Гасне надеждата за оцелели в пометения от лавина хотел

Броят на загиналите в лавината, която затрупа хотел в Централна Италия, нарасна на 14 души след откриването на още две тела в развалините.

Обратно в новината

Коментари - Гасне надеждата за оцелели в пометения от лавина хотел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тия баш бетер нас, че и по-зле даже...

Чудя се и на двете кучета, които са избягали, а са оставили малките. По едно да бяха захапали и отнесли, а и на никой не му е направило впечатление, че са се изнесли, та да се усети, че нещо ще става.

Най-вероятно са разбрали какво ще се случи и са отишли да търсят помощ. Те имат способности, които хората нямат, в същото време понякога имат ирационална вяра в стопанина си. Моето куче пазеше определен член от семейството от всичко и на всяка цена. Пазеше и мене, също на всяка цена, но не по същия начин. Смяташе че аз мога и сам да се справя с определени неща и е нъвъзможно например да падна, да се ударя или да се разболея. Освен това поставят на първо място стопанина си, дори понякога пред потомството си.

С една дума - същият батак навсякъде. Ехех, 21 век сме, ама... Много жалко за загиналите, още по-боли сърцето за тези, които може би оцеляли, но няма да бъдат спасени навреме...

Много са се забавили спасителите! Много! Освен това и грешно са подходили Трябвало е незабавно да изпратят хеликоптер, а не скиори!

Стонишев е виновен винаги. Даже и сега за Цариградското шосе , което се нацепи въпреки 10-те милиона вложени в него.

Хубава работа ама......италианска!

Luna0102

Ако спасителите бяха отишли 2 часа по-рано, досега щяха да са изринали 100 кила повече сняг, а умрелите пак толкова. Бог да ги прости, ужасен начин да умреш, но природни катастрофи се случват често напоследък, а особено в Италия е почти всекидневно.

талисманите избягали и оставили хотела на природните стихии

Не са избягали, а са отишли да търсят помощ, но хората не ги разбират. А и са знаели къде е сигурно мястото, за да оставят там кученцата си.

Основният въпрос е що за идиот е архитекта, построил хотел под лавинен склон?

точно така, хотела е построен точно на края на дола в които се събира долината на близките склонове. Само 20 метра встрани и нямаше да пострада въобще

на 20 метра в страни ,пеизажа нямаше да е вече така перфектен :-)

Кученцата са много сладки. :) Но гледат тъжно, измъчили са се. Какво е тази порода, много е красива? :)

... особено тва, третото... без името, де...

пасторе абруцезе (порода)

А "кученцата" дали са били питбули и добермани като по наше село?

Цялата организация като в България....

На мен пък ми харесва да ни наблюдават! В противен случай на средата на пистата не хотел, а град ще построят!

Съгласен съм, ама дай да е честно тогава- значи всички сме за наблюдение, а то аман от двойни стандарти

Ако в Банско построят такъв хотел на средата на пистата на пътя на лавината... еколозите ще опищят всичко- и с право! В Италия , обаче, няма корупция, неее- никога не е имало, това е само у нас и трябва много да ни наблюдават