Коментари - 13 загинали и 30 ранени при катастрофа в Германия | dnes.dir.bg
назад

13 загинали и 30 ранени при катастрофа в Германия

Тринадесет загинаха, а 30 бяха ранени при тежка катастрофа в Германия.

Обратно в новината

Коментари - 13 загинали и 30 ранени при катастрофа в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тони вземи си скъсай книжката и си купи колело че с твойто мислене такива невинни жертви ще има на всякъде по света

БОГ ДА ГИ ПРОСТИ ЗАГИНАЛИТЕ В ВЕЧНАТА ВОЙНА НА ПЪТЯ.и конкретно към Тони-ако е така тези които са на магистралата трябва всеки път да намалят скороста за да влезе поредния желаещ към дадена посока.това е нелогично.като се има в предвид кой е в първа лента знаеш ли колко камиона щяха да са на отпадъци до момента./особенно в Германия/ ПРОБВАЙ ДА ВИДИМ РЕЗУЛТАТА И СЕ ОБАДИ ПАК.карал съм там и на доста др.места по Европата. навсякъде по магистралите- когато лентата ти за включване към самата магистрала е къса, или по някакъв друг повод не можеш да набереш скорост, или от трафик най често разумните правят път да се включиш.това се прави с презумпцията да влезеш и ти в трафика нормално.ако си мислиш че натоварен тир с тонове товар спира както ти с лека кола си отнесен/а тотално-... като куцо пиле домат!!!-дет се вика.ето ти малко инфо от родния закон в БГ. Раздел XIII. Автомагистрала. Автомобилен път Чл. 56. Водач, който навлиза на автомагистрала, е длъжен да пропусне движещите се по нея пътни превозни средства, а който иска да напусне автомагистралата, трябва своевременно да заеме място в съответната пътна лента за излизане от нея.не се обиждай но провери пак.АКО СИ ПРАВА напиши го в форума аз имам преводач ще го врътна и от ингилизки.търсих го доста техния закон снощи но уви.имам и приятели в de но е късно сега.

шофьорът на лекия автомобил е жена, която е загубила контрола над превозното си средство след влизането в магистралата. днес в берлин беше дъждвоно времето и пътищата около столицата бяха хлъзгави. на кръстовището "шьонефелдер кроиц" настилката е бетонна, а бетон, дъжд и препрян шофьор със стара кола (мерцедес в 124) е фатална комбинация. жалко за хората!

Ако не знаете, тези които се включват в магистрала в Германия са с предимство. Имам немска книжка и знам перфектно немските закони за движение.

Браво, баце, да си жив и здрав !!! Нещо друго ? На цигулка свириш ли ?

Цигуларят добре,че не кара често в Германия ,че ще има верижни катастрофи от неговите шофирания.Автобуса кара на магистралата и ще спре за да се включи наш цигулар в движението,а на колите които са зад автобуса ще трябва да им поникнат крила, за да не се блъснат в задницата на автобуса,ако не пораснат крила на колите ще пораснат на пътниците в колите.Относно катастрофата ,колата я е шофирала жена (ако има значение) и тя е блъснала автобуса.Сигурно защото и тя като цигуларя е смятала ,че е с предимство като влизаш в магистралата ,без да погледнеш ,направо хакаш се където свариш.

Тони, нищо не знаеш. Не може законите в България да са по-различни от немските. Нали се говори за хармонизиране в законодателството и правилата, така че да няма съществени разлики в правилата с ЕС. Тези, които влизат в магистрала трябва да се съобразяват с движещите се на висока скорост автомобили на нея. Още повече в Германия, където се кара по правило на по-висока скорост от България и разполагат с много повече като бройка бързи и нови коли. Къде ти е логиката? Трябва да те върнат да вземеш книжка още веднъж, защото нещо си пропуснал като си чел и са те изпитвали. Без лоши чувства. Само констатирам.

Лошо. Бог да ги прости.

Пак се пише и псува преди да прочетем и помислим...;"се врязал в лек автомобил, който се включвал в движението на магистралата"... това ще рече, че водачът на автомобила си е направил криво сметката! пътят е бил мокър, хлъзгав и т.н., шофьорът на автобуса явно не е успял да спре или намали - простичка ситуация, но довела до трагедия.

Карал съм 10 год. автобус.Изгубиш ли контрол много трудно се овладява

навярно е вапрос на скорост на движение,иначе патищата там са добри!а и поляците са като нас-жертва на комунистическото сазнание! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Трагедия... дано да няма повече жертви. За съжаление такива неща могат да се случат навсякъде.

Печелиш награда за най-оригинален и смислен коментар тази седмица.

Да ти го натракам на задния вход, миндил с миндилите!!! Достатъчно "оригинално" и "смислено" ли ти звучи?!?! Ако майка ти или сестра ти бяха в тоя автобус сигурно щеше да ти звучи... Човекът просто е изказал съболезнования, без злоба или завист или сарказъм (което се случва сравнително рядко в България), ама нали тъпата българска кратуна все сеир иска да гледа и трябва да й е забавно... За това живеем в цирк вече 20 години!!!

всички печелите награда за най-много изгубено време