Разкриха кражба на диаманти за 72 млн. долара

Холандски полицаи под прикритие, представящи се за журналисти, разкриха кражба на диаманти за 72 млн. долара, съобщи порталът NL Times.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха кражба на диаманти за 72 млн. долара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

милиарди се пише и все пак кои е крал

БЯХ СИГУРЕН, ЧЕ НЕ Е У НАС... У нас се краде в Евро, от правителството! Или правителството компенсира кражби в милярди от народа - примерно: - 4.3 милярда евро за лоши кредити; - или 2 милярда уж за саниране; - или още толкова за американски военен скраб скромно наречени самолети трета употреба...

Бях сигурен , че не е у нас! Първо, ние нямаме от кого да открадем такива диаманти, второ нямаме такива апаши, които им стиска да открадат такива диаманти!

и трето: нямаме полицаи на ниво,че да хванат такива апаши

абе тук бъркаш. и у нас има хора които разполагат с милиарди. но или са политически фигури, или разполагат с такава охрана, че само някой снайперист от далече можеда стигне до тях.

купувам .

на самоковеца му пръснаха черепа там, а сега диаманти за милиони и после пак нас в бегето сочат с пръст колко сме престъпни... е това е майсторлък

Крадеца вика дръжте крадеца- едва ли са се върнали в южна Африка, може да са ги хвърлили в някой уличен контейнер за по-сигурно.

Бандата на Оушън.

То и в България журналистите вършат повече следователска работа от полицаите.

Лелее работа под прикритие, СРС-та, тия полицаи баш като истински бе!

очевидно имат проблеми с организираната престъпност

Майки, пак се издъни Майки ...