Коментари - Христо Иванов: Гарантираме за премиер, готов да подаде оставка, ако съдебната реформа не се случи | Днес.dir.bg

Христо Иванов: Гарантираме за премиер, готов да подаде оставка, ако съдебната реформа не се случи

Възможно е конституционно правителство, с което да успокоим малко обстановката, да отнемем възможността президентът Радев да управлява, заяви Даниел Митов от ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Христо Иванов: Гарантираме за премиер, готов да подаде оставка, ако съдебната реформа не се случи | Днес.dir.bg

Коментари

Докога с този 150-килограмов цирей на новата ни политика.

Ей ти си голям смешник

Фундаменталния проблем е, че ДБ са пълен боклук

сега пък конституционно правителство… божее прибери си версиите

„Мария Габриел е истински прогресивна по убеждение и може да бъде убедена да върви срещу линията на своята група, особено по социалните въпроси и по въпросите за джендър равенството; настоява да говори на френски винаги, когато е възможно“. Това се казва в документ на фондация „Отворено общество“, изготвен през 2014 г. и публикуван в сайта DCLeaks през 2018 г., публикуван от „Гласове“. Тогава в интернет изтекоха стотици хиляди страници от различни документи на фондацията на Сорос.

гарантирам, че чак до макарите мога! и ораторски, и с пърделника!

UMRI BE BOKLUK MRUSEN.OMRUZNA KATO TIKVATA NA TZYALA BUKGARIA

Отрепките на Прокопи и Маджо

Ице, ама вЕрваш ли си??? Щото аз не.

MAHNETE MU SNIMKATA NA TOIA BOKLUK CHE DRAZNI

Ами народни предпочитания. Толкова с прословутото, че господ бил българин. Проста държава с лесно манипулируем народ. Дай джендър идеология , говори за права и първите защитници на лгтбтата са жените. Всичко следва логическо подреждане по демонократски приоми за постигане на целите. Тези не са доносническа българия, това са демонична българия!

Основната битка между Герб и ПП-ДБ е за контрола върху съдебната власт - който я контролира, ще краде безнаказано огромни средства. ДБ да се бяха кръстили "Съдебната партия" - при тях на 100 думи, 20 са "съдебна реформа". Ама нов бардак със стари труженички не става. Основните им цели за конституционни промени са две: 1. Да се премахне избора на служебно правителство от президента. Искат най-голямата партия в парламента, когато не може да състави одобрено правителство, да назначава служебно такова. И това правителство хем ще се води служебно, хем никоя политическа партия няма да носи отговорност за действията му. 2. Промяна в конституцията за да бъде въведена Истанбулската конвенция.

Ицо, купи мощен скутер, ще имаш някакви шанс да избягаш... Идиот!

Така е, тоя ни баламосва ! Аз като български гражданин не съм чувал нито съм виждал закона да се прилагя различно и ти ли друже ?

И как няма да носи като те са го назначили ? Нали ще има избори 3-4 месеца след назначаването му и ще си понесат отговорността на изборите нея дето са го назначили !?? Ако не нещо, ще носи отговорност на всеки 3-4 месеца, а не на 4 години както е сега. Туй само българина може да се оплаква от чести избори.

Така е, уредника от добрич и цончо не са, те ше ни опраат

Христо Иванов е прав! Абсолютно прав! Само истинска и пълна съдебна реформа може да изведе България на верния път и ще й даде хоризонт! Аз навирам някои съществени прилики между ситуацията в България и тази в САЩ в някои неща - колкото и според някои сравнението ще е абсурдно! И в Америка обществото е разделено както никога досега и конфронтацията е саморазрушителна, провокирана и подклаждана и от политиците, и от ниското доверие в държавата и в съдебната система (в момента върви много голям скандал за корупция дори и във Върховния съд - първо бе съдията Кларънс Томас (всъщност преди него бе скандалът при номинацията на Тръмп на Брет Кавано и обвиненията за сексуално насилие и абсолютно неадекватните му обяснения когато повтори многократно, че … “какво да правя, като много обичам да пия бира”?!?!), който е ползвал частния самолет и е почивал със севейството си дълги години на разноските на известен мириардер и спонсор на републиканзите, като само една негова ваканция е струвала половин милион долара, а излязоха факти и за недекларирани доходи… Никога досега в Америка досега не е имало и толкова обвинения срещу полицаи за напушения и дори престъпления, дори толкова адвокати със замразени или отнети лицензи! За лавината от дела дори срещу бивш президент - Доналд Тръмп, се знае - и това е прецедент! Друга прилика - много голямото разслоение между богати и бедни, което също е в основата на конфронтацията в обществото. Друга прилика - корупцията! И двата лагера - републиканци и демократи се атакуват и критикуват яростно - и подръжниците им - в голяма копупция дори по най-високите етажи, като и в САЩ като в България като че ли той-гласовитите критици са точно … той-корумпираните като правило! Така че съдебната система и липсата на справедливост не са проблем само на България, но в България просто нещата са абсурдни и излезли от контрол, просто така вече наистина не може! И е факт, че тези, които години наред правеха всичко за да не се случат реформите, защото положението напълно ги устройваше е глупаво и немислимо точно те да проведат истинските реформи, нужни на страната за да стане по-добър животът за хората.

Корупцията е най-големият бич на човечеството (алчността, суетата, кариеризмът, егоизмът, стремежът да придобиеш колкото може повече на всяка цена, да властваш над другите,..) Корупцията е по-страшна и от тероризма! Корупция без мафия и организирана престъпност има, но мафия без корупция няма и не може да просъществува дълго! Корупцията има много лица и форми, тя е като проказата за обществената тъкан, злокачествен тумор за всяко цивилизовано общество и държава. Корупцията И убива! Но корупцията в държавното управление и особено в съдебната власт и в прокуратурата, по високите им етажи е катастрофа за държавата! И в днешния 21 век на информационния и технологичен бум тя не може и не остава дълго скрита от обществото и хората!

Ако се проследи по-внимателно най-новата история и предисторията и на войната на Путин в Украйна, може спокойно да се констатира, че до голяма степен точно корупцията е виновна и за тази война!

Kalin

Аре стига тъпи предложения!Само шум дигате и вместо нещо да направите за страната и хората в нея сега с котституцията се заигравате за да си бетонирате далаверите и депутатските ви места а президента ви е трън в очите.Хората като чуят такива изтъркати партенки и постоянния ви вой за европеъски и атлантически ценности им се повръща от вас и затова вече никой не ходи да гласува!Срам нямате катили такива!

Тиквата му поверва.

"Акцентира, че ГЕРБ винаги са подкрепяли съдебната реформа." Къдравата Сю си мисли, че ние помним до онзи ден. Фидосова, оня дето загуби тефтерчето, Цецка Цачева, Пацо Терасата и най-големия титан на юридическата мисъл Барни Рабъл. Точно Герб се врътнаха преди години и прецакаха конституционната съдебна реформа с бетонирането на контрола над прокурорската колегия, след това Христо Иванов подаде оставка.

Аз винаги съм се учудвал какво е това дебелоочие и липса не елементарно самоуважение на такива същества, които за облаги, кариера, внимание,…, докопали се до постове и позиции, до камери и микрофони, си позволяват най-нагло и безочливо да лъжат всички без дори да им мигне окото, и да продължават да искат доверието им! И се учудвам на такива глупаци, тъпаци или мошеници като горепосочените, които ги подкрепят и дори им се възхищават! Толкова ли са пропаднали и без истинско самочувствие и вяра в собствените си качества и възможности, че да не могат да се прехранват и осигурят желания стандарт с честен труд и без да лъжат и мамят! Особено когато става въпрос за хора с интелект и претенции да са обществени фигури и до управляват или наставляват останалите!

“ А бе за каква съдебна реформа ми говориш! Хората няма какво да ядат, той ми говори за фантазии.” Хората няма какво да ядат, защото някои други - малцина “преяждат”, точно защото няма справедливост, бе! Тоест - големите крадци и престъпници вместо в затвора са на власт и грабят и мавят хората, бе групак! Ти правиш ли разлика между причина и следствие, или си тъп?

Ристьо, съдебната реформа,т.е.промяната или приемането на нови закони, е работа на дупетатите,не на правителството. Аман от лъжите ти! Или по-скоро от тоталната ти некадърност и незнание!

Ицка, тия ги разправяй на пп-дбь тролчетата! Там, заради заплатките, може и да се изнамери някой, който да се престори, че нещо ти вярва! И сега, както винаги дрънкаш, мрънкаш, абе нищо съществено не казваш. Нормално за кликата ви.

Тези лентяи колко време ще получават заплати за цирковете, които правят?

Тъпакът си ти, защото те баламосват със съдебни реформи, които не могат да станат в този парламент. Ясно, че малограмотен и първосигнален, който лесно го манипулират. Ако се пообразоваш малко, ще научиш, че трябва социална реформа повече от съдебна. Ама глупаците, нека да слушат Ицо Мравояда, който няма един ден работен стаж.

Ъъъъ……..Аа……..Ъъ……..Ааааааааа. Некадърник без един трудов стаж като Адвокат щял да гарантира. Киро Лъжеца със кривата уста и едноседмичния курс в Харвард по Английски който така и нее научил,Асенчо (кокорчо) крадеца и мошеника, Лена Общата,Стоьо Шиши номер 2 30 годишен председател на комисията по правосъдие без един ден трудов стаж освен на тати във кантората. Оня дето заплашва депутати че ше им прати хора за да си подадат оставката Гела и рои в комисията по правосъдие. Мърши,долни продажни нагласени некадърници и крадци. Тази Държава удари не дъното а не знам какво, няма дими измислени за това.

Кой си ти, Мравояде, че ще гарантираш каквото и да е? А за теб кой гарантира, некадърнико? Дето за две стотинки работа не си свършил в живота си! Само обикаляте, една тумба вождове и словоблудствате. А ако случайно се докопате до властта, така се осирате, че после години наред мирише та се не трае. Обаче като гледам каква мешка си отпрал, явно добре захлебваш. Току виж си станал милионер, без един трудов ден в живота си.

За каква съдебна реформа говориш бе меркантил ? Държавата няма бюджет той съдебната реформа . Некадърник .

Много гаден, много долен и мръсен педераст. Шибан мравояд, корумпе.

И все за Украйна! За Украйна! Дейба мравояда долен дейба! Къде си на заплата бе бурсук?

Пидал нищастен. Като искаш съдебна реформа, що лаеш срещу прокуратурата. Или си толкова некадърен че 50 години не си разбрал че са независими институции. Мария Гаргамел не случайно беше уволнена от ЕС, заради изказването си че ще иска отстраняване на главен прокурор, нещо което един комисар е немислимо да каже защото нарушава точно независимостта.

ИТН нямат морално право да подкрепят това правителство... а да се говори за какъвто и да е морал при ГЕРБ, СДС, НДСВ, ДПС ( те и български не научиха), ПП, ДБ ще бъде неправилно.....

Бегай бе тапир,....

Този праведен правист, смел морски десантчик и виден български политик защо не смее да каже, че европата и натуту дават поне 300 милиарда долара преки и косвени разходи годишно за украйна и за зеленски и дават на туземците между 20 и 200% инфлация за една година, 60лв социални, 247лв социлална пенсия, нулева пенсия за непълен трудов стаж и т.н. кой ходи на избори за такива? ама като нема прокуратура!

съдебна реформа?... ние имаме нужда от ПОЛИТИЧЕСКА РЕФОРМА!

Вдичките само лъжат и говорят това, което си мислят, че хората искат да чуят. Като направели съдебната реформа законът щял да важи за всички. Глу-пос-ти. Единствената съдебна реформа, която ще накара прокурори и съдии да започнат да работят според закона, а не според това кой колко им плаща е като увиснат на площада една дузина от шефовете им. Толкоз.

Христо "Свинските очи"Иванов след като говори с Маджо вдигна левел.

Какво има общо министър председателя с това да направите съдебната реформа . народните представители приемат закони - Смяна на едни министър с друг НЕЕ съдебна реформа.

"Виждам сериозна необходимост и шанс за правителство с втория мандат." Сегашните комунета на Костов/Санкин са комунета на Радев. Обратната страна на медала са путинките - сталинисти на ...Радев. Война е като в Украйна. У нас все още не е гореща. Пропагандата обаче е все Гьобелсова.

Пязи Боже! И от вас, и от премиера ви, вякой от ЛГБТ движението, предполагам...

Абе Пинокио поголям срам от теб с отнети права и без стаж, секретарката на Прокопиев и слаб юрист, бузан Стою, Крумчо Кацамунски и сие , вие ли сте правите реформата? И то при положение че видни юристи ви казаха , че предлаганата реформа е противоконституционна и ще падне в КС! Жалки сте в стремежа си да изпълнявате поръчките на олигарсите които ви доведоха на власт, видяхме до какво докарахте страната! От вас нищо не става!

Заекът РистЮ пак плаши, че ще стане като миналия път. Иобщо кой се връзва на тази шушумига? Та той не може да спечели избори собствената си "партия" (затова и gi protaka), тръгнал кабинет да формира и съдебна реформа да прави.

БООЖЕ, колко е грозен тоя изрод!!...

Мерси!

Какъв втори мандат, каква реформа в съдебната системата? Това ли е най-важното? Хората нямат пари за храна, ток, лекарства...! То тръгнал най-напред съдебната система да оправя като нарушават Конституцията! Да сядатае да работите хрантутници такива, затова за коет ви е избрал нарда, че наесен същия този народ да не хване дряновите тояги и да ви измете като боклук от удобните ви кресла!

Вече не ти вярвам за нищо, господине. Вчера очевидно се сговорихте с герб. Това ми стига.

Правителство с втория мандат има шанс! При коалиция на ПП-ДБ, Възраждане и БСП. Това е "новото" ОФ на Радев.

Коментари - Христо Иванов: Гарантираме за премиер, готов да подаде оставка, ако съдебната реформа не се случи | Днес.dir.bg

Христо Иванов: Гарантираме за премиер, готов да подаде оставка, ако съдебната реформа не се случи

Възможно е конституционно правителство, с което да успокоим малко обстановката, да отнемем възможността президентът Радев да управлява, заяви Даниел Митов от ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Христо Иванов: Гарантираме за премиер, готов да подаде оставка, ако съдебната реформа не се случи | Днес.dir.bg

Коментари

Докога с този 150-килограмов цирей на новата ни политика.

Ей ти си голям смешник

Фундаменталния проблем е, че ДБ са пълен боклук

сега пък конституционно правителство… божее прибери си версиите

„Мария Габриел е истински прогресивна по убеждение и може да бъде убедена да върви срещу линията на своята група, особено по социалните въпроси и по въпросите за джендър равенството; настоява да говори на френски винаги, когато е възможно“. Това се казва в документ на фондация „Отворено общество“, изготвен през 2014 г. и публикуван в сайта DCLeaks през 2018 г., публикуван от „Гласове“. Тогава в интернет изтекоха стотици хиляди страници от различни документи на фондацията на Сорос.

гарантирам, че чак до макарите мога! и ораторски, и с пърделника!

UMRI BE BOKLUK MRUSEN.OMRUZNA KATO TIKVATA NA TZYALA BUKGARIA

Отрепките на Прокопи и Маджо

Ице, ама вЕрваш ли си??? Щото аз не.

MAHNETE MU SNIMKATA NA TOIA BOKLUK CHE DRAZNI

Ами народни предпочитания. Толкова с прословутото, че господ бил българин. Проста държава с лесно манипулируем народ. Дай джендър идеология , говори за права и първите защитници на лгтбтата са жените. Всичко следва логическо подреждане по демонократски приоми за постигане на целите. Тези не са доносническа българия, това са демонична българия!

Основната битка между Герб и ПП-ДБ е за контрола върху съдебната власт - който я контролира, ще краде безнаказано огромни средства. ДБ да се бяха кръстили "Съдебната партия" - при тях на 100 думи, 20 са "съдебна реформа". Ама нов бардак със стари труженички не става. Основните им цели за конституционни промени са две: 1. Да се премахне избора на служебно правителство от президента. Искат най-голямата партия в парламента, когато не може да състави одобрено правителство, да назначава служебно такова. И това правителство хем ще се води служебно, хем никоя политическа партия няма да носи отговорност за действията му. 2. Промяна в конституцията за да бъде въведена Истанбулската конвенция.

Ицо, купи мощен скутер, ще имаш някакви шанс да избягаш... Идиот!

Така е, тоя ни баламосва ! Аз като български гражданин не съм чувал нито съм виждал закона да се прилагя различно и ти ли друже ?

И как няма да носи като те са го назначили ? Нали ще има избори 3-4 месеца след назначаването му и ще си понесат отговорността на изборите нея дето са го назначили !?? Ако не нещо, ще носи отговорност на всеки 3-4 месеца, а не на 4 години както е сега. Туй само българина може да се оплаква от чести избори.

Така е, уредника от добрич и цончо не са, те ше ни опраат

Христо Иванов е прав! Абсолютно прав! Само истинска и пълна съдебна реформа може да изведе България на верния път и ще й даде хоризонт! Аз навирам някои съществени прилики между ситуацията в България и тази в САЩ в някои неща - колкото и според някои сравнението ще е абсурдно! И в Америка обществото е разделено както никога досега и конфронтацията е саморазрушителна, провокирана и подклаждана и от политиците, и от ниското доверие в държавата и в съдебната система (в момента върви много голям скандал за корупция дори и във Върховния съд - първо бе съдията Кларънс Томас (всъщност преди него бе скандалът при номинацията на Тръмп на Брет Кавано и обвиненията за сексуално насилие и абсолютно неадекватните му обяснения когато повтори многократно, че … “какво да правя, като много обичам да пия бира”?!?!), който е ползвал частния самолет и е почивал със севейството си дълги години на разноските на известен мириардер и спонсор на републиканзите, като само една негова ваканция е струвала половин милион долара, а излязоха факти и за недекларирани доходи… Никога досега в Америка досега не е имало и толкова обвинения срещу полицаи за напушения и дори престъпления, дори толкова адвокати със замразени или отнети лицензи! За лавината от дела дори срещу бивш президент - Доналд Тръмп, се знае - и това е прецедент! Друга прилика - много голямото разслоение между богати и бедни, което също е в основата на конфронтацията в обществото. Друга прилика - корупцията! И двата лагера - републиканци и демократи се атакуват и критикуват яростно - и подръжниците им - в голяма копупция дори по най-високите етажи, като и в САЩ като в България като че ли той-гласовитите критици са точно … той-корумпираните като правило! Така че съдебната система и липсата на справедливост не са проблем само на България, но в България просто нещата са абсурдни и излезли от контрол, просто така вече наистина не може! И е факт, че тези, които години наред правеха всичко за да не се случат реформите, защото положението напълно ги устройваше е глупаво и немислимо точно те да проведат истинските реформи, нужни на страната за да стане по-добър животът за хората.

Корупцията е най-големият бич на човечеството (алчността, суетата, кариеризмът, егоизмът, стремежът да придобиеш колкото може повече на всяка цена, да властваш над другите,..) Корупцията е по-страшна и от тероризма! Корупция без мафия и организирана престъпност има, но мафия без корупция няма и не може да просъществува дълго! Корупцията има много лица и форми, тя е като проказата за обществената тъкан, злокачествен тумор за всяко цивилизовано общество и държава. Корупцията И убива! Но корупцията в държавното управление и особено в съдебната власт и в прокуратурата, по високите им етажи е катастрофа за държавата! И в днешния 21 век на информационния и технологичен бум тя не може и не остава дълго скрита от обществото и хората!

Ако се проследи по-внимателно най-новата история и предисторията и на войната на Путин в Украйна, може спокойно да се констатира, че до голяма степен точно корупцията е виновна и за тази война!

Kalin

Аре стига тъпи предложения!Само шум дигате и вместо нещо да направите за страната и хората в нея сега с котституцията се заигравате за да си бетонирате далаверите и депутатските ви места а президента ви е трън в очите.Хората като чуят такива изтъркати партенки и постоянния ви вой за европеъски и атлантически ценности им се повръща от вас и затова вече никой не ходи да гласува!Срам нямате катили такива!

Тиквата му поверва.

"Акцентира, че ГЕРБ винаги са подкрепяли съдебната реформа." Къдравата Сю си мисли, че ние помним до онзи ден. Фидосова, оня дето загуби тефтерчето, Цецка Цачева, Пацо Терасата и най-големия титан на юридическата мисъл Барни Рабъл. Точно Герб се врътнаха преди години и прецакаха конституционната съдебна реформа с бетонирането на контрола над прокурорската колегия, след това Христо Иванов подаде оставка.

Аз винаги съм се учудвал какво е това дебелоочие и липса не елементарно самоуважение на такива същества, които за облаги, кариера, внимание,…, докопали се до постове и позиции, до камери и микрофони, си позволяват най-нагло и безочливо да лъжат всички без дори да им мигне окото, и да продължават да искат доверието им! И се учудвам на такива глупаци, тъпаци или мошеници като горепосочените, които ги подкрепят и дори им се възхищават! Толкова ли са пропаднали и без истинско самочувствие и вяра в собствените си качества и възможности, че да не могат да се прехранват и осигурят желания стандарт с честен труд и без да лъжат и мамят! Особено когато става въпрос за хора с интелект и претенции да са обществени фигури и до управляват или наставляват останалите!

“ А бе за каква съдебна реформа ми говориш! Хората няма какво да ядат, той ми говори за фантазии.” Хората няма какво да ядат, защото някои други - малцина “преяждат”, точно защото няма справедливост, бе! Тоест - големите крадци и престъпници вместо в затвора са на власт и грабят и мавят хората, бе групак! Ти правиш ли разлика между причина и следствие, или си тъп?

Ристьо, съдебната реформа,т.е.промяната или приемането на нови закони, е работа на дупетатите,не на правителството. Аман от лъжите ти! Или по-скоро от тоталната ти некадърност и незнание!

Ицка, тия ги разправяй на пп-дбь тролчетата! Там, заради заплатките, може и да се изнамери някой, който да се престори, че нещо ти вярва! И сега, както винаги дрънкаш, мрънкаш, абе нищо съществено не казваш. Нормално за кликата ви.

Тези лентяи колко време ще получават заплати за цирковете, които правят?

Тъпакът си ти, защото те баламосват със съдебни реформи, които не могат да станат в този парламент. Ясно, че малограмотен и първосигнален, който лесно го манипулират. Ако се пообразоваш малко, ще научиш, че трябва социална реформа повече от съдебна. Ама глупаците, нека да слушат Ицо Мравояда, който няма един ден работен стаж.

Ъъъъ……..Аа……..Ъъ……..Ааааааааа. Некадърник без един трудов стаж като Адвокат щял да гарантира. Киро Лъжеца със кривата уста и едноседмичния курс в Харвард по Английски който така и нее научил,Асенчо (кокорчо) крадеца и мошеника, Лена Общата,Стоьо Шиши номер 2 30 годишен председател на комисията по правосъдие без един ден трудов стаж освен на тати във кантората. Оня дето заплашва депутати че ше им прати хора за да си подадат оставката Гела и рои в комисията по правосъдие. Мърши,долни продажни нагласени некадърници и крадци. Тази Държава удари не дъното а не знам какво, няма дими измислени за това.

Кой си ти, Мравояде, че ще гарантираш каквото и да е? А за теб кой гарантира, некадърнико? Дето за две стотинки работа не си свършил в живота си! Само обикаляте, една тумба вождове и словоблудствате. А ако случайно се докопате до властта, така се осирате, че после години наред мирише та се не трае. Обаче като гледам каква мешка си отпрал, явно добре захлебваш. Току виж си станал милионер, без един трудов ден в живота си.

За каква съдебна реформа говориш бе меркантил ? Държавата няма бюджет той съдебната реформа . Некадърник .

Много гаден, много долен и мръсен педераст. Шибан мравояд, корумпе.

И все за Украйна! За Украйна! Дейба мравояда долен дейба! Къде си на заплата бе бурсук?

Пидал нищастен. Като искаш съдебна реформа, що лаеш срещу прокуратурата. Или си толкова некадърен че 50 години не си разбрал че са независими институции. Мария Гаргамел не случайно беше уволнена от ЕС, заради изказването си че ще иска отстраняване на главен прокурор, нещо което един комисар е немислимо да каже защото нарушава точно независимостта.

ИТН нямат морално право да подкрепят това правителство... а да се говори за какъвто и да е морал при ГЕРБ, СДС, НДСВ, ДПС ( те и български не научиха), ПП, ДБ ще бъде неправилно.....

Бегай бе тапир,....

Този праведен правист, смел морски десантчик и виден български политик защо не смее да каже, че европата и натуту дават поне 300 милиарда долара преки и косвени разходи годишно за украйна и за зеленски и дават на туземците между 20 и 200% инфлация за една година, 60лв социални, 247лв социлална пенсия, нулева пенсия за непълен трудов стаж и т.н. кой ходи на избори за такива? ама като нема прокуратура!

съдебна реформа?... ние имаме нужда от ПОЛИТИЧЕСКА РЕФОРМА!

Вдичките само лъжат и говорят това, което си мислят, че хората искат да чуят. Като направели съдебната реформа законът щял да важи за всички. Глу-пос-ти. Единствената съдебна реформа, която ще накара прокурори и съдии да започнат да работят според закона, а не според това кой колко им плаща е като увиснат на площада една дузина от шефовете им. Толкоз.

Христо "Свинските очи"Иванов след като говори с Маджо вдигна левел.

Какво има общо министър председателя с това да направите съдебната реформа . народните представители приемат закони - Смяна на едни министър с друг НЕЕ съдебна реформа.

"Виждам сериозна необходимост и шанс за правителство с втория мандат." Сегашните комунета на Костов/Санкин са комунета на Радев. Обратната страна на медала са путинките - сталинисти на ...Радев. Война е като в Украйна. У нас все още не е гореща. Пропагандата обаче е все Гьобелсова.

Пязи Боже! И от вас, и от премиера ви, вякой от ЛГБТ движението, предполагам...

Абе Пинокио поголям срам от теб с отнети права и без стаж, секретарката на Прокопиев и слаб юрист, бузан Стою, Крумчо Кацамунски и сие , вие ли сте правите реформата? И то при положение че видни юристи ви казаха , че предлаганата реформа е противоконституционна и ще падне в КС! Жалки сте в стремежа си да изпълнявате поръчките на олигарсите които ви доведоха на власт, видяхме до какво докарахте страната! От вас нищо не става!

Заекът РистЮ пак плаши, че ще стане като миналия път. Иобщо кой се връзва на тази шушумига? Та той не може да спечели избори собствената си "партия" (затова и gi protaka), тръгнал кабинет да формира и съдебна реформа да прави.

БООЖЕ, колко е грозен тоя изрод!!...

Мерси!

Какъв втори мандат, каква реформа в съдебната системата? Това ли е най-важното? Хората нямат пари за храна, ток, лекарства...! То тръгнал най-напред съдебната система да оправя като нарушават Конституцията! Да сядатае да работите хрантутници такива, затова за коет ви е избрал нарда, че наесен същия този народ да не хване дряновите тояги и да ви измете като боклук от удобните ви кресла!

Вече не ти вярвам за нищо, господине. Вчера очевидно се сговорихте с герб. Това ми стига.

Правителство с втория мандат има шанс! При коалиция на ПП-ДБ, Възраждане и БСП. Това е "новото" ОФ на Радев.