Купуват се по-евтините храни

Кризата все повече засяга основни производители на храни и напитки, а потребителите от своя страна предпочитат по-евтини продукти. За това сигнализираха различни браншови организации по време на Международната изложба за храни и напитки.

Обратно в новината

Коментари - Купуват се по-евтините храни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледай ти!Сега научих ,че у нас имало и евтини храни.Сигурно са такива само за производители и търговци

В България не можеш да си купиш истинско българско вино!

До: някой За жалост и да ги четат - файда няма. И най-ефтините и най-скъпите колбаси са като представителна извадка на Менделеевата таблица !!!

За жалост по-евтините храни са тотални сурогати, безмилостно напомпани със по-голяма част от съдържанието на Менделеевата таблица. Купувайки от тези храни ние доброволно увреждаме здравето си. Неслучайно минавайки 45-50 годишна възраст хората все по-често приличат на развалини. От друга страна, ако в храните се влагат продуктите, от които са се произвеждали преди 20 години, тогава килограм кренвирши сигурно ще струва 10-12 лв. , килограм краве сирене - пак толкова , а килограм шунка - може би 20-25 лв. Имайки в предвид заплащането в България, при варианта - храни произведени от истински продукти, а не от химически съединения - с нашите заплати ще можем да си позволим само снимки пред щандовете в магазините.

Ако основните хранителни продукти и заводски произведени от тях стоки - колбаси, кренверши, сирена, и т.н. са нормални, защо трябва да се излагат на някакви изложения? Там е работа, че всички тези неща не са за ядене, човек не може да го яде, без да увреди своето здраве. Така че няма какво да посещавате тези изложения...как звучи само:месомания..

с тез ниските заплати изкопуваме боклуците по магазините затова копуваме на по ниска цена стоки

С други думи, трябва цялата нация да се превърне в маниаци, в прасета и да ядат продукти, без да мислят, от какво са направени. Колко е добре за родните, а и за чуждите производители. В същност за какво да ходим на изложение, когато в който и да е супермаркет (макси или мини) се продават подобни отрови, имаши красив товарен вид.