Коментари - Христо Иванов преди срещата с ГЕРБ-СДС: Не е важно как ще казва документът, а ангажиментите в него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Христо Иванов е цар на празните обещания.

От сега е ясно, че ДБ само ще обещаят и нищо няма да изпълнят

Гладна кокошка просо сънува, така е и с Иванов.

Ходи се скрий някъде, Ице, всяка твоя поява е излагация.

На Костов Боклуците те, щели га казват какво трябва да се прави ! Гниди предателски, ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С МАДЖО !!!!

ПП както винаги искат ББ да подпише бял лист. От Мара може да са сигурни че ще получат подпис, тя отдавна може и български да не разбира. Ако стиснат здраво ББ и той ще подпише.

А не им ли минава през ума на шарлатаните че ББ е в политиката от 22 години. На различни постове. Като е бил и 12 години премиер. Как ли ще го прелъжат. И то сега, когато ББ е реабилитиран, а ГЕРБ легитимиран като незаобиколим фактор. Просто ББ няма да се поддаде на шантаж. И ще тури Кирчо лъжеца и Кокорчо кардеца на мястото им. А Мравояда Бойкикев добре знае как действа ББ. И затова е много учудващо че предприема неадекватни действия. Той и ген. Гном.

Трябва да си пълен идиот, за да подпишеш документ, но които не му знаеш името

Брачен договор

Само че с разделяне на имуществото и имуществото го искат 100% за ПП.

Това е бг политически елит, тия дето се биха за свободата на Българи сигурно се обръщат в гроба. Ще си получат заслуженото

Е напънаха се мишоците и решиха ,че ангажиментите ще бъдат: -да се срещат лидерите всеки вторник.

Квитанция от химическо чистене.

"Крадливи политици подчиниха Висшия съдебен съвет на своите собствени страхове и го принудиха да спазва техния задкулисен график. Ако някой не беше разбрал това досега, то днес цяла България видя истината" Обаче: "Тази публикация във Facebook вече не е достъпна. Възможно е да е премахната или настройките ѝ за поверителност да са променени." Звучи ли ви познато цензурата на "Промяната". Извадката е от "Иван Гешев: Живеем във време на политически организирана престъпност" в Труд.

Ааайде бе, ц-ц-ц, и как стигна до туй тежко заключение, или то просто друго по-смислено - няма как да изрече...

PEYTSCH

По досегашното съществуване този строго ПП-кабинет показа че не е готов за никакви съвместни дейности с ГЕРБ. Оставка и нови избори с Възраждане.

Може ни без възрожденото на копейкин

Кво вгъзраждане бре, тия са последният ГЕРБ-ерастки проект и гласуват за всичко с тях, а уж са им опозиция... То и следващият ГЕРБ-ерастки проект се пече де - уж го отлюспиха Гешев, но ако случайно някаква част недеоволни избиратели реши да го подкрепи - и техните гласове ще отидат в подкрепа на ГЕРБ-авите гласувания...

Кога ще бъдат извадени и оповестени всички фирми на Асен Василев в САЩ, офшорните зони и цял свят??? Никъде няма информация и списъци по въпроса

При кръстоска с мравояд, Само това може да се получи

тоя индивид видно носи гена на дедите си австрапитекус

Абе Понокио , много собре знаеш че в цивилизования свят се казва коалиционно споразумение! Но да искате всички държавни постове е голяма лъжица за вашата уста , защото ако Борисов не ви неше подкрепил , щяхте да видите власт на куково лято!

Ами след като няма значение пишете го коалиционно споразумение и да се приключва. И без друго само вие се опитвате да убедите всички, че сте наполовина бременни. Толкова енергия за едната глупост. Дела и резултати чакат хората.

Нормално е политиците да издават присъди за опонентите си в предизборната борба, това се нарича политическо говорене. Даже имаше и заклинания от рода, ако спечеля изборите, ще вкарам Борисов в затвора! Само че един политик ако спечели изборите, не може да вкара и последния циганин в затвора!

да гласуваш квото си искаш.

Прането върви с пълна сила

Така е! Пет пъти вече перем едни и същи партии, ама някои очакват, че ако завъртим пералнята още веднъж, може па да стане някакво чудо!

Важно е колко е голяма баницата и колко е мазна. Другото няма значение.

Мравояд, нали немаше да се коалирате при никакви условия

Чух един много странен аргумент против подписването на документ за общо управление и общи действия на парламентарното мнозинство, а именно, че си нямали доверие. Нямало гаранции, че при подписване на такъв документ ангажиментите ще бъдат спазени. Това е така, такива гаранции няма. Но ако не се състави такъв документ, също няма да има гаранции. Депутатите трябва да преценят, при кой от двата случая, ще има по-малко възможности за отклоняване от поетите ангажименти, или по-точно казано, отклонилите се от ангажиментите биха получили по-голяма щета!

Ало има документ само правителството може да оказва натиск..

Четенето на новините в дир.бг е опасно за мозъка, може да ви причини слабоумие или вяра в продажното правителство!

Аз затова гледам само руска телевизия!

Къде го простоkиpо? Нали НСО го докара от уЙкенд в Гърция.

- Сър каква е разликата между груповите изнасилвачи и депутаторите? - Джон, груповите изнасилвачи се преследват от закона, но иначе е едно и също!