Коментари - Христо Иванов: За стабилно излизане от политическата криза трябва да има някакво договаряне между ПП и ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да разбираме, че още не сте си поделили държавата, а? Продажници!

За Христо Иванов няма принципи в политиката, освен този да ти получава заплатата.

Заради експерти като тоя , държавата боксува

Герб са долни интриганти

Трябва, не трябва...не си ти човекът, който да каже какво трябва и какво не трябва.

близо 70% от населението ви каза чрез не гласуване че не желае тоя модел на управление и грабеж да продължава повече , но вие си продължавате старата песен , какво искате ? на следващите ;избори ; да гласуват само 10% ? и пак да се наредите същите и пак същите велики политики ще предлагате биейки се в гърдите с правото да управлявате

Иванов трепери, защото при нови избори няма да влезе в парламента.

Ако зависи от Христо и ДБ, кризата ще се задълбочи, няма да намалее.

Другарю Иванов не си фактор да даваш акъл кой с кого ще се договаря

А-а, опандизване до дупка, иначе няма спасение!!!!

Какви договорки, другарю Иванов?!!! "вие" с другарите от пп и бсп нямате място в България!!!

НЕ МИ Е ЯСНО,КАКВИ ОЩЕ:КОАЛИЦИИ,КОМБИНАЦИИ,ТРЯБВА ДА ВИДЯТ-ДЕБИЛИТЕ,ЗА ДА ИМ-ПРОСВЕТНЕ,ЧЕ-ИЗБОРИТЕ СА:БУТАФОРИЯ,НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ!!! ВЕЧЕ ВИДЯХМЕ:БСП-ДБ(АНТИКОМУНИСТИ)!!! СЕГА:ДБ-ГЕРБ-ПП-ДПС-БСП!!! СИГУРНО,НЯКОЙ ЩЕ ОСТАНЕ В-“ОПОЗИЦИЯ”,ЗА-ПАРЛАМА! НИКОГА-НЕ ГЛАСУВАЙТЕ,НЕ ГУ-ЛЕГИТИМИРАЙТЕ!!!

Всъщност тези, които не гласуват са баламите ! Простите, но ХИТРИ турци и цигани гласуват масово и вкарват в общинската и държавна власт своите бейове и барони и те успешно обслужват електората си и обръчите от фирми на ДПС. Традиционните партии имат интерес недоволните от управлението да не гласуват, защото техните твърди електорати ги избират отново и отново нищо, че реално те не представляват по-голямата част от народа. Българино "опичай" си акъла, че инак ще загубиш и земята и държавата си ! От бележника на Левски : "НАРОДЕ ????".

Авеее Любчоооо ти глупав ли си? Точн заради негласувалите вечн недоволни българчета няма правителство! Отдално точно потази схема а сърдитковци негласуващи постоянно сме в някакви безумни и безотговорни коалиции! Щял да им направи нещо, щели да видят като негласували ?!?!?! Ахахахах и какво ще видят ве? Ще си въртят избори до безкрай. ще си гласуват закончета за каквото им трябва и така до следващите избори! И всеки път милиончета за машинки и бюлетинки, ауууу колко много ги прецакваш като не гласуваш........

Ицо Лодкаря и Наско Пагона с лакоми отворени усти са готови да поведат България на...майната си. Тях и 4% са им много.

Ицето да сее мъдрости от стола на министър Председателя. Да спрат ТЕЦ-овете. Да спрат Нефтохима. Да въведе еврото в отношение 5 към 1. Да съсипе енергетиката в името на "нашите партньори". Да закруе ДАНС и назначи екс агенти от "правилното" място. Да закрие армията, която храни само хрантутници, без видими резултати. Да приеме Истанбулската конвенция и се разцелува с ...... от ЕС (и някои други работи) Да възпитава децата ни в дух на нихилизъм, анти българщина, любов към всичко европед..ско. А на него пожелавам скоро да обърне шайбата и го видим с нов съпруг, следвайки общоеврогейските ценности.

ДБ тези платени боклуци от козяк власт не трябва да виждат

Ко стана последно с чегъртането на ГЕРБ, че не разбрах.

Но БЕЗ ТЕБ!!!!!

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ-ПРАВИТЕЛСТВО,С -МАНДАТ НА-ДБ(ЛИБЕРАСТИ-БОЛШЕВИКИ)!!! ИМА ВАЖНИ РЕШЕНИЯ ЗА ВЗИМАНЕ: ПЪЛНО УНИЩОЖЕНИЕ НА-ЕНЕРГЕТИКАТА! ОБУЧЕНИЕ В-ПЕДЕРАСТИЯ,ОТ-ДЕТСКАТА ГРАДИНА! КОНЦЕСИИ В ПОЛЗА НА-“ПАРТНЬОРИТЕ”,НА: ВЪЗДУХ! ВОДНИ РЕСУРСИ! ЛЕТИЩА! ПРИСТАНИЩА! ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА! ЖП! ДОУНИЩОЖАВАНЕ НА-МЕСТЕН БИЗНЕС,В ПИЛЗА НА-ЧУЖДИ КОРПОРАЦИИ! ЛИКВИДИРАНЕ НА: ОБРАЗОВАНИЕ! ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ…АБЕ ДО-ПЪЛНОТО УНИЩОЖЕНИЕ НА-БЪЛГАРИЯ!!!

.

Кофтито в случая е ,че удоволствието да видя посраните физиономии на фенките и феновете на ПП след като се коалират с герб ще бъде помрачено от катастрофата в която ще вкарат България тези малоумници и крадци.

Според Ристьо ПП и ГЕРБ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ДОГОВОРЯТ. Ристьо веднаж СЪРБА от една и съща чиния с ГЕРБ и му харесало.

веднЪж

Споко, има още много да ги МАНДАхерцате тези мандати - и при следващите избори, и при по-следващите, и така до края на света, както се пееше в един тъп филм.

Разбирателство за доунищожението на България! Де била от Банкя веднага се обади и легна с вдигнати крака с молба ДБ да го уважи.

След последният ви опит да се правите на управляващи с ПП резултатите са видими и ако има останало нещо човешко у вас е най-добре да си мълчите !

Всеки иска за усвои европарата за това щете не щете трябва да се разберете,инъчи няма да крадните нищо.

нада се на министерко кресло кретиена

надявам се да не си Ти! До сега само носорог, не е имало за министър председател.......

Човек, който цял живот е "работил" във НПО-та, финансирани от други НПО-та, финансирани от американското посолство. Човек, който няма един ден трудов стаж и е наследник на видни комунисти, но сега е първи евроатлантик. Как да не гласува човек за него... Като бонус даже беше министър в правителство на Буци мутрата.

До онзи ден се заклеваха, че нищо общо с герб, казаха от козяк - правете правителство, и вече всички излизат и казват как трябва да се намери компромис. После се чудите защо хората не гласуват. Аз за американското посолство или за руското да гласувам? Безродници. Ходете поръчайте още 40 годишни чертежи, че не ни стрижат достатъчно. Да живеят американските централи и дънди прешъс метълс.

драги Ристьо, ако трябва да има сериозен опит, то той трябва да е ти, Гнома и шайката ви от Дай България да не припарвате никога повече до власт, Парламент или каквито и да са ръководни функции. Та ти си очеваден пример за подлост, манипулиране, лицемерие, корупция... А и как за някакви си 3-4 години се превърна в 150-килограмов шопар, нима само сандвичите в кафенето на НС ти добавиха килограмите в това тлъсто мазно туловище. И е добре по-често да минаваш под душа, защото съседите ти в залата често споделят, че от теб се носи воня на пот и гнило... Най-добре е да си дадеш почивка от политиката завинаги и да се скриеш някъде далеч от прожекторите.

Що? какво ще се случи ако отидем на нови избори? С този цирк не мисля, че нещо разумно и свястно може да се получи с третия мандат

Пингвин оскубан,тоя парламент с всички депутати е за боклука.....

Прасчо знае, че скоро Американските фондации ще им спрат финансирането и се чувства в безизходица. Още повече , че може да се наложи да връщат пари на щатите заради недъгавата си анти-руска пропаганда.

Тоя педро се гласи да управлява. Малумник на хранилка на нпотата

Ти ли бе американски гъзолизецо, с 10 файтона привърженици, ще ми реализираш мандат?

Ти смяташ, а народът не ви вярва...

мишок,знае ,че вече изхвърча от парламента и сега е готов на всичко.

Точно неговото място е гарантирано за поне още един мандат. Обаче друго си е да си топнал поне едно пипало в изпълнителната власт. А в следващия парламент може ПП да не са такава сила и бате хич няма да му обърне внимание...

С други думи аз (ристето) вече съм се договорил с геП... Но пък симпатизантите ни от продай България са умни и красиви, те разбират чупките ни в кръста, а пък и аз вече бях във второто правителство на петстоевровото чекмедже, срещу който уж се борим...

Що дойдете до моето предвиждане, което казвах още преди първият мандад! Правителството се прави на Козяк! Време трябваше за да се шлифоват обясненията за "предателствата" към електората! Реално и трите партии - ДБ, ПП и ГЕРБ се водят там на отчет и подкрепа. Изповядват едни "ценности". Щом този казва ПП и ГЕРБ да се споразумеят, значи той вече е премахнал предизборните си борби с ББ, които му докарваха електорат. Остава на това да клекнат и ПП - те превзеха народният гняв срещу ББ, ама за да не излязат от парламента и да не се класират за следващият ще клекнат и те и ще са точно в правителство с ГЕРБ! Така наредиха "отвън"! :-)

Много празни приказки... Помислете малко, 7-8 евродържави с 50% по-ниски цени на стоките... Нека си искат, нека си правят своите сметки, но ние хората на тази държава, дали знаем какво да правим? Нас някой пита ли ни? Този, онзи, пети, десети, всезнайковци, борбата за власт, не за добруването на народа ни...

Ако президента даде мандата на възраждане, ще участвате ли в създаването на правителство

Какъв трети мандат бе Мравояд мръсен ! Ега си Болшевишката исмет !

Навремето, третият мандат, даден на Доган, ни вкара в ЕС. Дали пък не е време да се опита номера на Първанов отново?

В този си състав парламента вреди на България. Този парламент работи добре само за чужди интереси. Не мога да простя на президента, че причинява на българите това безобразие. Превърна ни в заложници. Не знам как спи спокойно.

Не знам какво ти е виновен президента. Тези партии са от избори и те са заредени с "евроатлантичексите ценности"! Докато сме в тази пумия с тези ценности, България няма да има свои интереси!

Спи и пърди предателя :)

Що си правите само експерименти партята му е от 10 човека той правителство ще съставя. Само министрите не можеш да набереш.

партията и броя на депутатите???

Партията може и да е 10 човека, но имат 20 дупетати.

Ако Ицко направи правителство с ГЕРБ и другите, ще е управлявал три пъти , но в каква компания- два пъти с ГЕРБ и ДПС , два пъти с ПП, един път с БСП, един път със Славчо и един път с БВ. Само с Възраждане няма да е управлявал:)))))

Това ще е човека, управлявал най-много, с най-малко електорат:))))))))))))))))

да разбера, защо Иванов говори от името на други партии, като ПП и Герб. Правилно ПП не направиха предизборна коалиция с този предател. В миналия парламент имаше конституционна комисия , на която този беше председател, и не свика нито едно заседание. Младежи от ПП, бягайте далеко от този предател Христо Иванов.

Тези "Младежи от ПП" са всъщност това, което беше Комсомола(ДКМС) за БКП. ПП са децата на дъртите от ДБ...

Стига сте ни лъгали ! Единствено всички се дърпате заради Украйна и се надявате всичко да свърши скоро за да може при следващите избори да лапате от плана за възстановяване !

А тъй! След всички стойки и пози, Ристо пак МУ пристана, като бедна булка. Сега да иде да удари едно темане в Дръндар и работата опечена.

Ти ли бе, пърделник насран дет се превземаше кат путка на бостан за правителство заедно с твоите авери от Простите Путки, ше ми говориш за правителство и за мандати… Да го духаш скапано лайно!

дългия и крив нос на мравояда помириса властта и почнаха да му текат лигите. Третия мандат не трябва да се дава на тези олигофрени, те ще докарат Киро Шоумена през задния вход. Най-добре е Янев и широка коалиция. Но ще видим партньорите кво ще постветват Радюв.

Филм "Козяк". Последна серия, трети сезон:)))))))))))))) В игата влиза нов посланик:))))))))))))

Ако вие го направите, по- добре да пропуснем тази част. Толкова миловидни физиономии има във вашата група, че в сравнение с тях, обитателите на врачанският затвор приличат на невинни дечица.