Нападателите в Мали вече не държат заложници

Заложническата драма в хотел Радисън в Мали наложи намесата на спецчасти от няколко страни и причини жертви. Ислямистка групировка пое отговорност.

Обратно в новината

Коментари - Нападателите в Мали вече не държат заложници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За всички заблудени, които не искат да отворят очите си, тази сутрин един израелски полковник от тайните спец служби каза, че Европа ще гори от тероризъм, Франция вече е неспасяем случай, а българите не трябва да допускат бежанци в своята родина. Дори в арабски свят не ги искат, защото ще им създават проблеми

Ако продължава така с сила тази религия мохамеданството да се налага трябва да бъде забранена която заявява че друговерниьите трябва да вземат мохамеданството или трябва да бъдат избити -то това не е религия ,тя трябва да бъде забранена докато е време

Абеее, защо този .хахаха не се представя, може би и тои или тя са мекотелите в държавата. Винаги турците са....ауууу. Много има да учите.

а коментари за освободените служители на турските авиполинии ????само те са освободени!от гостите на хотела!

а коментари за освободените служители на турските авиполинии ????

Американски и Френски спецчасти спасяват заложници държани с руски АК-47 от терористи!

За френския легион и ми кажете къде е разликата с джихадистките организации???

Бо Бо

...и НЕ всички от The White House са мюсюлмани...

Така значи. В Нигерия за няколко дни бяха убити повече от 2 хиляди човека от ислямисти. Но, щото са бедни, а и там няма богати чужденци в хотел, никой не хукна да ги спасява. Обаче в Мали, в хотела, има богаташи. Там само за няколко часа ги спасиха.

две хиляди!!!няколко десетки са.АМА ТИ СЕ ВЪРЗАХА!!!Просто ей така си пишат.

Интересно защо не звучи химна на Мали, защо не казваме че всички сме малиици? Новината не се коментира в медиите, защо така?

Защото не си куче е за това !!!! мислиш ли да не дава господ че в бг ако стане нещо някой ще ни........????

Какво направи френския чуждестранен легион над Мали през 2013???

подложка...

е имаме си ира. имаме си баска сепаратиска организация. има безброй "терористи" в Китай.... не сички терористи са мюсулмани. просто сега е модерно да се пише за техните дела...

МЮСЮЛМАНИТЕ Те не са щастливи в Газа .. Те не са щастливи в Египет .. Те не са щастливи в Либия .. Те не са щастливи в Мароко .. Те не са щастливи в Иран .. Те не са щастливи в Ирак .. Те не са щастливи в Йемен ... Те не са щастливи в Афганистан ... Те не са щастливи в Пакистан .. Те не са щастливи в Сирия .. Те не са щастливи в Ливан ... Къде са щастливи? Те са щастливи в Австралия .. Те са щастливи в Канада .. Те са щастливи в Англия .. Те са щастливи във Франция .. Те са щастливи в Италия .. Те са щастливи в Германия .. Те са щастливи в Швеция .. Те са щастливи в САЩ .. Те са щастливи в Норвегия .. Те са щастливи в Холандия .. Те са щастливи в Дания .. По принцип, те са щастливи във всяка страна, която не е мюсюлманска и нещастни във всяка страна, която е! И КОЙ НЕ обвиняват? Не исляма. Не лидерите си Не себе си Те искат да променят тези страни да бъдат като, СТРАНАТА, от която те идват и ,от където те не са доволни! Робство, Тероризъм и Ислам Исторически корени и съвременната заплаха. Adapted from Dr. Peter Hammonds book: Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat.

има основателна ПРИЧИНА за това.

не слагайте минуси !!!Има причина!!!Не може столетия да си играеш с живота на някого и да няма обратен резултат!!!

"Някои заложници били освободени, защото знаели части от Корана." Който не е муслим, под ножа. А нас ни наричат ксенофоби.

Няма какво да чакате.Почвайте да учите корана

500 години не сме го научили ,че сега ли??? сещам се за ДАВАШ ЛИ ДАВАШ БАЛКАНДЖИ ЙОВО .....ХУБАВА ЯНА НА ИСЛЯМСКА ВЯРА >>>>

с новините! Всичко е приключено вече!

това, за връзката с париж е невярно , невъзможно , след като цял ден по бфм само това дъвчат , като че ли в света има само бамако-бум ако

Нещата тепърва ще се изяснавят. По modus operandi и заради използвания английски прилича на Ал Мурабитун, но пък по Ал Джазира съобщиха, че терористите са от Ансар ад Дин. Мурабитун не са (вече) към Ал Кайда - през май положиха клетва за вярност към Абу Бакр ал Багдади и се присъединиха към Ислямска държава. От друга страна, Ансар ад Дин се считат за свързани с Ал Кайда. Жалко за загиналите невинни хора.

Мамка им брадата, нямат спиране.

А, то така винаги си е било. Просто преди 100 години хората не са можели да четат пък и са нямали вестници и затова не са знаели нищо повече, от това какво е ставало в нашето село и съседното село.

Ми така е. Напомня ми за оная история, дето жулналистка пита някаква почти 100-годишна баба, какво мисли за френската любов, като очаквала морализираща проповед. Наложило й се да обясни, какво има в предвид. А след това, бабата казала: "А, туй ли било то френската любов? Ний на времето му викахме ми...нет и го правехме под мостовета..."