Коментари - Хванаха мигранти в хладилен камион край Видин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обратно от където са дошли. Никой не ги Чака в Белгия, Австрия.. Предостатъчни са в Европа.

Най много се "притесних", че няма жертви. Как са минали с полски камион? Тоя да не е дал бакшиш, та тука така е минал.? Сугурно и тест за корона съм им направили? Тея придружаващи заболявания нямат ли?

Шо? Нали Американците им донесоха демокрация!

Те и на нас ни донеса а демокрация, ама колко хола се изнесохме от България... Едно време колко хора се изнесоха по подобен начин към Гърция?? Хората от доброто не бягат

Хлебарките още пъплят. Докато има Сорос, ще го има и това.

Когато излезе такава новина, винаги се сещам за мигрантите край Резово! Статията е на Дир.бг от 23.03.2017 година. Цитирам любимите ми изречения от нея: "...Тогава товарен автомобил „Скания” със софийски регистрационен номер се е самозапалил. Пламъците тръгнали от двигателния отсек.В пригоден в каросерията тайник са намерени 27 чужди граждани - 10 мъже, 8 жени и 9 деца, незаконно преминали границата на България.Канадлжията, превозвал мигрантите, е зарязал возилото на пътя, избягал е и оставил хората заключени в тайника. Чист късмет е било, че минута по-късно в района е минал патрул на Гранична полиция, който забелязал горящия автомобил. Един от граничарите, с риск за живота и здравето си, е влязъл в горящата кабина на камиона и е открил лост, чрез който е успял да отключи отделението на багажника, в който са се намирали всички чужди граждани. В противен случай до един са щели да изгорят живи."

Дали е късмет, дали е било добре планирало, едва ли ще узнаем