Христо Монов пред Dir.bg: Искам да чуя аргументите на съдиите, за да пуснат Полфрийман

Нека убедят хората, че решениeто им e справедливо, казва бащата на убития Андрей

Обратно в новината

Коментари - Христо Монов пред Dir.bg: Искам да чуя аргументите на съдиите, за да пуснат Полфрийман | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наглост до червено !!!

Мотивите не могат да се чуят, а само да се преброят по нечии банкови сметки, според мен.

Чудесна съдоебна система в чудна държава.

pompai

Така ,ще направи съда в БГ ,че ще почна да се радвам на такива новини и да бъда чудовище както са те. Крадци убиха свекървата на съдия Нели Куцкова

Ний сме соросоидиоти и нашите мотиви са, да участваме в хибридния геноцид над българите в България, като окуражаваме всяка престъпност. И обезкуражаваме всеки стремеж към справедливост.

ГУЛАГ за съдията.

Сигурен ли си какви са им били отношенията, със свекървата. И дали Куцкова не я е поръчала.

Соросоидиотизъм до мораво.

Ако беше тяхното дете, как щяха да постъпят?

Аргументите са ясни на всички! С много НУЛИ отзад!

Днес по заповед на великия американски генерал Майкъл Помпео царството на Исус Христос завърши.

pompai

Помислих си го и това :)))

Този в Нова Зеландия в град Крайсчърч не беше ли австралийски гражданин !? Така и така навремето е идвал до връх Свети Никола и Шипка - не можа ли да отскочи с Калашника до Бузлуджа и Копринка !?

В "българската" "право"раздавателна система се въдят най-долните, мазни, гнусни морални чудовища.

Пак щяха да предпочетат парите!

Не забравяй - първо синьото, после капките.

БХК бе предложен Полфрийман за мъж на годината! Те във всичките си действия работят срещу България, но тогава не посмяха да го обявят за такъв.

мислиш ли?

Какво общо има новината с Бузлуджа бе, тъпак?

Еми, съдиите и тримата са отявлени соросоидиоти. Като бхкарските нпо-рки. Да не се чудите защо циганите убийци ги пускат с условна.

Да я закриваме тази държава, стига сме се мъчили!

На Бузлуджа и Копринка се събират най-подходящите за отстрел , август и септември !

Монов , а защо не искаш да чуеш и мотивите на съдия Ченалова за Илиан Тодоров , и на съдийската бригада за Максим Ставийски !?

Ти се ослушвай тебе някой да не те отстреля. На гей парада.

Тоя от "българският хелзински комитет" не се ли бяха опитали да го обявят за човек на годината?

Тази награда се дава от частна огранизация за сметка на държавата и е по-удачно да се нарича "Човек на БХК"

както е казал Радои Ралин блага Дума ами блага Сума железна врата отваря!!

Христо Монов - кадър на ДС, синът му - футболен хулиган.

А ми разбира се! Това са корумпирани индивиди без какъвто и да е морал! Ти би ли пуснал убиец на младо момче след 8 години в затвора? То всяко нещо си има граници! Човек би трябвало да има поне малко съвест, човечност и достойнство!

Максим Стависки, независимо че пиян уби човек по време на ПТП, получи изключително сурово наказание: на върха на успехите си се раздели със световна кариера и и в момента изплаща лечението на втория пострадал. Сравни това с пиянска свада, където някакъв абсолютно неизвестен цървул изведнъж вади нож и намушква тоя пред него. Дори и в закона се прави разлика между умишлено и неумишлено (да, и аз съм пияните да бъдат съдени с цялата строгост на закона, ама вместо да врякате по форумите подскачайте на жълтите павета, за теб е разрешено и да подскачаш на червения площад). Да не говорим, че според статията човекът от снимката изобщо не се е променил. Още ли не вдяваш? Предполагам. Пиши пак колко е зле на Бузлуджа, там си по-адекватен.

А никой така и не установи как внезапно изчезнаха записите от мястото, горе-долу по същото време когато свидетелите почнаха да си променят показанията, които дотогава оневиняваха Полфрийман. Депутат да си в тая държава.

Жалко, че сатията не разказва по-подробно за ситуацията, в която загива момчето. Пофрийман е нападнат от група от около 10 ултраса, сред които е и убитият. Мерят Полфрийман с павета от близкия ремонт, няколко го оцелват. Опитват сед а му нанесат побой и Полфрийман успява да наръга 2ма от тях. Единият фатално. Това, което се случва е ужасно, но не променя фактите. Съдът не приема записите от охранителните камери наблизо - образите били неясни. Много е трудно са се определи кое е справедливо и кое не? Не знам дали 12 години в затвора са достатъчни да се превъзпита човек убил друг човек.

Двете нямат нищо общо. Едното е умишлено, а другото неумишлено при инцидент - ПТП. Ставийски пак е виновен, но не е тръгнал умишлено да убива. Такъв после може да тръгне да убива още и други престъпления. При тях се извежда от обществото, освен за превъзпитанието. Но такъв който няма психиката да е престъпник и вкараш в затвора, то там може да стане такъв. Затова е измислена условната присъда. Едно време си даваха по 2-3 години затвор в такива случаи, като при Ставийски. За умишлените убийци в зависимост от случайт можеше и смъртна присъда.

Бих те свитнал с кеф и без калашник!

Да бе - "защитил се е", като го е наръгал в гърба.

И как се "оневинява" след намушкване в гърба?

Само дето не е била пиянска свада. Няма алкохол там. Има група момчета, ниско подстригани ултраси тръгнали да бият циганин. Има чужденец тръгнал да защитава циганина. И имаш нападнт чужденец от същата група ултраси. Един от групата ултраси е убит, друг леко ранен.

Ми да избиваме всички футболни хулигани тогава. С намушкване.

Мдааа, видя се доколко Калпакчиев е читав човек и съдия. Срам! За колко се продаде, Калине? Какво ти обещаха?

случайно Дир да е собственост на момов ? или има % участие , че нещо отценяващата система е като побъркана

Недей да лъжеш - БХК не го е предлагал, беше номиниран за наградата на БХК от външна организация (всеки има право да номинира, когото си поиска, БХК не може да те спре и ти да номинираш някого), но естествено не спечели наградата, защото не я заслужава. Още тогава обаче прозираше, че зад тази номинация се крие добре планирана и заплатена ПР кампания, която цели да го извади предсрочно от затвора. Просто родителите му (вероятно) са установили, че почти всичко в България - медии, съд и т.н. е за продан и са започнали да плащат по веригата.

Не ми е смешно, просто искам да попитам защитниците на Полфийман и БХК- има ли неизбежна отбрана, тогава, когато намушкаш някого в гръб?

Не съм криминален следовател. Не знам кой къде е бил наръган. Не знам, ако те нападне група от 10тина момчета от футболна агитка, къде е позволено да ръгаш и къде - не. Май най-добре - никъде.

И носи нож. Дори само за това е виновен.

Не очакваш този австралийски боклук да има толкова фенове. Ама какво се учудвам? То и за оня дрогиран британец-Майкъл Шийлдс беше такава истерията. Добре, че барманчето прескочи трапа.

Бил е наръган отстрани, а не в гърба. Не знам дали има значение. Всеки може да има различна гледна точка - това го разбирам, но фактите са такива - не е нужно да се лъже.

фенове?

Трябва да не го харесваме, защото е "австралийски боклук" и да харесваме ултрасите, които ходят и се опитват да пребиват хора? Щото са си "наши"?

"отценяващата "?

Не е в гръб, а отстрани