Христо Бисеров окончателно оправдан

Тричленен състав на Върховния касационен съд потвърди оправдателната просъда на Христо Бисеров. Решението не подлежи на обжалване и протест.

Обратно в новината

Коментари - Христо Бисеров окончателно оправдан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отрепки!Само олово за вас!

съдът оправда очакванията не може и не бива да се съди човек с положение и пари

Нищо друго не може да се очаква от "нашата" "Правосъдна" система...С и без това огромни заплати спрямо нещастниците от народа и винаги верна на господарите и отворена за недоказуеми рушвети! За да можем да се надяваме на поне мъничко справедливост! Огромната чистка на тази духовна и морална клоака, в която се превърна България, трябва да започне от там!

Друго не се и очакваше. ДПС управлявана от ДС все още конролира съдебната система .

пак съдийската мафия оправда крадец-депутат-престъпник,евала Българио,няма спасение за правдата

В скапаната ни държава трябва да работи САМО АК-47!!!!! Но най- напред по "съдиите"!!!!!!

Христо Бисеров окончателно оправдан Това не е новина.

И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, а вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата. Христо Ботев.

Айдука му с айдук

Очакван резултат.Нали според Б.Б. нашата съдебна система е по-добра от румънската. Виждаме,че за избрани хора е перфектна.

Другаре, Най напред прокуратурата да поднесе дълбоки извинения. После съдът да се извини писмено и да издаде индулгенция на невинния.

Ето как некадърно и некомпетентно съставени обвинителни актове водят до оправдаване на най-големите престъпници в държавата! Отделен е въпроса защо са съставени некадърно и дали някой не е взел едни мангизи за това. А после питайте защо е нужно и каква ни е ползата от реформиране на Прокуратурата! При румънците свърши работа, нали?

Поредния чист! Еби му майката!

Христо Бисеров ще съди държавата в Старсбург, не само за това..., а и за отнетите му имоти ползвани от комунистите по времето на социализАма, Хасково, като се започне от дядо му, баща му, а и той трябва да поведе дружината "патриот", защото именно дедите му не са се казвали Бисерови, а селото им се е казвало село Бисер, Хасково и от там са решили да се преименуват на семейство Бисерови. анадънму. чок селям и гюле гюле. много ви здраве на разбойническо дело... Христо Бисеров и баща му Дамян Бисеров се ползват в голям авторитет и ум в град Хасково. За сведение от вас плюещите. Благодарение на соца, та и вие видяхте хубаво. иначе с налъмките и скъсаните панталонки щяхте да сте и до ден днешен. Бай Тошо без пари, обучение т.е. образование, лечение, виждаме ви и къщите-замъци на комунистите, дето крадоха от народа, или и това ще отречете, както отричате всичко, включая и касетата на Евгений Михайлов. от вас всичко е за очакване, да спирам, че я виж са ме подхванали, но аз няма какво да загубя, загубих най-ценното "младостта", а и като ви гледам ляво дясно център все сте били хора от българската комунистическа партия, държавна сигурност, доносници разпръснати във всички партии... голтака, и голтачката, знаем ви и те в герб... лесно се краде, но трудно се работи, нал` така, аркадаш И ДО ДЕН ДНЕШЕН все са те на една софра, а пред народа - лъжа до лъжа... сектор сигурност - всички до един в НС...

Ми надуй им дудука тогава , лизгар мръсен

Утре да не се изтъпаните пак с тогите пред съдебната палата ...уж на протест! Току виж, минал някой голям камион през събралото се множество!

Ама разбира с е, как ще е виновен ....то и Масларова е напълно невинна и още колко други знайни и незнайни крадци и айдуци !Но и браво на дебелокожието и наглостта на правосъдната система - колко унищожителни доклада от ЕС получиха -пука им на щайгата !?

И Масларова и много други от всички цветове на политическия спектър. Да не забравяме, че всички те са се пръкнали от партията-майка - БКП!... Двама охранители също трябва да се изследват - единият управлява държавата, а другият купи един телекомуникационен оператор...

Така е .

Някой да е очаквал нещо друго???... Отчаяно се нуждаем от Моника Маковей, ако искаме да просъществуваме като държава. Предлагам да започнем със закон за лустрацията! България е единствената страна от бившия Източен блок, която не прие такъв закон. Затова сме и ударили дъното в ЕС!...

не се чудя на това решение. То България е пълна с нивинни хора.Така де. Някой сгази с колата си хора на пешеходна пътека и хоп невинен,друг помете хора на спирка на градския транспорт и хоп,пак невинен. Пияндето Максим Ставийски пиян на мотика направи инвалид за цял живот момичето,а приятелят й почина.Хоп,Ставийски и той невинен и си клати х.я из Русията .

Не мога да разбера защо се гневите? Ми Христо е честен човек, нали е от ДПС. Няма как да си в ръководството на споменатата партия и да не си честен човек. Иначе кой ще ти разреши да разпределяш порциите в РБ.

Е па нормално - все пак това е български "съд" ;) Най-"справедливият" и най-"милозливият в цялата Вселена :)"

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА... - за огромно съжаление! Позор за българските магистрати!

Бях се притеснил да не вземат да го осъдят-стават и грешки все пак.

Merrie Christmas and Happy New Year dear Hristo!

Сега Бисеров ще съди - и ще осъди - държавата, т.е. нас, данъкоплатците, я за нанесени морални щети, я за пропуснати ползи. След 5 години ще е отново в парламента на бял кон, много вероятно и като спасител.

Aко имaше един Робин худ в Бaйгaния, почивен ден и по прaзниците нямaше дa види.

След "проведената" от ГЕРБ Сие реформа на правосъдната система, едва ли има някой изненадан.

Няма правосъдие в нашата държава, който има пари си купува магистрати и е чист и неопетнен като сълзица. Обикновеният човек ще го разкъсат и за най дребното нещо ще му начисляват лихви и ако могат и кожата биха му смъкнали, а за крадците на едро няма правосъдие, няма правда. Такава наглост няма по целия свят, такава невинност като Костов,Софиянски,Масларова,Долореса, военния министър които го хванаха с подкуп и още много знайни и незнайни политици. Как пък един не беше виновен, как път един не си получи заслуженото.

СЪЩАТА УЧАСТ СПОЛЕТЯ И Г-Н ЦВ.ЦВЕТАНОВ -това е резултат от най-великото правосъдие на света или от най-бездрната прокурата

Правилно.Ние " ПРАВОВА" държава ли сме , или на коча ..... ..

България е правова държава. Има законност, има и правосъдие. СПРАВЕДЛИВОСТ няма.

"Решението не подлежи на обжалване и протест. " И никакви въпроси повече!!! Пито и платено!

Дали пък да не вземем ние да протестираме...

Luna0102

Значи е чист човека, да не се притесняваме че мръсни политици ни управляват. Чисти и неопетнени са всички, че даже две годишни хлапенца имат повече грехове, от тези там по върховете! Сега да вземат да му се извинят, а той да осъди държавата за уронване на авторитета.

Абе, българчета смотани, планинаря Тодор, дето оцеля няколко дни при сибирски температури и сам се прибра, щяхте да го изядете жив да плаща за издирването, от което не е имал нужда, а сега само викате "егати държавата" и се тюхкате какво било правосъдието! Айде де, сега няма ли да почнете да питате кой ще плаща тия милиони, дето не били гепени, ама ги няма? Или сте ербапи само като трябва да разпънете на кръст един от нас обикновен човек, а като е голяма рибата, свивате рамене и викате "егати държавата"?

някой очаквал ли е нещо друго?! Не съм изненадана, напротив очакванията ми за замитане на ситуацията се оправдаха

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ...

Ами Софиянски?! Същата история!

Шилo

Браво на съдебната система! Браво на прокурорите, браво и на съдиите! Само за илачи да дадат всички рушвети, които са взели и ще вземат!

Такива като тоя престъпник, когато и да ги застреляш без съд и присъда, винаги ще бъде късно.

Уникална държава.. уникално правосъдие!

Бате Бойко все казва раздадох, купих, платих, направих, защо само в съда не се бърка и да каже, наредих.....и те го осъдиха, НО, има едно голямо НО!

Някой вече спомена ли, че за кокошка няма прошка, а за милиони няма закони? Ако не, тогава да го кажа: В тази държава за кокошка няма прошка, а за милиони няма закони!

d4

кацата с фекалии е бездънна. колкото и да коментирате!

Мислех да напиша и аз нещо, ама, като прочетох коментарите си казах-те хората вече го написаха, това дето и аз го мисля! И сега какво? Пишем, пишем и ...нищо! Кога ще ни дойде куража, да се вдигнем и да изгоним тая пасмина? То пък, кой ли ще сложим на тяхно място? Честните хора нямат стремеж към високи постове! Изобщо шибана работа!

Прогонването изисква и последващо добро управление. Там е проблема.

Гледайте новите филми на Бисерофф Брадърс Пиктчърс: Роден невинен Неосъждаемите Невинен и след доказване на противното

Може да е невине, но може и да е виновен. Само Един знае цлата истина! Ние хорицата я я узнаем, я - не. Но докато се действа без да се мисли, ще бъде така! Всеки си плаща за гяволука и глупостта!

Чист,като сълза!!!

Щом наркобарона Брендо е невинен защо пък да не оправдаят и Бисеров !?

Тоя престъпник яко се е оръсил за тази оправдателна присъда.

Глупости, тоя е толкова стиснат, ме и карфица не можеш да му завреш, ще направи някоя "услуга", съдиите са достатъчно големи престъпници, че все някога ще се нуждаят от благоразположението му.

Такава оправдателна присъда безплатно не се дава. Оръсили са го като брашнян чувал.

Само едно мога да кажа:Ако имаме още и остатъци от морал, не трябва да гласуваме за нито една партия , която е била в парламента от 1990г до сега.Най-добре е да гласуваме с графата ,,не подкрепям никой".А колкото до нашето правосъдие казвам ,,Е-ати правосъдието".Това е порнография, а не правосъдие.Най-добре е изправяне до стената и по румънски вариант като Чаушевскови.

А защо не по български вариант, Народен съд , че даже и без съд.

Браво на съда, браво и на Бисеров, НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! Братя, да се събудим, те са достатъчно страхливи....имаме огромен шанс!!!!!