Броят на щастливите руснаци достигна исторически максимум

Процентното съотношение на руснаците, които се чувстват щастливи, достигна историческия си максимум за целия период, през който се извършват изследвания.

Обратно в новината

Коментари - Броят на щастливите руснаци достигна исторически максимум | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бояршчик дава крила-а-а.

тези дето са правили анкетата колко литра препарат за кенефи и вани "Боярщик" са изгълтали!!!!????

Да, със 100% са се вдигнали... От едни станали на двама.

Дайте за френците,ингилизите...! Какво все мужиците са ви в устата?

Пазете си жлъчките злобарчета и соросоидчета! Русия има доста да я гоним, и руския туристически бранш не зависи от българските туристи, ами наобратно тъй че - стига злоба, ами нека си гледаме кочинката.

Русия няма за какво да я гоним. освен ако искаме да стигнем в Централна Азия. Но за една членка на ЕС да ходи в Централна Азия е най-малкото обидно, да не кажем че си е чист идиотизъм. Да, ние сме гостоприемна държава и руските туристи са добре дошли. Още повече, че прагматичната позиция казва че руските долари с нищо не са по-лоши от немските евро или английските лири. Но.....който ни е дошъл на гости да бъде така добър да се държи като гост. Ако се опитва да ми се прави на началник - у дупе го ебавам, както е казал Шопа. Останалото е ясно. Ние имаме ужасяваш 5търговски баланс с Русия - над 3 млрд търговски дефицит. Ние можем да внасяме нефт и газ отвсякъде. И ги внасяме от Русия поради едничката причина че монополистите в България са руски фирми. На всичкото отгоре плащаме най-скъпия газ в ЕС. И з анефта положението е подобно. Колкото по-рано ликвидираме енергийната си зависимост от Русия толкова по-добре ще бъде за нас. А с увеличаване на емиграцията от Русия съвсем естествено броят на щастливите руснаци ще се увеличава - тези, които са напуснали Русия са наистина щастливи. И наистина свободни.

Кому искаш да го дървиш у Централна Азия чак?.. Ей го къде е зад Босфора...и ще имаш избор !?

Самото заглавие буди смях.

Нали знаете кои са най-щастливи.....? Идиотите!

"Броят на щастливите руснаци достигна исторически максимум" Ама разбира се - нещастливите такива отдавна са зад граница или в затворите.

Очакваме 2018-та процентът да достигне 100% и да остане там за 33 години. Проучвания не са нужни.

А поне снасят ли като са щастливи ?!

Руските овце най-щастливите овце. Направо повярвах на тая стъкмистика. И защо всеки от тях иска да избяга от Русия? Защо се влачат тука изродите?

Ами що не избягат като толкова искат? Колко от летуващите руснаци по морето остават като им свърши ваканцията? Пътуват си където искат по света но се връщат обратно в матушката на евтиния бензин, ток, газ.. и на стабилните си доходи и 5% безработица.. А ти тъпак злобей и се пукай от завист!

Советские социологи-самие щастливие в мире! :)))))))))))))))))))))

Ами как няма да са щастливи? За 17 години от както Путин е на власт си учетвериха БВП и в момента е двойно на нашия на глава на населението. Взеха си обратно Крим.. като отидат лятото на почивка в Европа и в България включително им се кланят до земята..менютата на руски ..всеки и мета метани! Кога са го имали това руснаците? .. Ама ние кво прайм?

Половината русанаци са напуснали Русия, а Путин си учетвори на н-та степен имуществото, останалите духат супата.

Разбирам че за някои не е лесно да направят елементарно изследване на даните в Гугъл.. ама ако сравним Демографията на Русия с България сме яко назад. Русия марак и с малко им нарастване на наслението .. без да смятаме 1 милион украинци .. а ние имаме стабилен спад .. Сори!

На почивка извън Русия могат да отидат само 5-6 % от населението. 60% никога не са напускали Русия.

А вземи прочети малко и не пиши като секретар на ОФ. Данните за 2016 год Русия е на 12 място с 1,267,750 млн $, но през 2015 е била с 1 326 015 млн $, и основните им приходи са от дупки в земята, докато ние колкото и да си чешем пръстите по клавиатурите пак работим и повече и по-добре така че е идиотско да говориш за пет пъти по-висок БВП на човек от населението виж ако пишеш с една пета е по близо до истината:)

Преди 30 години в СССР пак с етвърдеше че хората били най-щастливи. Даже и песен си бяха измислили: "Широка страна моя роидная много ней полей морей и рек Я другой такой страньi не знаю где так вольно дьiшит человек" Пък после се оказа че не е точно така. Почти всички съветски републики избягаха от руския ботуш - тъпанари, не им харесва свободата. Над 15 млн руснаци емигрираха - в САЩ, Европа, Израел. Още поне 10 млн живеят в страни от ЕС. Даже и в България. Уж са щастливи, ама не щат в тази държава дето толкова свободно се диша. Тоталитаризмът е система, която кара хората да крият това, което мислят - и при болшевизма, и при фашизма и при нацизма е така. Без изключение. Хората са щастливи и 90% подкрепят властта. Ама щом им дадеш възможност да се махнат - стой та гледай. Другият вариант за пълно щастие е "Бояришник"-ът. В по-големи количества те праща на едно по-добро място

Преди 30 години? Ех... млъкни сърце! Тогава бяхме мечтата на руснака! Наричаха ни "кусок запада"! Умиаха за български маратонки Ромика и Адидас(по - старите помнят че произвеждахме такива)! А сега им се мазним по морето белким ни фърлят някое евро бакшиш.. менютата по ресторантите на руски.. пелмени и сельодка им предлагаме в уж българските механи само и само да им угодим! Молим ги да купят някой от изпонастроените апартаменти по морето .. а зад гърба им ги плюем от завист и злоба! Сори!

Завиждаш ли им за нещо?

ПИЯНИ СА ОТ ЩАСТИЕ ЗАЩОТО НЕ ЗНАЯТ ЧЕ СА В ДРУГА ОРБИТА РАЗЛИЧНА ОТ ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ.

Много добре знаят.. като дойдат на морето през лятото и ни видят в какво блато сме.. още по - щастливи стават!

...да си щастлив?Ми...една стопка лосиончик е достатъчна,нали?!...

Точна бройка не може да се даде, защото "майката на идиотите е постоянно бременна"

броят на щастливите руснаци расте непрекъснато! това е факт неоспорим! вече са 15 000 000 души! две трети от тях са в сащ, останалите из ес!

Според същия "институт" ВЦИОМ, финансиран от държавния бюджет, поддръжниците на Путин са 110%, инфлацията е 0%, а руския слон е най-големия слон на света! Та така!

Значи производството на Бояришник се е увеличило двойно .

Хахахахахха. Смеят ли да не са щастливи?

За да е истина заглавието трябва да се промени малко: "Броят на щастливите руснаци в чужбина, достигна исторически максимум". Така ще е и вярно.

Да не са направили водката безплатна?

бая хора заработват за БОРЯЩНИК в дира :)

... Всъщност - маймай Е Само 'неописуемият' тов. П.Сихаришко Многоименясников... - та Би следвало да Осъвременим Онзи анекдот - не говореща, а пппишещщща... (Тъй де ! - абезянъ ;-)

всевъзможни малоумни кретени коментираТ по форумиете .Ако щастието се измерваше само с пари и материални ценности,то тогава и горките руски пенсионери мотаг да се усмихнат с купените си апартаменти и вили по северното черноморие, обаче БГ пенсионерите едва ли?.Щото БГ пенсиенар плаща цялата си пенсия че и отгоре за ток и парно зимата ,а 70 % от работещите българи вземат заем да платят сметките си за ток и парно."Бедните" руснаци -плащат газ,парно ,топла вода ,бензи в размер на 1/10 част то това което плаща богатия българин годишно.Та за това като се пенисонират на бедните руснаци от заводите където са работили им плащат на куп едни 15 брутни заплати и те кво да правят, ами купуват си лятна вила за почивка в БГ.

И Си вЕрвате ?!

никак не си вервам.Виждам го.

JMM®

Стига пропаганда, стига глупости - НЯМА как човек който НЕ е гражданин на ЕС или на България да придобие имот със земя у нас! Тези митове и легенди, че това са имоти на пенсионери не ни ги разправяй ...

Защо да не са щастливи, я какви песнички си пеят: А в моей стране всё есть, Нефть в ней есть и газ в ней есть, Уголь есть и никель есть, Алюминия не счесть, Есть в ней золото, алмазы, Изумруды и топазы, Как же так: в стране всё есть, А народу нехер есть? Как же так: всё есть в стране, А народ живет в говне? Коммунисты, демократы. Как же так: они все есть, И им всем не нехер есть? И комфортно жить в стране, Где народ живет в говне? Весь народ живет в говне, А говно живет вполне...

Симеон Слепаков, новият Висоцкий! Страхотен е!

семен слепаков! и наистина е страхотен!

Къде е надписът "Платена лично от Путин реклама" ?

Ако другарите бяха благоволили да ни направят 16 - та република, сега щяхме да сме най - щастливите в Европа, че и в Азия..ха ха хаа..

Явно се увеличава консумацията на водка и др. съдържащи спирт напитки, например БИРА.

Хайде де.. Недуомяващ. Все едно не знаеш каква им е целта и схемата. Имат си крайна точка. Във всяка държава могат да изтеглят определено количество пари и ако искат да продължат с финансирането трябва да преминат към следващо ниво. Русия не е крайна точка, а и там границата не е, като нашата. . "недоумяващ ( нерегистриран ) 26.04.2017 23:46 . Странно, защо тези бягащи хора от воините и мизерията в Африка и Азия не отиват в Русия. Изглежда, че не са разбрали, че там има всичко - огромна земя, добър живот ,щастлив народ. Дано и те да прочетат тази информация, та да престанат да търсят само западна Европа.....Дано, ама на "

JMM®

Поредните руски лъжи ! Минималната заплата в Русия е $120 - правете си изводите ... Някой по долу разпространява фалшива информация. Относително високите доходи се отнасят само за Москва и за Санкт Петербург , но там и разходите са големи. Всичко извън тези два града, подобно на България е дълбока и мрачна "провинция". Подобно на България и в Русия, родителите дават съвети на младите хора - заминавай или за Москва / Санкт Петербург или за чужбина - в "провинцията" няма бъдеще.

склери тая прословута мин.заплбата от 100 или 120 никой не я е виждал.Обяснявам за папагалите които пригласят за мин.заплата там : това е миниманелен осигурителн праг за избор при сключванане трудово правно отношеение с работотодател-избираш да ти внасяш осигурвки за фонд пенсии върху този праг /от 120 евро/ или избираш вноски за фонд пенсии върху реалното ти трудовоправоотношение което средно от 6-8 пъти по високо от този праг.Това има последващо значении при излизане в пенсия -право а избор. Обяснявама за папагала не москва и С.Петербург заплатите са най високи-в градевете Тюмен ,Новосибирск, Ханти Мансийск,Сургут и др.ср-заплата е с до 20 % по висока от от тази в Москва и варира от 50 до 75 хиляди рубли или 900 доларо до 1294 долара средна заплата за региона.

плюят по Русия и Путин. Твърдят че руснаците мизерстват и са пияници. И всичкотова на базата на някакви аксиоми втълпени им от определени политически центрли. Но дали в това има истина? По думите на един тираджия пътуващ всеки месец до Русия в тези твърдения няма много истина. По думите му в Русия в момрента се живее много по-добре от колкото в България. Просто стандарта на живот е по висок от нашия. Средната заплата е между 800$ и 1000 $. Цените са по-ниски или съизмерими с тези в България. Социалната политика е много по развита от нашата. Например ако отговаря изискванията на закона една всяка самотна майка получава по 18000$ за да отгледа дете си. При това тази помощ е безвъзмезна. Що се отнася до ефекта на санкциите, те са по-скоро ползотворни за руската икономика. По думите му до Москва се изгражда нов промишлен център с размерите на София, където всички или почти всички сгради са изцяло нови. Точно този център е крайната му дестинация. Що се отнася до аксиомата "пиян руснак" по думите му това е рядкост. Самите руснаци се отнасят към нас българите изключително дружелюбно и приятелски. Но до кога? До кога руснаците ще ни вярват като се има в предвид поведението на една група родоотстъпници и лакеи на чужди интереси финансирани от разни НПО-та?

по какви пътища пътува в Русия?

в русия има магистрали около 6 пътип по дълги като линейни километри от цяла България.Все пак там разстоянията са огромни и трудните климатични условия възпрепятстваот строитеството.Но въпреки това си има магистрали и аутобани които Бъгария може само да меччта и разбирасе и ужасни пътища разбира се в момента всичко се подмена.Все пак общатна линейна дсдължина на пътищата /асфалтирани / в Русия е 850 000 км.

Като вретенарка,лъжеш!...

Тези руснаци... Сега пак райски газ. Уф!

Предполагам проучването е проведено от Кремъл и резултатите не могат да бъдат подлагани на съмнение и оспорване. Ако някой дръзне да е нещастен в Русия, го чака отряване с полоний или арест по измислени обвинения. По този критерий Северна Корея е най-щастливата страна в света.

Странно, защо тези бягащи хора от воините и мизерията в Африка и Азия не отиват в Русия. Изглежда, че не са разбрали, че там има всичко - огромна земя, добър живот ,щастлив народ. Дано и те да прочетат тази информация, та да престанат да търсят само западна Европа.....Дано, ама на

Целта на американското задкулисие е Европа да бъде сломена и безсилна, за да я смучат и владеят чрез мюслитата.

Средната пенсия в Русия днес е 13 000 рубли или около 330 лева. Пенсията е най-добрият показател за величието на една държава.

В любом случае меньше этой цифры пенсионер никак не получит независимо от его трудового стажа и сделанных пенсионных отчислений. В 2016 г. самый низкий уровень определён для Воронежской области 6048 рублей. По всей стране в среднем за 2016 год минимальная величина выплат составила 6350 рублей В Российской Федерации на текущий 2016 год средний размер прожиточного минимума составляет 7476 рублей.

Средна пенсия в Германия: €1263.15 повтарям ЕВРО - на месец Къде къде ПО-ВЕЛИКА е Германия от Русия спрямо твоите думи... около 10х по фалшивите ти изчисления дори

да питаме - кой идиот разправя това и дали знае, че интернет връзките ни с Русия напълно опровергават лъжата?

Определи скорошната 'възстановка' с щурма на Райхстага като 'СХВАТКА МЕЖДУ ВАТА И ФАЗЕР' Смях се с глас :)))

Руска рубла RUB 100 3.16706 от бнб е курса към лева, сега ще ви пиша за пенсиите и заплатите

що ми пишете минуси просто денег нет

Руския крепостник, най-щастливия крепостен на света.

руският роб не може да бъде нещастен той е най-щастливият роб на света

След 20 години валутен борд днес дългът на България е 5 пъти по-голям от 1989 г.

Елементарно ! --> 'резултатите' от Целевото ТроянскоКоние на 'наште' . ... Разбирате ли, Колега ?! - Разбирате ли Накъде Ви 'води' Вашето незнамквоси ?!

точно е мотивът?

Зщо ли

Отдавна твърдя, че тази нация е сбъркана. Щастливи са, когато страдат. Стиг да има алкохол. Всъщност Путин им върна фалшивото самочувствие, че нешо зависи от тях. От кога жадуват за война. Апропо татарският ген проговаря в руснаците.