Коментари - Христо Иванов: Ако не можем да осмислим с приоритети това управление, честното е избори | Днес.dir.bg

Христо Иванов: Ако не можем да осмислим с приоритети това управление, честното е избори

За да може "Да, България" да прецени степента на подкрепа към следващото издание на ротационната формула, трябва да знаем за следващия етап на съдебната реформа, категоричен бе съпредседателят на ПП-ДБ

Обратно в новината

Коментари - Христо Иванов: Ако не можем да осмислим с приоритети това управление, честното е избори | Днес.dir.bg

Коментари

Аз не виждам от ДБ и ПП да са направили наченки дори и към една реформа. Да видим обаче дали докато са на власт ще стартират някоя. Нали те са управляващи, защо ги бавят реформите или те нямат отношение към тях. Хайде стига с евтините оправдания.

Честното е вашата партия да си ходи.

Ма аман от вас!

Аман от вас, христо!

ги тия лакърдии мравояде. Кажи кога ще спре да ти расте носът?

Трябва да се направят изборите задължителни, както са задължителни мед. осигуровки, данъци и други от сорта. Който не е гласувал да без основателна причина да му бъдат намалени различно придобики и ползи от държавата до следващите избори.

Знаем целия изтъркан репертоар на човечето със хитрите очички, как обслужва Тиквата от 7г насам.

Ох какъв драматизъм, ще се разплача. Тези нещастници наистина ли си мислят, че им вярваме на театрото за пред собствените им избиратели, че едвам се траят? Те са си разделили териториите отдавна, сега само успокояват избирателите си, че не са едно и също зло.

ми да ви попитам пак... ама верно ли сте ми блокирали айпито??

Стига с това пошло ТеатрО !!! Номера пред електората. От чегъртачи станахте чегъртани. Но няколко млрд.си делнахте.

А нищо няма да сдавате държите властта до край голям кеф е Пеевски да ва управлява и да ви набива канчето

За пръв път майна съм съгласен с думите на Ицо Марвояда ! ! ! Само с едно доуточнение нали : МАрвояда и Компания да не са хората , които ще пипат Конституцията , Комисиите в парламента и законите майна ! Щото Киро Про100то си е ......... Киро Про100то майна ....... г-н Генрала Лилипутков от бившето ДС - и той е про100 парче майна ..... та само на акъла на Ицо МАрвояда ...... некак си не върви майна да са барат основни закони !

Когато и да се махнете от политическия живот все ще е късно.

Забелязвате ли как всеки от тия титани на мисълта си е хванал по един термин под мишка и само него си го спряга, ще посоча няколко термина а мля уважаемите читалтели да сложат срещу тях съответните имена: 1. магистрали - ? 2. Тунели под планините 3. съдебна реформа 4. надзорни органи 5. петролни продукти 6. Шенген 7. корупция 8.битова престъпност 9. мостове над реките ( и големи и малки) 10. превъоръжаване на БА 11. еврозона и навлизане на еврото в България 12. референдуми 13. зелена енергия или атомна енергия 14. декарбонизация и т.н. и т.н. отговорите могат да бъдат 'multiple choise'

Най-глупавото е избори!

Напротив

Тя Галя ще ви нареди и приоритетите бе Ицка, ти кажи до къде стигна с твойта лодка, или викаш, те абдалите отдавна са забравили.....

И този говори за честност. Лицемери, клоуни и крадци. Такива са хората управляващи в момента България. Не се притеснявайте. Това няма да продължи дълго. Скоро България няма да я има.

За ББ и герб е по изгодно да няма ротация или избори 2в1 ПП-дб натрупаха много негативи до момента и ще продълвават да трупат ако няма ротация

А господин Сополан Pussy какво ще изминджа по въпроса? Вчера го видяхме при Мая Костадинова по БНТ1, да си прави реклама на книгата към която има zero(нула) интерес.

Шкембето на господин NEXOмир расте не с дни, а с часове. Бюфетчийките в бюфета на НС шушукат, че мистър АНАЛниев омитал по 3-4 порции на едно хранене, а той се хранел обилно, на често и по много. С други думи - шкембето му расте и не слабее. Казано накратко, този колос на политическата мисъл у нас има завиден апетит и интерес към кулинарията и гастрономията взети заедно. Господин NEXOмир си взимал храна и за вкъщи, щото цените на храната в бюфета на НС били направо народни - сакън да не се охарчат и овътрят прекрасните наши народни представители. Друго интересно относно особата на господин АНАЛниев е неговата слабост към малки момченца, да си ги гушка и обарва, че и да им показва гей порно филми с учебна цел, разбира се. Малките момченцата да знаят още от ранна детска възраст що е мъжка любов. Естествено, за господин NEXOмир АНАЛниев закони няма - той е много над тия неща.

А нима някой си е мислел, че комунистите от ППДБ ще спазят джентълменската договорка и ще отстъпят властта за ротация? Такъв човек е за лекар.

очаквано мафията на шумкарите ще отиде отново на "2 в 1" ??? . ами защото на 15 март свърша дерогацията на блядавете и трябва или да заработят с брент ...или да си ебават майката ! . ако ако няма ротация и топката отиде отново кремълското куче - мунчо, то токава няма да има кой да следи - дали се работи с брент или не... . и в сос-а и в голямата сглобка - всички са шумкари и/или внуци на шумкари.. ...а от шумкари какво да очакваш, освен да лягат на блядавете "от името на народа", . нищо че народа ги държи 10 години не-легитимви, именно защото продължават да лягат на москалите!

Странно ми е като чета коментарите кой гласува за тези продажници и измамници ,сега и сглобката ще пречукат ако на време не им се обади Галя.

Какви ПРИОРИТЕТИ бе, Ристьо?! ГЕРБ-авия Д. Добрев стоя цяла седмица в САЩ и ДОГОВОРИЛ американски РЕАКТОРИ за "Козлодуй" по 17-18 МЛРД. ДОЛАРА. Делегацията на ПЪПъ-то СЪЩО. Като ФРАНЦУЗИТЕ предлагали реактори по 17 МЛРД. ДО КЛЮЧ, а АМЕРИКАНСКИТЕ ПОРТНЬОРИ по 17 МЛРД. САМО за СТРОИТЕЛСТВОТО. А на всичкото отгре Деланчо Д. КАДРУВА в АЕЦ-а. С БЛАГОСЛОВИЯТА на Д 2. ... ОСТАВКА, ПРЕСТЪПНИЦИ! П.П. Цената "Белене" е 10 МЛРД. ЛВ. за ДВАТА реактора.

гнома че ги затрие и тия глупендери.Изпързаля пешо коня сега и тия са наред.Бравос.

Не можем да ви търпим.

Комисия ще прави атопсия на случая с Нотариуса , за да установи как са били възможни такива зависимости между престъпност и съдебната власт , та данаправи съдебна реформа и нов закон...бла, бла! Да напомним случая с катастрофата направена от Георги Семерджиев и излезлите наяве зависимости между престъпност и власт - полиция, респективно мвр. Разбра ли някой как е възможна такава зависимост, кой е разпъвал чадъра над престъпника, намериха ли конкретни хора, промениха ли нещо в МВР, или в някой закон? Прави4 ли се нещо изобщо, или се протака, за да се отърве виновния! Всечко е лъжа! И със случая с нотариуса ще стане така, още повече, че той е мъртъв и даже дело няма да има!

извинявам се за правописа, бързах!

са ви приоритетите бе мошенници? Да приберете повече пари. Такива като шарлатаните от Сглобката опростачиха всичко, до което се докоснаха!

Леле, как ще отечете в канализацията! Просто идея си нямате!

Конфискация и доживотен затвор за вас

Тримата глупаци от снимката.

И още колко, гласували за тях....

Христо, преди време сбърка и те изгониха от ГЕРБ като министър, излъга че си искал да правиш съдебна реформа. После дойде на власт и никаква реформа не направи, защото нямаш такава. Накрая за да оправдаеш всичко пред ЕС промени Конситутцията, като ни закопа още повече. Прав си, необходими са нови избори.

Избори са единственото правилно нещо което този внук на БКП някога е казвал със своите всеизвестни, безмислени словеснит еквилибристики. Години наред пенявене за съдебна реформа и накрая - ТОВА НЕЩО което всички виждаме.... СРАМ. Това двуного няма един ден трудов стаж извън НПОта и парламента....Типичен полит. паразит. Същия като онзи другия, другаря генерал Атанас фон Клинкерхофен. А най тегави са зализаните, мазни неолиберали, които години наред ме убеждаваха колко добри и праведни били гнидите от ДБ.

Заради, такива е имало Народен Съд.

Когато няква информация бива разгласена в медиите тя е наказуема, ако не е вярна. Затова изнасяйте само доказана проверена информация, за да си нямате проблеми, които може да ви костват много. Всичко в нета се чете и запазва, а институциите го проверяват. Не поствайте неща просто, ей така, за да наложите мнение или да тролите, ако сте на заплащане. Ето ви сега една проверена, но не разгласена новина: ЕС ни натискат до края на тази година да бъдат изравнени данък имоти с тези на останалите държави. Това означава умножен данък по 10. Ако е бил 100 лева става 1000 лева. Но не е само това. Ако жилището е празно, необитаемо данъка се умножава по две.

Шарлатанин, когато подкрепихте Десислава Атанасова за съдия в КС вие се самоубихте политически. Не знам на какви избори искате да ходите и колко флашки ще изчезнат, но повече такъв висок процент едва ли ще вземете. Радвайте се на гази сглобка докато можете, защото това ще ви е в голямата политика.

Първо да минем през лустрация! Изборите са лесни!

Канадеца ,Гнома и Росенеца се самодоказаха ,че не стават за нищо ,освен за фон дьо тен на Бойко Борисов и на Прасчо Пеевски(Ахмед Доган). По лъжливи властолюбиви манипулатори от тях не съм срещал с изключение на Бойко Борисов ,който още води в класацията,заради комунистическата си закалка.

Парламент със 11% доверие

Галя не може да рискува Разглобяване

Само като им видя лъжливите физиономии на тези ми се повдига !

Ами нъл УЖ променихте Конституцията? И ДПС само за нея щеше да ви подкрепя. Пък вчера Прасчо пак за подкрепа за вас говори.. Как сте си уредили "приоритетите" за ротацийката.. А сега виете, че ротацията си е ВРЪЩАНЕ ОТ ВАС НА Боко Четвърти. За радост на Прасчо и ДПС. Щото за вас приоритетите са Гномчо - я шеф на ДАНС, я на парламенто.. Бой за места за партийни клиентелисти по регулари за тлъста плата за синекура, Академичето ви да е външен министъркини за туристически разходки по света.. ГЛАВНИЯ ВИ ПРИОРИТЕТ е С ПО-ГОЛЯМ ЧЕРПАК И ПО-БЛИЗО ДА КАЦАТА С МЕДА.. Това е баш, баш прЕоритето ви..

Аууу , вие сте пътници бе . И всички знаем , че ще направите всичко , за да останете там .

На снимката са тримата глупаци. Но тези са нагли, арогантни и безскрупулни...

Това са чиста проба сатанисти.политическата им кауза е унижтожаването на България и нейния народ.разбира се срещу злато.

ОСТАВКА!

АМА ВИЕ СТЕ ЕДИН ФАЙТОН ХОРА. КАКВО ЩЕ ОСМИСЛЯТЕ, ЧЕ И МОЗЪН НЯМАТЕ?

Така е - най-добре на избори! Не че избирателя ще сътвори нещо различно, но пък може да стане чудо...

"Христо Иванов: Ако не можем да осмислим с приоритети това управление, честното е избори" То добре, ама на снимката - добре известните герои на Доньо Донев, които всички знаеме как мислят, и осмислят всичко.... И цялото им осмисляне е през призмата на лапането, сега или веднага, замаскирано с евроатлантически лозунги!

На снимката "Тримата глупаци"!

Май единственото което беше реформиране в съдебната система беше убийството на т.н. "нотариуса". А ти Ице си гола вода. Пеевски те води за носа, а ти се роаеиш, че някой ти звъни по телефона. Пълен резил, съжалявам, че съм гласувал за теб. Никога повече няма да се повтори.

Коментари - Христо Иванов: Ако не можем да осмислим с приоритети това управление, честното е избори | Днес.dir.bg

Христо Иванов: Ако не можем да осмислим с приоритети това управление, честното е избори

За да може "Да, България" да прецени степента на подкрепа към следващото издание на ротационната формула, трябва да знаем за следващия етап на съдебната реформа, категоричен бе съпредседателят на ПП-ДБ

Обратно в новината

Коментари - Христо Иванов: Ако не можем да осмислим с приоритети това управление, честното е избори | Днес.dir.bg

Коментари

Аз не виждам от ДБ и ПП да са направили наченки дори и към една реформа. Да видим обаче дали докато са на власт ще стартират някоя. Нали те са управляващи, защо ги бавят реформите или те нямат отношение към тях. Хайде стига с евтините оправдания.

Честното е вашата партия да си ходи.

Ма аман от вас!

Аман от вас, христо!

ги тия лакърдии мравояде. Кажи кога ще спре да ти расте носът?

Трябва да се направят изборите задължителни, както са задължителни мед. осигуровки, данъци и други от сорта. Който не е гласувал да без основателна причина да му бъдат намалени различно придобики и ползи от държавата до следващите избори.

Знаем целия изтъркан репертоар на човечето със хитрите очички, как обслужва Тиквата от 7г насам.

Ох какъв драматизъм, ще се разплача. Тези нещастници наистина ли си мислят, че им вярваме на театрото за пред собствените им избиратели, че едвам се траят? Те са си разделили териториите отдавна, сега само успокояват избирателите си, че не са едно и също зло.

ми да ви попитам пак... ама верно ли сте ми блокирали айпито??

Стига с това пошло ТеатрО !!! Номера пред електората. От чегъртачи станахте чегъртани. Но няколко млрд.си делнахте.

А нищо няма да сдавате държите властта до край голям кеф е Пеевски да ва управлява и да ви набива канчето

За пръв път майна съм съгласен с думите на Ицо Марвояда ! ! ! Само с едно доуточнение нали : МАрвояда и Компания да не са хората , които ще пипат Конституцията , Комисиите в парламента и законите майна ! Щото Киро Про100то си е ......... Киро Про100то майна ....... г-н Генрала Лилипутков от бившето ДС - и той е про100 парче майна ..... та само на акъла на Ицо МАрвояда ...... некак си не върви майна да са барат основни закони !

Когато и да се махнете от политическия живот все ще е късно.

Забелязвате ли как всеки от тия титани на мисълта си е хванал по един термин под мишка и само него си го спряга, ще посоча няколко термина а мля уважаемите читалтели да сложат срещу тях съответните имена: 1. магистрали - ? 2. Тунели под планините 3. съдебна реформа 4. надзорни органи 5. петролни продукти 6. Шенген 7. корупция 8.битова престъпност 9. мостове над реките ( и големи и малки) 10. превъоръжаване на БА 11. еврозона и навлизане на еврото в България 12. референдуми 13. зелена енергия или атомна енергия 14. декарбонизация и т.н. и т.н. отговорите могат да бъдат 'multiple choise'

Най-глупавото е избори!

Напротив

Тя Галя ще ви нареди и приоритетите бе Ицка, ти кажи до къде стигна с твойта лодка, или викаш, те абдалите отдавна са забравили.....

И този говори за честност. Лицемери, клоуни и крадци. Такива са хората управляващи в момента България. Не се притеснявайте. Това няма да продължи дълго. Скоро България няма да я има.

За ББ и герб е по изгодно да няма ротация или избори 2в1 ПП-дб натрупаха много негативи до момента и ще продълвават да трупат ако няма ротация

А господин Сополан Pussy какво ще изминджа по въпроса? Вчера го видяхме при Мая Костадинова по БНТ1, да си прави реклама на книгата към която има zero(нула) интерес.

Шкембето на господин NEXOмир расте не с дни, а с часове. Бюфетчийките в бюфета на НС шушукат, че мистър АНАЛниев омитал по 3-4 порции на едно хранене, а той се хранел обилно, на често и по много. С други думи - шкембето му расте и не слабее. Казано накратко, този колос на политическата мисъл у нас има завиден апетит и интерес към кулинарията и гастрономията взети заедно. Господин NEXOмир си взимал храна и за вкъщи, щото цените на храната в бюфета на НС били направо народни - сакън да не се охарчат и овътрят прекрасните наши народни представители. Друго интересно относно особата на господин АНАЛниев е неговата слабост към малки момченца, да си ги гушка и обарва, че и да им показва гей порно филми с учебна цел, разбира се. Малките момченцата да знаят още от ранна детска възраст що е мъжка любов. Естествено, за господин NEXOмир АНАЛниев закони няма - той е много над тия неща.

А нима някой си е мислел, че комунистите от ППДБ ще спазят джентълменската договорка и ще отстъпят властта за ротация? Такъв човек е за лекар.

очаквано мафията на шумкарите ще отиде отново на "2 в 1" ??? . ами защото на 15 март свърша дерогацията на блядавете и трябва или да заработят с брент ...или да си ебават майката ! . ако ако няма ротация и топката отиде отново кремълското куче - мунчо, то токава няма да има кой да следи - дали се работи с брент или не... . и в сос-а и в голямата сглобка - всички са шумкари и/или внуци на шумкари.. ...а от шумкари какво да очакваш, освен да лягат на блядавете "от името на народа", . нищо че народа ги държи 10 години не-легитимви, именно защото продължават да лягат на москалите!

Странно ми е като чета коментарите кой гласува за тези продажници и измамници ,сега и сглобката ще пречукат ако на време не им се обади Галя.

Какви ПРИОРИТЕТИ бе, Ристьо?! ГЕРБ-авия Д. Добрев стоя цяла седмица в САЩ и ДОГОВОРИЛ американски РЕАКТОРИ за "Козлодуй" по 17-18 МЛРД. ДОЛАРА. Делегацията на ПЪПъ-то СЪЩО. Като ФРАНЦУЗИТЕ предлагали реактори по 17 МЛРД. ДО КЛЮЧ, а АМЕРИКАНСКИТЕ ПОРТНЬОРИ по 17 МЛРД. САМО за СТРОИТЕЛСТВОТО. А на всичкото отгре Деланчо Д. КАДРУВА в АЕЦ-а. С БЛАГОСЛОВИЯТА на Д 2. ... ОСТАВКА, ПРЕСТЪПНИЦИ! П.П. Цената "Белене" е 10 МЛРД. ЛВ. за ДВАТА реактора.

гнома че ги затрие и тия глупендери.Изпързаля пешо коня сега и тия са наред.Бравос.

Не можем да ви търпим.

Комисия ще прави атопсия на случая с Нотариуса , за да установи как са били възможни такива зависимости между престъпност и съдебната власт , та данаправи съдебна реформа и нов закон...бла, бла! Да напомним случая с катастрофата направена от Георги Семерджиев и излезлите наяве зависимости между престъпност и власт - полиция, респективно мвр. Разбра ли някой как е възможна такава зависимост, кой е разпъвал чадъра над престъпника, намериха ли конкретни хора, промениха ли нещо в МВР, или в някой закон? Прави4 ли се нещо изобщо, или се протака, за да се отърве виновния! Всечко е лъжа! И със случая с нотариуса ще стане така, още повече, че той е мъртъв и даже дело няма да има!

извинявам се за правописа, бързах!

са ви приоритетите бе мошенници? Да приберете повече пари. Такива като шарлатаните от Сглобката опростачиха всичко, до което се докоснаха!

Леле, как ще отечете в канализацията! Просто идея си нямате!

Конфискация и доживотен затвор за вас

Тримата глупаци от снимката.

И още колко, гласували за тях....

Христо, преди време сбърка и те изгониха от ГЕРБ като министър, излъга че си искал да правиш съдебна реформа. После дойде на власт и никаква реформа не направи, защото нямаш такава. Накрая за да оправдаеш всичко пред ЕС промени Конситутцията, като ни закопа още повече. Прав си, необходими са нови избори.

Избори са единственото правилно нещо което този внук на БКП някога е казвал със своите всеизвестни, безмислени словеснит еквилибристики. Години наред пенявене за съдебна реформа и накрая - ТОВА НЕЩО което всички виждаме.... СРАМ. Това двуного няма един ден трудов стаж извън НПОта и парламента....Типичен полит. паразит. Същия като онзи другия, другаря генерал Атанас фон Клинкерхофен. А най тегави са зализаните, мазни неолиберали, които години наред ме убеждаваха колко добри и праведни били гнидите от ДБ.

Заради, такива е имало Народен Съд.

Когато няква информация бива разгласена в медиите тя е наказуема, ако не е вярна. Затова изнасяйте само доказана проверена информация, за да си нямате проблеми, които може да ви костват много. Всичко в нета се чете и запазва, а институциите го проверяват. Не поствайте неща просто, ей така, за да наложите мнение или да тролите, ако сте на заплащане. Ето ви сега една проверена, но не разгласена новина: ЕС ни натискат до края на тази година да бъдат изравнени данък имоти с тези на останалите държави. Това означава умножен данък по 10. Ако е бил 100 лева става 1000 лева. Но не е само това. Ако жилището е празно, необитаемо данъка се умножава по две.

Шарлатанин, когато подкрепихте Десислава Атанасова за съдия в КС вие се самоубихте политически. Не знам на какви избори искате да ходите и колко флашки ще изчезнат, но повече такъв висок процент едва ли ще вземете. Радвайте се на гази сглобка докато можете, защото това ще ви е в голямата политика.

Първо да минем през лустрация! Изборите са лесни!

Канадеца ,Гнома и Росенеца се самодоказаха ,че не стават за нищо ,освен за фон дьо тен на Бойко Борисов и на Прасчо Пеевски(Ахмед Доган). По лъжливи властолюбиви манипулатори от тях не съм срещал с изключение на Бойко Борисов ,който още води в класацията,заради комунистическата си закалка.

Парламент със 11% доверие

Галя не може да рискува Разглобяване

Само като им видя лъжливите физиономии на тези ми се повдига !

Ами нъл УЖ променихте Конституцията? И ДПС само за нея щеше да ви подкрепя. Пък вчера Прасчо пак за подкрепа за вас говори.. Как сте си уредили "приоритетите" за ротацийката.. А сега виете, че ротацията си е ВРЪЩАНЕ ОТ ВАС НА Боко Четвърти. За радост на Прасчо и ДПС. Щото за вас приоритетите са Гномчо - я шеф на ДАНС, я на парламенто.. Бой за места за партийни клиентелисти по регулари за тлъста плата за синекура, Академичето ви да е външен министъркини за туристически разходки по света.. ГЛАВНИЯ ВИ ПРИОРИТЕТ е С ПО-ГОЛЯМ ЧЕРПАК И ПО-БЛИЗО ДА КАЦАТА С МЕДА.. Това е баш, баш прЕоритето ви..

Аууу , вие сте пътници бе . И всички знаем , че ще направите всичко , за да останете там .

На снимката са тримата глупаци. Но тези са нагли, арогантни и безскрупулни...

Това са чиста проба сатанисти.политическата им кауза е унижтожаването на България и нейния народ.разбира се срещу злато.

ОСТАВКА!

АМА ВИЕ СТЕ ЕДИН ФАЙТОН ХОРА. КАКВО ЩЕ ОСМИСЛЯТЕ, ЧЕ И МОЗЪН НЯМАТЕ?

Така е - най-добре на избори! Не че избирателя ще сътвори нещо различно, но пък може да стане чудо...

"Христо Иванов: Ако не можем да осмислим с приоритети това управление, честното е избори" То добре, ама на снимката - добре известните герои на Доньо Донев, които всички знаеме как мислят, и осмислят всичко.... И цялото им осмисляне е през призмата на лапането, сега или веднага, замаскирано с евроатлантически лозунги!

На снимката "Тримата глупаци"!

Май единственото което беше реформиране в съдебната система беше убийството на т.н. "нотариуса". А ти Ице си гола вода. Пеевски те води за носа, а ти се роаеиш, че някой ти звъни по телефона. Пълен резил, съжалявам, че съм гласувал за теб. Никога повече няма да се повтори.