Проверяват как е изпуснат издирваният, блъснал хора на рали

Окръжната прокуратура във Варна започна проверка по случая с издирвания от 5 години заради влязла в сила присъда Николай Георгиев, който блъсна хора на рали.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват как е изпуснат издирваният, блъснал хора на рали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е "как"?!:) Ами с мерак, как;) Така, както сте "изпуснали" и другите 55, и както сте "прибрали" още около 600 "нарочени за вкарване, ама невкарани в панделата";) Мерак му е майката...

Може да бъде изпуснат /изтърван/ някой, който преди това е бил заловен, а случаят не е такъв.

Ами просто никой не го търсил.

Дали някой от тези, които са прочели статията до нейния край може да обясни какво общо имат "Целите пред Барселона" с историята на този хубав човек?

Би трябвало да е издирван не от 5, а от 10 години, защото 2008 има влязла в сила присъда!!! За 3-годишна присъда абсолютната давност отдавна е изтекла, така че въобще няма да лежи!

Mи как...с мерак :)

Защо с него не са и всички отговорни служители, които са допуснали да се разхожда на свобода, да пътува до Испания и Англия.Къде се изпращат данните на лицата ,които се издирват. .Румяна Арнаудова ще излезе по телевизиите, ще каже как прокуратурата взема мерки и така до следващият абсурд в нашата държава.

Малоумна държава, пълна с такива селяндури като тоя, нормалните отдажна избягаха...

Ами това е България бе хора:((((Търсят някой дето не се крие та даже и показност прави..Ако не беше тоя удар можеше за някакво бъдещо ченгесарско ''събитие'' да го ползват ...

ДемократизЪма е обратен на социализЪма! НЕкога имаше един дето се е криел ,докато никой не го е търсил. Сега пък има такъв ,дето "ГО ТЪРСЕЛИ" , АМА ТОЙ НЕ СА КРИЕЛ... дЕМОКРАЦИЯ ,ША ЗНАЕШ!

Издирван от пет години, с присъди, живее си спокойно, взима участие в рали и.................ега ти държавата.......................

Пак като не е станал кмет някъде

Аз пък се чудя, как не е станал полицай. В Благоевград има такъв случай/ през 1997 или 1998 г./-обявен за издирван и във в. Стандарт за убийство, а той подава документи и кандидатства за полицай в Благоевград!