Коментари - Заловиха извършителя на въоръжен обир в София | dnes.dir.bg
назад

Заловиха извършителя на въоръжен обир в София

Въоръжен грабеж е бил извършен в петък вечерта в хранителен магазин на столичния бул. „Христо и Евлоги Георгиеви“, съобщиха от СДВР. Извършителят е задържан.

Обратно в новината

Коментари - Заловиха извършителя на въоръжен обир в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така по цял свят се хващат 99% от престъпниците - с помощта на бдителни и съвестни граждани! Тези примери у нас трябва да се пропагандират и поощряват, без да показват лицата на гражданите, за да не стават мишени на бандитизма!

Отново разкрито престъпление, но благодарение на граждани. Дайте още по-голям бюджет на МВР, че да има за подслушване и за спящите плужеци по патрулките.

Поздравления за бързата и своевременно свършена работа . Този вероятно е толкова тъп , че не е откраднал автомобил ами се е придвижвал с неговия . Другата версия за бързото залавяне е , че е разпознат от снимков материал на полицията т.е - криминален контингент . Ако всички престъпления така бързо се разкриваха вероятно щяхме да говорим вече шведски . Браво !

rado_7_6@

Докога Цвинокио макар и в сянка ще тормози предприемчивите българи, на които като им потрябва кеш вместо да мрънкат просто като истински мъже действат и си го набавят! Незабавно съслю да дигне пушилка, че достойният българин е бил обект на подслушване и милиционерщина.