И на втора инстанция: 20 г. затвор за Георги Семерджиев за катастрофата на "Черни връх"

Съдът е потвърдил, че майката на Хариет Стефанович трябва да получи и 800 хиляди лева обезщетение

Обратно в новината

Коментари - И на втора инстанция: 20 г. затвор за Георги Семерджиев за катастрофата на "Черни връх" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ли им е на родителите загубили децата си ? Когато показват такава измет по новините която им ги е отнела

А всички свини, които лъжесвидетелстваха под клетва в съда, как ще ги накажете. На тях ще им се размине ли? Защо никой не повдига въпроса за това?

Докато не видя, че влиза в затвора, не вярвам. Пак ще извъртят нещата и ще му дадат или условна присъда с глоба или ще го оправдаят. Шантава държава.

Абе след две осъдителни присъди в днешно време трудно трета инстанция ще го оневини. Такива ги гледахме преди години доста, но в последните години няма такава практика.

SS-Nebel

Малко му е ама все пак е присъда!

Стига харчихте държавни пари за процеса на този отпадък. За такива трябва да има съкратена процедура.

SS-Nebel

На площада, на беслото! За назидание на всички убиици!

И кой ще доставя сега кристални пици на СтрапоЛена и дупнишкият ром Киру Простуту?

Държава ли бе,да я опишеш!!!

тоя боклук щеше да е доживотна присъда без право на обжалване.

Това човешко подобие заслужава не 20 а 200 години затвор.

А къде е таксимеровия шофьор в който се е блъснал?

Трябва да се въведе пак смъртната присъда ! Хуманно е . В Япония няма грам престъпност и децата от три годишни ходят сами по влакове и автобуси никой не ги закача .Няма педофили,няма крадци ,татуировки и мангали с виснали гащи

и малоумници ви вярват. Нямало престъпност в Япония а? Да си чувал за Якудза? Най голямата Мафия в СВЕТА!!!!

Лошото е ., че ти само си чувал а някой зная с какво точно се занимават Якудза . И дори не са в топ 3 на Света моето момче . Много филми гледаш . Информирай се преди да ставаш смешен по форумите .

Нещо лъжесвидетелстване под клетва тука:"Според обвинението и защитата на близките на едно от убитите момичета това е абсурдна теза, тъй като вещите лица са заключили, че няма как човек да оцелее след удара, ако е бил на задната седалка на колата"??? Отишла в съда и лъже безочливо, че била на задна седалка, няма ли кой да опандизи и тая??

Е отроче на герберската шайка

А знаете ли какво им е на полицаите - сега кой им мие колите безплатно? Явно добре са ги смъмрили и особено шефовете на РПУ-тата, които явно държат "изкъсо" подчинените си, но са на дълга позиция с приходи "отгоре". А и осигуровките си вървят, че и заплата взимат. Наказанието ... то да не като да са загубили 20-те заплати при пенсиониране, че да ги касае особено.

Наркодилърчето на Тиквата ще влезе в затвора. Няма го вече Гешев да го пази.

Значи този са доказали, че е направил 5 престъпления (от леко към тежко): - Кара без книжка - Движи се в населено място с превишена скорост - Минава на червен светофар - Кара под въздействието на амфети - Убива двама човека И за това - 20 години.... Той ще излезе от пандиза преди да навърши 60 години и познайте какво ще направи първо.... Ей това ми харесва на САЩ - всяко престъпление се гледа по отделно. За първото щяха да му дадат една година, за второто 5, за третото още 5, за четвъртото 20 и за петото 150 (ако е в щат без смъртно наказание). С което ще се подсигури, че той няма да излезе жив от затвора.

Такива начетени хора, като Вас променяха и конституцията, и видяхме какво стана. Системата е мислена много години. Това, че Вие не я харесвате не значи че не е добра.

Абе , научмете най-накрая че няма Висш касационен съд , ами съдът наистина се казва ВКС,но това означава Върховен Касационен Съд.За съжаление щом правна неграмотност е обзела нацзионалните медии ,какво старно има чме и по сайтовете не знаят основни неща.

Те не знаят разликата между цифра и число. Използват ги като синоними. :-)

А пък ти се научи да пишеш правилно

Георги е невинен....

То да изчакаме другите инстанции, тогава с гръмките заглавия,дори и да потвъртят ние нямаме никакво доверие в законодателната власт вече. Масово хората говиждане в подобни щрихи " поне ще се изчисти в затвора от повечето химия..ще полежи няколко годинки и ще го пуснат, щото се е поправил, прегърнал религията, станал инфлуенсър за млади затворници и тинейджъри дето тръгнали по неговите стъпки, ще поработи в затвора, ще получи предсрочно освобождаване, амнистия или там каквата вратичка успее да си отвори и готово"...

Споко, големите шашми стават на ниво Касационен съд, има време...

Е, би било добре, ако ги излежи

Никакъв затвор за този боклук! Един- единствен бой до смазване! Трябва да бъде смачкан! Затвора ще го направи още по- голям боклук!

Какво мотаете това дело толкова дълго бе г-да съдий! Ясно е като бял ден-ВИНОВЕН! Присъда и толкова,или чакате да мине време и да се позабравят някой неща и факти. В друга държава този вече да е осъден на повече години и преди много време.

Доживяхме един из.род да получи адекватна присъда, а не мижави няколко години, както се случва често на територията. Но ме гложди съмнение, че тя ще бъде намалена, след като тоя обжалва. Прекалено е хубаво, за да е истина и той наистина да излежи двайсетака.

Ако убитите бяха случайно съдийски близки,такава ли щеше да е присъдата.

Ама си е татуирал българското знаме на гръкляна и христовия кръст на бузата :))))))))))))

В затвора ще му татуират задника.... От там ще излезе съвсем завършен боклук.

Нали се сещате, че накрая ще получи някоя от другите присъди от другите обвинения - примерно за шофиране с превшена скорост. Ще лежи 2-3 години и айде. Щот оу нас съдебната система е малоумна, и вместо да се СУМИРАТ отделните присъдите от отделните обвинения, накрая се дава най-ниската присъда.

Значи много полицаи са замесени ?

През ,,лошия социализъм,, щяха отдавна да са му върнали дрехите и след няколко години в урановите мини щеше да е разстрелян !!!

При хубавия ти социализъм Димитър Талев, Фани Попова, ако изобщо знаеш кои са тези, и някои други, лежаха в Белене. А Татяна Титянова я самоубиха. Както и Георги Марков. Чел ли си нещо от него?

Ти нормален ли си? В твоят социализъм, този боклук нямаше да кара Мерцедес, а Москвич А с Москвича най- много да бе съборил някой уличен стълб. Като пишеш простотии, после четеш ли ги?

Малко са да му по дяволите. Комунистическите отрепки пак помогнаха на нарко- ятака, стари шумкарски номера.

Бъркаш истинските комунисти с номенклатурчици и техните деца !!!

Баси гнусното наркоманче.

Този никога нямаше да убие без учтивия слугинаж на всичките полицаи. Смъртта на двете момичета лежи на съвестта, цялата посмина в полицейски униформи, шефовете им и висшето МВР, за които ценност е часовник от 50 000 и няколко хиляди в евро. Политиците, които от страх им даваха, даваха права, но без равнопоставен контрол и наказания. МВР слугувайки и ставайки част от мафията погубва вече няколко поколения.

Върнете смъртното наказание! Изроди като този трябва да напускат обществото завинаги!

Нали цялото районно работеше за него, сега за кой работи? Да не би за данъкоплатеца?- въпросът е риторичен.

дори без обжалване ще лежи максимум 10г..къде е реформата в системата?

Както каза,още две предизборни кампании и е на свобода...

А с тълпите полицаи и оная чапла Симончето кво се случва. Къде надува тромпети това "нещо" сега?