Християн Пендиков: 11 месеца след побоя заплахите продължават

"Пускаме сигнали в полицията, но прокуратурата не взима мерки. Това дава сигнал на авторите на заплахи, че те са защитени"

Обратно в новината

Коментари - Християн Пендиков: 11 месеца след побоя заплахите продължават | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази държава е обречена. Половината е завладяна от албанците а другата се държи от сърбите. Май е най-добре бг там да си продадат имотите и да дойдат тук. Няма смисъл да стоят там и да ги тормозят по всякакъв начин. Така наречените македонци ще бъдат скоро асимилирани. То щом и външният им министър е албанец,, за какво говорим!

Браво на този българин, причината дапне искат е ясна..щото като учат истинската история ще видят че Царете им са Българи....това е децатахне са глупави...има интернет литиратура музеи...таргаезия е как македонците заплюха дедете си пу бе срам

>Не може САМ да доказваш с документи  че си БЪЛГАРИН , а вън да говориш, че нямаш нищо общо с България ! Отнемане на гражданство за ОМРАЗА срещу България! >Не виждаме да се изпълнява договора за приятелство! > Продължава да се учи по стария титовски начин на омраза срещу България! Необходимо е ясно да се посочи , че до 1945 години славянското население във Вардарско се е определяло САМО като БЪЛГАРСКО! > Българите не са вписани в конституцията - има страх сред тях, публично  да  чустват Българи! >Българските клубове са затворени! ЕВРОПА за РСМ е МНОГО ДАЛЕКО ...

Докато не убият българин в Македония, българската държава няма да си мръдне пръста. Жал ми е за такива смелчаци като това момче. България нищо не прави, за да защити интересите и хората си в държава с население колкото Софийско и с албанец бъдещ премиер след по-малко от месец.

Имаме ли външно министерство ?Имаме ли въобще правителство защитаващи българските граждани и интереси?

... поредният скопски ... "българин", които българите в България хранят през дрането (данъците), отдавани (драни) на (живо) "държавата" (престъпниците, които чрез нагласени избори се избират за политически елит). До кога този долен коминтерновски подход, другари "съветски" българи, може и вие не сте българи, а съветски дегенерати?

За това толкова заблудени обичат окупаторите си!

Всички ли на върха на държавата ни са скопени, че в чакалнята на МВнР не тропкат с крачета нервно и с вина в очичките Агнеза Поповска за ръка с Буяр Османи , а до тях Стево и Ковачевски?!?

Това, че са скопени е важно качество за да бъдат назначени.

Ха сега да питаме къде ДАНС, полиция, Сарафов- предателката дето изнасяла тайно документи за Македония? Киру със самолета ? Или вече осребрихте предателството и не ви интересува. Сега вървите към следващото. Оставка боклуци

Видна е Moскoвcката рeжисyра за проблеми и конфликти: Израел - Газа - Хамас, Хизбула, Иран; Венецуела-Гайана, референдум, анексия-100%; Сев.Македония-ВМРО и Сърбия-Вучич-Русия, Унгария-Орбан против започване на преговори с ЕС; В България-петокoлонниците са Пpeзидента, Копейките от Vgъзраждане и всичкото корупциoнeр в Лeвицата с подкрепата на разни "медии", начело с Вoлгин /БНР/ истински рyсoфил-пyтинoид и Недялко Недялков /ПИК/. Ами това си е една хибридна война на "братушките" на много нива.

Българи, виждате, че никой не ни ебава - никъде. Щом македонците си правят каквото си искат.... Хаххаха

вървят по пътя на Украйна. Лошото е, че България няма армия, за да защити тези хора.

На нашите управници им е все едно за българите в България, а за българите в северна македония дори не си и помислят. Ако бяхме нормална дърбава с отговорни увпраници, а не слуги на чужди посолства, още след 89-та трябваше да финансираме българска партия, български вестници, вългарските общоности, български вестници и т. н. в измислената държава! Нищо пдобно нес е случи. Даже напротив. Нашите предатели побързаха първи да признаят измислената държава, без да поставят никакви условия. Национално предателство от където и да го погледне човек!

А това кога стана още в зората на демокрацията благодарение Ж.Желев още от тогава до ден днешен не сме сменили принадлежността като подлоги на западняците и това са резултатите от всичко до тук през годините от този дълъг преход

Едно момче е казало точно както е. Какво предприемаме ние?

Пешо коня и даде Т-55 един билюк

ги продадоха, както ще направят украинците с БТР - те.