обикновен придатък на премиера." Не, господин Стойнев! Както винаги лъжете и манипулирате хората. Неявяването на тези депутати означава само, че са послушали гласа на НАЦИЯТА< която ВИ ЗАЯВИ, господин Стойнев, че трябва да получавате по 1 лев на глас. Референдумът на Слави забравихте ли го вече? Късичкааааа, късичка Ви е паметта, господине! То няма и как да е дълга с този умствен багаж! Ако имахте повече акъл, нямаше да сте в БСП!!!!

Я виж Бацето как помни сама , цели две години. Помни , само реакциите са му нещо забавени.

Нека си припомним нещо: през 2013 г. БСП намали субсидията за партиите от 12 лева на... 11 лева, в „солидарност с българските граждани, които преживяват много лишения“, както каза тогава другарят Станишев.

Червените кхмери са царе на лицемерието.Първо дават оставка,после се отметват,после искаха 1лв. субсидия,сега вече не.Продадоха България,накараха хиляди българи да се нарекът македонци и хиляди турци да се нарекът българи.Тия са срам за България.

Стойнев. Ами, като сте похарчили парите за конгреси, кой Ви е виновен

3те кита на политиката- БСП (бивше БКП), ГЕРБ(низшия ешелон на бившето БКП), ДПС( поделение на бившата ДС и разпределител на голяма част от краденото)...Тези всички нямат нужда от никакви субсидии, защото мощно са крали, крадат и ще крадат колкото си искат. Вярно е , че всички останали бяха и са или купени, или някакви придатъци на горните, но с последните промени, 3те кита се бетонират във власта и действително т. нар. "демокрация", която наистина нито е имало, нито сега я има ще остане само празна и безмислена дума и в бъдеще.

Отбор олигофрени!!!

народа каза ясно - 1 лв на глас. БСП опозиция на народа ли са ?

Ма тез другари станаха много дипломатични бе,довчера не ходеха на работа а сега като им спряха кранчето се озъбиха.Браво на Бойко.

По смачкани, унижаващи се и хленчещи БСП-то не съм ги виждала, дори и с големите загуби на изборите. Явно парата е най болната тема.

;Всичко знайте е за парата като партия що да прави продаде си БКПто;

Какво стана бе дрогари ? Спонсорите в затвора, субсидии няма. Край. Закривайте.

БКП Национализираха всичко на времето, а сега БСП иска национализация на парите на другите.Защо не си спестявахте и вие за да видим дали така щяхте да виете както сега или щяхте да си мълчите както когато си ги вземахте.

Стига с тези високопарни слова, че ми писна - "показен разстрел на демокрацията"! Какво разстреляха, другари - това, дето го няма в България ли?! И ако толкова си търсите виновник, сетете се, че НАД 2,5 милиона българи гласуваха на референдум точно за това! Друг е въпросът за "мотивите на ГЕРБ" след две години време да се "решат" най-накрая на стъпката;)) После "ще размислят", обещавам ви...

Всъщност на референдума не му достигна да е задължителен. И Да, отнемане на Субсидия обрича Нормалните, Неоюигархични партии.. Или на гибел или ги Превръща в Олигархични!! ... ГЕРБ и патерици не се оплакват защото Държавата е Тяхна.. Оплакват се останалите които.. НЕ Са Зависими!! .. Слави Трифонов има пари, готви партия и не се нуждае от демократичност а от място да се нагласи сред Другите Олигарси с партии. Резултата.. 100% Олигархично Управление завинаги.. Без нормална опозиция. Сядат Борисов, Пеевски, Марешки, Трифонов, Доган и се разбират кой докога и как ще управлява!! .. Дреме ти, важното е че никога не гласуваш за БСП.

Ами не гласувям, сори. Още изпадам в потрес от " демократичната фраза": ако не изберем Пеевски за шеф на ДАНС, правителството пада!" И сега точно тази партия да ми дудне за загиващата демокрация... ми идва в повече. Плюс това този 1 лев на глас важи само до края на тази година. После ще я преразгледат, помни ми думата;))

Стойнев, а не е ли по-добре тези, които имат пари по сметките си, направо да ви ги преведат на вас?

Незнам по колко се плаща та има толкова тъповати еднообразни несъдържателни ''коментари'' ??? Няма ли как българина да се научи да чете, да проумее и след това да си каже мнението?????? Така сте и по избори - вземате парата, пускате бюлетината му ама после се чудите от къде ви дойде тоя ''просперирзщ'' живот...

ма БСПто що не са си спестили пари те изхарчиха техните и и сега какво- национализация - дайте да приберем и паите на другите е нема начин всичко да прибирате и ваще предложения ако беха толкова добри нали знаете, че щехте да сте първи

С този ход Борисов РАЗМАЗА Крадците на Съвременна България ДПС-БСП... Още 20 г. ще гласувам за него, за след това ще си помисля...

Викаш Вожда ще живее с белите орли?;)) Да живее, лошо няма, ама да те управлява на тези години...

Ей, цъкащите минуси;)) Ама замислете се,де - след 20 г. Вожда ще е чукнал 80-те;)) Я деменция, я старческа сенилност ще го е налазила - и вие ПАК ще искате Той да ви управлява?! леле-мале...;))

Крадецът размазал крадците?

Точно ГЕРБ и Патриотите имат голямата воля да не разискват повече даденото предложение. -Обикновенните хора са получили от политиците: 00.00 хаир -Затова, политиците ще получават: 00.00 лева А "мощен отпор" червените, наистина дават, като катастрофално губят всички избори...

Така , така , искам много да пресирате БСП-то , да го мачкате и Нинова , особено нея , тя е корава и държи , та като ви докопат , май скоро ще е , защото на нароцеца му писнахте , да няма споразумения и съглашателства , а да ви набутат по затворите , основания сте дали бол и за каквото се сети човек.

"БСП иска оставката на министъра на финансите Владислав Горанов заради дадените по-големи субсидии от предвидените по 11 лв. на спечелен глас на изборите на политическите партии." Ето ви сега малки субсидии...га ядохте кифтетата не ревахте.

Ауууу....защо спряхте кранчето...

Какъв е този рев? Все пак поискахме само да се намали субсидията, а не да спрете да крадете.

Ние в ГЕРБ и патерици не се оплакваме. Ние си имаме цялата държава и субсидии не ни трябват. Опозицията ще го ду. ха

са ви те. Когато американският посланик отиде при г-жа лъжа след убийството на русенската журналистка, тя ви остана вярна.

Парите не са най - важното нещо на този свят.! Идеите, другари, идеите! :D

сто годишната ви партия се спихна,благодарение на другарката Нинова и шайката и.Благодарим ти дрОгарке Нинова.В България лустрация нямаше,ама ти лустроса старите партийни кадри и се заобиколи със хищни млади кариерисчета,дето ще те ритнат като разберат ,че партийната каса е празна,субсидии няма,олигарсите не дават,партийни организации по места се разбутват и няма да има и членски внос.Да живее синьо/червената приватизаторка госпожа/другарката Нинова,гробокопача на....социализЪМА.

Финансовото удушаване на Опозицията е знак на Отчаяние от страна на ГЕРБ +Напазаруваните. ... Това е признак на Страх.! Нинова скоро ще е Премиер и ще възкреси България.

Злобен си, отчаян, като Курни, Милиончева и Мунчо пред избори. Вземи се хвърли отнякъде

Преди 2001 год. когато нямаше субсидия на партиите,удушени ли бяха,бе аланкоолу.А дрОгарката ти Нинова може да бъде премиер само в Карлуково.понимаешь.

Пази Боже!

БСП-туууууууу, кво ревете, ве? БЕЗ СУБСИДИИ ЗА ВСИЧКИ ПАРИИ!!!!! Нали си имате членска маса и симпатизанти - тях облагайте........

дрогаре, сдс, ндсв, герб, воля, бзнс, дпс, и тнт партии влязоха в политиката и парламента без държавни субсидии! само бсп е на държавни субсидии от как се епръкнала! тъй че мантрата за задушаване на опозицията не минава!

Тези изброените са Олигархични организации, които си създадоха Партии. Вмро Забогатяха от Продажба на Гражданство... .. А след Грабежа с Ф16 стават много богата партия.

ааа, викаш бсп не е олигархична, и гергов, бенчо, станишев, курнелия, арабаджиеви, баневи, йончева и тнт. и так дале са беден онеправдан пролетариат?? тъпи, провери коя партия от кога е на субсидии и колко е получила, и тогава пиши!

дрОгарето пише глупости, ама тази е от големите. От изброените само тнт е бедната. Всичките тези имаха яка финансова бухалка от фондации, посолства и чужди държави така, че субсидия им не трЕбеше.

Че времето на бедния пролетариат е от нейната младост. Говорим за правила на демокрацията, приети за всички, а кой е беден и кой богат е дълга тема, чак до Испания може да я проточим.

Десните плюещи БСП и кълнящи се че никога не биха подкрепили Единствените способни да ни отърват от този ГЕРБерастки АД... .. Да Прочетат Това.... ............... Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист. Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ. Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз. Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин. Когато дойдоха за мен – вече нямаше кой да говори.

това да го бяхте мислили когато вие бяхте на власт, и пращахте хората в затвора за един виц!

ГЕРБ са събрали най-лошите от Комунистите и наследниците им Концентрира ли са в себе си най-гадните практики от БКП. БСП на на фона на Черното Герб са Белите.

Ма, разбирасе. То и за това хората гласуват за тях...

Ами сега..ха.ха с какви пари ще купуваме циганските гласове ..ха.ха

Сега вече всички цигански гласове остават на ГЕРБ и ВМРО. Не както досега 90%. Яко а!

Значи докато са част от вашата коалиция няма проблеми, докато сте в коалиция с турците няма проблеми. Защо сега плюете по околните, че ще правят като вас?

ГЕРБ премахнаха единственото финансиране на БСП и Десните партии(без СДСГЕРБ).... Държавните Субсидии. .. ГЕРБ+НФСБ+ВМРО.. ДПС.. .. Воля.. скоро С. Трифонов са Олигархични, милиардерски/милионерски Създания.. Които могат без Субсидии. .. С Премахването на Субсидиите ГЕРБ и патерици.. Унищожат всяка Реална Опозиция и остават на власт.. Завинаги.. Това е Скандал и краят на България.. Ще остане и 3 милиона..

Ако ония 12 хиляди гласа от референдума бяха стигнали , намаляването на субсидията да стане 1 лв. и решението ставаше задължително, кой тогава щеше да излезе, че е "разстрелял демокрацията" ?? Народа ли ?!

Не стана задължително тогава. Сега го приеха ГЕРБ и патериците им.