Христо Иванов не казва цялата истина за подготовката на акцията в "Росенец"

Президентът от 2012 до 2017 година Росен Плевнелиев в подкаста "Директно в новините" на Dir.bg

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само Плевнелиев!

Единственият, който казва истината в очите и говори по същество. Къде са най-удачните приоритети, в каква посока да гледаме. Най-добрият!

"Допуска", "предполага" - страхотната журналистика в страната на 112-то място.

Много голям. Истински човек. Прям и точен.

Плевнелиев, Иван Костов прие Закон за лустрацията, но Конституционния съд отмени текста на нормата! Провери и тогава се изказвай, защото още повече олекваш!

Махнете го тоя, като го видя и получавам ортикария.

Плювню малко се е объркал! Не ги е предал Христо Иванов и им е попречил да направят проевропейско правителство, а им е попречил да направят европейско правителство. Защото както каза Трайчо Трайков по БТВ преди време в едно интервю, той прави каквото му заповяда неговия шеф Бойко Борисов, а Бойко Борисов правел каквото му заповядала неговата шефка, г-жа Меркел. Това бяха точните думи. С други думи, ние нямахме българско правителство, а немско с назначени изпълнители в България. Та, хора, които смятат, че европейските интереси (в частност германските) стоят над българските говорят за предателства!

ВЛАСТ,ПАРИ,МОНОПОЛИ,КАРТЕЛИ,МАФИЯ,КОРУПЦИЯ,КРАЖБИ И ИЗМАМИ,НИСКА КУЛТУРА,ТОВА СА 30 годишните болести от саморазпада на диктаторите на БКП!НАТО и ЕС не са лекарства за балканската държава на бай Ганьо!

Как може да давате думата на тоя отвратителен плужек ???!!!

Плевнелиев е от хората които дърпат България напред. Затуй руските тролове не го харесват.

По негово време България дръпна много напред и надолу. До последното място по доходи в целия ЕС, и първото по корупция и смъртност.

Най-после Росенчо и журналистите схванаха това, което ви говоря от месеци. Соросоидите и путинодите се обединиха срещу България Христо иванов се прегърна с корпорация БСП/ДПС и другите издънки на държавна сигурност.

Абе, жаклин кенеди нали щеше да докара фолксваген в българия. кво стана?

Плевнелиев беше и ще си остане единственият истински президент на България! Той не се страхуваше да каже истината в очите, дори когато тя не е приятна на тези, които ще я чуят!

Добрее, добрее... спокойноо..... Да, прав сии.... така еее.... ела сега за малко облечи тази дрехааа..... А такаааа... бравоо, добреее.....

Предно доказателство, колко "свободни" са българските медии. Никой уважаващ себе си журналист, не би разговарял с това мекотело.

Не може да се има доверие на едно комсомолско недоносче, като Плевнелиев ! Най големите демократи сега и най големите комунисти преди са едни и същи боклуци. Доверие в него имат само младежи, които не знаят нищо за, ДКМС, БКП, ОФ . Човек, който се върти натам на където духа вятъра, е по добър от проститутка.

"През 1982 г. Плевнелиев е щатен комсомолски секретар при ОК на Димитровския комунистически младежки съюз (ДКМС)"

щатен комсомолски секретар съжалява , че не е имало лустрация?! Сега нямаше и да го знаем, жалко, но той дори не се усеща какви ги приказва или е забравил кой е бил.

По-безочлив от Плевнелиев е сам Гьобелс! http://www.desant.net/show-news/29666/

плевналиев е позорно и противно мекотело в б-ската политика, нещо обичайно за комсомолското наследство. Бидейки кукличка на другото недоразумение бб, сега плюе всичко, което е било много- много по - значимо от неговото нещожество, поне да не злобее неистово, нещастник.

Г-н Плевнелиев, е най-успешният и последователен Президент, на който Българският Народ е гласувал доверие ! Той беше Президент в изключително тежко вътрешно политическо и международно положение. Неговият мандат премина през две служебни правителства! През диверсионната акция на енергийната мафия. През ПУЧ-а на Седенката. През две годишният Протест на Достойните Граждани и Доблестните Студенти. . През окупацията на Крим от азиатската изолация . От първия до последния ден той беше подлаган на отвратителна вражеска, диверсионна Хибридна война от страна на агентурния апарат и петата колона ! Но въпреки това г-н Плевнелиев се държа ДОСТОЙНО и ПОЧТЕНО и навсякъде представяше страната ни БЛЕСТЯЩО !

Джери, защо не се прегледаш на 4-ти км? Явно нямаш връзка с реалността!

Плевнелиев се оказа единствения достоен български президент, който директно се противопостави на руските интереси държащи България в смазващата българищината политика. За което плати с мъжка рожба но идва видов ден .

достойнство, ти сериозно ли?

Пинокио лъже безразборно, носната му фуния ще глътне 10 бондака наведнъж.

Още миналата година казах, че Ристю е в договорка с Доган. Под ръководството на Мунчо.

Урокът, който този достоен българин изнесе чрез това си интервю, трябва да стане настолно четиво на всички мислещи и прогресивни българи, а на тези които не могат да проумеят посланието му, ще се налага дълго време да им се обяснява. Човек, който се ръководи от безсилието си да прокопса (т.е да успява ) и мрази и хули всеки, който го превъзхожда, ще бъде неразделна част от суверена на слави, мая, ниновица , радев и останалите тем подобни издънки. Дано повече хора да се присъединят към истината, която така красноречиво ни беше поднесена от един истински ПРЕЗИДЕНТ и да се събудят. Защото този хор от простаци, който ни е запял приспивната си песен още от лани, успя да приспи множество хора. Който не се сеща за кои хора става въпрос нека да се постарае (трудно се четат бръщолевици) да прочете отрицателните коментари побликувани в рубриката коментари след интервюто на ПРЕЗИДЕНТА Плевенлиев. Българи събудете се и дано заедно да успеем да спасим БЪЛГАРИЯ .

Това мекотело и достойнство? Сериозно?!?! Защо не прояви това достойнство, когато шефът му заяви, че и едно магаре да предложи (и го предложи!) - ще бъде избрано! Достойнство! Явно не си наясно със значението на думата!

Има защо да го плюе! Хайде сега лодкаря Христо , след като атакува Росенец да бъде така смел и да атакува”Буджака” на Прокопиев и да освободи България. Ама ще му секнат кинтите.

... 10 лв от ГЕРБ - да се изхождаш мъдро по форумите?

.... май последен (даже след ИПОН-еца) се събуди за реалността, че никойк не иска да се докосне го неговата партия, ГЕРБ! а да наричаш ГЕРБ проевропейска и демократична партия, след като ИПОН-еца и Шиши (разбирай Доган) са си "партия от 15 години .... това е не само тъпотия, това е наглост. Доре, че никой не го слуша този - даже и новата му жена (така се говори, де:)

А най-големия боклук се оказа Христо Иванов! Залъга младите интелигентни българи за реформи уж в съдебната система, а се оказа кукла на конци на Прокопиев. Цялата работа беше да го спаси от правосъдието заради далаверите му с приватизацията. При кой друг Главен прокурор са вкарани толкова олигарси в затвора. Защо иска да го смени? Христо Иванов с баба генерал от Червената армия и майка виден комунистически функционер, неговия сол ташак Ивайло Мирчев, изтърсака болшевик “ген.” Атанасов и бай хуя Радан Кънев са агенти за разбиване на дясното. Народа обаче не е глупав и затова им даде само 27 депутата. Просто им нямат доверие. Сега са си рамо до рамо с мутрите в парламента с Мая Галева Костинбродска, която предложи Делян Пеевски за леф на ДАНС, Татяна Дончева Мултигрупска и Хаджигенов адвоката на Черепа. В следващия парламент ДБ няма да вземат и 5% от гласовете. Пълни нещастници!

Кое е дясното, бе цървул скъсан - Мутрата от Банкя и пияните олигофрени от т.нар. СДС?

Колко много олигарски вкара в затвора? Тези които не се съгласиха да си споделят бизнеса с шиши и тулупа! Не ви ли писна да правите хората на прости. Ако беше прокурор на място отдавна Шиши и Тулупа да са в затвора!!

А преди него колко бяха вкарани в затвора? Ако не бяха тези измислени протести сега и Делян Пеевски щеше да е зад решетките, а не Данчо Цонев Ментата да назидава вчера от “Панорама”! Глупаци такива Христо Бойкикиния ви използва през цялото време. Защо разби дясното през 2017 година и остави над 300 000 души без представителство в парламента? Питам те? Защо? Синът ми е съучредител на “Да България” в София , върна се от чужбина да оправя България и сега е бесен като гледа как Христо Иванов се заиграва с ДПС и Мутрите и мълчи на Радев. Казвах на сина ми що за стока е , но той не ми вярваше. Всичко беше Маджовия да спаси задника на Прокопиев от правосъдието!

Дир, здраво са впрегнати да пазят партията майка. Ако не са фалшивите новини от централата на герб, ще е я Плевнелиев с разни глупости, че ГЕРБ били консерватори и проевропейска партия. Никаква партия не е това. Това е една престъпна шайка. Какви ти леви, какви ти десни. Какви консерватори? Това е смешно. Тия хора не са нищо по-различно от селски тарикати-престъпници. Ама иначе били велики евроатлантици и проевропейци. Мерси, ама стига толкова. Ако ГЕРБ са единствената проевропейска партия, както това нещо твърди, предпочитам да не съм европеец. Аз вярвам в демокрацията и свободата, а не в "проевропейски консерватори/евроатлантици".

За началото на метежа Ристю Маджото -изпълнител Мунчо Путколизеца -координатор Доган ага - архитект на “ новия” ред

.... вмсето да използваш (двете останали ти) мозъчни клетки - да повтаряш и драскап по форумите идиотиите на ИПОН-мутрата?

Боже, каква мутка сме имали за президент!

а путка!

Той, е партньора мой! Късам го на всяка среща и той да тръгва хич не се и сеща. Плювню много обича отзад да му влиза, и да разправя как другите били в криза...

абе ебаният педерас пак ли сере

Разумни въпроси. а отговорът е, че у нас с още по- пълна сила се прилагат всякакви сценарии които в крайна сметка првидно обслужват критичната мисъл в средите на БСП.

Дали е казал или не Истината Христо Иванов не се Знае но да се Смята че пак ти я казваш вече е Абсурт! Голям Всезнайко се Изписваш ама маи и за чеп за зеле вече не ставаш!

в училище и залягай над правописа.

Са в комбина от самото начало ДейБърастите обещаваха промяна Но готвят подмяна!

Цървул

На тоя плазмодий,само като му видя жалката физиомутра и ме кара да ходя до тоалетната.

Цървул миризлив,точно теб ли пуснаха да се изходиш по въпроса за износа на магданоса?

"Осиковски от УНСС е хубав пример за това докъде може да стигне някой в желанието си да се покаже добър слуга на властта. Ние често критикуваме един или друг управляващ за недостатъците му, но рядко се вглеждаме в държанието на интелигентните и успели хора, които го подкрепят. Да те изберат за президент на европейска държава и ти да си мълчиш, докато началникът те пощипва по ухото. Да си професор по медицина и да си мълчиш, докато този до тебе бълва порой от глупости, обидни както за всеки лекар, така и за който и да е нормален българин. Да си интелигентен човек и в личните си разговори да се подиграваш на някого за простотията му, а пред медиите да хвалиш неговата мъдрост. Това мълчание и държание легитимира простака, то го прави възможен – както във властта, така и навсякъде другаде. Простакът няма вина за своята простотия – не всеки е имал шанса да получи добро възпитание или хубаво образование. Какво да кажем обаче за умния, дето отлично вижда с кого си има работа и не само, че си мълчи, ами понякога даже гледа и да го похвали? Не е ли той истинският виновник? Несправедливото уволнение на доц. Осиковски от УНСС не е просто нечия срамна постъпка, то е позор за целия университет. То е гордостта на подмазвача, който бърза да оближе там, където дори не са го и помолили. - Ицо Хазарта" Сякаш е написано за хора като Плевнелиев.

Манипулират плюсовете и минусите.

Нали?Ами нали са дирници!

Тоз кой беше? Шотландска пастирка, подлога на тулупа, магаре поставено на президентски пост. ДРАГИ МИ ГЕРБЕРАСТКИ КАЛИНКИ, КОЛКОТО И ДА РЕВЕТЕ МАЧЪТ ВИ ПРИКЛЮЧИ. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ЩЕ Е СЛЕДВАЩОТО УПРАВЛЕНИЕ ЩЕ ПОНЕСЕТЕ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ ЗА 12 ГОДИШНИТЕ КРАЖБИ НА ТУЛУПА, ЗА НАЗИДАНИЕ НА ВСЕКИ СЛЕДВАЩ. МОДЕЛЪТ СЛЕДВАЩИТЕ ДА НЕ ЗАКАЧАТ ПРЕДИШНИТЕ УМРЯ. МОДЕЛЪТ ГЕРБ, БСП И ДПС ДА СИ ПОДАВАТ ТОПКАТА ЗА СМЕТКА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ЗАМИНА В КАНАЛИЗАЦИЯТА. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ МИНАХТЕ КРИТИЧНОТО НИВО НА НЕТЪРПИМОСТ И НЕПРИМИРИМОСТ НА ХОРАТА КЪМ ВАС. ПРИ СЛЕДВАЩ ОПИТ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ПРОВЕСЕНИ НА ПИЛОНИТЕ ПРЕД НДК. ИМАЙТЕ МАЛКО ЧУВСТВО ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ. СНИЖЕТЕ СЕ И СЕ ЗАВРЕТЕ В НА КУЧЕТО ...ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ.

г-н Плевнелиев. Вие сте най-смелия и откровен президент след 1989г. Много точно описахте политическата обстановка в момента у нас и причините за нея. Сега всички разбраха колко важна е била лустрацията и защо не се е състояла в България. Вие затвърдихте и моето мнение за водещата роля на задкулисието в България и кой стои стои в основата на това задкулисие. Показахте какви партии и личности има сега в парламента и какви са им целите. Показахте и противоконституционните действия на сегашния президент и на кого служи. Бъдете жив и здрав! България има нужда от Вас.

"Показахте какви партии и личности има сега в парламента и какви са им целите." В парламента има ГЕРБ, от чиято листа Плевнелиев беше президент и министър. Кое задкулисие създава партии като ГЕРБ и хора като Плевнелиев?

Защо Плевнелиев не каза нищо за лустрация преди 10 и повече години? Защо чака да се напапква и тогава да каже? Има и лустрация, при която такива като Плевнелиев също нямаше да имат думата днес. Родители на Плевнелиев какви са били, борци против комунизма сигурно? С чии пари е закупен поредният суперкомпютър в България?

Все ми се чини, че на М.Сергеевич не му остана коса да си къса за това че лансира само хора он ДС и Щази за което намеква Плевнелиев.

Защото тогава на този плазмодий не му беше разрешено да говори и какво!

Мунчо много знае.

Плявна,ти си най-бездарният и наведен политик в България.

Росен /Плевнелиев/ знаел за Росенец... Ами кажи го, като го знаеш, безгръбначно създание! Или: защо мълча цяла година. А ти беше ли там? Защо не отвърна на Борисов, когато каза, че и магаре да беше сложил, пак щял да спечели? Или и ти като ПКП си мълчиш, защото се страхуваш да не ти смачка жалката душа? Ти си наистина от тези, които не е добре да имат и да възпитават деца... Горко им на децата!!!

Росенец -сарай на АхмеЗ Доган. Някой да не вземе и да повярва, че Доган нямал втори вариант за употреба на това творение до морето. за какво става, я помислете.Става за нова резидинция по подобие на тази от Евксиноград- седалището на републиканското ни уврпавление. Лека нощ!

Плевенлиев е завършил висшето си образование през 1989. През 2007 е избран за член на УС на Конфедерацията на работодателите! Какво е правил този индивид от 1989 до 2007? - търкалял се е на дивана и е чакал до 2007 да го поканят за член на УС?!

какво ли е правил -питайте работниците, на които не е платил....

Защо Плевнелиев не се кандидатира за втори мандат? Бездушен ли беше? Лъжец ли беше? Или просто беше и ВСЕ ОЩЕ Е безусловно контролиран от Бойко Методиев Борисов, или онези от ДС, които поставиха и контролират и до сега БОйко Методиев Борисов?

Ако бе имало лустрация и бяхме се отървали от ДС кадрите, нямаше да имаме Бойко. Те си го направиха политик.

Журналистите, колко ви платиха за интервю с това нещастно човече?

Спрете да ни занимавате с този политически труп и човек със самочувствие , без покритие.Него дори майката на децата му не го понасяше,пък искате да го понасят другите.Най-добре е да си взима пенсийката и да го вози НСО и да си седи под полата на Деса с термометър в ръка.Там му е мястото а не да се разхожда по разни телевизии и ръси акъл какъвто няма и не е имал.Кукла на конци водена от БМБ.Типичен пример за пребоядисан комсомолски секретар.Да си оди в Гоце Делчев и там да се изявява.Типичен член на ГЕРБ .Сигурно ако се възстанови ДКМС ще извади членската си книжка и отново ще се хвали колко е допринесъл за развитието на тази организация.Политически плазмодии.

Простащината винаги е завистлива към умните,но това тука което пишете прилича на идиотизъм.

Урокът, който този достоен българин изнесе чрез това си интервю, трябва да стане настолно четиво на всички мислещи и прогресивни българи, а на тези които не могат да проумеят посланието му, ще се налага дълго време да им се обяснява. Човек, който се ръководи от безсилието си да прокопса (т.е да успява ) и мрази и хули всеки, който го превъзхожда, ще бъде неразделна част от суверена на слави, мая, ниновица , радев и останалите тем подобни издънки. Дано повече хора да се присъединят към истината, която така красноречиво ни беше поднесена от един истински ПРЕЗИДЕНТ и да се събудят. Защото този хор от простаци, който ни е запял приспивната си песен още от лани, успя да приспи множество хора. Който не се сеща за кои хора става въпрос нека да се постарае (трудно се четат бръщолевици) да прочете отрицателните коментари побликувани в рубриката коментари след интервюто на ПРЕЗИДЕНТА Плевенлиев. Българи събудете се и дано заедно да успеем да спасим БЪЛГАРИЯ .

Дънинг-Кругър ... това ще кажа относно твоето мислене, както и това на плювньо. Тоя червей е от най-големите боклуци и предатели. За много неща лъже или изкривява фактите. Например, костов нямаше как да направи лустрация, защото щеше той самият да изгори, заедно с всички от СДС, БСП, че и т.нар. зелени по онова време. Също така, най-голямото предателство на костов е, че подари най-важните ни отрасли на западни компании, като позволи на франсета и немци да "изкупят" един куп предприятия за $1, да разпродадат активите, премахвайки конкуренцията и оставяйки българския народ без препитание. Следващото най-голямо предателство е, че закри(ха) 4 блока на АЕЦ Козлодуй, въпреки че дори най-големите световни експерти определяха АЕЦ-а като образцов, един от най-добре поддържаните и безопасни В СВЕТА! Обаче, някой скри някакви документи, фалшифицираха други документи, и аре ... А, любимата му тиква (на плювньо, де) е личен ученик на бай Тошо, та не знам как не го е срам да говори за лустрация въобще.

Партиите на корупцията - ГЕРБ, БСП и ДПС, имат мнозинство и ще настояват да се запази олигархичният модел

Слушах внимателно, очаквам правителство на ГЕРБ, БСП и ДПС с мандат на Мая Манолова и министър-председател Хаджигенчев или някой като него. Нали не си правите илюзии, че ЛЬОТЧИКА станал президент, без подкрепата на ДПС и БСП. За целта Бойко Борисов ще бъде оттеглен от сцената и ЛЬОТЧИКА ще бъде провъзгласен за победител ГЕРОЙ. Победил ЛОШИЯ БОРИСОВ. Да ни е честит новия Орешарски. Росен Плевнелиев, в интервюто каза нещо много интересно. Пламен Орешарски постоянно му е отвръщал: "ТОВА НЕ ЗАВИСИ ОТ МЕН". Ако можете да четете между редовете, то същото приказва и Бойко Борисов от 11 години.

Г-н Плевнелиев поздравявам ви, хареса ми това, което казахте. Но искам да ви допълня и поправя. 1. Бойко Борисов и ГЕРБ са едно и също нещо, не може да има участие на ГЕРБ в нещо без участие на Бойко Борисов. Много сте наивен, ако смятате, че ГЕРБ може в момента да се еманципирана от Бойко Борисов. 2. Спомнете си 2017г. когато не Демократична България заби нож в гърба на ГЕРБ. А ГЕРБ първи забиха нож в гърба на "Реформаторския блок"(сега оцелерите остатъци от това са Демократична България ). Аз, ако бях на мястото на Демократична българия по абсолютно същия начин не бих искал да имам нищо общо с ГЕРБ=Бойко Борисов. 3. Говорите за агенти и лустрация. Защо не казвате нищо за агент Буда, за агент Георги Марков, за агент Красимир Каракачанов, за Данаил Кирилов. ГЕРБ са пълни с агенти. И по вашата логика трябва са има лустрация. Точно това правят партиите на протеста, лустрация та ГЕРБ.