Бисеров направи реплика по повод изказване на Цветанов към опозицията, но насочено лично към него: "Защо не дадете отговор - дали някой в тези монополи има близки хора от дадените семейства, които са тук вляво? Защо не кажат дали техни синове или членове на семейства не работят в ЧЕЗ?”.

Наглият" (по-рано Михаил Миков от БСП нарече така Цветанов - б.р.) нагло спомена моето семейство. Никой в средите на моите близки няма общо с това, което спомена. През 2011 г. кметът на София Бойко Борисов получи призовка от съда в Белград за очна ставка със Сретен Йосич. Той не отиде само защото стана министър-председател. След указа на президента Росен Плевнелиев премиерът Бойко Борисов ще бъде гражданина Бойко Методиев Борисов и ще има среща със следовател и ще трябва да отиде на очна ставка със Сретен Йосич, но Бойко Борисов няма да бъде сам на подсъдимата скамейка, а ще бъдете двамата, като Братя Галеви от ГЕРБ”, заяви Бисеров, цитиран от "Фокус".

Реплика по повод вътрешния министър в оставка направи и Румен Петков от БСП.
"Цветан Цветанов ще остане в историята с 6-те си апартамента, контрабандата и провала за Шенген. Не е имало така бързо и необяснимо забогатял човек, който обясни богатството си с тъщи, с тъстове. Вие сте министърът, който осигури осъдени да избягат от държавата (имайки предвид именно Братя Галеви, които изчезнаха преди да влязат в затвора - б.р.). Човекът, който провали членството на България в Шенген. Вие сте министърът, който покровителства контрабандата. Контрабандата на цигари стигна рекордни размери. Вие ще сте останете в историята като човека, който позволи разстрела на Златомир Иванов пред Съдебната палата в София, за да не може да даде показания”, заяви Петков.
 
АНКЕТА: Какво мислите за протестите в подкрепа на Бойко Борисов?