Коментари - Холандия откри гореща линия за оплаквания на имигранти | dnes.dir.bg
назад

Холандия откри гореща линия за оплаквания на имигранти

Холандският премиер Марк Рюте отново заяви днес, че сайтът на крайнодясната Партия на свободата на Герт Вилдерс е партийна инициатива, предаде Франс прес. Холандско министерство откри гореща линия, алтернативна на антиимигрантския сайт.

Обратно в новината

Коментари - Холандия откри гореща линия за оплаквания на имигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ша се оплакват я таз сган за нищо не става..

на този рюте само като му видиш мазната физиономия му се доповръща на човек. иначе може да се открие линия за оплакване на имигранти от имигранти. аз лично не съм в холандия, в друга държава съм, където също има холандци. стаите им са тор, няма къде да стъпиш, подиграват се на всички, използват, не се къпят често, вдигат шум до небесата с пиянските си истории, интересуват се от групов секс, не чистят, вземат всякакви наркотици и отвреме на време крадът.

научете се да бадете юрналисти! погледнете си заглавието и преценете дали не е написано с обратно значение. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ей ДИР-а какво е това безумно "от имигранти", като в статията ясно се казва, че линията е за оплаквания на имигранти...

Като начало си оправете заглавието на статията.

Дълбоко неприятното ръководство на България, наглите бабаите начело на властта, простотията на милиционерските им тикви и надъхаността им към лъжи и набиване на тъпи постулати в главите на хората, са част от причините да одобряваме всяка стъпка на Европа. Която е насочена изключително към враждебността към западния свят от преки наследници на службите на Тато и Държавна сигурност, които са внедрени от КГБ в сърцето на ЕС. Разпад на Съюза, антиамериканизъм, двуличие, ненадежност тровят ЕС в лицето на фалшивите им приятели тук. Добре, е, че са разбрали, че политико-криминалната мафия на България е излишна, вредна и опасна за всеки гражданин на цивилизованите страни. Затова все повече държави ще се отдръпват и провеждат политиката на Холандия. Нормално, навреме и полезно за всеки от нас. Докато не се махне тази крадлива пасмина оттук и се върне на село, където им е мястото.

На кое викаш браво,бе дебил? Ти какъв си-българин или родоотстъпник?!

И защо да не открият? И аз живея в Холандия,но никой няма с какво да се оплаче от мен, но пък елате да видите какви ги вършат братята роми от България и Румъния.... Хората не са свикнали да гледат голи и боси циганчета и 10 души да живеят в една стая без тоалетна и баня и да дъни чалга 24 часа. Защо да не се оплакват? Това, че в България не дават право на хората да се оплакват от т.нар.ромско население, не означава,че нормалните хора нямат право да се оплакват от тях.

1chovek

Този ако не е с алтернативна сексуална ориентация те па на.