Найденов договаря евтина Коледа с търговските вериги

Всяка година се обръщам към търговските вериги по празниците да дадат възможност да се случи това чудо, което се случва в останалите страни – стоките да поевтиняват, а не да се увеличават цените.

Обратно в новината

Коментари - Найденов договаря евтина Коледа с търговските вериги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съгражданка съм му на Мирослав Найденов и да си призная откровенно ме е срам. Немога да разбера,откъде му идват в безмозъчната му глава такива "велики"идeи?

Малка забележка към МНЕНИЕ,(без да ми се обижда). Ммение,Мирославчо,не е мършав. Него ли виждаш как се е охранил?

Малка забележка към МНЕНИЕ,(без да ми се обижда). Ммение,Мирославчо,не е мършав. Него ли виждаш как се е охранил?

Малка забележка към МНЕНИЕ,(без да ми се обижда). Ммение,Мирославчо,не е мършав. Него ли виждаш как се е охранил?

ша получиш кр в гзот в по- твърд вариант

Коледа нали не беше празник за безпаметно плюскане, нещо за надеждата и новото начало нямаше ли ?

Коледа та ще е евтина ако заколим този шопар - Миро Найденов и го раздадем на бедните, само от врата му ще излязат десетина пържоли, вижте го как се е оял.

Съгражданка съм му на Мирослав Найденов и да си призная откровенно ме е срам. Немога да разбера,откъде му идват в безмозъчната му глава такива "велики"идeи?

Той много не смята щото е доста тъп. Но ако смяташе, щеше да е прав.

с този мазен лъжец. Достатъчен ни е мускулестия лъжец.

ГЕРБ = ГЛУПАЦИ !

Не само той е виновен . Помня като дете опашките за банани и мандарини-имаш пари не можеш да си купиш. Сега опашките са -пуснали почти развалено месо или каквото и да било на ,,промоция ''. Какво е сбърканото в тези наши системи. фАКТ е ,че все и една съща партия си е на власт от 1945 г.НО на кой да се сърдим и цупим ??????????

Ей палячо, що не си отидеш на частна практика да си договаряш а ми харчиш от данъците да ги компенсирате тея цени, пудел смешников

Да договори е по-евтини свирки на Околовръстното. :)

Тоя палячо трябва да е при производителите, а не при прекупвачите и продавачите, които извиват ръце и унищожават родното производство.

Пpоизводителите какво ще му дадат?

Аз си спомням, че на Великден яйцата бяха стигнали рекордно високи цени, а не обратното, г-н Найденов.

Предполагам, че разчупения вариант включва хляб по 2 лева, и минерална вода по 1.80 литъра? И ще трябва да се радваме че и това има? Какво значи разчупен вариант, махленски ветеринарю? Към хляба и водата да прибавим малко люцерна ли?

Миро повече ми е писнал и от Бойко!

Този боклук въведе Стара планина и какво се получи,увеличиха соята и холандското месо!

Ееее......Мирославчо,недей забравя ,че все пак си ветеринарен!

Mиро си прибира комисионката от веригите ,а народа да духа супата!

Каква евтиния бе другари от Герб?!?! Как може в един от големите мегаполиси в света - Лондон да е по евтино от Русе, Мъглиж и Никопол. извадка от някой цени на дребно не в промоция: 10 яйца на редовна цена а - 1 паунд -> 2,44, в бг, 3.50, Защо не внесете оттук? Кайма смес(от месо) 2.50 -> 6.12лв в бг - 7 лв кайма но не от месо. който иска да влезе в сайтовете на Tesco, Asda и да сравни цените. Хайде със здраве и евтини цени от братски Лондон и пак да гласувате за Герб!

...раочаровам, хора, ама няма да доживеете времето, когато за Коледа ще пазарите с намаление. Децата, внуците, да, вие не. Защо не разберете, че сме остатък от соцсистема, която си съществува и до сега и само си лаем, че искаме това и онова. Бай Тошо да не би като царува 50г. да е свалял цените по празниците. И що не проумеете колко стотин години са и трябвали на западна Европа да си създаде този статут, че да си позволява евтиния по Коледа и Великден. Миро не ви е виновен. Масларката, нали и тя се правеше на добрата фея.И преди нея разни популисти. Изостанали сме, това е, и дано ги стигнем някога.

Ти май не си живял по Живково време.............Е, стигаха ни заплатите. А сега - не.А в къщи влизат суми горе долу по-високи от средния доход.Как живеят хората с мин.доход? То е ясно - сива икономика. Нама кой да се пребори с това зло.

...приятел, и още как. 68г. влязох в казармата, последния набор, който стрижеха 0 , после разрешиха коси на войниците. Така че направи сметка за мен колко знам за соцуправлението. Но не искам спор по тая недоказуема тема. Само искам да подчертая-не става въпрос дали ти е стигала заплатата, а за принципа. И на английския ватман му стига заплатата, че и артисва, но за празника си знае-Метро сваля цените на морските деликатеси с 5%. Отива , купува и благославя. Кво ме топлеше заплатата, като три часа зъзна на опашка пред плодзеленчука, да купя банани на децата. Нямаме ги тия ценности създадени, а те не стават за десетина години.

Една от стоките са яйцата ,а те вече са доста скъпи?!Преди 2 дни от БОДИНОР купих яйца по 36 ст.

Ще стане евтино когато има кой да произвежда! Докато безработните без квалификация чакат на държавна хранилка,а не се хванат да нещо да засеят или животно да отгледат все ще сме така.Не говоря за временно безработни с висока квалификация.За тях винаги се намира работа.

това са глупости на цените не се влияе с изказвания и мерки за понижаването им,а с развитие на икономиката.което е непознато за управляващите.Щом един пожарникаро-милиционер може да я води то всеки грамотен българин ще постигне същото ако му се даде шанс, ТА ДОРИ И МНОГО ПОВЕЧЕ.

Миро,каква е разликата като от сега вдигнат цените с 20%,а за нова година ми ги свалят с 10%.Ти си на принципа,я да взема да кажа някоя глупост,че да не ме забравят,че съществувам

".... По разчупен формат..." Баси държавата, имам чуството че съм в "Скрита камера" или "Сладко отмъщение" и някой си прави много груб майтап с мен...

Ефекта от поредните напъни ще е както до сега - никакъв.

Точно - като от досегашните напъни ще бъде! Голямо, кафяв и мнооого смрадливо! Толкова голямо, че и Стефка Костадинова в най-добрите си години не би могла да го прескочи.

Като ни лъжеш Найденов, кой ли ми ти вярва, боклук такъв.

...И когато всички в света КАЗВАТ НЕ, ние казваме ДА :))) Малък смешко, а не министър ! Защо не идеш да се помолиш на чудотворна икона някъде ? Повече работа ща свършиш !! Пазарни закони могат да важат само в една страна, където има пазарна икономика! А през последните 3 години вие и (до)разгонихте мамата - на икономиката де !:)))

Миро да си върши неговата работа ,а не да се занимава със социални дейности. То действително на това правителство за да помогне на гладните българи им остана само да се молят на някого, ту на търговски вериги, ту на аптекари и вече може би само на Господ. Това си могат, това си правят.

"... с оглед да могат да задоволят търсенето към тях и да отговорят на социалното очакване, каза още говорителят на търг. вериги министър Найденов.

Но смешното и тъжното е, че всички ( или почти всички) дат простотиите на този така наречен министър а последствия няма и той продължава да ни залива с мазните си и безсмислени словоблудства. И като човек, който е работил достатъчно дълго с търговските вериги ще кажа следното: дори и на промоция, в 99% имат едно 5% печалба. За всички. които могат да смятат оставям следната задачка. Ако печалбата от 3,79 лв е 5%, то колко е замразената печалба от същия продукт на цена 4,79?

Цитирам статията - Цените на десет основни хранителни продукта "замръзнаха" от 3 август в някои търговски вериги по инициатива на земеделското министерство. Отварям брошурата на Била за периода 04-10.10. На стр 9 забелязвам замразена цена на охладено пиле 4,79 лв/кг. Сега поглеждам брошурата от 27.09-03.10. На стр 1 е охладено пиле на цена 3,79 лв/кг (с други думи с 1лв по евтино от замразената цена). Значи министърът, заедно с веригите е договорил замразени цени, с което да ми/ни гарантират някакво ниво на стабилност и сигурност. А в крайна сметка се оказва, че това е един одобрен от държавата КАРТЕЛ, насочен против всички нас. Ако ще ми договаря такива Коледни и Новогодишни промоции, по хубаво да си ги навре там, откъдето по принцип се изкарва! Но смешното и тъжното е, че всички ( или почти всички) вижАко ще ми договаря такива Коледни и Новогодишни промоции, по хубаво да си ги навре там, откъдето по принцип се изкарва! следва продължение

този малоумник с излъчване на селски бакалин докога ще си мисли че заблуждава някого?!

добре, че ще ходя в чужбина да си напазарувам...

Когато негрите (Търговските вериги) набарат Jenna Jameson (Потребителя) си е винаги яко порно - независимо дали ползват презервативи по Коледа или не :) .... Миро тия филми сме го гледали :)

Тотален наглец

Ама колко годишно ще е месото на промоция - този път над 50 или? Защото вноса на старо месо е специалитета на този мушмурок. Иначе се гответе за зверски цени по празниците, защото лъжливото Ирландско овчарче, когато каже че нещо ще поевтинее, то неминуемо поскъпва!

Свински пържоли с кост (от ребрата )- 4.12 долара - 6. 20 лева/кг Свинска пържоли от плешка - пак същата цена Свински бут - 3.28 долара - 4.91 лв/кг - каймата същата цена Пилета 3.52 долара кг 5.28 лв/кг ....... Всичко зависи от това колко са ви алчни търговците в България :) .... Минимална надница в Мичиган 7.40 долара на час :)

Хубаво е да сравняваш цени, но сравнявай и кой какво произвежда.

И не забравяй, че Фед постоянно печата долари. Твоето свинско го плаща останалия свят.

Хайде богатите пак пробутват на тълпата хляб и зрелища и гледат сеир

Всеки, който вярва на Миро Мършата е нещастник и си заслужава съдбата.

абе тоя сланчасал ли е каде има евтино месо по всички магазини си стои месотопосиняло че и е почерняло никои не копува с тия високи цени хората нямат пари за хляб а камоли за месо или кашкавал

Никъде по света го няма това - държавата да се намесва на пазара по този начин. На всички е ясно, че това е акция за реклама на определени вериги!!! Беобразие!

Ха, ама то Коледа - ей го дей! Време е да помислим И за Великден 2013!

Работете повече, за да ви е по - евтино.

И като работим, и не се плаща какво правим, а? Такива съветници като теб са ми дошли до гуша!

Те са преопаковани, какво да ги гледаме...

БРАВО, НАЙ ПОСЛЕ НАУЧИХ КОЙ ДОГОВАРЯ ЕВТИНИЯТА В БЪЛГАРИЯ!

Това ще бъде най-тежката зима за последните 16 години, по-тежка и от Жан Виденовата зима. ГЕРБ са пълни некадърници в управлението на държавата, но за сметка на това пълни професионалисти в краденето.