Хванаха известни столични крадци по време на поредния им удар в Пазарджик

Те били с множество криминални регистрации, известни на органите на реда като автори на взломни кражби от жилища и касоразбивания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато има държава има и закони ,които се спазавт ...тогава всичко работи !!! Ние си изгубихме държавата !!! Това е някаква територия с колониално управление ,затова и има анархия и беззаконие ! Важни са само законите чрез които се разграбва България....дугите никой не го интересуват ! Затова сме на това дередже !!! По Живково време имаше държава България ! Не бе идеална ,но в пъти по- добре уредена от така наречената "демократична " България !!!

Само крумовите закони за тази измет !!! Друго няма да ги оправи !!! Гнусни твари !!!

Като са известни, какво правят извън затвора? БГ правосъдие в действие...

Така описано звучи все едно са ги изпяли…..

хайде снимайте се с тях и ги пускайте че иначе за какво сте ги хванали - вива правосъдието

Тез не са били крадци, те са били водопроводчици от ВиК отзовали се на сигнал за авария. Даже и тръбен ключ са си носили.

Какво означава "познати на полицията"? Добри познати, приятели, съучастници.......Абе как може полицията да казва, че престъпниците са им били добри познати. Защо такива "познати" са на улицата? Колко пъти трябва да влизат по затворите на наша издръжка за да се разбере, че такива не се поправят? Да се въведе по-високо наказание за кражби и взлом. В Узбекистан например присъдата за такова престъпление е 15 години. Не от 1 до 15 или от 5 до 15 - директно 15 години. Оставям си в колата чанта с пари, които се виждат и никой не смее да посегне. Оставяш си колата отключена и никой не смее да посегне. Оставяш си дома отключен и никой не смее да посегне. Докога в тази наша държава ще се грижат за правата на престъпниците а не на жертвите. В Узбекистан не се вижда полиция, но звъннеш ли се изсипват 10 човека. В един ресторант едни се скараха със човека на вратата дето посреща гостите и ги настанява. Видимо пияни, единят му удари и шамар. Кога другите сервитьори или бармана са звъннали на полицията не знам, но след 5 минути цъфнаха техните полицаи и внимателно ги изведоха на улицата, където без да вдигат шум ги качиха в една кола и под светлините на синята лапма ги извозиха нанякъде. Попитах сервитьора какво става и той ми отвърна - хулигани, полицията ще се занимава с тях. Толкоз.

Димчо, полицията не осъжда и не решава какви да са присъдите. Образовай се как работи съдебната система, преди да коментираш.

Информиран съм. Ако четеш внимателно ще видиш ме предлагам да се промени наказанието, сиреч закона и са се вдигне размера на лишаването от свобода.