БСП иска закон за повече български храни в магазините

БСП предлага нов закон за българските хранителни продукти в търговските вериги. Той вече е внесен в Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - БСП иска закон за повече български храни в магазините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според "търговския" договор с Канада този договор е незаконен. Ха добре ви дошли канадски зеленчуци.

Трябва да се мисли за електората, нали идват избори? Трябва да се удължи живота на пенсионерите, че няма да има кои да гласува за БСП и така ще изпаднат тотално от властта :).

може и да се получи..

Тия все към планова икономика ги влече.

Закона се прави доколкото може да ни защити. Иначе от 2017 година като подпишат ТТИП И СЕТА ще го духаме всички...

Една стока се купува , ако е качествена и на поносима цена. Това е върха на червената простотия - със закон да ми определят асортимента от стоки на пазара. Това само социалистическите кратуни с многобройните им капиталистически фирми могат да го измислят!Тогава наглия рекет ще е по Закон ! А и отново ще се върнем във времето на празни щандове и високи цени!

Аман от глупаци като теб. Наистина си заслужавате и ТТИП и СЕТА. Да ядете прекрани на вид пластмасови ГМО боклуци и да ви пукат ушите от кеф че сте си купили нещо евтинко. А това че после ще умрете вие или децата ви от Рак или ще заприличате на американските прасета или че няма да можете да се възпроизвеждате в бъдеще(това май е полза на ГМО за такива като вас) не ви пука. Ама кво да ви пука с тия промити мозъчета, като аспиринчета, дето е важно да ядете и да с...рете и нищо друго. (Спомням си една култова реплика на българи в румънски уневерсален магазин - ама оно ми е малко - ако, ако, нали е евтино). Та така брате велик ум, аман от тъпанари!

Ако някоя българска стока е по некачествена и по-скъпа от ''вносната'' , защо някой полудял депутат ще ме кара със закон да я купувам ,или да търгувам с нея?

Има ли значение с какъв произход е храната, ако е некачествена? Защото, ако ще плащам за сирене с палмово масло, все едно дали е произведено у нас или е с изнесено производство в Словения, а на етикета пише "Произведено за фирма "Хикс" от фирма "Игрек" в Словения". Иначе искам български продукти, но качествени. Истинско сирене, а не такова, дето като го режеш и то се размазва по ножа и е меко. Истински кашкавал, а не такъв, който дори от една и съща марка е с различна консистенция при различните партиди. Истинско кисело мляко, а не сгъстено с нишесте. Искам български круши, обаче у нас от доста години не се отглеждат круши за стокова продукция. И Вилямовата масловка затриха. И изобщо, много неща искам, но ще си остана с искането. Та докато няма добро качество на стоката, все едно е къде е произведена.

Тия комуноиди нямат спирачка. Първо шяха да забраняват на веригите да работят в почивните дни, после обявиха, че който ги ползва е враг на народа, са ще ги принуждават да продават български боклуци. Айде да минават изборите, че тия да се разкарат за известно време от медийното пространство.

Жалкото е че в тая държава останаха само такива като теб брат. Тъпи, ограничени, малоумни идиоти, със заучени фрази и без грам собствен мозък в твърдата кратуна. Български боклук си единствено ти приятелю. За съжаление на такива като теб се крепят великите ни политици.

Бойчев е ляв имбецил, щом българските храни са търсени, защо имат нужда от протекционизъм????

Комисията за защита на конкурнцията и особенно Конституционният съд надали ще удобрят такъв закон. Най-вероятно е популистки ход обречен на провал.

деревня, чтобы у нх кармане было больше деньги.