Хванаха вандали, потрошили 55 паметника в гробище

За престъплението законът предвижда лишаване от свобода до три години или пробация и глоба от 3000 до 10 000 лева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не че нещо ама цялата тая помия дето изсипвате тук е безпочвена.Първо хората ,които уж са задържали са невинни.Второ в цялото село се носят разни слухове,които дори малко не се доближават до истината.Трето,замесен е местен селски пилицай,който знае разни неща и си трае.По точно не си трае а изнася грешна информация по случая.И представете си друг полицай освен него в селото няма.И друго да попитам как си представяте 70 изпотрпшени плочи за една вечер от 2 човека,които между другото са в различни гробища в близост и разкопан гроб.Физически и невъзможно толкова много "работа" да се свърши от двама човека.Те тея паметници да не се чупят толкова лесно.И още нещо..Обвиняемите не са цигани а българи.Които за мен не са виновнк.Целта на цялата занимавка е просто да разкарат момчетата от селото,защото смотаните селяндури не могат да ги търпят.

До гробище Бакърена фабрика е цигански катун, циганите редовно трошат и крадат паметници пред погледите на уплашените пенсионери работещи като охрана на АСО, които не смеят да пръднат и се заключват в портиерната докаъо са дежурни. Те нямат право и да носят оръжие, а ако хванат циганин-вандал, циганския катун ще ги накълца с брадви. Това знаят всички държавни органи и мълчат като посрани.

Защо се срамувате да напишете, че изродите са цигани?

Tова е прекалена вандалщина тия направо трябва да се линчуват

При 1000 -1500 лева на паметник, 300 лева си е направо поощрителна глоба! Следващият път да потрошат поне 500 паметника

Никакви пробации , за смрадливия Илекторат пандиза си е санаториум , глоби не плащат ! Направо копане на местопрестъплението !

20 години строг тъмничен затвор. За оскверняване на гробища - кебапчета на следващите избори. За ДПС активиста - в Гърция има етноси. В България има народ. Народ и етнос не са еднозначни. В България има Български Народ с мюсулманска и християнска вяра и цигански етнос който се мени религията според големината на кебапчетата.

Хайде пак ,,дребно хулиганство". Поне да ги осъдят да платят щетите, ама едва ли.

Проблемът по всяка вероятност, е икономически- сега трябва наново да се направят и заплатят тези 55 счупени плочи!

ТОВА СА- 100% МАННННГАААААЛИИИИ!!!!!!

Извършителите са малцинствено племе прескочило еволюционните етапи на развитие с произход ,горното течение на реките Ганг и Инд!!!

Наказанието трябва да е адекватно и съобразено с темата на престъплението. Например тези "юнаци" би могло да ги пратят в каменоломна или като гробокопачи. От където и да се погледне такъв вид физически труд ще подейства добре и на психиката и на физиката им.

СЪДЪТ ЩЕ ИЗБЕРЕ ЛИШАВАНЕТО ОТ СВОБОДА, ПОНЕЖЕ Е ДО 3 Г. ЩЕ ГИ ОСЪДИ НА 1(ЕДИН) МЕСЕЦ ПАНДИЗ, НО ЩЕ ИМ СЕ ПРИСПАДНЕ ОТ ВРЕМЕТО НА СЛЕДСТВИЕТО. НЯМА ДА ЛЕЖАТ! ПИКАЯ НА ТОЗИ СЪД !!!! ВПРОЧЕМ, НЕКА ИМА ТАКИВА, КОИТО ЩЕ ГИ БИЯТ! СТРАХЪТ Е ГОЛЯМА КОРЕКЦИЯ !

По-вероятно е да сметнат случая за маловажен и тези идиоти да си ходят по живо - по здраво.

МАЛКО СЕ ВЖИВЯХ НА ТЕМА СЪД ! :-)

Кой кого иска да скара; в крайна сметка са осквернени и на двата етноса гробове? Извършителите, освен че трябва да понесат наказателна отговорност, трябва да възстановят потрошените плочи!

Най-вероятно са хиндуисти

Циганската престъпност расте. Боко не прави нищо, защото разчита на циганските гласове. Това е истината. Ако държавата реши, ще се оправи с тези за 2-3 месец. Справка - социализма. Циганите тогава бяха мирни, тихи и скромни. И работеха по фабриките.

е и какво като ме изтихте . за пореден път с това доказвате ,че в бг няма свобода на словото . не на 101 , а на 301 място ще бъдем още доста години !

БЪЛГАРИЯ ГАСНЕ, НО БЪЛГАРИТЕ СА БАБАИТИ - ТРОШАТ ЛИ, ТРОШАТ НАДГРОБНИ ПЛОЧИ

Българи ли?!

дори да са цигани, именно българите, които все пак управляват си траят, гледайки как се гаврят с гробовете на бащите им

И какво ще се случи с тези вандали?! Най-напред да поправят счупените от тях паметници, да възстановят щетите, а след това да изтърпят наказанието си.

"А бате Гойко е индианец, но от ромски произход"... Поинтересувайте се първо коя фирма прави надгробни плочи.

Това няма разумно обяснение... дори и дебилско или имбецилско няма...Освен, ако са друснали по нещо - я пърцуца, я весел чай...

" били счупени 55 надгробни плочи в турските гробища и 16 - в българските гробища в село Градница. Един от гробовете дори е бил разкопан. Такъв тип деяние цели единствено да скара мирно съжителстващите два етноса" никой няма намерение да скара двата етноса. просто ТРЕТИЯТ ЕТНОС отново е бил пиян и надрусан с току-що взетите социални помощи от данъците на потърпевшите два етноса или от кражбите от хората от двата етноса и въпросният трети етнос се е занимавал с обичайните си "културно-традиционни" скотски свинщини.

Та, какъв етнос са идиотите и защо не пишете имената им?

Последният абзац се повтаря.

ще ги пускат?...