Коментари - И машинистите в Англия стачкуват за по-високи заплати, движението на влакове спря | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

шо ке прааме са

Явно огледално. И у Францията така. Въобще предлагам на всички сороспендели да емигрират бързо. Европа ще процъвтява под знака на Давос и зануляването. Ще имат органична храна в излишък, ще ядат месо на корем, ше пият истинско прясно мляко, ще им е топло и уютно зимата, индустрията ще просперира неимоверно.

Слава Укрине и Кокаине.

Накратко: дето стъпи капитализъм трева не никне.

ужас. аз по новините гледам че на запад било рая на земята, пък тия дето уж живеят в рая стачкуват. интересна работа. не разбрах сега тия дето обясняват че ако не ми харесва нещо да отивам в Китай или Русия, сега какво ще ме съветват при условие че май на запад в момента се живее по трудно. ние тук смятаме че там взимали 1800 евро или 3600 лева, ама то реално е че там взимат 1800 лв с техните разходи. тук вече голяма част от работещите взимат 2000-2200 лв. реално взимат повече пари и имат по висока покупателна способност. българи отиват в Европа и харчат 500-800 евро отделно от почивката. в България идват европейци и почти не харчат нищо извън почивката.

ВЪв великобритания се стачкува при много по-високи заплати и по-ниски цени от България. В Бг стадото си блее.

Русоробе ватнишки, те и в рассия искат по-големи заплати, ама вовка не дава да протестират или стачкуват. Не че по времето на Тачър, всички тези щяха да са ги пръснали като пилци на бузлук...

дори специален СТАЧЕН КАЛЕНДАР си публикуваха.. И явно по него се движат..

ДСамо дето тогава Тачъл затвори въглищните мини и спря въгледобива.. А сега зора е да се отворят мините и да са копа кюмюр.. А миньори вече няма..

Да умират !!! Гражданска война им пожелавам от сърце !!!!

Почна се. Щяха да гътат Русия със санкции, а на капитализЪма му се разкова кочината. С кеф ще си отида, като знам, че вече се почна.

Руските производители на млечни продукти започнаха да посочват теглото на продукта, а не неговия обем Този маркетингов трик е подвеждащ спрямо потребителите Руските производители на млечни продукти започнаха да посочват на опаковките теглото на продукта, а не неговия обем, предаде РБК. Анализаторите от „Продажи.рф“ смятат, че по този начин производителите се опитват да прикрият намаляването на обема на стоките в опаковката на фона на повишаване на цената на основните суровини за млекопреработвателните предприятия. Поради високата си плътност килограм мляко заема около 970 милилитра. „От маркетинга са добре запознати с нивото на познания по физика от руснаците - повечето потребители не осъзнават, че килограм мляко е по-малко от литър (единица за обем). В известен смисъл това е подвеждащо “, каза Дмитрий Янин, председател на борда на Международната конфедерация на потребителските дружества, предаде Meduza. В същото време Артем Белов, генерален директор на Националния съюз на млекопроизводителите, отбеляза, че все още не е имало масов преход към практиката да се посочва масата на продукта вместо неговия обем върху опаковките на млякото, но също така призна, че някои производители могат да прибегнат до такъв маркетингов ход, за да не повишават цените по време на криза и да направят намаляването на обема на стоките по-малко забележимо за купувачите. В момента цялата руска икономика е впрегната за финансиране на Министерство на отбраната и пълномащабната война, която Владимир Путин започна непредизвикано на 24 февруари 2022 г. срещу Украйна.

А българина си блее като овца и тихичко се оплаква на ушенце само на най-близките ... да не го чуе някой от хората на тулупа и да му дръпнат килимчето под нозете ...

така ли било в ПерПеристан? Щото в БСПаристан направо ги отстрелват такива.

Давай, по-бързо си отивай на никого няма да липсваш.

Цялата им ЖП система, ток, вода и газ се държат от чужди фирми.

А синдикатите в нашата работа осигуряват по-лесно ваксиниране ...... Да ви го наваксинират !?"?"?!"+??%"+?+"@#@#@#@@!

Е, и?

Според РОСТРОЛ по-долу, това било заради Украинците. Тоест не заради този, който започна войната, а заради жиртвата която отказва да се предаде. Добре известно е, че този, който жертва свобода за сигурност накрая не получава нито едното. Запада, колкото и да го плювате има ресурси и знания за да си стъпи на краката. Любимата ви Русия, в която за съжаление не искате да отидете и да живеете, се самоунищожи.

Ами изчезвай, щом те влече. Споко капитализма ще се оправи, те имат топки да се борят /протеста е вид борба, или поне началота на такава при тях, не като тук, знамена и балони/, а мрънкалници, като теб ни дърпат на зад и никога, ама никога няма да излезнете да се борите - шубе ви е, твърде дълго сте били под ботуш и не смеете главици да надигнете, само за гроба говорите и за него мечтаете. Жалки цървули, това сте.

Не мога да разбера и аз, защо като толкова много обичат тази Русия, защо мамка му емигрират къде ли не, но не и там. А най-интересното е, че никой, никога не ми даде директен и адекватен отговор на този въпрос. Но иначе ще се изтрепят да сме част от Русия, ако заличат де що има българско и на руски са готови да говорят.

Не само че си блее, но се кефи, че видиш ли те се разпадали - хахахаха! Те ще си оправят държавата, но ние, като гледам представителната извадка тук, не знам дали ще доживеем дори нивото на живот на англичаните.

Брейй пак аз мислих че умираха от глад, студ, проституция и канибализъм пък те нещастниците по-високи заплати искали! Ако знаеха нашите руски колко са - направо щяха да се юрнат към Масква..

От стачки направо към гражданска война - ептен пресоли манджата :))) Понеже явно си невежо - да ти напомня че последната там е била през 17 век ;)

Закривай, пари нема, нема и мъже дето да мародерстват.

Англия са в голям проблем ! Нямат армия ! Нямат пари ! Нямат ресурси ! Немогат да се самоиздържат !!! Кралицата им умря -симвулът !!!! Предстоят им сериозни изпитания !!!

западянците се борят за живота си. В БГ прозападянците си мислят че като псуваш руснацит еи хвалиш западняците нещата се оправят от само себе си.... в сряда имаше 300 000 учители в стачка, 70000 университетски персонал , 12000 машинисти.... Според нашите чугунени глави, които се мислят за прозападняци, а са си едни малоумни продажници на запад няма криза и няма проблеми с парите, нищо че броя на фалите е най голям от повчече от десетилетие и в някой отношения не сме виждадали такива лоши параметри в икономиката от 40 години, а запада все пак не е този който затваря принудително АЕЦ централи и заводи, както ни с еслучи на нас и пак са в недоимък... но така е като слуашме чугунитете глави от Рода на Соломон Паси, болшевишки чеда от рода не ЛЕя Коен и .... и други специалисти от рода

Кой каза, че санкциите не действали.

Дай на дете негова играчка, после му дай тази на другарчета му и виж коя ще е по-интересна за него. В момента в който я счупи, виж, като вземе своята играчка обратно да си играе дали ще я даде на другарчета си. Извод: Моето си е мое, чуждото е общо. Който има глава, която използва освен за равновесие, ще разбере какво е това.

не са по високи заплатите. като обърнеш стандарта на живот, България не е зле. ако отидеш да живееш като куче и да спестяваш паунди за 2-5 години е ОК. ако живееш и работиш там, не получаваш чак толкова много.