Бисеров: Борисов и Цветанов ще бъдат Братя Галеви на ГЕРБ

Депутатът от ДПС Христо Бисеров заяви, че след като вече не са премиер и министър Бойко Борисов и Цветан Цветанов ще бъдат като Братя Галеви. Той заяви това по време на продължаващите повече от 4 часа дебати по оставката на правителството.

Обратно в новината

Коментари - Бисеров: Борисов и Цветанов ще бъдат Братя Галеви на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Бисеров ,ако се окаже че в далаверите за тока за Швейцария е замесен Цветанов например ,какво бихте направили.партньорските разузнавателни служби ,ЦРУ също са по следите за този незаконен износ от ЕС.Защо Цветанов го е укривал попитайте го!Май много неща е укривал и от своя началник/партньор!

Мисля че Костов имаше нещо за казване ......

А мое би е прав в твърдението си относно братя Галеви. Въпреки, че не са само те двамата. А вчерашното му поведение беше добре отиграно и въпреки, че му симпатизирам, намирам за много неуместно изказването му по отношение на Доган. Нали ако имаше такова нещо- а той беше на власт, можеше да се справи.

ОХ ТОЯ ДА СЕ СКРИЕ, ЧЕ МИ Е ПО-ОМРАЗЕН И ОТ ДОГАН !!!!!!!!!!!!!

Този вече се видя начело на държавата.

Турска подлога...........изчезвай завинаги.

Г-н бисеров(пиша Ви името с малка буква щото неуспяхте да пораснете и с мм за 17-18 години). И днес изглежда сте забравили да си пийнете хапчетата, та ги леете едни словоизлиания и човек се чуди депутат ли е или някой от службите..

БИСЕР ЛИ ,НЕ БИСЕР А ЖАЛКО МЕКОТЕЛО СИ ТИ

Бисеров, що ръсиш простотии, та се излагаш!!!

Браво Бисеров, точно така с тъпите мутри, всички на съд и в затвора.

ТАКИВА ПРОДАЖНИЦИ КАТО БИСЕРОВ ТРЯБВА ДА СА НА ВЪЖЕТО ,ТЕ СА ИЗМЕННИЦИТЕ НА РОДИНАТА НИ,И ДНЕС ПОЧЕРВЕНЯ КОГАТО НАУЧИ,ЧЕ БОЙКО МУ НАПОМНИ ЗА АТЕНТАТА ГОТВЕН ОТ ДОГАН,БЪЛГАРИ ПОМИСЛЕТЕ СИ ЗА КАКВИ ХОРА ДА ГЛАСУВАТЕ

Бисеров? -Така се казва е една от кадъните на Доган? :) Нали около него все мъжки секретарки, мъжки говорителки и други такива..по негови думи :)

скрии се отвратителен плъх. слуга на доган. ти не си българин.

rado_7_6@

Тц, тц - потурнашка наглотия... Има ли още някой дето да не му е ясно, че бесеапаш-поганците са лостовете на МАФИЯТА в Парламента?

Бисеров още от 1990г. е прихванат и лижеше задника на генерал Семерджиев. Заедно с Класната на ДСБ, Даниел Вълчев точеха милиони от "ИНКО" под чадъра на ДС и този смрадлив генерал.Това са те перестройчиците дето кръв ще пролеят но от власт не се отказват.

Ще ви се само двама, но не става! Всички! Целият парламентарен отбор да отговаря на подсъдимата скамейка! Защото киснете в меките кресла от 23 години, за да допринасяте постепенно и последователно към икономическата, културната, социалната и пр. разруха на България!

А бе душичка мила ти що не слезеш долу при народа да ти покажем колко те обичаме

А вие от ДПС само чалми още не сте ни сложили!Мечтайте си за власт.От лигави турски сериали и оплаквания за права му е писнало на всеки.

Късно е! На енергийната мафия и отвориха похлупака и се разпръснаха гущери и жаби и настана зверска смрад. Вече идват арести. След отстраняването на Галина Тонева се реже закрилата над енергийната мафия.

Този бисеров нито българите го харесват, нито турците. Да се чуди човек защо го държат в челните редици на ДПС.

Подготвен от снощи ЦИРК от ГЕРБ!

Кико ма! Къде се моташ?! Давай ибрика, че другаря Бисеров вече се из""ра!

Не съм много сигурен, че ако не се криеш от народа, че ще дочакаш изборите...Крий се Бисеров в Сараите и не се показвай, щото много са които хич не те обичат.

Изчервисе да дано да е от срам,но надали .Отвратена съм от този екземпляр.

Всички в парламента сте за разстрел на жълтите павета. Вместо да работите за България и решавате кризата, вие се обвинявате взаимно. Ето истината, всички партий са виновни. Няма един патриот политик. Там сте само за облаги и забогатяване на гърба на народа. Но има Видов ден за вас, ако не вие, децата и внуците ще ви страдат. Пу, дано!

Не всички другарю!

КЪДЕ СИ БЕ СИДЕРОВ ТУРСКИ ДА КОМЕНТИРАШ НОВИТЕ СИ ГОСПОДАРИ ОТ АНАДОЛА И МОСКВА? ДОВОЛЕН ЛИ СИ ОТ НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА КОМУНИСТИТЕ И ТУРЦИТЕ, КОЕТО ТИ НАЦИОНАЛИСТЕ ФАЛШИФ ПОДКРЕПИ? КОСТОВ И СИДЕРОВ НАЙ-МНОГО ДОПРИНЕСОХА ЗА ПОЛИТИЧЕСКАТА КРИЗА, КОЯТО ЩЕ СТАНЕ И ИКОНОМИЧЕСКА И ФИНАНСОВА! ЛУМПЕНИТЕ ТОВА ИСКАХТЕ! ТОВА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ!

А ти защо не си носиш феса? И ибрика си забравил! Не може така!

ИСКАНЕ НЕЗАБАВНО ДА СЕ ПРЕКРАТИ ЧЕЛНСТВОТО НА КОСТОВ В ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ ПОРАДИ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МУ УБЕЖДЕНИЯ! 1. КОСТОВ САМ КАЗА, че падне ли ГЕРБ, власта вземат БКП и ДПС (20 февруари 2013 Костов: Борисов връчи управлението на БСП и ДПС) 2. ЗАЩО ТОГАВА КОСТОВ ВИНАГИ ИСКАШЕ ОСТАВКАТА НА БОРИСОВ? Партията на Костов поиска оставката на Борисов 12.11.2012 Министър председателят Бойко Борисов трябва да се оттегли от поста. Това поискаха от партията на Костов на брифинг днес по повод присъдата на съда в Страсбург по делото за Чакъра. Политици: Уволнението на Дянков е жертвоприношение, да си ходи Борисов 18.02. 2013 По думите му от това жертвоприношение няма смисъл и вината за създалото се огромно напрежение носи Бойко Борисов. Затова тъмносините настояват той да подаде оставка Борисов скоро ще разбере, че оставка е единственият избор 19.02.2013 Нашето решение е партиите да спрат да използват народното недоволство, обаче Борисов да си подаде оставката. Той скоро ще разбере, че това е единственото, което може да направи. Парламентарните групи ще свършат всичко от там нататък, предвижда Костов. 3.02.2013 Cайтът Биволъ близък до лидерът на червените Иван Костов публикува компромати за Бойко Борисов, с цел дискредитация и сваляне на Бойко Борисов и ГЕРБ от власт Юли 2011 ДПС и БСП внасят в парламента трети вот на недоверие към ГЕРБ. Пресконференцията е дадена от Сергей Станишев и Лютфи Местан. - - Костов - - гласува - - ЗА - -, заедно със Станишев и Доган! След като вота е отхвърлен, голяма част от депутатите от БСП, ДПС и - - Синята коалиция - - напуснаха пленарната зала в знак на протест и солидарност помежду си!

...от историята едното от имената на двамата българи членове на съдебния състав на процеса срещу Левски. Ако те са гласували против неговото смъртно наказание, то е щяло да бъде заменено с доживотна каторга, но 5 год. след това идва Освобождението! Те, обаче, са гласували ЗА и с това са предрешили съдбата на Апостола! Името му е Иванчо Пенчович; на другият съм го забравил.

Честито. Бисеров-Сивият кардинал. Петков-Фонтана. Хитри,алчни и нагли.

Христо Бисеров има сестра-Хекимова-преватизира АЛЕНМАК вПловдив.А племеницата му е съпруга на Илко Илиев от ВМРО- тя пък преватизира АПТЕЧНО-Пловдив .Имат и още разклонения,но ще почакаме до смяната на съда

защо Галеви " БЕГАЛЕВИ" Хахах ахаххаххаххахах

Новите Еничари в България за сега са двама - Христо Бисеров и Йордан цонев. Обидно ще е да ги наречем ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ, защото при проститутките все пак има някакви правила - плащаш и......., а на тези трябва да платиш и вече години наред им плащаме за да ни чукат..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А Камен Костадинов ?Шеф на парламентатна комисия по НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ!

Новите Еничари в България за сега са двама - Христо Бисеров и Йордан цонев. Обидно ще е да ги наречем ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ, защото при проститутките все пак има някакви правила - плащаш и......., а на тези трябва да платиш и вече години наред им плащаме за да ни чукат..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.....Господа политици, продължавате да не чувате НАРОДА.Продължавате да политикантствате.Мечката играе на мегдана,а вие се правите ,че сте за гъби.НАРОДЕ видно е тези политици не са ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ защото не се държат като такива.ДА им отнемем БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО,да ги помолим да напуснат страната ,която разориха.

а засто не пгледнат на зад какво има дуган и как е ограбена дарзавната хазна с 2.8 милирда долара

Мръсна турска мастия.

...скапан еничар...

ТОЗИ ДЪРТАКА БИСЕРОВ-НЕ БЕШЕ ЛИ ПРИ ЦИГАНЕТО КОСТОВ-НЕ НАПРАВИ ЛИ ТОЙ ДА ФАЛИРАТ НАРОЧНО БАНКИТЕ ТА ДА СИ ГИ ПРИСВОЯТ ПОСЛЕ.НЕ НАПРАВИ ЛИ ДЕНОМИНАЦИЯТА НА ЛЕВА -ДА НИ ИЗГОРЯТ СПЕСТЕНИТЕ ПАРИ.ТОВА ЛАЙНО ГНУСНО-СТАРЧЕСКО.ЧЕ ТОЙ ВЕЧЕ СИ СЛАГА ПАМПЕРС НА ГЪЗА КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ.МОЖЕ И СТАРЧЕСКА ДЕМЕНЦИЯ ДА ИМА СЪС СИГУЛНОСТ.ДА ХОДИ В НЯКОЙ ДОМ ДА СИ ЧАКА СМЪРТТА.АЙДЕ ХОРЪН....

Кой си ти Бисеров? Каква биография имаш?

Бисеров не е никой. Той беше касиерът, държащ черната каса на Костовото правителство, относно парите от контрабандните канали през митниците. ДПС го приютиха след падането на Костов, за да могат да се възползват от неговите връзки и контакти по контрабандните канали.

Видяхте ли как почервеня Бисеров, когато ББ му каза за поръчката? Как не получи инсулт. Почти го вярвам.

Бисеров е класически пример за политическа проститутка.

А вие колко вратя ще излезе че сте Бисеров, Доган Станишев Костов даже и доведената ви сестра М.Манолова.Изчезнете вече от полезрението ни.Писнахте ни една и съща постановка играете 20 год

Велико Народно Събрание- сега е момента да съкратим на половина лапачите!

ВСЕКИ КОЙТО СЕ СМЯТА ЗА ЧИСТ БЪЛГАРИН ДА ЗАКЛЕЙМИ бисеров КАТО НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.А БСП И ДПС СА ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ.

Уважавам белите Ви коси, но НАГЛОСТТА ВИ Е ПОСЛОВИЧНА ... ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СТЕ ГАЛЕНИЦИТЕ НА СЪДБАТА И ДА СЕ ПРИПОЗНАВАТЕ КАТО ГЛАВНИ ДЕЙСТВАЩИ ЛИЦА В "ТЕАТРОТО" ОТ 19.01.2013 ГОДИНА... СИНА МИ БЕ В РАЗГРАД 1984-85 ГОДИНА И ЗА МАЛКО ДА ОСТАВИ КОКАЛИТЕ СИ ОТ ГОСПОДА КАТО ВАС /СКРИЙ СЕ ПАЛЯЧО, ДА НЕ ТИ ПРЕЦЕНЯТ ЖИВОТА ДЕЙСТВИТЕЛНО КОЛКО СТРУВА !!!/

аз също призовавам -ГЛАСУВАЙТЕ !!!