Коментари - Хванаха шефа на голяма автокъща да шофира ламборгини с 1,41 промила алкохол в кръвта | Днес.dir.bg

Хванаха шефа на голяма автокъща да шофира ламборгини с 1,41 промила алкохол в кръвта

Колата е иззета, но тъй като е собственост на автокъщата на Тони Златков, той ще плати рекордна глоба - над 350 хил. лв.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха шефа на голяма автокъща да шофира ламборгини с 1,41 промила алкохол в кръвта | Днес.dir.bg

Коментари

Тони Златков не пренасяше ли наркотици в колите си от чужбина - затова отвлекоха сина му - имаше неуредени сметки с наркотърговците ....

Аман от пияни, дрогирани и некадърни измекяри... Изпотрепаха децата в тази държава!!

Сега конфискуват колата и парите от нея в държавният бюджет.

Богатите боклуци са същите като бедните боклуци, но са богати ... би казал Божинката.

Парвеню.

има интересна фирма, на който му се занимава, може да чете в бгработодател.ком ако не са изтрити мненията. Половин София е минала през тази фирма, постоянно има обяви за работа в джобс. Работих там преди много години - от изгрев до здрач, вкл. събота, 8 месеца без платен отпуск, независимо от стажа и т.н и т.н:)

случайно спрян, случайно на голяма къща, случайно пил, но сега ще стане собственик на малка автокъща ... Сигурно не е следен, подлушван и наблюдаван..., най-веорятно е дал пари на онези от долна българия - ДБ, или онези от ПП, като НЕКСО-то... ще пречат на светлите ни тикви и прасета да ни таковат...

В Стара Загора имаше случай, на някъв бизнесмен с много скъпа кола на лизинг дето съда го бяха осъдили да я плати (примерно 200К) и отделно от това си му течеше и лизинга към лизинговата компания....... смятай!

Едни познати ги спряха с фирмена кола през нощта и без да са пили с абсолютно редовни документи и тяхна фирма и понеже нямат пътен лист и заповед за командировка им направиха данъчна ревизия за 5 години назад.Да видим тук дали ще има продължение или всичко ще се замаже.

То този ако му направят данъчна ревизия, няма файда, всичките му фирми са чисто нови и на поставени лица! Това не е сериозен бизнесмен:)))) Сериозен си с 10г. фирма и с история дето си се борил с НАП поне няколко пъти с Инспекция по труда и т.н. и нямаш текучество на персонала! Къде при тия бандити това:)))

Поредното приятелче на Пашата и и Тиквата.

Калинката е наша и не закача приятели!

Прогноза-нищо няма да плати, а би трябвало. Вече е сезиран конституционния съд за разпоредбата в НК,че ако шофираш пиян чужда кола плащаш равностойността й, и се чака решението скоро. Силно вариантно е КС да обяви за противоконституционна разпоредбата. Единственият начин да плати сумата е ако съдът издаде присъда, преди КС да реши, или ако по някакво чудо ако КС не отмени този текст от НК, а как смятате-дали съдът е бърз, когато става дума за богати подсъдими, съдът е бърз, ако подсъдим е бедняк от панелка в Младост 3. Вторият начин да не плати, ако при кръвните проби стойността се окаже под 1,20. Да ви напомня с една актриса-хванаха я да е пияна, а скоро при кръвните проби стойността падна на безопасните 1,19. Срещу ДМС кой лаборант няма да направи нужното и пробата да има удобна стойност-има значение дали пробата се взима от "горната" или долната част на колбата, дали колбата е държана продължително време отворена, дали не е взета проба от друга колба на непиян . И тн. Третият начин да не плати ако с нещо не е спазена процедурата. Примерно дрегерът ако не е минал на някакви проби, калибриране, и тн. магии.

Кво се чудите? Тя кармата си ходи с фамилията - Златков. Т.е. ще си плаща. Първо синчето, сега колата. П.П. Няма да плати 350 000. При последващо направената "експертиза" ще се окаже че пазарната стойност на колата е далеч по-ниска, защото това било дефектен демо екземпляр, предоставен на автокъщата за маркетингови цели - примерно с двигател 2.0 , и без екстри. В това време наистина ще сменят двигателя и ще махнат половината екстри, примерно климатроника. Ще мине експертизата и ще ги върнат. И 100% се води баничарка :) ВИЖДАЛ СЪМ ПОДОБНИ МАГИИ С ОЧИТЕ ТВЪРДЕ МНОГО ПЪТИ ЗА ДА ЗНАМ КАК СТАВА Ще оценят колата на 40 000 лева и с половината от остатъка ще почерпи... :)

Факт! Преди време например в Шумен един уби с колата си момиче, съответно колата я иззеха за съхранение на паркинг на милицията. И на другият ден колата изгоря на паркинга на милицията-пламна загадъчно, тоест съмнението е,че в колата е имало нещо забранено, но след пожара е недоказуемо. Силно допускам,че на паркингът в МВР колата ще я подменят с нещо по-евтино-някой автомобил за 10-15 000-примерно стар автомобил и тн. Или друг вариант-просто може да изчезне колата, а без кола не може да се направи експертиза на стойността. Или ще се окаже,че не ешофирал той, а е бил пътник-няма забрана пътник да пие алкохол, забраната е за шофьора. И тн-възможности много, но най-вече в лабораторията стойността на алкохола да падне под 1,20, заплатите на лаборантите са ниски все пак! Кой лаборант срещу 5-6 000 лв няма да сбърка колбата, или да остави капачето отворено за 15 минути-и съответно алкохолната стойност пада.

Някой с морал, който разбира, че утре този идиот може да убия я него, я некой човек, който обича :)

и тоя българин ли ще го оставим в графата мангал, понеже не ни харесва това, че оронва "престижа" на ганьовеца

Този мухъл на човек не прилича,ама кара Ламбо ,и то пиян ! Ужас !

еххх... отиде баничарката. ама само да попитам - защо въпросният индивид не е арестуван? как така хващаш някой толкова пиян и го пускаш с глоби? глобите бяха до 1.2 промила. тоя е с 1.4.

Преди много години работих за Тони Златков в автокъщата Софавто в счетоводството. Разбрахме се за заплатата, след края на втория месец ми плати с около 40% по-малко. Споделих с колега и разбрах, че това е обичайна практика при този работодател. Разбира се, напуснах. От тогава до сега, всеки път когато разбера, че този човек губи пари, по един или друг начин, тайничко се радвам и си казвам: "Всичко се връща".

Ако имате Писмен договор, или поне Запис (на Тези разговори) - направете извлечение от Реалните Получени плащания… И ! - го разкатайте тоя, Колега ! (Успех !)

Имам един въпрос, откъде този д'Артанян има такъв бизнес(автокъща за луксозни коли "Софавто) и правена ли му е ревизия от НАП някога? Ако го попитат как е започнал, вероятно ще разкаже нещо като - имах Москвич, продадох го и с помощта на парите от сватбата купих Жигули. Продадох Жигули-то и купих Опел и т.н. Поредният "бизнесмен", забогатял не с ума си или предприемчивоста си и мислещ се за недосегаем...

дс,куфарчета, кучета касички...

Френската “гимназия”…”Специален” “Внос”…а И - “бизнес”Партнирането с онятам на Капитолия (автотаковата)…та това Е “есенцията” на тоя, Колега. - останалото с нап, дап и цапцарап - ясно.

ти пък задаваш много интересни отговори. кога се е чуло и видяло дребен престъпник да си понася последствията? схемата е така направена, че измамници на много високо ниво да се разминават ЕВЕНТУАЛНО с дребна глоба, която измамника даже ще си извади парите от джоба, за да я плати.

Ма то голяма работа станало. Боклуците разграбиха България, те хванали някаква мишка с алкохол.

Да, Колега. ….та Започвате ли да разбирате Защо Повтарям (и Повтарям….И - Повтарям) ЗА Изземванията (Колекшън) ?

“Собственикът”. …на “голяма” ! …”автокъща” ! …колкото до Ламборгинито - …е, та то нали ДъСъ докладвА за Бентли 2024 из ЗемитеНи …ама Толка для упатребъй на задунайкаю :-)))))))

Този хубосник като го гледам е инсталрал програми под ДОС минимум

ако му вземат 350 хил. в БГ , аз ще стана Реза Пахлави

Айде следва конфискация и Бг-полицията с ламборгини като в Дубай :))

Бравооо....Юкеенн дует ТЕБЕ ТИ НЕ ТРЕЕУ ДЖОКЕР ТИ СИ ОТ ТАМ.....ЖЕЛУЕЕЗНА ЛОГИКА ....ГЕРОЙСКА ПРОЯВА НА СИЛАТА НА СЛАБИЯТ РАЗУМ.......НА БАТИ ГЕНИЯ......НЕПОВТОРИМ ВУНДЕР ТЪПУНГЕР...ДА НЕ СИ СИ ЗАБРАВИЛ АйКю_то У ТЕЛЕФОНО......ИСТИНСКИ...... говНОБЕЛОВ ЛАУРЕАТ...... И за това тоя чичо от снимкат трее се изръси 350 бона заа да се "оттърве"от Ламборгинито...

А вие кьорави ли сте , че с този закон бая пишман бизнесмени се мъчат да се отърват от возилата си на които не могат да им плащат разходите и данъците. Та дори студентите в Дубай са по умни. Те си зарязват колите само като им свалят номерата и ги захвърлят навътре в пустинята.

"Колата е иззета, но тъй като е собственост на автокъщата на Златков, той ще плати рекордна глоба - над 350 хил. лв." Хахаха, това искам да го видя с очите си!!!!

Никакъв шанс да се случи! Вероятно ще мине по някакъв начин по схемата "наш човек". На всичкото отгоре сигрно се води социално слаб и може би с ТЕЛК!

Само дето може да се шофира само в България.

Той ще плати рекордна глоба - над 350 хил. лв............ама друг път :) Колкото разни "царски" личности платиха!

Ами...номерата, конфискация и на обществения паркинг. При другите коли, на другите пияндета... Следващия път пак да се насмуче, проблем няма.

Софавто

Пито - платено!

Гадове мръсни ! 1.4 промила алкохол в кръвта ли е, кръвопийци. Под 2 промила не трябва да пипат човека.

Този е един самозабравил се гадене експлоататор....

Коментари - Хванаха шефа на голяма автокъща да шофира ламборгини с 1,41 промила алкохол в кръвта | Днес.dir.bg

Хванаха шефа на голяма автокъща да шофира ламборгини с 1,41 промила алкохол в кръвта

Колата е иззета, но тъй като е собственост на автокъщата на Тони Златков, той ще плати рекордна глоба - над 350 хил. лв.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха шефа на голяма автокъща да шофира ламборгини с 1,41 промила алкохол в кръвта | Днес.dir.bg

Коментари

Тони Златков не пренасяше ли наркотици в колите си от чужбина - затова отвлекоха сина му - имаше неуредени сметки с наркотърговците ....

Аман от пияни, дрогирани и некадърни измекяри... Изпотрепаха децата в тази държава!!

Сега конфискуват колата и парите от нея в държавният бюджет.

Богатите боклуци са същите като бедните боклуци, но са богати ... би казал Божинката.

Парвеню.

има интересна фирма, на който му се занимава, може да чете в бгработодател.ком ако не са изтрити мненията. Половин София е минала през тази фирма, постоянно има обяви за работа в джобс. Работих там преди много години - от изгрев до здрач, вкл. събота, 8 месеца без платен отпуск, независимо от стажа и т.н и т.н:)

случайно спрян, случайно на голяма къща, случайно пил, но сега ще стане собственик на малка автокъща ... Сигурно не е следен, подлушван и наблюдаван..., най-веорятно е дал пари на онези от долна българия - ДБ, или онези от ПП, като НЕКСО-то... ще пречат на светлите ни тикви и прасета да ни таковат...

В Стара Загора имаше случай, на някъв бизнесмен с много скъпа кола на лизинг дето съда го бяха осъдили да я плати (примерно 200К) и отделно от това си му течеше и лизинга към лизинговата компания....... смятай!

Едни познати ги спряха с фирмена кола през нощта и без да са пили с абсолютно редовни документи и тяхна фирма и понеже нямат пътен лист и заповед за командировка им направиха данъчна ревизия за 5 години назад.Да видим тук дали ще има продължение или всичко ще се замаже.

То този ако му направят данъчна ревизия, няма файда, всичките му фирми са чисто нови и на поставени лица! Това не е сериозен бизнесмен:)))) Сериозен си с 10г. фирма и с история дето си се борил с НАП поне няколко пъти с Инспекция по труда и т.н. и нямаш текучество на персонала! Къде при тия бандити това:)))

Поредното приятелче на Пашата и и Тиквата.

Калинката е наша и не закача приятели!

Прогноза-нищо няма да плати, а би трябвало. Вече е сезиран конституционния съд за разпоредбата в НК,че ако шофираш пиян чужда кола плащаш равностойността й, и се чака решението скоро. Силно вариантно е КС да обяви за противоконституционна разпоредбата. Единственият начин да плати сумата е ако съдът издаде присъда, преди КС да реши, или ако по някакво чудо ако КС не отмени този текст от НК, а как смятате-дали съдът е бърз, когато става дума за богати подсъдими, съдът е бърз, ако подсъдим е бедняк от панелка в Младост 3. Вторият начин да не плати, ако при кръвните проби стойността се окаже под 1,20. Да ви напомня с една актриса-хванаха я да е пияна, а скоро при кръвните проби стойността падна на безопасните 1,19. Срещу ДМС кой лаборант няма да направи нужното и пробата да има удобна стойност-има значение дали пробата се взима от "горната" или долната част на колбата, дали колбата е държана продължително време отворена, дали не е взета проба от друга колба на непиян . И тн. Третият начин да не плати ако с нещо не е спазена процедурата. Примерно дрегерът ако не е минал на някакви проби, калибриране, и тн. магии.

Кво се чудите? Тя кармата си ходи с фамилията - Златков. Т.е. ще си плаща. Първо синчето, сега колата. П.П. Няма да плати 350 000. При последващо направената "експертиза" ще се окаже че пазарната стойност на колата е далеч по-ниска, защото това било дефектен демо екземпляр, предоставен на автокъщата за маркетингови цели - примерно с двигател 2.0 , и без екстри. В това време наистина ще сменят двигателя и ще махнат половината екстри, примерно климатроника. Ще мине експертизата и ще ги върнат. И 100% се води баничарка :) ВИЖДАЛ СЪМ ПОДОБНИ МАГИИ С ОЧИТЕ ТВЪРДЕ МНОГО ПЪТИ ЗА ДА ЗНАМ КАК СТАВА Ще оценят колата на 40 000 лева и с половината от остатъка ще почерпи... :)

Факт! Преди време например в Шумен един уби с колата си момиче, съответно колата я иззеха за съхранение на паркинг на милицията. И на другият ден колата изгоря на паркинга на милицията-пламна загадъчно, тоест съмнението е,че в колата е имало нещо забранено, но след пожара е недоказуемо. Силно допускам,че на паркингът в МВР колата ще я подменят с нещо по-евтино-някой автомобил за 10-15 000-примерно стар автомобил и тн. Или друг вариант-просто може да изчезне колата, а без кола не може да се направи експертиза на стойността. Или ще се окаже,че не ешофирал той, а е бил пътник-няма забрана пътник да пие алкохол, забраната е за шофьора. И тн-възможности много, но най-вече в лабораторията стойността на алкохола да падне под 1,20, заплатите на лаборантите са ниски все пак! Кой лаборант срещу 5-6 000 лв няма да сбърка колбата, или да остави капачето отворено за 15 минути-и съответно алкохолната стойност пада.

Някой с морал, който разбира, че утре този идиот може да убия я него, я некой човек, който обича :)

и тоя българин ли ще го оставим в графата мангал, понеже не ни харесва това, че оронва "престижа" на ганьовеца

Този мухъл на човек не прилича,ама кара Ламбо ,и то пиян ! Ужас !

еххх... отиде баничарката. ама само да попитам - защо въпросният индивид не е арестуван? как така хващаш някой толкова пиян и го пускаш с глоби? глобите бяха до 1.2 промила. тоя е с 1.4.

Преди много години работих за Тони Златков в автокъщата Софавто в счетоводството. Разбрахме се за заплатата, след края на втория месец ми плати с около 40% по-малко. Споделих с колега и разбрах, че това е обичайна практика при този работодател. Разбира се, напуснах. От тогава до сега, всеки път когато разбера, че този човек губи пари, по един или друг начин, тайничко се радвам и си казвам: "Всичко се връща".

Ако имате Писмен договор, или поне Запис (на Тези разговори) - направете извлечение от Реалните Получени плащания… И ! - го разкатайте тоя, Колега ! (Успех !)

Имам един въпрос, откъде този д'Артанян има такъв бизнес(автокъща за луксозни коли "Софавто) и правена ли му е ревизия от НАП някога? Ако го попитат как е започнал, вероятно ще разкаже нещо като - имах Москвич, продадох го и с помощта на парите от сватбата купих Жигули. Продадох Жигули-то и купих Опел и т.н. Поредният "бизнесмен", забогатял не с ума си или предприемчивоста си и мислещ се за недосегаем...

дс,куфарчета, кучета касички...

Френската “гимназия”…”Специален” “Внос”…а И - “бизнес”Партнирането с онятам на Капитолия (автотаковата)…та това Е “есенцията” на тоя, Колега. - останалото с нап, дап и цапцарап - ясно.

ти пък задаваш много интересни отговори. кога се е чуло и видяло дребен престъпник да си понася последствията? схемата е така направена, че измамници на много високо ниво да се разминават ЕВЕНТУАЛНО с дребна глоба, която измамника даже ще си извади парите от джоба, за да я плати.

Ма то голяма работа станало. Боклуците разграбиха България, те хванали някаква мишка с алкохол.

Да, Колега. ….та Започвате ли да разбирате Защо Повтарям (и Повтарям….И - Повтарям) ЗА Изземванията (Колекшън) ?

“Собственикът”. …на “голяма” ! …”автокъща” ! …колкото до Ламборгинито - …е, та то нали ДъСъ докладвА за Бентли 2024 из ЗемитеНи …ама Толка для упатребъй на задунайкаю :-)))))))

Този хубосник като го гледам е инсталрал програми под ДОС минимум

ако му вземат 350 хил. в БГ , аз ще стана Реза Пахлави

Айде следва конфискация и Бг-полицията с ламборгини като в Дубай :))

Бравооо....Юкеенн дует ТЕБЕ ТИ НЕ ТРЕЕУ ДЖОКЕР ТИ СИ ОТ ТАМ.....ЖЕЛУЕЕЗНА ЛОГИКА ....ГЕРОЙСКА ПРОЯВА НА СИЛАТА НА СЛАБИЯТ РАЗУМ.......НА БАТИ ГЕНИЯ......НЕПОВТОРИМ ВУНДЕР ТЪПУНГЕР...ДА НЕ СИ СИ ЗАБРАВИЛ АйКю_то У ТЕЛЕФОНО......ИСТИНСКИ...... говНОБЕЛОВ ЛАУРЕАТ...... И за това тоя чичо от снимкат трее се изръси 350 бона заа да се "оттърве"от Ламборгинито...

А вие кьорави ли сте , че с този закон бая пишман бизнесмени се мъчат да се отърват от возилата си на които не могат да им плащат разходите и данъците. Та дори студентите в Дубай са по умни. Те си зарязват колите само като им свалят номерата и ги захвърлят навътре в пустинята.

"Колата е иззета, но тъй като е собственост на автокъщата на Златков, той ще плати рекордна глоба - над 350 хил. лв." Хахаха, това искам да го видя с очите си!!!!

Никакъв шанс да се случи! Вероятно ще мине по някакъв начин по схемата "наш човек". На всичкото отгоре сигрно се води социално слаб и може би с ТЕЛК!

Само дето може да се шофира само в България.

Той ще плати рекордна глоба - над 350 хил. лв............ама друг път :) Колкото разни "царски" личности платиха!

Ами...номерата, конфискация и на обществения паркинг. При другите коли, на другите пияндета... Следващия път пак да се насмуче, проблем няма.

Софавто

Пито - платено!

Гадове мръсни ! 1.4 промила алкохол в кръвта ли е, кръвопийци. Под 2 промила не трябва да пипат човека.

Този е един самозабравил се гадене експлоататор....